Πως έχασα την παρθενιά μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η πρώτη φορά που έκανα σεξ με γυναίκα και όχι όποια και όποια ήταν με την ξαδέλφη μου την Ντίνα η οποία ήταν οκτώ χρόνια μεγαλύτερη μου. Συνέβη ένα καλοκαίρι που την φιλοξενούσαμε στο σπίτι μας.

Η Ντίνα είναι ξανθιά 1.70 περίπου με ένα σώμα με πλούσιες καμπύλες. Μια μέρα βγήκαμε μαζί μια βόλτα για να πάει να ψωνίσει αν και δεν πολυγούσταρα. Σε ένα μαγαζί που μπήκαμε δοκίμασε ένα φόρεμα. Καθώς την περίμενα έξω από το δοκιμαστήριο, η Ντίνα δεν είχε τραβήξει καλά το παραβάν. Τότε την είδα να βγάζει τα ρούχα της.

Σάστισα όταν είδα ότι δεν φορούσε εσώρουχα. Η κωλάρα της και τα βυζόμπαλά της έκαναν την πούτσα μου πέτρα. Την υπόλοιπη μέρα περίμενα πως και πως να γυρίσω σπίτι για να την παίξω για πάρτη της. Από εκείνη την μέρα και μετά, κάθε μέρα την έπαιζα για πάρτη της Ντίνας τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα.

Ένα πρωινό ξύπνησα και ήμουν μόνος στο σπίτι. Σηκώθηκα και ήμουν καυλωμένος. Πήγα στο δωμάτιο που φιλοξενούσαμε την Ντίνα και άρχισα να ψάχνω τα πράγματα της για να βρω τα εσώρουχα της. Βρήκα ένα φορεμένο γαλάζιο κιλοτάκι της, το πήρα και πήγα στην τουαλέτα για να την παίξω.

Λίγο πριν χύσω για μεγάλη μου έκπληξη η Ντίνα μπαίνει στην τουαλέτα και με βλέπει με την πούτσα στο χέρι και το κιλοτάκι της στο πρόσωπό μου. Τα έχασα! Άρχισα να κοκκινίζω και τότε η Ντίνα μου είπε:

-    «Κωστή έχεις πρωινές καύλες βλέπω!»

Ήρθε προς το μέρος μου, πήρε το καυλί μου στα χέρια της, έπειτα έσκυψε και άρχισε να με τσιμπουκώνει. Αμέσως άρχισα να χύνω πάνω στις βυζάρες της. Με πήρε από το χέρι και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μου. Με έγδυσε, γδύθηκε και αυτή ξάπλωσε, άνοιξε τα μπούτια της και μου είπε να αρχίσω να γλύφω το μουνάκι της.

Άρχισα να την γλύφω και με τα χέρια της και τους αναστεναγμούς της με καθοδηγούσε. Έπειτα από δεκαπέντε λεπτά η Ντίνα άρχισε να χύνει και εγώ έπινα αχόρταγα τα μουνόχυμα της.

Κατόπιν, σηκώθηκε με ξάπλωσε κάτω και με καβάλησε. Δεν θα ξεχάσω την αίσθηση του υγρού μουνιού καθώς έχωνε το καυλί μου βαθιά μέσα της. Με καβάλαγε και συνεχώς αύξανε το ρυθμό της δεν άργησα να ξαναχύσω, αυτή τη φορά μέσα της.

Η Ντίνα όμως δεν είχε χορτάσει. Πήρε το καυλί μου στο στόμα της και σε λίγο ήμουν πάλι πέτρα. Αυτή τη φορά έκατσε στα τέσσερα και άρχισα να την γαμάω και ταυτόχρονα να χουφτώνω τις βυζάρες της.

Έπειτα από λίγο μου είπε να ξαπλώσω και μου έδωσε να γλύψω το μουνάκι της ενώ εκείνη μου έπαιρνε πίπα. Άρχισα να την γλύφω σαν τρελός και σε λίγο άρχισε να χύνει. Λίγο πριν χύσω, σηκώθηκε ξάπλωσε και μου είπε να βάλω την πούτσα ανάμεσα στις βυζάρες της.

Η πρώτη μου ισπανική!

Άρχισα να γαμάω τις βυζάρες της Ντίνας και δεν μου πήρε πολύ για να χύσω ακόμη μια φορά. Τα χύσια μου πετάχτηκαν με δύναμη και κάλυψαν το πρόσωπο της Ντίνας.

Ξάπλωσα δίπλα της ενώ αυτή με τα δάκτυλα της μάζευε τα χύσια μου και τα έγλυφε. Με φίλησε και μου είπε ότι είναι διαθέσιμη πάντα για καλά γαμήσια.

Από εκείνη την ημέρα και μετά δεν έχανα ευκαιρία για να πηδιόμαστε. Η Ντίνα μου έμαθε τα πάντα για το σεξ και ακόμα και τώρα δέκα χρόνια μετά, αν και παντρεμένη, όποτε βρίσκουμε ευκαιρία ρίχνουμε ένα γαμήσι για χάρη των παλιών καλών ημερών.

Υ.Γ. Έμαθα καλά όλες τις τρύπες την Ντίνας αλλά αυτά θα τα διηγηθώ σε άλλες ιστορίες.