Εξομολογήσεις στην ξαδέλφη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Καλησπέρα! Είμαι ο Γιώργος, 24 ετών. Τα τελευταία χρόνια έχω διαπιστώσει μια έλξη προς την ξαδέλφη μου τη Ρίτα, 1 χρόνο μεγαλύτερή μου.

Η Ρίτα έχει ωραίο σώμα ξανθά μαλλάκια και γαλάζια μάτια. Το μεγάλο της ατού όμως είναι οι βυζάρες της! Τεράστιες, πανέμορφες και καλοσχηματισμένες. Έχω συλλάβει πολλές φορές τον εαυτό μου στην παραλία να χαζεύει, δήθεν αδιάφορος τα τουρλωτά της βυζιά και να παρακαλάω να της κατέβει το μαγιό να την πάρω μάτι.

Τέλος πάντων με τη Ρίτα έχουμε πολύ καλή σχέση και βγαίνουμε συχνά μαζί. Πιστεύω ότι είχε υποψιαστεί ότι τη βλέπω και αλλιώς, αλλά μάλλον δεν έδωσε και πολλή σημασία γιατί δεν έπαιρνε και όρκο.

Ένα βράδυ καλοκαιριού πήγαμε σε ένα κλαμπ λίγο έξω από την Αθήνα. Είχαμε πιει τρία-τέσσερα ποτά. Είπαμε αρκετά για τις σεξουαλικές μας εμπειρίες (αυτά τα συζητούσαμε χωρίς ταμπού) και το κλίμα ήταν πολύ ερωτικό...

Για πρώτη φορά είδα την ξαδέρφη να με κοιτάει κάπως διαφορετικά από τις άλλες φορές. Με κοιτούσε βαθιά στα μάτια και μου φάνηκε ότι βαριανάσαινε. Αυτό με καύλωνε απίστευτα αλλά δεν ήθελα να προδοθώ μήπως ήταν ιδέα μου. Της είπα λοιπόν δήθεν αδιάφορα:

-    Ρίτα, αν δεν ήμασταν ξαδέρφια πώς θα σου φαινόμουν ως άντρας;

Και γυρνάει και μου λέει μια ατάκα που έμεινα κόκκαλο:

-    Αν δεν ήσουν ξάδερφος μου θα σου έλεγα ότι αυτή τη στιγμή είμαι μούσκεμα...

Ήταν η ευκαιρία της ζωής μου. Ή τώρα ή ποτέ.

-    Θέλω να νιώσω πόσο μούσκεμα είσαι…

Της είπα και αυτή οδήγησε το χέρι μου κάτω από το στρινγκάκι της, πονηρά να μη μας πάρουν χαμπάρι. Ήταν τρομερά υγρή και το μουνάκι της κολλούσε. Ένιωθα μια απερίγραπτη καύλα σ' όλο μου το σώμα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου άγγιζα το υγρό, αψεγάδιαστο μουνί της ίδιας μου της ξαδέρφης, κι αυτή το απολάμβανε!

Την κοιτάζω παρατεταμένα στα μάτια, την πιάνω από το χέρι και πηγαίνουμε στην τουαλέτα. Αυτή αμέσως βγάζει το υπέροχο ντεκολτέ της και το τζην και μένει με τα εσώρουχα. Το σουτιέν της είναι έτοιμο να εκραγεί από τις βυζάρες της, το ίδιο και ο πούτσος μου... Βγάζει το σουτιέν και επιτέλους βλέπω το αντικείμενο των φαντασιώσεών μου... Δύο υπέροχα πάλλευκα στητά βυζιά με ροζ ρωγίτσες έτοιμες για γλύψιμο! Μου λέει:

-    Τα βυζιά μου είναι πολύ ευαίσθητα. Αν κάποιος μου τα πειράξει υγραίνομαι. Θέλω να με κάνεις να χύσω γλείφοντας μόνο τις ρώγες μου.

Και βάζω τη γλώσσα μου αρχίζοντας να τις πιπιλίζω. Ήταν τόσο σκληρές και αυτό μου άρεσε. Η ξαδέρφη μου έχει καυλώσει μαζί μου και εγώ μαζί της, για πρώτη μας φορά! Σε δύο λεπτά έχυνε με σπασμούς, αλλά εντελώς αθόρυβα. Για ανταμοιβή αρχίζει να μου παίζει τον καυλωμένο μου πούτσο και να μου δίνει γλωσσόφιλα με πολύ πάθος ταυτόχρονα! Μου δάγκωνε τα χείλη που και που και ήταν φανταστικό. Ήμουν έτοιμος να χύσω.

-    Μωρό μου χύνω...! Της λέω.

-    Πάνω στα βυζιά μου καύλα μου! Μου αρέσει πολύ...

Όπερ και εγένετο! Μια παχύρευστη μάζα εκτοξεύτηκε στα θεόπλαστα στήθη της... Άλειψε το σπέρμα σ' όλο το μήκος των τεράστιων βυζιών της και δεν ξεπλύθηκε.

-    Θέλω να έχω τη μυρωδιά σου πάνω μου.

Μου λέει, με αυτά τα χειλάκια που στάζουν μέλι για μένα.
Ξαφνικά, ακούστηκε φασαρία και ντυθήκαμε βιαστικά. Πήγαμε για λίγο στον καναπέ του κλαμπ. Μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο γεμάτο πάθος μπροστά σ' όλο τον κόσμο, σαν να είμαστε ζευγάρι, και κατά τη διάρκεια του φιλιού την κόλλησα πάνω μου και της έτριψα λίγο το κωλαράκι πάνω από το παντελόνι. Ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας γνωστός!

Μετά πήραμε ένα ταξί για το γυρισμό. Σ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής κοιτιόμασταν παθιάρικα με νόημα...