Ομάδα Αίματος Ρέζους Συγγενικό

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το: 
Αν κάτι συμβεί μόνο μια φορά διαρκεί για πάντα, ειδικά όταν έχει στην δομή του το γονίδιο της αμαρτίας. Για μένα η αμαρτία αποτελεί λύτρωση κι όσο κι αν μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Θεός δεν εγκρίνει τις πράξεις οι οποίες αντιτίθενται στον κοινό νου η την κοινή ηθική, η αλήθεια είναι ότι δεν θα ζητούσα ποτέ την άδεια του. Εξάλλου, ακόμα κι αν ήθελα δεν θα είχα την δυνατότητα από την στιγμή που δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του εδώ και πολύ καιρό από την ημέρα δηλαδή που γεννήθηκα. Εφόσον με αγνοεί τον αγνοώ κι εγώ κι όταν τον σκέφτομαι νιώθω λύπη για την απέραντη μοναξιά του.

Η εξαδέλφη Αγγελική - εκ του αγγέλου ονοματιζόμενη - ήταν μια γυναίκα συνήθως σιωπηλή και κλεισμένη στον μικρόκοσμο του μυαλού της. Προτιμούσε τα αγγίγματα από τις συζητήσεις που συνήθως καταστρέφουν την ατμόσφαιρα και γεμίζουν τα τασάκια με μισοσβησμένα τσιγάρα. Ξάπλωνε δίπλα μου κι η θέρμη του κορμιού της έκανε το αίμα μου να σφυροκοπάει. Φόραγε ρούχα που με ερέθιζαν αφάνταστα και ήθελε να την χαϊδεύω για ώρες ολόκληρες καθώς εκείνη έκλεινε τα μάτια κι αναστέναζε όλο και πιο δυνατά.

Συγχρόνως με τα δάχτυλά της αγκάλιαζε το πέος μου κι όταν καταλάβαινε ότι έρχεται το σπέρμα έτοιμο να εκτιναχθεί μέσα στα χέρια της, σταματούσε τα χάδια και μου μίλαγε με εκείνη την ανεπαίσθητη βραχνάδα που με έφτανε στα πρόθυρα της τρέλας. Σαν μια άτυπη εκδίκηση το ίδιο της έκανα κι εγώ, ενώ την έγλυφα μανιασμένα κι ήταν έτοιμη να χύσει σταματούσα απότομα κι άρχιζα να την ρωτάω για τις εμπειρίες της.

Την γάμησα έναν χειμώνα που έμοιαζε τόσο άρρωστος όσο οι ασθενείς στις εντατικές των νοσοκομείων. Της έσκισα τα ρούχα και τα νύχια της μικρά καρτεσιανά μαχαίρια κομμάτιασαν σχεδόν την πλάτη μου ενώ το σπίτι σειόταν από τα βογγητά και τις καλπάζουσες προστυχιές. Μπήκα μέσα της άγρια και την κοίταζα κατάματα σε κάθε τράνταγμα του κορμιού της

-    Πως θες να χύσεις; Με ρώτησε.

Την γύρισα μπρούμυτα και τέλειωσα πάνω στην πλάτη της. Προφυλακτικό δεν χρησιμοποιώ οπότε το σπέρμα μου έφτασε μέχρι τα κόκκινα μαλλιά της, μια καταπιεσμένη σεξουαλική επιθυμία μπορεί να σε κάνει να ουρλιάξεις σαν λύκος μέσα στο καταχείμωνο.

Ξέπνοοι πια ξαπλώσαμε ο ένας δίπλα στον άλλον. Αποφεύγαμε για καιρό ακόμα και να κοιταχτούμε ώσπου οι δρόμοι μας άνοιξαν σαν ψαλίδα και οι επαφές περιορίστηκαν σε αραιά τηλεφωνήματα και ευχετήριες κάρτες.

Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδιά. Το ένα, το αγόρι, μου μοιάζει αν και δεν τελείωσα μέσα της εκείνη την μοναδική φορά. Την ξαναείδα καλοκαίρι και μου είπε ότι στον άντρα της δεν είχε πει το παραμικρό.

Την ρώτησα αν τον αγαπάει.

Τα χείλη της ζωγράφισαν ένα αμείλικτο μειδίαμα και κοίταξα αδιάφορα την φωτογραφία του γάμου στον τοίχο.

Φάγαμε όλοι μαζί και ήπιαμε κόκκινο κρασί.

Τα πόδια μας ακουμπούσαν κάτω από το τραπέζι και τα χέρια της έπαιξαν με την βέρα μου.

Μετά είδαμε όλοι μαζί τηλεόραση.