Με την αδερφή μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η ιστορία μου ίσως φανεί λίγο ψεύτικη και ίσως ανώμαλη, παρόλα αυτά δεν νοιάζομαι και πολύ αφού εγώ το έζησα...

Η αδερφή μου είναι 19. Άρχισα να τη βλέπω ερωτικά όταν είδα τα πρώτα στρινγκάκια της. Πάντα ήταν πολύ ελεύθερη στο σεξ αν και δεν πολυμιλούσε μαζί μου (αν και ήξερα πως πέρυσι κιόλας, ξεπαρθενιάστηκε και δεν ήταν και τόσο έμπειρη).

Όλα ξεκίνησαν πριν δύο εβδομάδες περίπου.. μπήκα στο μπάνιο ξαφνικά και την είδα να κάνει ντους. Είχε ένα ξυρισμένο μουνάκι για γλύψιμο! Βγήκα, είπα συγνώμη και παρατήρησα τον πούτσο μου να σκληραίνει.

Μετά από δυο-τρεις μέρες, καθώς ήμουν στο δωμάτιο της και συζητούσαμε, της είπα πως έχω μια ελιά χαμηλά στην κοιλιά εκεί που άρχιζαν οι πουτσότριχες. Κι εκεί που της έδειχνα την ελιά κατέβασε το παντελόνι λίγο παρακάτω και είδε την πούτσα μου.

Γέλασα κι αυτή μου είπε πως την έχω μεγάλη! (18 cm).

-    «Χαχαχα! Που να την δεις και καυλωμένη!

-    «Δεν έχω πρόβλημα…»

-    «Εεε...», της λέω με αμηχανία χωρίς να ξέρω ακόμα τισυμβαίνει… «Δεν καυλώνει έτσι εύκολα!»

-    «Γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ…» μου απαντάει και γελάει.

Τότε μόνη της σκύβει, μου κατεβάζει το σορτς και βγαίνει η ψωλή μου που ήταν ήδη μισοκαυλωμένη. Δεν καταλάβαινε τι έκανε. Και τότε μου την βάζει στο στόμα της. Με τη μια μου έγινε πέτρα! Με έκανε να καυλώσω και μετά με άφησε….

-    «Έτσι με αφήνεις;» της λέω.

-    «Κι εσύ δεν μου έκανες ποτέ τίποτα!» μου λέει.

-    «Θα σου κάνω κι εγώ…» της λέω και γελάω (όλα γινόταν μεταξύ αστείου).

Την ξαπλώνω, της κατεβάζω την πιζάμα και βλέπω ένα τέλειο στρινγκάκι ροζ! Της το κάνω στην άκρη και άρχισα να της γλύφω το μουνάκι τρυφερά. Την έκανα να καυλώσει τόσο που με παρακαλούσε να την πηδήξω...

Της βγάζω το μπλουζάκι και κλασικά δεν φορούσε σουτιέν. Την βάζω να μου ξανακάνει πίπα γιατί μου είχε ψιλοπέσει… Στο τέλος της βγάζω τελείως το στρινγκ, ανοίγω τα πόδια της σαν σπαγγάτο και σιγά-σιγά χωρίς καπότα, μπαίνω μέσα της... αργά-αργά…

Από ψηλά την πηδούσα… δεν ήταν τρυφερό ήταν όπως στις τσόντες.
Στο τέλος μου λέει:

-    «Μη χύσεις μέσα μου γιατί εγώ σε χύνω τώρα!»

Και ένιωσα τα υγρά της... όταν μου ήρθε κι εμένα να χύσω, την έβγαλα και πήγα να χύσω στην κοιλιά της! Ξαφνικά, την αρπάζει και την βάζει στο στόμα της! Έχυσα ότι είχα στο στόμα της και τα κατάπιε.

Ντυθήκαμε και ήταν σαν να μην έγινε τίποτα…