Απίστευτες ηδονές με το γιο μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια και ακόμα πολλές φορές μένω έκπληκτη πως μπόρεσα να έχω αυτό τον απίστευτο δεσμό αιμομιξίας με τον γιο μου. Ο άντρας μου με άφησε έγκυο πριν μπω στα δεκαεπτά μου. Παντρευτήκαμε μια τριμηνία πριν γεννήσω.  

Ο άντρας μου έξι χρόνια μεγαλύτερος μου είναι εξαιρετικός σύζυγος. Όταν παντρευτήκαμε ήταν σχεδόν οικονομικά ανεξάρτητος με δική του εργασία που έγινε ακόμα καλύτερη τα επόμενα χρόνια. Η κατοικία μας είναι σε κτήμα που κληρονόμησε από τους γονείς του σε χωριό, πολύ κοντά στην πόλη που έχει την εργασία του.  

Η ζωή μου πήρε άλλη τροπή ένα καλοκαιρινό απόγευμα όταν μπήκα στο δωμάτιο του γιου μου να τοποθετήσω στην ντουλάπα τα ρούχα του που είχα πλύνει και σιδερώσει.  Σταμάτησα σαν παλαβωμένη, έκπληκτη. Το θέαμα με άφησε άφωνη, αν και δεν έπρεπε να εκπλαγώ.  Κοιμόταν φορώντας μόνο σώβρακο. Η πούτσα του, μα τι λέω καλέ; Άκου πούτσα;;; Πουτσάρα έπρεπε να λέω. Ήταν καυλωμένη έξω από το σώβρακο του.  

Η πούτσα του πατέρα του φάνταζε μικροσκοπική μπροστά σ’ αυτή την μακριά χοντρή πουτσάρα. Γιατί όμως έμεινα έκπληκτη; Ήξερα από όταν ήταν μικρό παιδί ότι είχε τεράστια πούτσα, που καμιά σχέση δεν είχε με την μετρίου μεγέθους πούτσα του πατέρα του. Δεν κοίταζα καταρχάς τον γιο μου πριν σαν αρσενικό, αλλά σαν το μωράκι μου. Δεν τον είχα δει για πολλά χρόνια με καυλωμένη πούτσα. Τώρα όμως είχε μπει στα δεκαοκτώ του. Ήταν άντρας πια και η πούτσα του άλλο πράμα, έτσι καυλωμένη που ήτανε.  

Έμεινα εκεί σαν παλαβωμένη να κοιτάζω για ένα, δυο λεπτά, ακριβώς δεν ξέρω και όταν με έπιασε έξαρση, άφησα σιγά τα ρούχα κάτω σε μια καρέκλα και σαν μεθυσμένη, πήγα στο δωμάτιο μου. Ολόκληρο το κορμί μου έκαιγε από έξαρση. Ξεντύθηκα και μπήκα στο ντους. Άνοιξα το νερό που δεν ήταν καν κρύο από τον καυτό ήλιο για να δροσιστώ και να περάσει αυτή η έξαρση που ένιωθα. Σκουπίστηκα και γυμνή στάθηκα μετά μπροστά στον μεγάλο καθρέφτη στο δωμάτιο μου.  

Αυτό που είδα ήταν μια γυναίκα όμορφη, πολύ ελκυστική, μ’ ένα κορμί με τέλειες σχεδόν καμπύλες, που φαινότανε πολλά χρόνια μικρότερη από τα 34 της. Τα βλέμματα και τα σχόλια των αρσενικών που μου πετούσαν όταν ήμουν κάτω στην πόλη, ήταν τα καλύτερα κομπλιμάν επιβεβαίωσης, πόσο ποθητή γυναίκα ήμουνα.  

Όμως ενώ κοιταζόμουνα στον καθρέφτη, η τεράστια πουτσάρα του γιου μου ήταν συνεχώς μπροστά μου. Έτσι όπως στεκόμουνα εκεί ξαναμμένη κοιτάζοντας το γυμνό κορμί μου, φαντάστηκα εκείνη την πουτσάρα μέσα στο μουνάκι μου και άρχισα να ριγώ και να τρέμω.  Παναγιά μου! Σκέφτηκα. Ήταν τόσο μεγάλη που θα έφτανε, ίσως και πιο βαθιά από τον αφαλό μου.

Θα γέμιζε τα πάντα μέσα μου με την ζωντανή σάρκα του. Θα έμπαινε ακόμα και μέσα στην μήτρα μου όπου είχε γίνει ένα ζωντανό ον. Μόνο η ιδέα να ξαναμπεί μέρος του ξανά μέσα στην μήτρα μου όπου τον είχα για εννέα μήνες, με έκανε να τρέμω. Θα είμαστε ξανά ενωμένοι μετά από δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια. Στο μυαλό μου φάνταζε σαν η τέλεια ένωση Μάνας-Γιου. Όμως ριγούσα και από την σκέψη πόσες σαρκικές ηδονές θα ένιωθα με μια τέτοια πουτσάρα να γαμάει το μουνάκι μου.  

Στεκόμουνα εκεί σκεφτόμενη πόσες μάνες, λίγες πίστευα, είχαν την τύχη και το θάρρος να έχουν ένα τέτοιο πουτσαρά γιο που η πούτσα του θα μπορούσε να μπει στην μήτρα στην ποιο τέλεια σαρκική ένωση Μάνας-Γιου. Εκείνα τα λίγα λεπτά της ξέφρενης παραζάλης και του απίστευτου πόθου που κατάκλυσε όλο το είναι μου, είχα πάρει την απόφαση μου.  

Ήμουν αποφασισμένη να τον κατακτήσω. Να τον δελεάσω, να τον αποπλανήσω με τα αναμφισβήτητα κάλλη που είχα και να κάνουμε έρωτα μαζί. Ήξερα πολύ καλά ότι δεν έχει μεγαλύτερη αμαρτία από την παράνομη σεξουαλική ένωση Μάνας-Γιου. Αλλά ακόμα και η ιδέα της αιμομικτικής σεξουαλικής ένωσης με τον γιο μου με ερέθιζε αφάνταστα. Κυριολεκτικά έτρεμα από προσμονή να νιώσω εκείνη την πουτσάρα, όλη μέχρι τα αρχίδια στο μουνάκι μου.

Δεν είχα ποτέ απατήσει τον άντρα μου, παρόλο όπως σας είπα πολλοί θα θέλανε να ανοίξουν τα πόδια μου, αλλά τώρα ήμουν αποφασισμένη να τον απατήσω με τον γιο μας. Έβαλα πάνω από το γυμνό κορμί μου που έκαιγε από έξαρση μια κοντή λεπτή ρόμπα, και πήγα αμέσως στο δωμάτιο του. Ήταν το ίδιο καυλωμένος σαν πριν, και παίρνοντας τα ρούχα του, άνοιξα την ντουλάπα βάζοντας τα μέσα. Έκανα επίτηδες λίγο θόρυβο για να ξυπνήσει.

Πραγματικά, άνοιξε τα μάτια του και με είδε να τον κοιτάζω όταν γύρισα από την ντουλάπα. Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα να καταλάβει ότι ήταν καυλωμένος και η πούτσα του έξω από το σώβρακο του σαν μακρύς σωλήνας. Ενώ προσπαθούσε να την βάλει πίσω στο σώβρακο του ενώ είχε αναψοκοκκινίσει, εγώ κάθισα στην άκρη του κρεβατιού του και έβαλα το χέρι μου πάνω στα δικά του που προσπαθούσαν να την καλύψουν για να μην τον βλέπω σ’ αυτή την στήση που είχε.  

Του τράβηξα πίσω τα χέρια ενώ τον κοίταζα στα μάτια με διαπεραστικό βλέμμα.  Βόγκηξε όταν το χέρι μου άγγιξε και πήρε απαλά αλλά σταθερά την πούτσα του στο χέρι. Τα έχασε! Δεν περίμενε να κάνω κάτι τέτοιο. Το κορμί του τρεμούλιαζε όταν το χέρι μου κινήθηκε πάνω κάτω στο τεράστιο καυλί του.

-    "Μαμάαααααααα" βόγκηξε.  

-    "Είναι εντάξει αγάπη μου… είναι εντάξει." μουρμούρισα.  

Τον ρώτησα με βραχνή σιγανή φωνή αν είχε αγγίξει κοπέλα και απλά κούνησε αρνητικά την κεφάλι του.  

Κοίταζε σαν να μην πίστευε στα μάτια του όταν άφησα την πουτσάρα του και έβγαλα την ρόμπα μου μένοντας τελείως γυμνή. Τα μάτια του νόμιζα θα πεταχτούν από τις κόχες τους κοιτάζοντας το γυμνό κορμί μου που έκαιγε από την έξαρση. Είδα την πούτσα του να τινάζεται από την καύλα, ενώ κοίταζε το γυμνό κορμί μου. Τράβηξα κάτω το σώβρακο του και ανασήκωσε τον πισινό του για να βοηθήσει.

Είμαστε πια και οι δυο γυμνοί.  Έγειρα στο στρώμα μαζί του παίρνοντας τον στην ολόθερμη αγκαλιά μου. Κόλλησα βογκώντας τα χείλια μου παθιασμένα στα δικά του.  Το κορμί του τρεμούλιαζε όσο και το δικό μου, ενώ τα χέρια του με άρπαξαν αγκαλιά.  

-    "Μωράκι μου! Γλυκό μου μωράκι… γλύκα μου"

Βόγκηξα όταν τράβηξα μερικές στιγμές τα χείλια μου από τα δικά του. Έκαιγα ολόκληρη.  Τα βυζιά μου με πονούσανε και το μουνάκι μου ήταν απίστευτα ερεθισμένο. Ήθελα όσο τίποτε στον κόσμο την πούτσα του στο μουνάκι μου. Ξάπλωσα ανάσκελα ανοίγοντας διάπλατα τα πόδια μου, και τον τράβηξα πάνω ανάμεσα τους. Κοίταζε αποσβολωμένος κάτω το θαμνώδες πυκνό τρίγωνο μου και ανασήκωσα πάνω το κορμί μου. Άρπαξα την πούτσα του και τον τράβηξα αποφασιστικά προς το μουνάκι.  

-    "Ααααααχχχχχ"

Βόγκηξα απλά με το άγγιγμα του χοντρού πουτσοκέφαλου στα υγρά μουνόχειλα μου.

-    "Έλααααααααα… σπρώξεεεεεε!!!" φώναξα με βραχνή φωνή.  

Ανασήκωσα τον πισινό μου ενώ έσπρωξε κάτω.Τα μάτια μου άνοιξαν διάπλατα και έσκουξα δυνατά.

-    "Ααααχχχχουυυυυυυυυυυ"

Ήταν χοντρός και τα μουνόχειλα μου άνοιξαν διάπλατα για να το δεχτούν μέσα. Ευτυχώς που ήμουν τόσο υγρή γιατί θα με ξέσχιζε. Μετά γλιστρούσε μέσα μου. Τα μάτια μου κοίταζαν ορθάνοικτα. Θεούλη μου τι πουτσάρα! Έκανε τον δικό της δρόμο μπαίνοντας μέσα μου. Ο ερεθισμός άρχισε αμέσως. Άρχισα να σκούζω έντονα όταν σιγά την ένιωσα να μπαίνει βαθιά μέσα μου.  

-    "Αιιιιιιχχχχχχ!!!"

Έσκουζα όταν μπήκε εκεί που την περίμενα να φτάσει. Έμπαινε στην απίστευτα ευαίσθητη μήτρα μου.Τα μάτια μου κοίταζαν σαν τρελής και είχαν γίνει τεράστια.  Έσκουζα, φώναζα, τρεμούλιαζα σπαρταρώντας σαν ψάρι από κάτω του. Τα πόδια μου είχαν σηκωθεί, τυλιχτεί γύρω από τον πισινό του. Το μουνάκι μου τεντώθηκε προς τα μέσα. Έσκουζα ενώ με τέντωνε μέχρι που ένιωσα τα αρχίδια του να κολλούν στην ανασηκωμένη σχισμή του πισινού μου.  

Έτρεμα, ριγούσα, κλαψούριζα. Μου φαινόταν απίστευτο ότι το μουνάκι μου είχε πάρει μέσα όλη εκείνη την πουτσάρα μέχρι τα αρχίδια. Μείναμε ακίνητοι για αρκετά δευτερόλεπτα. Κοιταζόμαστε στα μάτια ασθμαίνοντας. Τον τράβηξα πάνω μου και τον ξαναφίλησα παθιασμένα.  

"Έλα μωρό μου, γλυκό μου μωρό, γάμησε με, γάμησε το μουνάκι μου.  Γάμησε το μουνάκι της μαμάς σου, έλααααααα… αααααααααχχχχχχ!"

Του φώναξα ενώ τα δόντια μου τρίζανε και άρχισα να κυματίζω τον κόλπο μου από κάτω του. Παναγιά μου, τι έντονος ερεθισμός ήταν αυτός! Απίστευτος, πρωτόγνωρος, με το τεράστιο χοντρό καυλί του να μπαινοβγαίνει μέσα στην ευαίσθητη μήτρα μου. Κινιότανε αδέξια, σπασμωδικά, σαν πρωτάρης από πάνω μου, αλλά ακόμα και έτσι ο ερεθισμός ήταν απίστευτος.  

Δεν σταμάτησα ούτε μια στιγμή να βογκάω, να σκούζω, να κλαψουρίζω και να τον παροτρύνω με βραχνή φωνή να γαμάει το μουνάκι μου με την πουτσάρα του. Σαν χιονοστιβάδα έφτασα μέσα σε ελάχιστο χρόνο σ’ ένα οργασμό τόσο γλυκό, συνταρακτικό, και παρατεταμένο που δεν είχα νιώσει ποτέ πριν με τον άντρα μου.  

Το μουνάκι μου ολόκληρο έσφιγγε σπασμωδικά την πούτσα του. Απότομα μέσα σ’ αυτή την έντονη ηδονή ένιωσα το πουτσοκέφαλο του να πρήζεται και κινιότανε πιο γρήγορα και σπασμωδικά πάνω μου. Στρίγκλισα δυνατά όταν μου τον έδωσε όλον μέσα και άρχισα να τινάζεται στέλνοντας ένα χείμαρρο από σπέρμα μέσα στην μήτρα μου, που σαν να ήταν κάτι το ξεχωριστό, θήλαζε το καυτό του σπέρμα.  Ήταν ο οργασμός των οργασμών για μένα και παραλίγο να λιποθυμήσω.  

Ειλικρινά μια παραζάλη με κατέλαβε και είναι άξιον απορίας πως και δεν λιποθύμησα από την απίστευτη ηδονή ενώ η αδηφάγα μήτρα μου θήλαζε το σπέρμα του.

Πέρασαν λεπτά πριν ο οργασμός μου περάσει, το μουνάκι να σταματήσει να σφίγγει σπασμωδικά την πούτσα του, και η μήτρα μου που είχε γεμίσει σπέρμα να σταματήσει να θηλάζει το πουτσοκέφαλο του. Τον κρατούσα σφικτά στο κορμί μου και στενάζοντας του είπα να μην τολμήσει να την βγάλει έξω. Μείναμε ενωμένοι, Μάνα-Γιος μια σάρκα, σεξουαλικά ενωμένοι μετά το απίστευτα ηδονικό ζευγάρωμα μας. Μου πήρε πάνω από ένα τρίλεπτο να συνέλθω και να γίνει κανονική η αναπνοή μου. Μετά άρχισα να του ψιθυρίζω λόγια αγάπης και λατρείας. Ότι τον αγαπούσα όσο τίποτε, ότι ήταν ο καλύτερος γιος στον κόσμο.  

Όταν τον ρώτησα με ξεδιάντροπη σιγανή φωνή αν του είχε αρέσει που το έκανε μαζί, που ήμουν η πρώτη γυναίκα που είχε γαμήσει, κούνησε την κεφάλι του καταφατικά, λέγοντας μου ότι ήμουν απίθανη. Χαμογέλασα φιλάρεσκα στην λέξη απίθανη. Του χάιδεψα τα μαλλιά και τον φίλησα στα χείλια απαλά. Ξεδιάντροπα του είπα ότι μια και είχαμε ενωθεί μαζί, αφού γαμηθήκαμε μαζί, δεν υπήρχε λόγος να σταματήσουμε εκε αλλά αν ήθελε και εκείνος θα είχαμε πάμπολλες ευκαιρίες να γαμιόμαστε οι δυο μας.  

-    "Εσύ θέλεις μαμά…;" ρώτησε δειλά.

-    "Και το ρωτάς; Σε θέλω όσο τίποτε άλλο στο κόσμο. Ξέρεις, ποτέ δεν απάτησα τον πατέρα σου. Όμως από την στιγμή που είδα καυλωμένη την πουτσάρα σου, ήθελα να την νιώθω βαθιά στο μουνάκι μου. Βαθιά μέσα μου εκεί που σε μεγάλωσα. Ποτέ μα ποτέ δεν ένιωσα τόσες γλύκες με τον πατέρα σου"

Του είπα και χαμογέλασε ικανοποιημένος.

-    "Πρόσεξε όμως, αυτό θα είναι το μυστικό μας. Εντάξει;"

-    "Ναι μαμά. Δεν είμαι βλάκας να πω σε κανένα τίποτα" μου ψιθύρισε.

Ενώ μιλούσαμε η πούτσα του που ήταν μισοκαυλωμένη, καύλωσε και πάλι.  

Άρχισε να κινείται μπρός-πίσω μέσα μου και άναψα στην στιγμή. Αυτή την φορά κινιόμαστε με καλύτερο ρυθμό. Τραβούσε την πουτσάρα του πιο πίσω και μετά μου την έδινε μέσα στη μήτρα κάνοντας με να σκούζω και να κλαψουρίζω. Όταν έφτασα ξανά σε οργασμό αυτός συνέχισε να μου το δίνει ρυθμικά και μόνο όταν του είπα να σταματήσει, όταν άρχισε να περνά ξανά ο έντονος οργασμός σταμάτησε.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί το γαμήσι μας. Απλά τον έβαλα και με πήρε σε άλλη και μετά σε άλλη στάση, φέρνοντας με ξανά και ξανά σε οργασμό μέχρι που ξανάχυσε το σπέρμα του στην αχόρταγη μήτρα μου. Παρ’ ολίγο να λιποθυμήσω και πάλι μέσα στην έντονη ηδονή. Τόσο πολύ με τρέλαινε όταν έχυνε σπέρμα στην μήτρα μου.

Όλο αυτό το διάστημα πολλές φορές κάθομαι και σκέφτομαι πως επέτρεψα στον εαυτό μου να μπλέξω σ’ αυτόν τον σεξουαλικό αιμομικτικό δεσμό με τον γιο μου. Παρόλο που ξέρω πόσο βδελυρή και αμαρτωλή είναι αυτή η πράξη μας, είμαι αδύναμη να την σταματήσω. Τον θέλω όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Θα το ξαναπώ και ας καταντήσω βαρετή: όταν η πούτσα του μπαίνει μέσα στην μήτρα μου είμαστε μια σάρκα και με τίποτα δεν αλλάζω αυτές της ηδονικές στιγμές της απόλυτης ένωσης μας σε μια σάρκα.