Μάμα μία (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Το σώμα της είχε γίνει ένα με το δικό μου. Με είχε αγκαλιάσει σφιχτά. Ένιωθα την ζεστή της ανάσα να μου λιώνει το δέρμα.

Τα χείλια της μετά από λίγο ενώθηκαν με τα δικά μου. Άνοιξα τα μάτια μου και ανταποκρίθηκα στο τρυφερό φιλί της. Εκείνη κράτησε το αναμμένο μου καυλί στο χέρι της και το έχωσε στο σφιχτό μουνάκι της. Ήταν τόσο υγρό και ζεστό.

Με είχε πια πάρει όλο μέσα της και άρχισε να κουνάει ρυθμικά το κορμί της. Άγγιζε το στήθος της και τις στητές ερεθισμένες ρώγες της. Το κορμάκι της πάλλονταν ρυθμικά. Όλο και πιο έντονα. Όλο και πιο έντονα…

Σε λίγα λεπτά και τα δυο σώματα μας είχαν ιδρώσει. Το καυλί μου κόντευε να εκραγεί. Είχα αρχίσει να πονάω, γιατί με το χέρι της μου έσφιγγε τα αρχίδια μου για να κρατηθώ όσο το δυνατόν πιο σκληρός και για περισσότερη ώρα. Ο ιδρώτας μου πότιζε τα σεντόνια… σε λίγο δεν θα μπορούσα άλλο. Ένιωθα ότι η καρδιά μου θα σταματούσε από το σφυροκόπημα.

Τα μπούτια της έτρεμαν από την καύλα και ξαφνικά πέφτει πάνω μου και με φιλά στο στόμα ενώ από το μουνάκι της τρέχει ποτάμι το καυτό της χύσι. Μπερδεύεται με το δικό μου. Έχω τελειώσει μέσα της. Μέσα στην μάνα μου. Έχει δεχτεί την καύλα μου. Ο πούτσος μου είναι καρφωμένος δεν έχουμε τραβηχτεί. Τα σώματα μας είναι κολλημένα.

Με φιλά με πάθος και εγώ το ίδιο. Μου λέει:

-    «Τώρα πια θα είμαι για πάντα δική σου. Εσύ θα είσαι ο άντρας μου».

-    «Αυτό θέλω και εγώ». Της είπα.

-    «Σε άφησα να τελειώσεις μέσα μου και αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι από δω και πέρα θα είμαστε για πάντα εραστές!»

-    «Να το κάνουμε και από πίσω...», της είπα τότε.

-    «Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!», μου απάντησε εκείνη με έντονο ύφος. «Εξάλλου ποτέ μου δεν έχω κάνει πάρα φύση έρωτα με κανέναν! Είναι πολύ άρρωστος αυτός ο τρόπος επαφής και με κανέναν τρόπο δεν θα το κάνω!»

Εγώ όμως ήμουν αποφασισμένος πως θα την καταφέρω...

Με την επίμονη άρνησή της η καύλα μου γινόταν ολοένα και μεγαλύτερη. Σκεφτόμουν με πιο τρόπο να ικανοποιήσω την επιθυμία μου: να της καρφώσω το παλούκι μου στον ανέγγιχτο κωλαράκο της. Είχα αποφασίσει να την κάνω να λιώσει στην καύλα και να μην της το δώσω, να τρελαθεί και να μου προσφέρει το κωλαράκι της οικειοθελώς.

Άρχισα να την φιλάω τρυφερά στα χείλια της, και μετά να κατεβαίνω στο λευκό μικρό λαιμουδάκι της. Άγγιζα απαλά τα στήθια της και με κυκλικές κινήσεις τις ερεθισμένες της ρώγες. Άρχισε να αναστενάζει… συνέχισα αγγίζοντάς την στην μέση και με χάδια στον κωλαράκο της ανέβηκα από πάνω της. Άρχισα να δαγκώνω με λαιμαργία τις θηλές της, να πιπιλίζω…

Σε λίγο το μουνάκι της έγινε και πάλι μούσκεμα…. μου έλεγε πως με θέλει, πως θέλει να νιώσει ξανά το μουνάκι της να γεμίσει από τα καυτό μου σπέρμα. Κατάλαβα πως είχα πια το πάνω χέρι. Άρχισα να την χαϊδεύω, να της τρίβω το μουσκεμένο και καυλωμένο μουνάκι της. Εκείνη αναστέναζε, η ανάσα της γίνονταν πιο βαριά, πιο βαριά… μου λέει:

-    «Δεν αντέχω άλλο… θα χύσω…»

Μου κρατάει το χέρι και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της. Κάνει μια φοβερή πίπα! Ρουφάει συνέχεια… νιώθω το παλαμάρι μου πως θα ξεριζωθεί. Συνεχίζω να της τρίβω το μουνάκι αλλά και την κωλοτρυπίδα. Φέρνω τα υγρά από το καυτό μουνάκι στο κωλαράκι της.

Δεν διαμαρτύρεται… νιώθω να καυλώνει ολοένα και περισσότερο. Αρχίζω και βάζω το μεσαίο μου δάχτυλο στην αρχή της τρύπας της. Από την καύλα της δεν με αποθαρρύνει. Συνεχίζω να κάνω κυκλικές κινήσεις απαλά, αλλά όλο και πιο γρήγορα.. όλο και πιο γρήγορα… νιώθω το δάχτυλο μου τώρα πια να υγραίνεται από την κωλοτρυπίδα της.

Ο κώλος της είναι έτοιμος να δεχτεί το παλούκι μου. Το τσιμπούκι της σταματάει. Με κοιτάει στα μάτια και μου λέει:

-    «Πάρε με…»

Πέφτω πάνω της με μια πρωτόγονη ενέργεια. Θέλω να την γαμήσω όσο δεν την έχει γαμήσει κανείς, να μην μπορεί άλλο. Την καρφώνω αργά, αργά… τα χέρια της μου αγγίζουν τα πλευρά. Τα δάχτυλα της προσπαθούν να βυθιστούν μέσα στα πλευρά μου. Από την μεγάλη της καύλα οι ρώγες της έχουν ερεθιστεί, τα στήθια της κουνιούνται στο ρυθμό του σφυροκοπήματος μας. Το κορμί της διψάει για έρωτα…

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να πάρω αυτό που τόσο επίμονα μου αρνιόταν. Σταματάω και της λέω στο αφτί:
-    «Θέλω να σε πάρω από πίσω… θέλω το κωλαράκι σου τώρα!»

Με κοιτάζει στα μάτια και τότε μου λέει:

-    «Αγάπη μου, μην πληγώσεις την μανούλα…»

Παίρνει το μαξιλάρι και το ακουμπάει την κοιλιά της. Ο κώλος της είναι πια έτοιμος. Σηκώνομαι, ακουμπάω πάνω της, πιάνω με το χέρι μου τα κωλομάγουλα της και τα ανοίγω λίγο. Φέρνω το καυλί μου στην αρχή της κωλοτρυπίδας της και μπαίνω με όση δύναμη έχω μέσα της. Εκείνη ουρλιάζει από τον πόνο. Μένω ακίνητος… μου φωνάζει να σταματήσω.

-    «Σταμάτα, σταμάτα!»

θέλει να σηκωθεί… φέρνω το χέρι μου στο μουνάκι της και αρχίζω να την μαλακίζω. Σταματάει να διαμαρτύρεται. Αρχίζω να την γαμάω από τον κώλο. Ο πόνος έχει μετατραπεί σε μια απίστευτη καύλα. Χύνει ασταμάτητα…

-    «Μη σταματάς…», μου λέει.

-    «Μαμά θα χύσω, δεν κρατιέμαι…»

Εκείνη τότε μου λέει:

-    «Χύσε…»

Χύνω μέσα στο κωλαράκι της. Η καύλα είναι απερίγραπτη! Τα κωλομάγουλά της δεν αφήνουν το παλαμάρι μου να αφήσει την καυτή στενή της τρύπα. Νιώθω ότι έχω κολλήσει.

Δεν θυμάμαι πόση ώρα μείναμε έτσι… το ξημέρωμα με βρήκε μέσα στην γυμνή της αγκαλιά. Είχε γίνει ολοκληρωτικά δική μου…