Η καυλιάρα νύφη μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
(Τα ονόματα που χρησιμοποιώ είναι φανταστικά και καμία σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά τους). Ήταν ένα σοκ για μένα όταν γνώρισα την κοπέλα και αργότερα γυναίκα του μεγάλου αδελφού μου. Σοκ γιατί δεν περίμενα ο αδελφός μου ο Κώστας, ένας 30άρης που μόνο λίγο συμπαθητικός ήταν, να βρει και να καταφέρει ένα τόσο όμορφο σεξουλιάρικο θηλυκό.

Όταν λέω όμορφο και σεξουλιάρικο το εννοώ με χίλια. Ίσως το ότι ήταν χωριατοπούλα που μόλις μετά βίας πήγε σχολείο μέχρι τα δεκαπέντε της και την γνώρισε στο χωριό της να ήταν ένας λόγος να πάρει τον Κώστα η Μάρω. Μορφωμένος και με καλή δουλειά και μισθό ο Κώστας. Φυσικά κι εγώ μορφωμένος πέντε χρόνια μικρότερος από τον Κώστα.

Η Μάρω ήταν στα 22 της, άβγαλτη από άντρα μιας και ο γέρος της ήταν ένας κέρβερος απ’ ότι κατάλαβα όταν γνωρίσαμε τους συμπεθέρους. Ο Κώστας την έφερε στην πόλη μας μιας και με ευκολία είπε το ναι όταν την ζήτησε από τους δικούς της. Η Μάρω δεν χρειαζόταν να φορέσει κάτι το προκλητικό για να καταλάβεις ότι ήτανε πολύ σεξουλιάρικο θηλυκό. Το είχε ρε γαμότο ο τρόπος που λίκνιζε το κορμί της όταν κινιότανε. Γαμότο, άνετα θα καύλωνε και ανίκανο γέρο άμα την κοίταζε. Πόσο μάλλον εμένα που τότε ήμουν σε μια φάση που τα είχα χαλάσει με την κοπέλα που είχα δεσμό πάνω από δυο χρόνια.

Την κοίταζα και φανταζόμουν ότι την είχα αγκαλιά την φιλούσα την χάιδευα, την έγλειφα από πάνω μέχρι κάτω και την ξέσκιζα με μανία από παντού, χύνοντας μαζί της αμέτρητες φορές. Γαμότο μου ακόμα και μαλακία τράβηξα για πάρτη της ενώ την φανταζόμουνα να κάνουμε καυτό σεξ. Ο αδελφός μου είχε προνοήσει και έφτιαχνε το σπίτι του πριν γνωρίσει την Μάρω και στον χρόνο απάνω ήταν έτοιμο και παντρευτήκανε.

Η Μάρω δεν είχε κανέναν δικό της κοντά. Έτσι, εγώ ήμουν ο πιο τακτικός επισκέπτης τους ακόμα και όταν ο αδελφός μου δεν ήταν σπίτι μιας και αρκετές φορές εργαζόταν μέχρι αργά τα βράδια. Ήθελα να την βλέπω αν ήταν δυνατό κάθε μέρα γιατί είχα πάθει ψύχωση μαζί της. Ήταν πάντα γλυκύτατη μαζί μου και πάντα πριν φύγω έλεγε ότι της άρεσε η παρέα μου και να περνάω οπότε μπορούσα να κάνουμε παρέα.

Όταν είμαστε μόνοι αμέτρητες φορές ήθελα να την αρπάξω να την αρχίσω στα φιλιά και στα χάδια παντού στο σεξουλιάρικο κορμί της, αλλά κώλωνα. Οι εβδομάδες περνούσαν και όταν φτάσαμε στα τέλη του Μάη ένα βραδάκι που απουσίαζε ο Κώστας και είμαστε οι δυο μας με την Μάρω, δεν άντεξα πια…

Μόλις είχε αποθέσει ένα δίσκο με τα ποτήρια που είχαμε πιει το αναψυκτικό μας στο τραπέζι της κουζίνας και βρέθηκα πίσω της τυλίγοντας τα χέρια μου γύρω από την μέση της πιέζοντας το κορμί μου στο δικό της… άρχισα να την φιλάω στο πλάι του προσώπου μουρμουρίζοντας με χαμηλή βραχνή από την ένταση φωνή ότι ήμουνα ξετρελαμένος μαζί της.

Έτρεμα από την ένταση μην ξέροντας πως θα αντιδράσει και ξέροντας ότι ίσως χαλούσα την σχέση μου μαζί της και με τον αδελφό μου με την ενέργεια που έκανα. Άκουσα τον έντονο στεναγμό να ξεφεύγει από τα χείλια της και σε δευτερόλεπτα είχε γυρίσει σαν φίδι μέσα στην αγκαλιά μου και τυλίγοντας τα χέρια της γύρω από το σβέρκο μου, κόλλησε τα χείλη της σ’ ένα καυτό γαλλικό φιλί στα δικά μου.

Η καρδιά μου χτυπούσε σαν καμπάνα από την αδρεναλίνη που είχε ξεχυθεί σε όλο το σώμα μου, ενώ τα χέρια μου κατέβηκαν κάτω χουφτώνοντας τον υπέροχο καυλιάρικο πεταχτό κωλαράκο της ενώ τριβότανε ακόλαστα στην στύση μου. Όταν τα χείλια μας χώρισαν, με κοίταζε με μάτια που γυάλιζαν.

-    «Μίμη είσαι πολύ γλυκός. Πάνε βδομάδες που περίμενα να το κάνεις αυτό. Ήλπιζα να το κάνεις γιατί το θέλω κι εγώ..», στέναξε πριν τα χείλια μας ξανά ενωθούν σε ακόμα ένα παθιασμένο φιλί.

Όταν κατάλαβα ότι το ήθελε και η ίδια έγινα ακόμα πιο τολμηρός και το ένα χέρι μου γλίστρησε κάτω από την φουστίτσα της μέσα στο κιλοτάκι της και τα δάχτυλα μου άγγιξαν υγρές μουνότριχες πριν αγγίξουν τα μουνόχειλα της.

-    «Αααααααααααααααααααααχχχχχ! Ναι! Ναι!», βόγκηξε όταν το μεσαίο δάχτυλο μου άρχισε να ερεθίζει το μουνάκι της.

Τριβόταν πάνω μου όπως το φανταζόμουν μήνες τώρα… «Σεξουλιάρικα». Άρχισα να την γδύνω να με γδύνει εκεί στην κουζίνα και όταν έμεινε γυμνή, ο στεναγμός μου όταν κοίταζα το γυμνό κορμί της βγήκε από τα βάθη του στήθους μου πολύ έντονα. Αποτραβήχτηκε από κοντά μου και πήρε κάτι σέξι πόζες τινάζοντας τα μακριά μαλλιά της που παραλίγο να μουγκρίσω σαν λιοντάρι από το πάθος που γέμισε όλο το είναι μου. Όμως αναστέναζα έντονα και παραλίγο να πέσω κάτω γιατί μπλέχτηκε το σώβρακο μου κάτω στα πόδια μου.

-    «Σιγά πουτσαρά μου! Μη μου χτυπήσεις αυτή την καύλα!», στέναξε η Μάρω.

Ήρθε κοντά μου και χωρίς ίχνος ντροπής, άρπαξε απαλά την πούτσα μου στα χέρια της, χαϊδεύοντας την απαλά από πάνω μέχρι κάτω. Το βογκητό μου βγήκε έντονο όταν την χάιδευε μέχρι κάτω στα αρχίδια μου. Μέσα στο πάθος και στην παραζάλη βρεθήκαμε στον καναπέ στο σαλονάκι όπου έδωσα σαν πεινασμένο μωράκι στα στητά βυζιά της γλείφοντας και θηλάζοντας τις ρώγες της για αρκετή ώρα πριν το κεφάλι μου κατέβει κάτω στην κοιλιά της και έτριψα το πρόσωπο μου στην μαύρες μουνότριχες της πριν ανοίξω τα πόδια της και δώσω σαν σκυλί στο μουνάκι της γλείφοντας το με μανία.

Ναι, την έγλειφα με μανία ενώ αυτή στέναζε έντονα. Άνοιγα τα μουνόχειλα της με τα δάχτυλα μου γλείφοντας την κλειτορίδα της και ο κώλος της είχε ανασηκωθεί από τον καναπέ σπρώχνοντας το μουνάκι της στην γλώσσα και το στόμα μου.

-    «Μίμηηηηηηηηηηηηηηη! Τώραααααααααα! Ααααααααααααααααχχχ… Τώραααααααααααααααααα!!!», ξεφώνισε όταν έφτασε σε οργασμό.

Οι γάμπες της σπασμωδικά είχαν κλείσει γύρω από την κεφάλι μου παγιδεύοντας την ανάμεσα τους όταν έφτασε ξεφωνίζοντας και στενάζοντας. Της πήρε λίγο χρόνο να συνέλθει από τον οργασμό της και όταν ανασηκώθηκα από το μουνάκι της με κοίταζε με μάτια που γυάλιζαν από πόθο. Άσε που εμένα κόντευαν να πεταχτούν έξω από τις κόχες τους από τους δικούς μου πόθους που κοίταζα παντού αυτό το καυλιάρικο θηλυκό. Με τράβηξε πάνω της ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια της και σε δευτερόλεπτα ένιωθα το πουτσοκέφαλο να πιέζεται στα υγρά μουνόχειλα της.

-    «Έλα Μίμη τώρα… έλα, σε θέλω μέσα μου!»

Με σπιρούνιασε με τα παθιασμένα λόγια της.

-    «Να… να βάλω καπότα…», ψέλλισα.

-    «Παίρνω το χάπι. Έλα έτσι… χωρίς. Μην ανησυχείς…», βόγκηξε.

Έπαθα αμόκ στα λόγια της. Είχα κάνει έρωτα με μερικά θηλυκά αλλά με καμία χωρίς καπότα γιατί φοβόμουν, αλλά με την Μάρω δεν δίστασα ούτε στιγμή. Έσπρωξα την όλο καύλα πούτσα μου στα μουνόχειλα της και πίεσα μέσα.

-    «Ααααααααααααααααααχχχχ!!!»

E, λοιπόν αυτό το «Ααααααααααααααααααααχχχ» ξέφυγε από τα χείλια και τον δυο μας και δεν ξέρω ποιο ήταν το πιο έντονο. Όταν τον έχωσα μέσα της μέχρι τα αρχίδια έμεινα πάνω της ασθμαίνοντας ακίνητος για λίγο, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω ότι πραγματικά η πούτσα μου ήταν χωμένη μέσα στο καυτό καυλιάρικο στενό μουνάκι της. Ήταν τόσο καυλιάρα που άρχισε να κουνάει τον κόλπο της πριν ακόμα κινηθείς.

-    «Μίμηηηηηη!!! Έλα… έλα γαμιά μου… ξέσκισε το μουνάκι μου!!! Κάνε με να χύσωωωωωωωωωωωωω!!!»

Με σπιρούνιασε και πάλι ανασηκώνοντας τα πόδια της πιο ψηλά. Άρχισα να γαμάω το καυτό μουνάκι της σιγά στην αρχή ενώ οι στεναγμοί και τα βογκητά μας γέμισαν το σαλονάκι. Φιλιόμαστε παθιασμένα αλλά σύντομα ενώ τα χέρια της χάιδευαν το κορμί μου παντού όπου φτάνανε. Ήταν ένα καυτό σύντομο ζευγάρωμα γιατί ήταν τόσο το πάθος μας που δεν κράτησε παρά μερικά λεπτά όπως ήταν φυσικό. Προς στιγμή φοβήθηκα ότι θα έφτανα πριν από αυτήν αλλά με πρόλαβε στο τσακ που λέμε. Το μουνάκι της απότομα έγινε πολύ πιο καυτό, απίστευτα καυλιάρικο και ξεφώνισε ότι θα έχυνε.

-    «Ναι… ναι… έλαααααααααααα… έλα καύλαααααα μου… έλααααααααααααα!!! Αααααααααααααααχχχ! Έλαααααααααααα!!!», μούγκρισα.

-    «Τώρααααααααααααααααααααααα!!! Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!», ξεφώνισε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Την τρόμπαρα με δύναμη βαθιά και σε μισό λεπτό ήμουν κι εγώ μαζί της.

-    «Μάρωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Τώραααααααααααααααα!!! Χύνωωωωωωωωωωωωωωω!!!», μούγκρισα ενώ η πούτσα μου εκτόξευε τα καυτά μου χύσια στο μουνάκι της.

Είχε κατεβάσει τα χέρια της κάτω και με τραβούσε από τα τσιτωμένα κωλομέρια όσο πιο κοντά της γινότανε. Η πούτσα μου ήτανε μέχρι της τρίχες μέσα της εκτοξεύοντας χύσια στο αχόρταγο μουνάκι της που θήλαζε την πούτσα μου μέχρι που την ξεζούμισε. Μετά είμαστε ακίνητοι ενωμένοι βαριανασαίνοντας μετά το ζευγάρωμα μας.

Μείναμε για μερικά λεπτά ενωμένοι πριν τραβηχτώ από το μουνάκι της που σιγά είχε αρχίσει να ρέει τα χύσια μου. Καθαριστήκαμε πριν ντυθούμε για καλό και για κακό μήπως έρθει κανένας αναπάντεχος μουσαφίρης. E, λοιπόν ήρθε μια γειτόνισσα που ήθελε να ρωτήσει κάτι και ευτυχώς που είχαμε ντυθεί και φερόμαστε φυσιολογικά.

Όμως αυτή δεν ήταν η τελευταία φορά που κάναμε έρωτα. Έχουμε δώσει με τα μούτρα στον παράνομο δεσμό μας αυτούς τους λίγους μήνες. Προσέχουμε και ελπίζω να μην μας καταλάβει κανένας γιατί την βάψαμε.