Με την βοήθεια της αδερφής μου (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά από εκείνη την πρώτη φορά που παίξαμε μαλακία μαζί με την αδερφή μου, πέρασαν μερικές μέρες χωρίς να συμβεί κάτι και χωρίς να συζητήσουμε εκείνο το γεγονός. Εγώ σχολή, εκείνη φροντιστήριο, το βράδυ μαζί σπίτι, τηλεόραση κλπ.

Βέβαια πάντα με το σλιπάκι εγώ, με το στρινγκάκι εκείνη, και ένα μπλουζάκι από πάνω. Κάθε βράδυ και άλλο στρινγκάκι το ένα πιο αποκαλυπτικό από το άλλο, και εγώ μέσα στην καύλα, και η μαλακία στο δωμάτιο μου σύννεφο.
Το τέταρτο βράδυ, όταν γύρισα σπίτι, πρόσεξα ότι η μικρή περπατούσε κάπως περίεργα.

-    «Τι συμβαίνει; Έχεις κάτι;» Τη ρωτάω.

-    «Μάλλον έχει γυρίσει μια τρίχα μέσα και έχω ένα σπυράκι ανάμεσα στα πόδια μου», απαντάει.

-    «Φέρε ένα τσιμπιδάκι και ξάπλωσε να στην βγάλω…»

Πηγαίνει στο μπάνιο παίρνει ένα τσιμπιδάκι, έρχεται κοντά, ξαπλώνει στον καναπέ, φέρνω κοντά το πορτατίφ, κατεβάζει το στρινγκάκι της και σηκώνει τα πόδια της ψηλά ανοίγοντας τα. Η πούτσα μου κόντευε να σπάσει το μικρό μου σλιπάκι από την καύλα. Μπροστά μου ήταν πάλι το φουσκωμένο, κατακόκκινο μουνάκι της.
Ανάμεσα στην κωλοτρυπίδα της και στο μουνί της είχε ένα μικρό σπυράκι από αυτά που βγαίνουν όταν η τρίχα γυρίσει μέσα. Με προσοχή, το σπάω και βγάζω την τρίχα έξω.

-    «Πω πω με καίει εκεί!», λέει η μικρή. «Δεν θα το χαϊδέψεις λιγάκι να με περάσει;»

Αρχίζω να χαϊδεύω την περιοχή ανάμεσα στον κώλο της, με το χέρι μου. Το καυλί μου δεν άντεξε και βγήκε έξω από το σλιπάκι μου. Το είδε η μικρή και μου λέει:

-    «Καλά εγώ πονάω κι εσύ καύλωσες;»

-    «Τι να κάνω; Με το μουνί σου μπροστά στην μούρη μου θες να μην καυλώσω;»

-    «Θες να το γλύψεις λιγάκι;» Μου λέει.

-    «Εσύ τι θα κάνεις για μένα;»

-    «Τι θα ‘λεγες για ένα τσιμπούκι;»

Αυτό ήταν! Σκύβω το πρόσωπό μου στο μουνί της, και αρχίζω ένα γλυφομούνι που κράτησε τουλάχιστον είκοσι λεπτά. Τα σάλια έτρεχαν μέχρι την κωλοτρυπίδα της. Έβαλα ένα δάκτυλο και άρχισα να της την χαϊδεύω. Αν κρίνω από τα κουνήματα που έκανε, πρέπει να της άρεσε πάρα πολύ.

-    «Μμμμ, μ’ αρέσει, τρελαίνομαιιιιι, πιο γρήγορα… πιο γρήγορα… έτσι… έλα καύλα… το νιώθωωωω…. Μου ‘ρχεται… καύλαααααααααααα…. μμμμμμμμμμμ…. χύνωωωωωωωωωωωωωωω!»

Εγώ έχωνα με δύναμη την γλώσσα μου μέσα στο μουνί της. Αφού έχυσε η μικρή, σηκώνεται και με βάζει να ξαπλώσω εγώ στον καναπέ. Μου βγάζει το σλιπάκι, πιάνει απαλά την καυλωμένη πούτσα μου, αρχίζει να την χαϊδεύει φέρνοντας κοντά το στόμα της. Πρώτα αρχίζει να φιλάει το καυλί. Αμέσως μετά, το χώνει στο στόμα της, παίζοντας με την γλώσσα της στην τρύπα του καυλιού μου. Με το χέρι της κρατάει τα αρχίδια χαϊδεύοντας τα, και συνεχίζει το χάιδεμα προς την κωλοτρυπίδα μου. Αυτό με τρελαίνει στην καύλα. Αφού κατάλαβε ότι σιγά-σιγά τα χύσια ξεκινάνε να βγουν από τα πρησμένα αρχίδια μου, αρχίζει να ανεβοκατεβάζει γρήγορα το στόμα της στην πούτσα μου…

-    «Μμμμ… χύνω μικρήηηηηη! Καύλααααααα!!!»

Αυτή αντί να απομακρύνει το στόμα της αρχίζει να τα ρουφάει και να τα φτύνει. Αυτό το συνέχισε ακόμα και όταν τελείωσαν τα χύσια. Πολύ μεγάλη καύλα παιδιά.

-    «Να σου πω… αυτό με την κωλοτρυπίδα, ότι σου αρέσει τόσο πολύ δηλαδή…»

-    «Ε… τι;»

-    «Μήπως να δοκιμάσουμε κάποια στιγμή με τον δονητή μου;»

-    «Έχεις δονητή;»

-    «Αδερφούλη… έναν μόνο; Ακόμα και όταν πηδιέμαι με κάποιον, μου αρέσει να παίζω με τους δονητές μου… Να το δοκιμάσουμε αύριο;»

-    « Θα δούμε…» λέω και μπαίνω στο μπάνιο.