Ο γείτονας μου γαμούσε την μάνα μου (4ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ο Κώστας όποτε έλειπε ο πατέρας μου ερχόταν συνέχεια και πότε γαμούσε την μάνα μου και πότε την αδερφή μου ή και τις δύο μαζί.  Ένα βράδυ που τις γάμαγε και τις δύο, βγήκα από το δωμάτιο και πήγα κοντά. Ήθελα να το δω από κοντά αυτό το θέαμα. Ο Κώστας είχε βάλει την αδερφή μου στα τέσσερα και της γαμούσε το μουνάκι και όταν τον έβγαζε, τον έχωνε στο στόμα της μάνας μου, τον κάρφωνε μέχρι το λαρύγγι της και αυτή πνιγόταν.

Μετά έβαζε την μάνα μου να κάθεται πάνω στον πούτσο του και δίπλα η αδερφή μου έβαζε δάχτυλο στο μουνάκι της. Δεν άντεξα άλλο και πήγα κοντά. Με τον πούτσο στα χέρια πήγα στην αδερφή μου. Όταν με είδαν τα ψιλό-έχασαν αλλά δεν σταμάτησαν.

Έτριψα τον πούτσο μου στο προσωπάκι της αδερφής μου και μετά τον έβαλα στο στόμα της. Τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχε πάρει καμία. Το δούλευε καλά το πουτανάκι. Ο Κώστας σηκώθηκε και πήρε την αδερφή μου, την έβαλε στα τέσσερα και της ξέσκιζε το μουνάκι.

Εγώ πήγα στην μάνα μου, άνοιξα τα πόδια της και τον κάρφωσα στο μουνί της. Την πηδούσα τόσο δυνατά και γρήγορα… βογκούσε και κουνιόταν σαν τρελή. Μετά πήρα την αδερφή μου, την έστησα, έβαλα λίγο σάλιο στον πούτσο μου, ακούμπησα το κεφάλι πάνω στην τρυπούλα της και τον έβαλα με την μία μέσα.
Έβγαλε ένα δυνατό αναστεναγμό και είπε:

-    «Ααααχχχχ! Πονάωωωωωωωω!!! Αλλά μην σταματάς, γάμα με δυνατά, χύσε στον κώλο μου, σκίσε μεεεεεε! Απ’ το να με γαμάει ο κάθε μαλάκας που φέρνει ο Κώστας καλύτερα εσύ!»

Δεν άντεξα άλλο… την έπιασα από την μέση, την τράβηξα με δύναμη πίσω και της φώναξα:

-    «Χύνωωωωωωωωωωωω!!!»

Και έχυσα μέσα στην κωλάρα της. Δίπλα ο Κώστας έχυσε στα βυζιά της μάνας μου. Αυτός κάθισε λίγο και έφυγε.

Εγώ όλο το βράδυ έσκιζα την μουνάρα της μάνας μου και την κωλάρα της αδερφής μου. Από τότε φέρνω εγώ καμιά φορά τους φίλους μου ή και κανέναν άγνωστο που μου συστήνει κανένας φίλος και τις ξεσκίζουμε μαζί.

Έτσι έβγαλα και τις κάμερες και το ζω ζωντανά πλέον. Και όταν θέλω να βλέπω να τις γαμάνε άλλοι, την αράζω στον καναπέ και απλά παίζω τον πούτσο μου και πάω και χύνω στα μούτρα της αδερφής ή της μάνας μου και πολλές φορές τον καρφώνω στην κωλάρα τους και χύνω μέσα.

Έχουν πέσει τρελά γαμήσια από τότε με τις πουτανίτσες πλέον… και άπειρες μαλακίες…