Με την βοήθεια της αδερφής μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έστειλαν την μικρή μου αδερφή από το χωριό, να κάνει φροντιστήριο για το πανεπιστήμιο. Εγώ φοιτητής 23 χρονών, αυτή τέλειωσε το λύκειο και είναι κοινώς «μουνάκι» όπως λέμε.

Στο σπίτι κυκλοφορώ με το σλιπάκι μόνο. Κάθε Παρασκευή ξυρίζω το καυλί μου και σχεδόν πάντα κόβομαι στα αρχίδια. Οι καύλες μου γενικά είναι πολύ μεγάλες. Φανταστείτε πια και με το κωλαράκι της μικρής να κυκλοφορεί μπροστά μου. Εκεί που πριν έπαιζα μαλακία δυο- τρεις φορές τη μέρα, τώρα έφτασε τις 5-6.

Παρασκευή απόγευμα, εγώ στο μπάνιο να ετοιμάζομαι να ξυρίσω το καυλί μου, όπως κάνω δύο φορές την εβδομάδα. Η μικρή που είχε δει λίγο αίμα στην πετσέτα, γιατί όπως έχω πει σχεδόν πάντα κόβομαι στα αρχίδια, μου φωνάζει έξω από το μπάνιο:

-    «Αν θες να ξυριστείς, φώναξε με να σε βοηθήσω μην κοπείς πάλι…»

-    «Αυτό κάνω τώρα...» της είπα εγώ.

Αμέσως ανοίγει την πόρτα και με βλέπει με τους αφρούς στα αρχίδια μου να προσπαθώ να ξυριστώ.

-    «Περίμενε...» μου λέει.

Φορούσε ένα μαύρο στρινγκάκι και ένα μπλουζάκι από πάνω. Έρχεται κοντά, παίρνει από το χέρι μου το ξυραφάκι, πιάνει την μισοσηκωμένη πούτσα μου με το χέρι της, την ανασηκώνει για να έχει οπτική επαφή με τα αρχίδια, και αρχίζει σιγά-σιγά να μου τα ξυρίζει. Το χέρι που κρατούσε την πούτσα μου, που στο μεταξύ είχε γίνει κάγκελο. Άρχισε να σφίγγεται γύρω της και απαλά άρχισε να μου την παίζει. Αφού τελείωσε με τα αρχίδια, συνέχισε το ξύρισμα ανάμεσα στα μπούτια μου και προς τον κώλο.

-    «Να σε ξυρίσω και από πίσω; Δεν αρέσουν στα κορίτσια οι τρίχες στον κώλο, δεν το ξέρεις;» μου λέει.

-    «Κάνε ότι νομίζεις...» της απαντάω.

Μου ανοίγει τα κωλομέρια, και αρχίζει να μου βάζει αφρό ανάμεσα τους. Μετά με απαλές κινήσεις αρχίζει να μου ξυρίζει τα κωλομάγουλα και κοντά στην τρύπα μου. Αν πω ότι δεν μου άρεσε θα πω ψέματα. Η καύλα μου είχε φτάσει στα όρια της. Η πούτσα μου έτοιμη να εκραγεί.

-    «Πω πω καύλες!», λέει η μικρή.

Αφού τελείωσε και με τον κώλο μου έριξε νερό να με ξεβγάλει.

-    «Τώρα πιστεύω να με βοηθήσεις κι εσύ στο ξύρισμα...», λέει.

Ένιωσα τα χύσια μου να θέλουν να βγουν από το καυλί μου.

-    «Φυσικά!», της απαντώ.

Μπαίνει στην μπανιέρα, βγάζει το στρινγκάκι της, και αντικρίζω ένα παχουλό, ξυρισμένο μουνάκι όλο καύλα. Πιάνει τον αφρό, βάζει παντού γύρω από το μουνί της, κάθεται στην μπανιέρα, ανοίγει τα πόδια της, και μου λέει:

-    «Έλα, ξεκίνα να μου το ξυρίσεις και πρόσεχε μην με κόψεις!»

Εγώ γυμνός ακόμα, με την πούτσα μου να είναι τόσο πολύ καυλωμένη, γονατίζω στην μπανιέρα και με το ένα χέρι κρατάω τα μουνόχειλά της και με το άλλο αρχίζω να της το ξυρίζω. Ακουμπώντας το μουνάκι της ήταν τόσο πολύ βρεγμένο που πίστευα ότι είχε χύσει μερικές φορές. Αφού τελείωσα το ξύρισμα, άρχισα κι εγώ να της το ξεβγάζω με το νερό χαϊδεύοντας το.

Η μικρή είχε κλείσει τα μάτια της και σφιγγότανε από την καύλα. Άρχισα να της το χαϊδεύω γρηγορότερα, και μετά από λίγα λεπτά άρχισε η μικρή να τινάζεται από την ηδονή, φωνάζοντας:

-    «Χύνωωωωωω!!! Μμμμμμμ... τι καύλα είναι αυτή! Καύλααααααα!!!»

Με το ένα μου χέρι της χάιδευα το μουνί και με το άλλο έπαιζα την πούτσα μου. Σε λίγα δευτερόλεπτα άρχισα να χύνω κι εγώ.

-    «Χύνω κι εγώ καύλααααααααα!!! Καύλα! Μμμμμμμμμ…»

Αφού τελειώσαμε και οι δυο, χωρίς να σχολιάσουμε τίποτα, βγήκαμε από το μπάνιο, εγώ πρώτα και μετά η μικρή, και πήγαμε στα δωμάτια μας.

Η συνέχεια αργότερα…