Οι θείες και η ξαδέρφη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Προχθές το Σαββατοκύριακο είχα πάει στο εξοχικό της θείας μου στην Χαλκίδα.  Με είχανε πάρει από την Τετάρτη τηλέφωνο να πάω να τους δω, θα ήτανε μαζί με την αδελφή της και την μια την κόρη της.

Η θεία μου έχει ηλικία 39 χρόνων (Μιμίκα) η αδελφή της είναι 34 (Γιολάντα) και η κόρη της θείας μου 21 (Μαρία). Είχανε πάει μόνες τους γιατί οι άντρες τους είχανε πάει στην Ιταλία και θα γύρναγαν σε μια βδομάδα. Μόλις πήγα με υποδέχτηκαν με φιλιά και η θεία μου και η αδελφή της. Μόλις είχανε πάει για μπάνιο και είχανε γυρίσει και φορούσαν και οι δυο τα μπικίνι τους. Φόραγε και η Μιμίκα και η Γιολάντα στρινγκ που φαινόντουσαν τα μουνόχειλα τους να είναι πρησμένα. Πάντα ονειρευόμουνα την θεία μου να την έχω ρίξει επάνω σε ένα κρεβάτι και της γλείφω τα μουνόχειλα της.

Ήτανε πολύ καυλιάρα και κάποτε την είχα καταλάβει ότι κάποιος την γαμούσε. μου είπανε να πάω να κάνω ένα μπάνιο να δροσιστώ γιατί έκανε πολύ ζέστη και μετά να μπούμε και εμείς να βγάλουμε την αρμύρα από πάνω μας. Μπαίνω για μπάνιο και την πόρτα την είχα μισοκλείσει και έβλεπα την Μιμίκα και την Γιολάντα να συνωμοτούνε. Σήμερα είπα από μέσα μου θα περάσω πολύ καλά αλλά σκεφτόμουνα και την κόρη της μην έρθει και μας πιάσει στα πράσα. Βγαίνω από το μπάνιο φόρεσα ένα κολλητό σορτς που φαινότανε η πούτσα μου που είχε φτάσει σε σημείο εκτόξευσης. Κάθομαι στον καναπέ και πιάσαμε την συζήτηση περί ανέμων...

-    «Πώς περνάτε θεία εδώ; Ήρθατε για να ξεσκάσετε;»

-    «Ε, αφού Νίκο έφυγαν οι θείοι σου είπαμε να έρθουμε με την Γιολάντα και την Μαρία να ξεσκάσουμε. Εσύ πως τα περνάς; Κανένα κοριτσάκι τώρα την άνοιξη που καυλώνουνε αφάνταστα;»

-    «Κάθε μέρα θεία και άλλη…»

-    «Και εμάς τις παντρεμένες ποιος θα μας πηδάει;»

Μόλις μου λέει αυτό, έρχεται η αδερφή της και κάθεται δίπλα μου και βάζει το μπούτι της επάνω στο δικό μου, έρχεται και η θεία μου και με βάζουν στην μέση. Άρχισε πότε η μια και πότε η άλλη να τρίβεται επάνω μου.

-    «Ωραίο και μεγάλο πούτσο έχεις φτιάξει Νίκο και για αυτό γαμάς κάθε μέρα και άλλη γυναίκα!»

Έβγαλαν και οι δυο το σουτιέν τους και μου βγήκαν τα μάτια. Η θεία μου είχε κάτι ρώγες!!! Άρχισα να τις ζουλάω και της έκανα ένα τσιμπούκι στις ρώγες… πέταξαν το σορτσάκι μου και άρχισε η Γιολάντα να μου το ρουφάει.

-    «Νίκο η θεία σου και η αδελφή μου θα σε κάνουμε σήμερα να ξεχάσεις το όνομα μου...»

Η θεία μου το μουνί της το είχε ξυρισμένο σε σχήμα καρδιάς. Η Γιολάντα μου έκανε ένα τσιμπούκι και η θεία μου της έγλειφε τα μουνόχειλα. Η κλειτορίδα της ήτανε καυλωμένη που είχε πεταχτεί έξω από το μουνί της. Σε κάποια στιγμή άκουσα να ανοίγει η πόρτα του σπιτιού… σάστισα!

-    «Δεν πειράζει Νίκο», μου λένε και οι δυο, «θα είναι η ξαδέλφη σου».

Μόλις μπαίνει μέσα μας βλέπει επάνω στο κρεβάτι.

-    «Το είπατε και το κάνατε! Να έρθει ο Νίκος να γαμηθούμε όλοι μαζί!»

Τότε κατάλαβα ότι ήτανε σχεδιασμένο. Η θεία μου φωνάζει την κόρη της και της λέει:

-    «Έλα Μαράκι να δοκιμάσεις και εσύ τι ψωλάρα έχει ο ξάδελφος σου!»

Άρχισε να βγάζει τα ρούχα της και βλέπω ένα μουνί τελείως ξυρισμένο να έρχεται καταπάνω μου και κάθισε επάνω στο πρόσωπο μου να της κάνω γλειφομούνι. Εγώ είχα βάλει τον πούτσο μου στο μουνί της θείας μου και έκανε ένα ουρλιαχτό και μου έλεγε:

-    «Θέλω να μας ξεσκίσεις και τις τρεις σήμερα γιατί ο θείος σου δεν ξέρει να γαμάει. Θέλω να μας κάνεις τα μουνιά μας να μην σταματάνε να χύνουν»

Μετά από λίγο άρχισα να βγάζω την πρώτη μου καύλα και τον δίνω στην Γιολάντα. Το στρίμωξε στα χείλια της και δεν άφησε να φύγει ούτε σταγόνα. Γυρίζω την ξαδέλφη μου και την βάζω στα τέσσερα… με το τσιμπούκι που μου έκανε η θεία μου και η αδελφή της ήτανε έτοιμο να μπει στον κώλο της ξαδέλφης μου. Άρχισα να τον βάζω σιγά-σιγά για άρχισε να βογκάει από τον πόνο. Μετά κάθισε επάνω στην ψωλή μου να τον βάλει όλο μέσα στο κώλο της. Τέτοιο γαμήσι δεν είχα ρίξει και μου φώναζε η ξαδέλφη μου:

-    «Τα θέλω όλα μέσα μου! Να έχω την καύλα του ξαδέλφου μου μέσα μου!!!»

Η  θεία μου της έκανε γλειφομούνι και η Γιολάντα έγλειφε το μουνί της θείας μου. Έχυσα μέσα στην ξαδέλφη μου όταν αυτή είχε χύσει δυο φορές. Μόλις τελειώσαμε και οι τρεις τους είχανε πάρει τον πούτσο μου στο στόμα τους και μου τον γλείφανε. Δεν άργησε να φτάσει στο σημείο και άρπαξα την Γιολάντα και της τον έχωσα μέσα στα μουνόχειλα τους… πότε στα μουνόχειλα της και πότε στην κωλοτρυπίδα της. Η θεία μου με την κόρη της είχανε πάρει από το ψυγείο ένα αγγούρι και η θεία μου το έχωνε στο μουνί της ξαδέλφης μου.

-    «Γάμα με μαμά!», της φώναζε. «Κάνε με να χύσει η κόρη σου την καύλα που της δίνει η μάνα της»

Ούρλιαζαν και οι δυο και οι Γιολάντα τον είχε κάνει τον πούτσο μου τούρμπο!

-    «Χύσε με Νίκο μες στην κωλοτρυπίδα! Χύσε με, χύσε με χύσε την πουτάνα σου την καριόλα την θεία σου! Ξέσκισε της την κωλοτρυπίδα! Μου άνοιξες όλες μου τις τρύπες! Δεν με έχει γαμήσει κανένας έτσι»

-    «Χύνω Γιολάντα χύνω, χύνωωωωωω!!!»

Τέτοιο γαμήσι που έκανα όλες αυτές τις πέντε μέρες δεν περιγράφεται. Το Σάββατο το βράδυ αποφασίσαμε και οι τέσσερις να βγούμε έξω για ποτό και από μέσα να μην φοράει κανένας τίποτα. Πρώτα αρχίσαμε να χουφτωνόμαστε στο μπαρ και μετά άρχισε το γαμήσι...