Με την αδερφή μου στα κόλπα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Αντώνη και είμαι δεκαοκτώ. Έχω μια αδελφή που είναι δεκαεννιά ετών. Δεν τη λες φωτιά, απλά είναι καυλιάρα. Δουλεύει σε μια καφετέρια της γειτονιάς.

Από όσα ξέρω, ξεπαρθενιάστηκε πέρυσι, παρά ταύτα όμως είναι πολύ ανοιχτή στο θέμα σεξ και ειδικά απέναντι μου. (ίσως και επειδή με ψιλοενοχλεί να μου λέει πως γαμιέται).

Άρχισα να τη βλέπω διαφορετικά όταν εντόπισα το κωλαράκι της με στρινγκάκια και από τότε συχνά πυκνά την πετύχαινα με κανένα καυλιάρικο.

Όλα ξεκίνησαν πριν δύο βδομάδες…
Μπήκα στο μπάνιο και την είδα να ρίχνει νερό. Κατευθείαν τα μάτια μου έπεσαν στο μουνάκι της. Βγήκα και όταν τελείωσε ήρθε στο δωμάτιο μου και μου λέει:

-    «Δεν πιστεύω να τραβήξεις μαλακίες για το θέαμα και να μας χύσεις παντού στο σπίτι!»

Έφυγε και εγώ εννοείται πως δεν απάντησα. Παρόλα αυτά, τις μαλακίες τις τράβηξα και μάλιστα έφτασα σε σημείο την ίδια μέρα να φτάσω στις επτά!

Έπειτα από κάνα δυο μέρες, έτυχε να μιλάμε στο δωμάτιο της και η κουβέντα ήρθε στα σημάδια στο σώμα μας. Της είπα πως έχω ένα χαμηλά στην κοιλιά. Κατέβασα το παντελόνι να της το δείξω και βγήκε έχω η ψωλή μου. Αμέσως συμμαζεύτηκα. Γύρισε και μου λέει:

-    «Πω! Πολύ μεγάλη!» γελώντας.

-    «Που να την δεις και όρθια!»

Γελώντας με φέρνει κοντά, κατεβάζει το σορτς μου, την βγάζει απ’ έξω και την παίζει. Δεν είχα καταλάβει τι συμβαίνει… είχα μείνει μαλάκας κυριολεκτικά! Αρπάζω το κεφάλι της και το πιέζω προς τα κάτω. Την βάζει στο στόμα και σε κλάσματα είχε φτάσει το maximum μέγεθος περίπου δεκαοκτώ εκατοστά και σταματάει…

-    «Τι κάνεις;» της λέω. «Γιατί σταματάς;»

-    «Ε, τι; Μόνο εγώ θα σε κάνω να περνάς καλά;»

Και μου ανοίγει τα πόδια. Πέφτω στα γόνατα και της κατεβάζω την πιζάμα και μένει με το ροζ τέλειο κορδόνι. Το κάνω στην άκρη και την γλύφω με τόση μαεστρία που είχε φουσκώσει σαν φουντούκι το μουνάκι της.

Τότε μου είπε να μπω μέσα. Της βγάζω και το κίτρινο τιραντέ και πετάει τα μικρά βυζάκια της έξω. Της βγάζω και το κορδόνι και ανεβαίνω στο κρεβάτι από πάνω της να μου ξανασηκώσει το καυλί.

Με το που το ακούμπησε στα χείλια της καύλωσε. Κατεβαίνω ξανά χαμηλά, της ανοίγω τα πόδια σπαγκάτο και αργά-αργά καρφώνομαι μέσα της κοιτώντας την από ψηλά (δεν είχα σκύψει πάνω της). Πρέπει να μπαινόβγαινε κανένα δεκάλεπτο όταν μου λέει:

-    «Θα χύσω…»

Και από εκεί που τόση ώρα μου χαμογελούσε, πήρε μια γκριμάτσα καύλας... εκείνη την ώρα μου ήρθε και μένα και μου λέει:

-    «Όχι μέσα…»

Τον βγάζω και ίσα-ίσα που πρόλαβε να ανοίξει το στόμα της και να πεταχτούν λίγα μέσα. Όλα τα άλλα πήγαν παντού. Κατάπιε ότι είχε…

Ανέβασα τα ρούχα μου και έφυγα... μου άρεσε που όλα έγιναν απλά για το σεξ. Δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της. Τις καύλες μου βγάζω και αυτή σε μένα…