Έκανα μάτι κρυφά και... (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Πέρασαν λίγες μέρες και αυτό συνεχιζότανε και ζούσα ένα όνειρο. Γαμούσα κάθε μέρα και κάναμε το 69 πολλές φορές και ένιωθα τα αρχίδια συνεχώς άδεια. Η αδερφή μου έκανε σαν λυσσάρα για την πούτσα μου και αυτό μου άρεσε πολύ.

Ξεσκιζόμασταν καθημερινά και έπινε όλα μου τα χύσια. Είχα ξεχάσει πως είναι η μαλακία και ένιωθα άντρας. Προσέχαμε πολύ τη μαμά μην μας καταλάβει και μόλις τελειώναμε τα βράδια πήγαινε ο καθένας στο δωμάτιό του και το πρωί ερχότανε και μου τον έπαιρνε στο στόμα πριν ξυπνήσω κι έτσι είχα το καλύτερο ξύπνημα.

Ένα πρωί συνέβη ακριβώς αυτό. Ξύπνησα και ήταν ακόμη σκοτάδι μέσα στο δωμάτιο δεν ήξερα τι ώρα ήταν, αλλά δεν με ενδιέφερε και πολύ γιατί ο πούτσος μου ήταν σκληρός και ένα έμπειρο στόμα τον ρουφούσε με λαγνεία και η ηδονή με κυρίευε. Το μόνο που διακρινότανε ήτανε μια σιλουέτα μέσα στα σεντόνια που κουνιότανε απαλά και ρυθμικά και τίποτα άλλο. Ένιωθα τα γλυκά και απαλά χείλη να μου ρουφάνε το καυλί μου και δυο βυζιά να μου χαϊδεύουν τα γόνατά μου. Έπλεα σε πελάγη ηδονής και απολάμβανα τα έμπειρα ρουφήγματα της γλώσσας και το άγγιγμα της απαλής επιδερμίδας σκεφτόμενος ότι ήταν η καλύτερη πίπα της αδερφής μου. Ένιωθα ότι δεν μου τον είχε ξαναρουφήξει ποτέ με τόση μαεστρία.

Έβαλα το χέρι μου κάτω από τα σεντόνια και χάιδεψα τα μαλλιά της. Αυτή τότε τινάχτηκε απότομα σαν να ήθελε να αποφύγει τα χάιδια μου. Αμέσως γύρισε το κορμί της κάνοντας μια περιστροφή γύρω από την πούτσα μου που μπαινόβγαινε σταθερά μέσα στο στόμα της.
Δεν μπορούσα μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο να διακρίνω τίποτα παρά μόνο σκιές. Αφέθηκα στην ηδονή να με παρασύρει. Σε λίγα δευτερόλεπτα ένα ευωδιαστό μουνί ήταν πάνω από το πρόσωπό μου και χωρίς δεύτερη σκέψη η γλώσσα μου χώθηκε λαίμαργα μέσα του ρουφώντας διψασμένα τους χυμούς του. Όλα μου φαινότανε διαφορετικά και πιο ηδονικά παρότι αυτό το σκηνικό είχε ξαναγίνει αρκετές φορές.

Ήμασταν κάτω από το σεντόνι και όλα ήταν σκοτεινά και τα χέρια μου χαϊδεύανε τα απαλά μεταξένια κωλομάγουλα και τα υπέροχα καπούλια της και οι χυμοί του μουνιού της στάζανε στη γλώσσα μου. Είχα καυλώσει πάρα πολύ και ήθελα να χώσω τον πούτσο μου βαθιά μέσα στο μουνί που έγλυφα και αν το χύσω αλλά και τα τέλεια ρουφήγματα της με καλούσαν να χύσω στο στόμα της. Δεν άντεξα και της τα έδωσα στο στόμα.

-    «Ρούφα τα χύσια μου πουτάνα! Πιες να ξεδιψάσεις ψωλορουφήχτρα!»

Ένιωσα το σπέρμα μου να χύνεται ζεστό μέσα στο διψασμένο στόμα και να το ρουφάει όλο λαίμαργα και να λιώνει ο πούτσος μου από την ηδονή. Τα αρχίδια μου άδειασαν κυριολεκτικά. Τα πόδια μου παρέλυσαν αλλά συνέχιζε να με ρουφάει περίτεχνα και σε λίγα λεπτά ο πούτσος μου ήταν πάλι σκληρός. Ήθελα να το χώσω μέσα στο μουνί που έγλυφα και χωρίς να κάνω το παραμικρό σαν να διάβασε τη σκέψη μου πριν της πω τι θέλω, γύρισε το κορμί της χωρίς να βγει μέσα από τα σεντόνια και κάθισε πάνω στον πούτσο μου που χωρίς καμιά δυσκολία γλίστρησε μέσα στο ζεστό και υγρό μουνί της.

Απογειώθηκα από την ηδονική αίσθηση και κόπηκε η αναπνοή μου. Νόμιζα ότι πρώτη φορά γαμάω το μουνί της. Άρχισε να κουνιέται αργά και ρυθμικά πάνω κάτω στηριζόμενη με τα δυο της χέρια στο στήθος μου. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι έκανε το καλύτερο γαμήσι της αυτή τη φορά. Με μια κίνηση τράβηξα το σεντόνι για να τη δω όσο καλύτερα μπορούσα μέσα στα σκοτάδια αλλά δεν φαινότανε τίποτα περισσότερο από μια σκιά αλλά αμέσως συνειδητοποίησα ότι τα βυζιά της ήταν πολύ μεγάλα. Αμέσως το χέρι μου κινήθηκε προς το φως στο κομοδίνο αλλά αυτό δεν άναψε.

Άρχισε να κουνιέται πιο γρήγορα πάνω κάτω στον πούτσο μου και να με τρελαίνει με τον τρόπο που γαμιότανε. Ο πούτσος μου ήταν ξανά έτοιμος να εκραγεί. Αυτό το γαμήσι ήταν σίγουρα διαφορετικό από τα προηγούμενα. Ήθελα να τη δω όμως και δεν μπορούσα. Ήθελα να δω τις βυζάρες της να κουνιούνται πάνω κάτω. Το κατάλαβε και μου έπιασε τα χέρια και τα έβαλε πάνω στις βυζάρες της και άρχισε να ουρλιάζει και να φωνάζει από καύλα:

-    «Γάμησέ με αγόρι μου! Ξέσκισέ με ψωλαρά μου! Σκίσε τη μουνάρα μου! Χύνω πουτσαρά μου στο καυλί σου, χύνω από καύλα η πουτάνααα!!!»

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το μέγεθος της ηδονής στο άκουσμα της φωνής της, αλλά ούτε το μεγάλο σοκ μόλις την αναγνώρισα ενώ αυτή συνέχισε να φωνάζει:

-    «Χύσε με κι εσύ αγόρι μου! Μμμμμμ… χύσε το αχόρταγο μουνάκι της μανούλας σου! μμμμμμμμ….»

Το σοκ ήταν μεγάλο αλά και ευχάριστο. Τα είχε καταλάβει όλα για μένα και την αδερφή μου και όπως μου εξήγησε στη συνέχεια ήθελε πολύ να απολαύσει και αυτή την απαγορευμένη ηδονή του οικογενειακού σεξ.

Περιττό να περιγράψω το τι επακολούθησε μέχρι σήμερα.