Μάμα μία (1ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν από πολλά χρόνια όταν ήμουν δεκαοκτώ ετών. Η μάνα μου τότε ήταν γύρω στα τριανταοκτώ χήρα εδώ και έξι χρόνια -περιττό να αναφέρω πως δεν υπήρχε καμία σχέση έκτοτε.

Ήταν καλοκαιράκι και παραθερίζαμε σε ένα από τα νησιά των Σποράδων. Για λόγους οικονομίας είχαμε νοικιάσει ένα μικρό δωματιάκι. Είχε θυμάμαι ένα κρεβάτι και έναν καναπέ που χρησίμευε ως δεύτερο κρεβάτι. Τη δεύτερη κιόλας ημέρα ο καναπές έσπασε και αναγκαστικά να κοιμάμαι μαζί με την μάνα μου στο ένα και μοναδικό κρεβάτι που υπήρχε.

Το πρώτο βράδυ παρατήρησα πως η μάνα μου έκανε ένα πολύ ανήσυχο ύπνο. Στριφογύρναγε και η ανάσα της ήταν γρήγορη. Δεν είχα δώσει και πολλή σημασία όμως δεν είχα καταλάβει πως αυτό γίνονταν γιατί ενώ δεν υπήρχε διαχωριστικό στο κρεβάτι, τα σώματα μας είχαν έρθει πολύ κοντά.

Το δεύτερο βράδυ ξύπνησα απότομα γιατί ένιωθα ένα αεράκι στο σβέρκο μου. Δεν ήταν όμως αεράκι, ήταν η ανάσα της μάνας μου που κατά την διάρκεια του ύπνου και χωρίς να το καταλάβει, με είχε αγκαλιάσει. Δεν κουνήθηκα και μετά από λίγο την ακούω να μου φωνάζει στο αφτί με το όνομα του πατέρα μου και νιώθω το δεξί της χέρι να κατεβαίνει στην πιτζάμα μου. Ένιωθα παγωμένος…

Ξαφνικά έβαλε με μεγάλη μαεστρία το χέρι της μέσα στο σλιπάκι μου και με άγγιξε. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε γίνει σκληρό σαν σίδερο. Αυτή συνέχιζε να με χαϊδεύει απαλά και ρυθμικά και μέσα σε λίγα λεπτά τελείωσα…

Το πρωί η μάνα μου παρατήρησε ότι στο χέρι της υπήρχε μια ουσία. Δεν άργησε να καταλάβει πως ήταν σπέρμα. Εγώ έκανα τον ψόφιο κοριό, δεν έβγαλα άχνα. Και τότε αυτή ήρθε από την πλευρά μου και αφού είδε ότι εξακολουθώ να κοιμάμαι, τράβηξε πολύ σιγά το σεντόνι, κατέβασε την πιτζάμα και έως ένα σημείο το σλιπάκι μου, είδε τα χθεσινά σημάδια μέσα στο σλιπάκι και κατάλαβε ότι αυτή το είχε προκαλέσει.

Αφού με έντυσε ξανά με ξύπνησε και με ρώτησε για την προηγούμενη νύχτα γεμάτη με αγωνία στο πρόσωπο της… Εγώ φυσικά δεν αποκάλυψα τίποτα. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα σκοπό να το εκμεταλλευτώ γιατί πραγματικά μου είχε αρέσει το άγγιγμα της.

Το αμέσως επόμενο βράδυ δεν έχασα την ευκαιρία… μόλις πέσαμε για ύπνο, έβγαλα το κάτω μέρος από την πιτζάμα μου και το σλιπάκι μου και κατέβασα το σεντόνι με το οποίο ήμασταν σκεπασμένοι, κόλλησα το σώμα μου στο σώμα της μάνας μου, και περίμενα να κάνει πάλι παιχνίδι. Δεν υπολόγισα όμως πως θα σηκωνόταν το βράδυ…

Την ακούω να βγάζει έναν λυγμό… εγώ εξακολουθώ να κάνω πως βρίσκομαι σε βαθύ ύπνο. Αντιλαμβάνομαι πως παίρνει το σλιπάκι που είχα βγάλει και προσπαθεί να μου το φορέσει. Κάνω πως τεντώνομαι και αφήνω να δει τις ορμές μου. Δεν ακούω να κάνει τίποτα… θα είχε σαστίσει.

Νιώθω μετά από λίγα δευτερόλεπτα κάτι υγρό πάνω στο μόριο μου. Ήταν μια γλυκιά αίσθηση που δεν μπορώ ακόμα να ξεχάσω… ο ρυθμός γινόταν ολοένα και πιο γρήγορος. Έχυσα όλο μου το καυτό σπέρμα μέσα στο στόμα της.

Σε κάποια στιγμή ακούω ένα τρίξιμο πάνω στο κρεβάτι και ένα σώμα να με αγκαλιάζει. Το βάρος του να πέφτει πάνω μου…
Είχε ξάπλωσε γυμνή πάνω μου…!

Συνεχίζεται…