Δίδυμος αδερφός

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Αντιγόνη και είμαι δεκαεννιά χρονών. Έχω ένα δίδυμο αδερφό, τον Πέτρο. Από μικρά ήμασταν πολύ κοντά. Μεγαλώναμε μαζί και ήμασταν συνέχεια πολύ κολλητοί.

Νιώσαμε τα πρώτα μας ερωτικά σκιρτήματα μαζί και αρχίσαμε να εξερευνούμε τα σώματά μας παράλληλα. Από μικρά αγγιζόμασταν χωρίς ντροπή και κάναμε κάποια αθώα παιχνίδια.

Όταν μεγάλωσα και αναπτύχθηκαν τα βυζάκια μου, ο Πέτρος ήθελε συνέχεια από περιέργεια να μου τα πιάνει κι εμένα μου άρεσε αυτό το άγγιγμα. Παράλληλα εκείνος άρχισε να ξυπνάει βρεγμένος και ήταν όλο και περισσότερο σκληρός. Μου ζήταγε να του το πιάνω κι εμένα μου άρεσε να το κρατάω στο χέρι μου και να νιώθω την υφή του και τη ζεστασιά.

Για πολλά χρόνια μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο. Τα βράδια ερχόταν στο κρεβάτι μου και κάναμε αυτά τα παιχνίδια που από αθώα είχαν πια γίνει πιο ερωτικά. Με εξίταρε πολύ αυτό και μου ξεσήκωνε την περιέργεια. Κάθε βράδυ μου έβγαζε το βρακάκι και μου έβαζε το δαχτυλάκι του στο μουνάκι μου. Ένιωθα όμορφα, αν και καταλάβαινα ότι κάνουμε κάτι απαγορευμένο. Δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν αυτό που ένιωθα, αλλά ήξερα ότι μου άρεσε.

Εκείνος ξάπλωνε δίπλα μου, το σώμα του παράλληλα στο δικό μου καθώς ήμουν ξαπλωμένη στο πλάι, και έτριβε το καυλί του στον πισινό μου επάνω. Μετά από λίγο τον άκουγα να λαχανιάζει και ένιωθα υγρά πάνω στον πισινό μου. Δεν αντιδρούσα. Ποτέ δε λέγαμε ούτε μία λέξη, όλο αυτό γινόταν απόλυτα σιωπηρά.

Κάποια στιγμή μας χώρισαν κι εγώ πήγα στο γραφείο του μπαμπά που διαμορφώθηκε σε δωμάτιο δικό μου. Συνεχίσαμε, πιο αραιά όμως, τα παιχνίδια μας. Μόλις μέναμε μόνοι στο σπίτι, ερχόταν και με πείραζε. Μου τσιμπούσε τα βυζάκια και αν με έβλεπε να βγαίνω από το μπάνιο μου τράβαγε την πετσέτα. Εγώ δεν αντιδρούσα ιδιαίτερα γιατί ένιωθα μια γλυκιά ηδονή.

Στις διακοπές το καλοκαίρι εξακολουθούσαμε να μοιραζόμαστε κοινό δωμάτιο στα ξενοδοχεία. Είχαμε μεγαλώσει πια αλλά συνεχίζαμε τα παιχνίδια. Δε μου ζήτησε ποτέ να του κάνω τίποτα, π.χ.: να τον παίξω ή να τον γλύψω. Έπαιζε εκείνος μαζί μου κάπως διστακτικά και μετά μου τριβόταν πάνω μου και έχυνε. Εγώ πάντα ήμουν αμέτοχη γιατί ντρεπόμουν να δείξω ότι μου αρέσει. Ήταν ένα γλυκό μαρτύριο. Κατά βάθος περίμενα να έρθει το βράδυ για να παίξουμε. Εγώ ανακάλυψα το παιχνίδι με την κλειτορίδα μου και την έπαιζα όταν ήμουν μόνη. Η πρώτη φορά που έχυσα ήταν υπέροχη.

Το καλοκαίρι ξάπλωσε για πρώτη φορά απάνω μου και ήμασταν και οι δύο γυμνοί. Υπέροχη αίσθηση. Μου είχε ανοίξει με τα δάχτυλά του το μουνάκι μου και μου έσπρωχνε σιγά-σιγά ένα δαχτυλάκι μέσα. Πονούσα αλλά με τίποτα δεν ήθελα να τον σταματήσω. Ούτε όμως ήθελα να δείξω πως μ’ αρέσει. Αυτό γινόταν κάθε βράδυ συνέχεια. Μου έβαζε το καυλί του ανάμεσα στα χείλη στο μουνάκι μου και μου το έτριβε εκεί, ώσπου έχυνε. Μια μέρα το έσπρωξε λίγο μέσα. Κόντεψα να λιποθυμήσω από τη λαχτάρα. Ήθελα να του φωνάξω "σπάσε με" αλλά ντρεπόμουν. Είχε μπει λίγο το κεφαλάκι μέσα. Με πόναγε και του είπα να σταματήσει. Τραβήχτηκε και με έχυσε απ’ έξω.

Τα βυζάκια μου ήταν μικροσκοπικά γιατί είμαι πολύ αδύνατη. Ήταν εντελώς επίπεδα και φούσκωναν μόνο λιγάκι στο κέντρο και πέταγαν οι ρωγίτσες. Τρελαινόμουν να μου τις τσιμπάει και να τις πιπιλάει.

Στο τέλος εκείνου του καλοκαιριού είχα πάει σε ένα πάρτι ενός φίλου. Εκεί γνώρισα ένα αγόρι και χορεύαμε όλο το βράδυ μαζί. Βγήκαμε στο μπαλκόνι και απομονωθήκαμε λίγο. Μου σήκωσε το μπλουζάκι και μου χάιδεψε τις ρωγίτσες (δε φοράω ποτέ σουτιέν και διαγραφόντουσαν κάτω από το μπλουζάκι). Είχα σαστίσει και κομπλάρει. Πριν προλάβω ν’ αντιδράσω, το χέρι του ψαχούλευε το βρακάκι μου. Το δάχτυλό του βρήκε την τρυπούλα μου και μπήκε μέσα απαιτητικά. Πόνεσα αλλά τρελάθηκα από ηδονή. Εκείνος όμως σταμάτησε και μου λέει:

-    «Τι; Δεν είσαι σπασμένη;»

Έκανα ένα νεύμα «όχι» και τον ένιωσα να τραβιέται χαλαρά. Μετά από λίγο μπήκαμε μέσα και με παράτησε στα κρύα του λουτρού. Το ίδιο βράδυ το είπα στον αδερφό μου. Ένιωσα να ζηλεύει αλλά δεν είπε φυσικά τίποτα. Με ρώταγε όμως λεπτομέρειες:

-    «Πόσο βαθιά στο έβαλε; Εσύ του τον έπιασες;» και τέτοια.

Εκείνο το βράδυ με έσπασε. Δε μπόρεσα ν’ αντισταθώ. Έπαιζε μαζί μου για ώρα και κάποια στιγμή πάλι βρέθηκε απάνω μου. Μου το έβαλε λίγο και ένιωθα ότι είχε σκοπό να μπει όλος. Του είπα «μη». Δεν σταμάτησε. Με έσπρωξε άγαρμπα και με πόνεσε. Τη στιγμή που με έσπασε ένιωσα πολύ πόνο αλλά και τέτοια εγκεφαλική διέγερση όσο συνειδητοποιούσα ότι το κάνουμε. Δεν έχυσα. Εκείνος έχυσε σε ένα λεπτό και μάλιστα τραβήχτηκε μόνο την τελευταία στιγμή. Πως γλύτωσα την εγκυμοσύνη δεν ξέρω!

Το επόμενο βράδυ πάλι ήρθε στο κρεβάτι μου και με πήρε αθόρυβα. Δεν λέγαμε τίποτα. Απλά με χάιδευε λίγο, έμπαινε και με έχυνε. Μετά πήγαινε στο κρεβάτι του και κοιμόταν για να μη μας βρουν οι γονείς μαζί αν ερχόταν κανείς ξαφνικά στο δωμάτιο. Αυτό συνεχιζόταν σε όλες τις διακοπές, κάπου είκοσι μέρες. Παράλληλα παίζαμε και στη θάλασσα. Απομακρυνόμασταν στα βαθιά και μου έβγαζε το μαγιό και με πείραζε στα βυζάκια και το μουνάκι μου. Εγώ τρελαινόμουν για το χάδι του. Ένιωθα σιγά-σιγά κι εγώ πιο έντονη διέγερση και άρχισα ν’ αποζητώ και το δικό του χάδι για να με τελειώνει. Δεν είχα ποτέ τελειώσει ενώ ήταν μέσα μου γιατί κράταγε πολύ λίγο και γενικά ήταν αδέξιος.

Κάποια μέρα ήμασταν με φίλους σε ένα πάρτι και παίζοντας αλήθεια ή θάρρος, εκείνος επέλεξε αλήθεια και τον ρώτησαν αν έχει κάνει έρωτα. Εκείνος απάντησε ναι και είπε μάλιστα ότι κάνει κάθε μέρα. Αν και κανείς δεν υποψιάστηκε τίποτα, άλλωστε οι πιο πολλοί μάλλον δεν τον πίστεψαν, ένιωθα ντροπιασμένη, σα να πρόδιδε το μυστικό μας. Ένιωθα ότι πάει να πουλήσει μαγκιά και αντριλίκι και αυτό με τσάντισε αφόρητα. Όταν ήρθε η σειρά μου, θέλησα να τον προκαλέσω. Με ρώτησαν αλήθεια ή θάρρος και επέλεξα θάρρος γιατί ήξερα ότι τα αγόρια δεν αστειευόντουσαν, θα με έβαζαν να κάνω κάτι ζόρικο.

Μου είπαν λοιπόν να βγάλω το μπλουζάκι και να μείνω γυμνή από πάνω για πέντε λεπτά και να επιλέξω τρία από τα αγόρια να με πιάσουν στα βυζάκια. Το έκανα αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι πέθαινα από ντροπή αλλά ήθελα να τον εκδικηθώ. Διάλεξα τρία αγόρια και φυσικά όχι εκείνον!!! Πασπάτεψαν τα βυζάκια μου ενώ εγώ έβλεπα το αγριεμένο του βλέμμα. Όση ώρα μου το έκαναν, εγώ έβγαζα φωνίτσες ναζιάρικες και γέλαγα, πράγμα που τον τσάντιζε πιο πολύ.

Εκείνο το βράδυ με πήρε άγρια και μάλιστα δύο φορές. Τη δεύτερη φορά έχυσα ενώ ήταν μέσα μου. Ήταν υπέροχη αίσθηση. Πρώτη φορά έχυνα από τον κόλπο και ήταν τρέλα! Από τότε προσπαθούσα να τον καθοδηγώ όταν το κάναμε, ώστε να χύνω κι εγώ. Είχε γίνει πια ονειρικό.

Τελείωσε το καλοκαίρι, οπότε αυτά αραίωσαν κάπως. Εγώ ψηνόμουν αλλά εκείνος αισθανόμουν ότι είχε λίγο χαλαρώσει. Μετά από λίγο καιρό συνειδητοποίησα ότι τα είχε φτιάξει με ένα κορίτσι και μάλιστα ήταν φίλη μου. Όμως δεν το κάνανε γιατί εκείνη δεν ήθελε ακόμα. Ήταν παρθένα.

Ζήλευα αφόρητα. Μου το έκανε πια πολύ αραιά, κάπου μια φορά στις δέκα μέρες. Ένα βράδυ που είχαν βγει οι γονείς μας, πήγα εγώ στο δωμάτιό του, ρισκάροντας μάλιστα να μας πετύχουν αν γύρναγαν. Ξάπλωσα δίπλα του και τον αγκάλιασα. Με χάιδεψε κάπως χαλαρά και σε κάποια στιγμή με πήρε αγκαλιά και με γύρισε μπρούμυτα. Ένιωσα το δάχτυλό του στο κωλαράκι μου και τον άκουσα να μου λέει:

-    «Σήμερα θα τρυπήσω το ποπουδάκι σου».

Δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Μέχρι τότε δεν ήξερα πως το κάνουν και από πίσω, νόμιζα ότι μόνο οι ομοφυλόφιλοι το κάνουν έτσι. Με κράταγε με το ένα χέρι από τη μέση και το άλλο του χέρι πασπάτευε το κωλαράκι μου. Μου έβαλε το δάχτυλό του τέρμα μέσα και βόγκηξα από τον πόνο. Σε κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Γονάτισε».

Πάλι δεν κατάλαβα, αλλά υπάκουσα. Ήρθε πίσω μου όρθιος και μου ακούμπαγε το πουλί του στην τρυπούλα μου. Εγώ τραβιόμουν και του έλεγα «μη!». Εκείνος με κράταγε σταθερά και έλεγε:

-    «Κάτσε φρόνιμα και μην κουνιέσαι!»

Μου έβαζε σάλιο με το δάχτυλο. Κάποια στιγμή το ένιωσα να μου ανοίγει λίγο την τρυπούλα. Πόνεσα αφόρητα. Μπήκε λίγο μέσα το κεφάλι. Μου είχε κοπεί η ανάσα από το φόβο, την απορία και τον πόνο. Είχα μείνει ακίνητη. Άρχισε να σπρώχνει με κοφτές κινήσεις. Εγώ ούρλιαζα αλλά με κράταγε ακίνητη. Του έλεγα «μη» αλλά αυτός μου έλεγε:

-    «Λιγάκι ακόμα και θα μπει…»

Σε κάποια φάση το ένιωσα να με σκίζει και να χώνεται όλο μέσα. Ο πόνος ήταν τόσο δυνατός που σχεδόν έκλαιγα. Άρχισε να μπαινοβγαίνει δυνατά και να βογκάει όπως δεν τον είχα ξανακούσει. Έχυσε μέσα μου αμέσως. Πλημμύρισα. Σαστισμένη και μπερδεμένη πήγα να πλυθώ. Δε μπορούσα όμως να βγάλω από το μυαλό μου τα βογγητά ηδονής του.

Από τότε κάθε βράδυ ερχόταν στο δωμάτιό μου και με έπαιρνε από πίσω. Πόναγα, αλλά στη σκέψη ότι έτσι τον έχω να μου το κάνει κάθε βράδυ, δεν έλεγα τίποτα. Συνέχεια ήμουν με το φόβο ότι θα το κάνει κάποια στιγμή με την άλλη κι εμένα δε θα με ξανάγγιζε. Όμως είχα τη σιγουριά ότι η άλλη δε θα του έδινε το κωλαράκι της!

Σταματήσαμε για ένα διάστημα. Είχαμε και οι δύο σχέση και το είχαμε ξεπεράσει. Παρόλα αυτά κάποιες φορές αραιά και που, το κάναμε, σαν να ήταν ό,τι πιο φυσικό. Μια φορά κάθε έξι μήνες ή και πιο πολύ. Τώρα το απολαμβάνω από πίσω και καμιά φορά του ζητάω να μου το κάνει εκεί. Τρελαίνεται ακόμα γιατί τα κορίτσια που τα φτιάχνει δεν θέλουν από πίσω.

Νομίζω πως θα παντρευτούμε, θα κάνουμε παιδιά και θα συνεχίσει να με παίρνει κάθε τόσο!!