Έκανα μάτι κρυφά και... (1ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν ένα καλοκαιριάτικο μεσημέρι ζεστό και μονότονο. Οι καύλες μου όπως πάντα ήταν πολλές και η επιθυμία μου να γαμήσω ανείπωτη. Ήμουν δεκαοκτώ ετών, και το μυαλό μου συνέχεια σκεφτότανε το γυναικείο κορμί.

Τίποτα άλλο δεν με απασχολούσε.

Φανταζόμουν συνέχεια μια ώριμη γυναίκα με δυο στητά τεράστια βυζιά μεταξωτή επιδερμίδα και γλυκό πρόσωπο να μου κάνει όσα ήθελα στο κρεβάτι και να τη χύνω παντού συνέχεια. Σχεδόν όλη μέρα την έπαιζα και έχυνα. Το είχα κάνει μέχρι και οκτώ φορές σε μια μέρα.

Η γυναίκα που έμοιαζε περισσότερο στα πρότυπά μου και βρισκότανε στις φαντασιώσεις μου ήταν η μαμά μου η Ελένη. Ήταν 36 ετών και ήταν… Η γυναίκα. Όπως συνηθίζουμε να λέμε εμείς τα αγόρια μεταξύ μας ήταν μουνάρα. Αυτό το παραδεχότανε όλα τα αγόρια στη σχολή μου και τα έβλεπα πως έκαναν κάθε φορά που την έβλεπαν.

Ακόμη και οι φίλοι μου την κοιτούσαν με λαγνεία. Γι αυτό το λόγο δεν ένιωθα καμιά ενοχή όταν έκανα μάτι στη μαμά μου και παράλληλα την έπαιζα όπως ακριβώς κι εκείνο το καλοκαιριάτικο μεσημέρι.

Ήμουν λοιπόν έξω από το μπάνιο και σχεδόν γυμνός. Μαλακιζόμουν μια ακόμη φορά βλέποντας τη μαμά μου να σαπουνίζει το τέλειο κορμί της και τις δυο τεράστιες βυζάρες της. Ήμουν έτοιμος να χύσω στο θέαμα αυτό, πράγμα πολύ εύκολο βέβαια για μένα.

Η πούτσα μου ήταν ένα σκληρό ζεστό σίδερο έτοιμο να εκραγεί, όταν ξαφνικά ένιωσα ένα χάδι στην πλάτη μου και τινάχτηκα απότομα γυρίζοντας προς τα πίσω. Αντίκρισα την αδερφή μου να στέκεται όρθια χαμογελώντας ειρωνικά και να με κοιτά. Την λένε Πόπη και ήταν δεκαεπτά ετών. Όμορφη σχετικά κοπέλα αλλά άγουρη ακόμη.

-    «Γιάννη...», μου λέει με σιγανή φωνή. «Τι κάνεις εδώ;»

Εγώ τα είχα χάσει εντελώς και έστεκα σαστισμένος ακίνητος και με την πούτσα έξω να την κοιτάζω και με δυσκολία ανέπνεα από την ταραχή μου. Αυτή χαμογελώντας ειρωνικά μου είπε κουνώντας το κεφάλι της και κοιτάζοντας συνέχεια την πούτσα μου που άρχισε να μαραζώνει:

-    «Ως συνήθως μαλακίζεσαι… Αχχχ! Δεν έχεις μυαλό καθόλου. Δεν ντρέπεσαι να κρυφοκοιτάς τη μαμά; Θα της τα πω όλα μόλις βγει!»

Αμέσως γύρισε να φύγει προς το δωμάτιο της. Έντρομος έτρεξα κοντά της να την παρακαλέσω να μη μιλήσει. Μπήκαμε στο δωμάτιο και εκείνη ξάπλωσε και πήρε ένα περιοδικό να διαβάσει. Εγώ ταραγμένος κάθισα δίπλα της και άρχισα να την παρακαλάω έτοιμος να βάλω τα κλάματα.

-    «Πόπη, σε παρακαλώ μην πεις τίποτα…»

Αυτή ήταν αμετανόητη. Δεν ήξερα τι να κάνω και άρχισα να της τάζω διάφορα ανταλλάγματα. Μέχρι και λεφτά της έταξα αλλά κανένα αποτέλεσμα. Στο τέλος τη ρώτησα τι θέλει και της είπα να μου ζητήσει ότι θέλει και θα το κάνω. Τότε άρχισε να μαλακώνει και μου χαμογέλασε πονηρά και μου είπε ότι υπό αυτούς τους όρους μπορεί να "ξεχάσει" ότι είδε.

Αμέσως σκέφτηκα ότι όλο μου το χαρτζιλίκι θα μου το παίρνει πριν καλά»καλά το δω αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι πια, την είχα πατήσει. Έσκυψα το κεφάλι και πήγα να φύγω μαζεύοντας το βρακί μου που ήταν ακόμη κατεβασμένο. Πριν προλάβω να φτάσω στην πόρτα άκουσα την φωνή της:

-    «Που πας; Με ρώτησες για να φύγεις; Δεν είπαμε ότι θα κάνεις ότι θέλω από 'δω και πέρα;»

Τα νεύρα μου τεντώσανε γιατί σκέφτηκα ότι σκοπεύει να με κάνει αλογάκι της από εδώ και πέρα αλλά δεν μίλησα γιατί την είχα ανάγκη. Γύρισα πίσω και κάθισα δίπλα της.

-    «Τι θες;», την ρώτησα.

-    «Να σου κάνω λίγες ερωτήσεις…»

-    «Σε ακούω...»

-    «Σε καυλώνει η μαμά;»

Εγώ τα έχασα!

-    «Ναι!»

-    «Τι σε καυλώνει σ' αυτήν;»

-    «Όλα!»

-    «Την φαντασιώνεσαι από καιρό;»

-    «Ναι. Ένα χρόνο...»

-    «Πως κι έτσι;»

-    «Την είχα δει να γλείφεται με την αδερφή της.»

Μόλις της το είπα τινάχτηκε.

-    «Ώστε το ξέρεις ότι από μικρές γλείφονται;»

-    «Όχι. Απλά τις είδα πέρυσι το καλοκαίρι...»

-    «Έχεις κάνει έρωτα με κοπέλα;»

-    «Όχι. Θέλω πολύ αλλά δεν μπορώ να καταφέρω καμία...»

-    «Γιατί βρε χαζούλη; Είναι εύκολο και ειδικά για σένα με τέτοια ωραία και μεγάλη πούτσα!»

-    «Αλήθεια λες;»

-    «Ναι».

-    «Ξέρεις, δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς να προχωρήσω; Και έτσι…»

-    «Μην ανησυχείς, θα σου δείξω εγώ...»

Με μια γρήγορη κίνηση ανασηκώθηκε και μου τον έβγαλε έξω από το σλιπάκι μου και τον έπαιζε στη χούφτα της ενώ χαμογελούσε αθώα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Αυτή ήταν άνετη… έσκυψε και μου τον πήρε στο στόμα ενώ εμένα μου είχε κοπεί η αναπνοή.

Πριν προλάβω να καταλάβω τι συμβαίνει, η πούτσα μου είχε αρχίσει να σκληραίνει μέσα στο ζεστό της στόμα και στα γλειψίματα της γλωσσίτσας της. Σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν ένα καυτό κομμάτι κρέας σκληρό σαν σίδερο και η αδερφή μου το ρουφούσε συνέχεια και βαθιά.

Με είχε κυριεύσει η ηδονή και είχα ξεπεράσει κάθε άγχος. Απολάμβανα την ηδονή χωρίς να σκέφτομαι ότι με πίπωνε η αδερφή μου.

Με τα απαλά της ρουφήγματα δεν άργησα να χύσω. Ένιωσα να λιώνω όταν για πρώτη φορά στη ζωή μου έχυνα χωρίς να την παίζω και μάλιστα μέσα σε γυναικείο στόμα. Η αίσθηση ήταν καταπληκτική, πρωτόγνωρη, μεθυστική.

Μόλις τιναχτήκανε οι πρώτες σταγόνες, η αδερφή μου τις ρούφηξε λαίμαργα, αλλά όταν έφτασαν ο μεγάλες ποσότητες δεν πρόλαβε να τα πιει όλα και μερικές σταγόνες πέσανε στο πρόσωπο της. Όταν σταμάτησε να ρουφάει και να γλείφει, εγώ είχα ξαπλώσει την πλάτη μου πίσω και αυτή με κοίταξε πονηρά και με ρώτησε αν μου άρεσε.

Κούνησα το κεφάλι καταφατικά και της είπα, από ντροπή, ότι πρέπει να φύγω. Ένιωθα τα αρχίδια μου άδεια εντελώς. Αυτή τότε μου θύμισε τη συμφωνία μας και έτσι έμεινα εκεί ακίνητος.

-    «Τώρα πρέπει να με ευχαριστήσεις κι εσύ!», μου είπε με αυστηρό τόνο.

-    «Δηλαδή...;», ψέλλισα με δυσκολία.

Έβγαλε το στρινγκάκι της και με μια γρήγορη κίνηση κάθισε απαλά πάνω στο πρόσωπο μου και μου έδωσε εντολή να γλείφω το μουσκεμένο μουνάκι της. Εγώ τα είχα εντελώς χαμένα με όσα συνέβαιναν τόσο γρήγορα και ανεπάντεχα.

Μέχρι εχθές πίστευα ότι θα περάσουν χρόνια μέχρι να δω μουνί και να χύσω σε γυναίκα αλλά τώρα είχα ένα μουνί πάνω στη γλώσσα μου και το έγλειφα λαίμαργα.

Είχα ένα υγρό, καυλωμένο, ζεστό, ξυρισμένο μουνί "δικό μου!!!" και το έγλειφα. Η πούτσα μου έγινε αμέσως κάγκελο και ήταν έτοιμη να χύσει ξανά. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι όλα αυτά δεν ήταν όνειρο.

Έγλειφα ασταμάτητα ενώ η αδερφή μου με ρουφούσε πάλι σε ένα τρελό 69 που ούτε στα όνειρά μου δεν είχα φανταστεί. Τι καύλα ήταν αυτή που ένιωθα; Τρελαινόμουν όταν τα σκεφτόμουν όλα αυτά.

Ήθελα να χύσω πάλι. Άκουσα την αδερφή μου να βογκά και να μου λέει:

-    «Σου αρέσει το μουνί μου; Χύνω στο στόμα σου Γιάννη μου! Χύνω ψωλαρά μου για την πούτσα σου την καυλιάρα!!!»

Δεν μπορούσα να απαντήσω ούτε ήξερα τι πρέπει να πω… κι έτσι καθώς έπινα τα υγρά που έχυνε, έχυσα κι εγώ ξανά μέσα στο στόμα της και μου τα ρούφηξε όλα πάλι. Ήταν ένα ανεπάντεχο και ηδονικότατο όργιο μεταξύ μας που δεν μπορούσε να τελειώσει.

Συνεχίζεται…