Όχι ακόμα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η πρώτη φορά που ήρθα κοντά σε σεξουαλική επαφή με τη μητέρα μου ήταν όταν ήμουν 18 χρονών και οι ορμόνες μου οργίαζαν. Κοιμόμουν στο κρεβάτι μου με την μητέρα μου δίπλα, δεν θυμάμαι καν πως φτάσαμε να κοιμόμαστε δίπλα, ήταν κάτι που έκανε συχνά η μητέρα μου και στο δικό μου κρεβάτι αλλά πιο συχνά στις αδερφής μου.

Αυτό που θυμάμαι στα σίγουρα ήταν ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ ήμουν πολύ ερεθισμένος και είχα στο μυαλό μου μια γνωστή μου που εκείνο το καιρό με είχε τρελάνει. Είχε ξανατύχει να κοιμηθώ δίπλα στη μητέρα μου αλλά πάντα κρατιόμουν και ποτέ δεν είχα αυνανιστεί δίπλα της αλλά εκείνο το βράδυ, δεν ξέρω πως και γιατί, αποφάσισα να αυνανιστώ για να ηρεμήσω. Σκέφτηκα ότι αν κάνω γρήγορα και είμαι διακριτικός δεν πρόκειται να το καταλάβει.

Έτσι κατέβασα την πιτζάμα μου, και άρχισα με το χέρι μου σιγά-σιγά να ερεθίζω το πέος μου έχοντας το μυαλό μου στη γνωστή μου και προσέχοντας μήπως ξυπνήσω τι μητέρα μου. Η μητέρα μου είναι μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, σωστή ανατολίτισσα. Φυσικά δεν έχει πλέον τη χάρη που είχε στα νιάτα της αλλά το πρόσωπο της παραμένει τέλειο, τουλάχιστον στα μάτια μου. Τα μαύρα ίσια της μαλλιά της, το κορμί της, τα στρογγυλά στήθη της, τα όμορφα μπούτια της, τα πάντα πάνω της είναι αρκετά να κάνουν κάθε άντρα να τη λαχταρίσει, ακόμα κι εμένα.

Θυμάμαι όταν ήμουν πιο μικρός όταν εμφανιζόταν γυμνή μπροστά μου και με άφηνε να θαυμάζω το σώμα της, από μακριά, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα. Θυμάμαι τη μέρα που μπήκα στο μπάνιο της και αυτή καθόταν μπροστά μου ολόγυμνη και με κοιτούσε χαμογελώντας. Οι καμπύλες της, οι υπέροχοι γοφοί της, το λείο δέρμα της, οι μαύρες τρίχες του μουνιού της, είναι σκηνές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θυμάμαι και μια άλλη μέρα πριν από χρόνια όταν ήμουν στο κρεβάτι της και ο πατέρας μου δεν βρισκόταν εκεί. Εκείνη όρθια με την πλάτη σε μένα έβγαλε τα ρούχα της και ολόγυμνη έσκυψε μπροστά μου για να βάλει μια κιλότα και με άφησε να δω το μουνί της. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα τη σχισμή ενός μουνιού, και ήταν της μητέρας μου.

Ενώ αυτοϊκανοποιόμουν εκείνο το βράδυ στο κρεβάτι η μητέρα μου κοιμόταν στα δεξιά μου κολλητά με εμένα. Είτε επειδή δεν ένιωθα άνετα, είτε επειδή ήμουν κουρασμένος δεν μπορούσα να τελειώσω γρήγορα και συνέχισα για πολύ ώρα, ώσπου ξαφνικά ένιωσα τη μητέρα μου να κουνιέται. Σταμάτησα κατευθείαν και πάγωσα. Ξαφνικά αντιλήφθηκα το τι έκανα τόση ώρα και ευχόμουν να την το είχα αρχίσει ποτέ.

Μια στιγμή μου φάνηκε σαν αιώνας. Για να αποφύγω τις κινήσεις δεν ανέβασα αμέσως τη πιτζάμα μου, κρατούσα το πέος μου με το χέρι και ευχόμουν να μην έχει ξυπνήσει η μητέρα μου, ώσπου, ξαφνικά ένιωσα το χέρι της πάνω στο πέος μου. Τα δάχτυλα της άγγιξαν το κεφάλι και το κορμό μου απαλά ακριβώς πάνω από το σημείο που είχα το δικό μου χέρι. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να πεταχτώ από το κρεβάτι αλλά η διακριτικότητα και η άνεση της το έκαναν να φαίνεται φυσιολογικό, και έτσι ήταν.

Από κάποια στιγμή και πέρα όλα ήταν ξεκάθαρα, όλα έβγαζαν νόημα. Τράβηξα το χέρι μου και άφησα τη μητέρα μου να κρατάει το ερεθισμένο όργανο μου. Εγώ ντρεπόμουν ακόμα και να γυρίσω να κοιτάξω προς το μέρος της, φοβόμουν να κουνηθώ μήπως αλλάξει γνώμη, συνειδητοποιήσει τι κάνει και σταματήσει. Κι όμως ήταν αδύνατο να αρνηθούμε αυτό που συνέβαινε. Ήμασταν κολλητά ο ένας στον άλλον σε ένα μόνο κρεβάτι και η μητέρα μου κρατούσε τι στύση μου, τώρα λίγο πιο σφιχτά πω πριν.

Σιγά-σιγά άρχισε να με ικανοποιεί αυτή απαλά. Ένιωθα σαν βασιλιάς, η ηδονή ήταν ασύγκριτη, ανεπανάληπτη. Νόμιζα ότι ήμουν χαλίφης και είχα μια πουτάνα στη διάθεση μου για να μου ικανοποιεί το πουλί μου. Γρήγορα βολεύτηκα και συγκεντρώθηκα στο να απολαύσω τη στιγμή, σήκωσα ελαφρά την κουβέρτα για να το κάνω πιο εύκολο για την πουτάνα που καθόταν δίπλα μου να μου παίξει το πουλί. Κι όμως, αυτή η πουτάνα ήταν η μάνα μου.

Μετά από λίγο σταμάτησε, τράβηξε το χέρι της, σηκώθηκε, βγήκε από το δωμάτιο και έκλεισε την πόρτα. Εγώ έμεινα άφωνος στο κρεβάτι μου. Ξαφνικά φοβήθηκα μήπως μετάνιωσε και ένιωσα τύψεις. Γρήγορα όμως μου ήρθε και πάλι στο μυαλό η αίσθηση του απαλού χεριού της μάνας στο πέος μου και ερεθίστηκα και πάλι. Αυνανίστηκα και τελείωσα με τη σκέψη της μητέρα μου να μου παίζει το πουλί. Όταν έχυνα φαντάστηκα να της κρατάω το ένα στήθος.

Η σκηνή αυτή μου ήρθε ξανά και ξανά… κάθε βράδυ κυριαρχούσε στις σκέψεις μου μέχρι που άρχισε να σβήνει. Σκέφτηκα πολλές φορές τι θα γινόταν αν είχα σηκωθεί και την είχα τραβήξει πάλι πίσω στο κρεβάτι μου, ή αν την είχα κυνηγήσει και την είχα ρίξει στο δικό της κρεβάτι. Τίποτα από το δυο δεν γινόταν και κυρίως το δεύτερο αφού στο κρεβάτι της θα μπορούσε να βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ο πατέρας μου.

Από εκείνο το βράδυ όμως κάτι είχε αλλάξει για πάντα μέσα μου. Είχα εθιστεί στην ιδέα της αιμομιξίας. Παρόλο που η σχέση μου με τη μητέρα μου συνέχισε να είναι κανονική τον επόμενο χρόνο, συχνά εκείνη αντιλαμβανόταν την αλλαγή στο βλέμμα μου, στη φωνή μου. Ήταν εύκολο να διακρίνει την αμηχανία μου και μέσα από αυτή τη σύγκρουση ανάμεσα στην σεξουαλική μου ανωριμότητα και την ερωτική μου αφύπνιση. Και για έναν ολόκληρο χρόνο, όσο κι αν αυτή το έκρυβε, έβλεπα στο βλέμμα της τη δική της σύγκρουση.

Συνεχίζεται...