Η θεία Βούλα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Νίκο και είμαι τριάντα ετών. Η ιστορία μου είναι αληθινή και συνέβη πριν δέκα χρόνια. Ήμουν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και τότε φιλοξενούσα την θεία μου την Βούλα στο σπίτι η οποία μόλις πριν τρεις μέρες είχε πιάσει τον άντρα της να την κερατώνει και είχε έρθει σε μένα από το χωριό για να ηρεμήσει και να καθίσει λίγες μέρες.

Εδώ θέλω να σας πω ότι από την ηλικία των δεκαπέντε ετών είχα αρχίσει να βλέπω ερωτικά την θεία μου, καθώς ήταν η πρώτη γυναίκα που είχα δει ποτέ μου γυμνή, και από τότε δεν μπορούσε να φύγει η εικόνα αυτή από το μυαλό μου με τίποτα.

Με τα χρόνια δεν υπήρχε βράδυ που να μην σκεφτόμουν ερωτικά την θεία μου βλέποντας συνέχεια στον ύπνο μου το υπέροχο κορμί της με την υπέροχη ζουμερή κωλάρα της. Τώρα λοιπόν σκέφτηκα πως ήταν η ευκαιρία της ζωής μου που είχα την θεία στο σπίτι μου μόνη της για τρεις μέρες. Η θεία μου ήταν πενήντα ενός ετών ελαφρώς παχουλή όχι όμως χοντρή, αλλά με ένα υπέροχο κώλο ζουμερό και πεταχτό που έβγαζε μάτι.

Το βράδυ καθίσαμε με την θεία μου και μιλούσαμε και άρχισα να της λέω το πόσο βλάκας ήταν ο θείος που ενώ είχε μια τέτοια γυναίκα σαν αυτήν πήγαινε με άλλες..

-    "Εγώ θεία" της λέω, "αν σε είχα γυναίκα ούτε από το σπίτι δεν θα έβγαινα...."

-    "Αλήθεια αγόρι μου το λες; Σου αρέσω σαν γυναίκα;"

-    "Θεία αν δεν σε είχα θεία ειλικρινά θα σου την έπεφτα χωρίς καθόλου σκέψη! Είσαι μια απόλυτα θηλυκή γυναίκα που σίγουρα πολύ άντρες θα ήθελαν να έχουν στο κρεβάτι τους."

-    "Αχ! Αγόρι μου να ‘ξερες πόσο φτιάχνεις την διάθεση μου τώρα…"

Και πάει να με αγκαλιάσει δίνοντας μου ένα φιλί στο μάγουλο.

Την αγκαλιάζω και εγώ και της φιλάω και εγώ το μάγουλο μένοντας όμως αγκαλιασμένοι… Η θεία μου τότε αρχίζει να κλαίει και εγώ λέγοντας της να ηρεμήσει αρχίζω να την φιλάω πάλι στο πρόσωπο μέχρι που τα στόματα μας ξαφνικά ενώθηκαν. Η θεία μου δεν κουνήθηκε και τότε εγώ παίρνοντας θάρρος αρχίζω να την φιλάω στο στόμα με πολύ πάθος. Η θεία στην αρχή με φιλούσε και αυτή αλλά σε λίγο τραβήχτηκε απότομα…

-    "Όχι αγόρι μου, δεν είναι σωστό…"

-    "Θεία σε παρακαλώ… σε θέλω από τα δεκαπέντε μου χρόνια. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο ερωτικά με άλλη γυναίκα όπως με σένα. Άφησε με να σε κάνω να νιώσεις όμορφα χωρίς να μάθει ποτέ κανένας τίποτα…"

Τότε κατάλαβα ότι η θεία το σκεφτόταν και χωρίς να χάσω χρόνο κολλάω τα χείλια μου στα δικά της και αρχίζω να την φιλάω παθιασμένα. Η θεία άρχισε να χαλαρώνει τις αντιστάσεις της και με φιλούσε πλέον και αυτή.

Βάζω το χέρι μου κάτω από την μπλούζα και της πιάνω το στήθος. Ήταν απίστευτο! Η θεία από μόνη της βγάζει την μπλούζα και το σουτιέν και αφήνει να φανούν τα στήθη της που ήταν μικρά μεν, αλλά με υπέροχες σκούρες θηλές.  Σκύβω και παίρνω και τα δυο στήθη στο στόμα μου γλύφοντας τα και τα δυο μαζί. Η θεία άρχισε να βγάζει μικρούς αναστεναγμούς…

Συνέχισα να την γλύφω και να κατεβαίνω προς την κοιλιά της. Της βγάζω το κολάν που φορούσε μένοντας μόνο με το εσώρουχο και την γλύφω τα μπούτια γύρω από το μουνί. Η θεία δάγκωνε το στόμα της και κατάλαβα ότι είχε ερεθιστεί πολύ. Αρχίζω τότε να την φιλάω πάνω από το εσώρουχο το μουνί που είχε μια εκπληκτική μυρωδιά σαπουνιού και ώριμης γυναίκας μαζί που το έκανε τόσο ερεθιστικό.

Τραβάω στην άκρη το εσώρουχο που είχε μουσκέψει ολόκληρο και βλέπω μπροστά μου ορθάνοιχτο ένα εκπληκτικό μουνί αρκετά τριχωτό, με τα μουνόχειλα κρεμασμένα… υγρό και παχύ. Ήταν όλα μου τα όνειρα μπροστά μου!  Πέφτω με όλο μου το πρόσωπο μέσα στο μουνί γεννώντας το όσο πιο πολύ μπορούσα. Το ρουφούσα, το δάγκωνα, έβαζα όλη την γλώσσα μέσα του κάνοντας την θεία να βογκάει έντονα.

-    "Αγόρι μου τι μου κάνεις; Δεν έχω νιώσει ποτέ μου έτσι! Με τρελαίνεις!"

Συνέχιζα το γλυφομούνι και κάπου-κάπου κατέβαινα και της έγλυφα και την κωλοτρυπίδα… (είναι ένα μοναδικό συναίσθημα να γλύφεις την ίδια σου την θεία και στο μουνί και στον κώλο). Η θεία έχυνε ποτάμια ολόκληρα στο στόμα μου και εγώ τα ρουφούσα σαν να ήταν το πιο γλυκό μέλι του κόσμου! Τότε ανεβαίνω προς τα πάνω την φιλάω στο στόμα και την βάζω όλο τον πούτσο μου μέσα

Απίστευτο! Αρχίζω να πηδάω με μανία την θεία η οποία παραληρούσε πλέον. Συνέχισα για κανένα δεκάλεπτο να την γαμάω μέχρι που έχυσα μέσα στο μουνί της μην μπορώντας άλλο... Ήταν μοναδικά πραγματικά!

Εκείνο το βράδυ το κάναμε άλλες τρεις φορές από παντού. Και μέχρι που έφυγε μετά από τρεις μέρες το κάναμε συνέχεια όλη μέρα. Η θεία ερχόταν συχνά στην Θεσσαλονίκη για να με δει. Για οκτώ χρόνια πηδούσα την θεία μου σχεδόν από παντού χωρίς ποτέ να καταλάβει κανείς τι συνέβαινε μεταξύ μας…