Η πρώτη φορά της αδελφής μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η ιστορία αυτή συνέβη πριν λίγα χρόνια. Εγώ και η αδελφή μου η Κατερίνα, που είναι τρία χρόνια μικρότερη μου κοιμόμασταν εκείνο το καλοκαίρι στο ίδιο δωμάτιο, επειδή φιλοξενούσαμε δυο ξαδέλφια μας τον Γρηγόρη και τον Στέλιο. Η αδελφή μου ήταν ξανθιά και πολύ ωραία κοπέλα. Όπως καταλαβαίνετε μου ήταν φοβερά δύσκολο να μοιράζομαι το δωμάτιο με την αδελφή μου καθώς η πούτσα μου με το παραμικρό ερέθισμα γινόταν πέτρα.

Ένα βράδυ που είχαμε πέσει για ύπνο, περίμενα να πάρει ο ύπνος για τα καλά την αδελφή μου για να τραβήξω μια ξεγυρισμένη μαλακία. Όταν σιγουρεύτηκα ότι κοιμόταν άρχισα να την παίζω σαν τρελός. Είχα κλείσει τα μάτια και φανταζόμουν ότι γαμούσα την γειτόνισσα, μια χήρα με κώλο που κόλαζε και νεκρό. Ξαφνικά ενώ ήμουν έτοιμος να χύσω, ένιωσα ότι κάποιος ήταν δίπλα μου. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω την αδελφή μου με γουρλωμένα μάτια να κοιτάει την πούτσα μου.

-    «Τι κάνεις εκεί Κώστα;»

Με ρώτησε ενώ συνέχιζε να παρατηρεί την πούτσα μου. Η Κατερίνα είχε εστιάσει όλη της την προσοχή στο καυλί μου. Έπιασα το χέρι της και το κατεύθυνα στο καυλί μου.

-    «Πως σου φαίνεται αδελφούλα;» τη ρώτησα.

Δίστασε να μου απαντήσει καθώς κατάλαβα ότι έτρεμε από προσμονή. Τράβηξε το χέρι της και άρχισε να μου λέει:

-    «Ο πούτσος μου είναι καυτός και πολύ σκληρός!»

Την έβαλα να ξαπλώσει δίπλα μου και άρχισα να της λέω:

-    «Τώρα θα δεις πως βγαίνει κάτι καυτό και υγρό….»

Άρχισα να την παίζω και η αδελφή μου με παρατηρούσε. Η περιέργειά της την οδήγησε στο να χαϊδεύει το καυλί μου. Σταμάτησα και της είπα να αρχίσει να κάνει ότι έβλεπε τόση ώρα. Σε λίγο έχυνα στη χούφτα της αδελφής μου. Ήταν ενθουσιασμένη με αυτό που μόλις είχα καταφέρει.

Το επόμενο πρωί σηκώθηκα και η αδελφή μου έτρωγε πρωινό. Ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι και η πούτσα ήταν όρθια. Κατέβασα το σορτσάκι μου και η πούτσα ήταν σηκωμένη έτοιμη για όλα. Πήγα στην κουζίνα και η αδελφούλα μου άρχισε να γελάει πονηρά. Της είπα:

-    «Είμαι καυλωμένος…» και μου απάντησε:

-    «Σε έχω δει πολλές φορές να την παίζεις…»

Την σήκωσα από την καρέκλα και την πήγα στη κρεβατοκάμαρα των γονιών μας. Κατέβασα το σλιπάκι της και άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι της. Την ξάπλωσα και της είπα:

-    «Η χούφτα σου δεν είναι πλέον αρκετή…»

Της άνοιξα τα μπουτάκια της και χωρίς χρονοτριβή κάρφωσα την πούτσα μου στο μουνάκι της. Έβγαλε μια κραυγή πόνου καθώς άρχισα να την καρφώνω. Ήταν παρθένα και ένιωσα τον παρθενικό της υμένα να σπάει. Την κάρφωνα όσο πιο δυνατά μπορούσα και η αδελφή μου φώναζε ότι πονούσε. Σε λίγο οι κραυγές πόνου έγινα κραυγές ηδονής. Σε λίγο άρχισα να χύνω μέσα στο μουνάκι της αδελφής μου. Έπεσα δίπλα της και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί. Μόλις είχα ξεπαρθενιάσει την μικρή μου αδελφή.

Η Κατερίνα φάνηκε να το απόλαυσε, καθώς σε λίγο άρχισε να μου χουφτώνει τη πούτσα μου. Σηκώθηκα και έβαλα την πούτσα μου μπρός στο πρόσωπο της και της είπα να αρχίσει να μου γλύψει το πουλί. Άρχισε να το γλύφει σαν παγωτό και δεν άργησε να γίνει πάλι πέτρα. Την ξάπλωσα κάτω και άρχισα να την ξεσκίζω με δύναμη. Ήθελα να ξεπαρθενιάσω για τα καλά το στενό μουνάκι της και την κάρφωνα με όλη μου τη δύναμη. Την κοιτούσα μέσα στα μάτια βλέποντας την ηδονή στο βλέμμα της. Σε λίγο έχυνα ξανά μέσα της και η αδελφή μου απολάμβανε κάθε στιγμή.

Ήταν η αρχή μιας υπέροχης σχέσης. Με κάθε ευκαιρία εγώ και η Κατερίνα πηδιόμασταν χωρίς σταματημό. Εκείνο το καλοκαίρι ξεπαρθένιασα όλες τις τρύπες και η αδελφούλα μου έγινε πραγματική γυναίκα.

Ακόμα και τώρα, τόσα χρόνια μετά, τα γαμήσια με την μικρή μου αδελφή είναι ανεπανάληπτα.

ΥΓ: Κορυφαία στιγμή εκείνου του καλοκαιριού ήταν το παρτούζωμά της με τα ξαδέλφια που τα φιλοξενούσαμε εκείνο το καλοκαίρι. Αλλά αυτό θα είναι μια άλλη τρελή ιστορία.