Ανακαλύψεις

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η Άννα είναι μια 24χρονη φοιτήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας.
Παρόλο που το άθλημά της είναι ο στίβος και οι δρόμοι αντοχής, έχει πολύ θηλυκό σώμα. Δεν είναι σαν τις άλλες συμφοιτήτριές της με τις μεγάλες πλάτες, τα μπράτσα και το ανύπαρκτο στήθος. Αντίθετα έχει ολοστρόγγυλα βυζάκια πολύ στητά, μεγάλα για αθλήτρια, και έναν απίστευτο κώλο που ποτέ δε χάνει την ευκαιρία να τον τονίζει φορώντας κολλητά σορτσάκια και κοντές φούστες.

Εκτός όμως από το σώμα, η Άννα διαφέρει και σε κάτι άλλο σε σχέση με τις υπόλοιπες συμφοιτήτριές της ή καλύτερα σε σχέση με τις περισσότερες από αυτές. Απολαμβάνει με το ίδιο πάθος τον έρωτα τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες.

Η Άννα κατάγεται από ένα μικρό χωριό κοντά στη Λαμία με μια κοινωνία πολύ κλειστή και παραδοσιακή, αλλά ήταν πολύ τυχερή γιατί η πρώτη της ξαδέρφη που ζούσε και αυτή στο χωριό πριν φύγουν οι δυο τους για σπουδές, την βοήθησε να ανακαλύψει την αμφισεξουαλικότητά της. Ναι, η Άννα ανακάλυψε την κλίση της και προς τις γυναίκες όταν ήταν μικρή ακόμα, αλλά ακόμα και τώρα κάθε φορά που της έρχεται στο μυαλό αυτή η ανακάλυψη των εφηβικών της χρόνων, ερεθίζεται πολύ σε σημείο να μην μπορεί να αντισταθεί να χαϊδέψει λίγο το μουνάκι της.

Μόλις είχε τελειώσει από το μάθημα της φυσιολογίας, η Άννα αποφάσισε να πάει σπίτι της για να διαβάσει για τις εξετάσεις που πλησιάζανε. Την ώρα που έφευγε πρόσεξε δυο άλλες φοιτήτριες που πείραζε η μια την άλλη για πλάκα ακουμπώντας και χαϊδεύοντας τα βυζιά τους. Σαν αστραπή ήρθαν στο μυαλό της Άννας όλα όσα είχε ανακαλύψει μαζί με την ξαδέρφη της.

Πριν προλάβει να κάνει μερικά βήματα, σαν ταινία πέρασαν από μπροστά της όλες οι σκηνές, κάνοντάς την να ερεθιστεί και να νιώσει το μουνάκι της να υγραίνεται. Όχι, δε θα μπορούσε να πάει έτσι στο σπίτι της, έπρεπε να χαϊδευτεί για να ηρεμήσει. Ξαναμπήκε στο κτήριο της σχολής και έψαξε να βρει ένα χώρο μακριά από βλέμματα. Το μικρό δωματιάκι με τα υλικά καθαρισμού ήταν η καλύτερη λύση. Μπήκε μέσα αφού φρόντισε να πάρει το κλειδί από έξω και να κλειδωθεί ώστε να μη μπει καμιά κακομοίρα καθαρίστρια και τα δει όλα! Κάθισε αναπαυτικά σε ένα πάγκο γυμναστικής που είχε ξεμείνει εκεί, κατέβασε την φόρμα γυμναστικής που φορούσε μαζί με το μικροσκοπικό στριγκάκι της και έκλεισε τα μάτια της προσπαθώντας να ξαναφέρει στην μνήμη της τα όχι και τόσο αθώα παιχνίδια με την ξαδέρφη της.

Ακόμα δεν είχε βγάλει το Λύκειο η Άννα, τελευταία χρονιά ήταν και διάβαζε για τις πανελλήνιες, συνήθως μαζί με την ξαδέρφη της. Ερχότανε αυτή στο σπίτι της, αφού οι γονείς της κανόνιζαν και λείπανε ώστε οι δυο ξαδέρφες να διαβάζουν χωρίς καμια ενόχληση. Ποτέ η ξαδέρφη της δεν της είχε δείξει «περίεργες» προθέσεις. Εκείνη την ημέρα όμως όλα ήταν διαφορετικά.

Η ξαδέρφη δεν είχε καμια όρεξη για διάβασμα, αυτό φάνηκε με το που μπήκε στο σπίτι. Οι γονείς της είχαν ήδη φύγει. Ήταν φθινόπωρο και είχε ακόμα ζέστη. Φορούσαν και οι δυο κοντά σορτσάκια και λευκά φανελάκια. Και η ξαδέρφη της Άννας είχε πολύ ωραίο σώμα. Αυτό που πρόσεχαν όλοι επάνω της ήταν τα πραγματικά τεράστια βυζιά της.

Και έτσι όπως φορούσε το λευκό φανελάκι τα μάτια της Άννας χωρίς να το θέλει πέφτανε συνεχώς πάνω στα βυζιά της. Αυτό το πρόσεξε η ξαδέρφη και γέλασε πονηρά. Σε κάποια στιγμή λέει στην Άννα:

-    «Κοίτα εδώ» και σηκώνει και βγάζει την μπλούζα της.

Δυο μεγάλα βυζόμπαλα πετάχτηκαν και στήθηκαν μεγαλοπρεπώς μπροστά στα μάτια της Άννας. Της άρεσε πολύ το θέαμα που έβλεπε. Ήταν όμως τρομαγμένη. Ακόμα δεν είχε κάνει έρωτα και αυτό που την τρόμαζε πιο πολύ ήταν μάλλον ότι ένιωθε να ερεθίζεται με την θέα των βυζιών της ξαδέρφης της.

Δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη αλλά κάτι μέσα της, της έλεγε να αφεθεί στην ξαδέρφη της. Και αυτό έκανε. Η ξαδέρφη είχε φυσικά την πρωτοβουλία. Πλησίασε την Άννα και άρχισε να την γδύνει. Τις έβγαλε πρώτα το μπλουζάκι και τα υπέροχα βυζάκια της στήθηκαν και αυτά αυθάδικα μπροστά στην ξαδέρφη. Αυτή τα πλησίασε και άρχισε να τα γλύφει. Οι ρώγες σκλήρυναν στην στιγμή. Τα έγλυφε κυκλικά, γύρω από την θηλή και δάγκωνε τις καυλωμένες ρώγες. Η Άννα τις χάιδευε το κεφάλι έχοντας τα μάτια κλειστά και απολαμβάνοντας την πρωτόγνωρη ηδονή. Ένιωθε το μουνάκι της να αναβλύζει τόνους από υγρά και να καίει. Η ξαδέρφη ξαφνικά σηκώθηκε και είπε:

-    «Και τώρα το καλύτερο…» και κατέβασε με την μια το σορτσάκι και το κυλοττάκι.

Ένα υπέροχο, κατακόκκινο υγρό και ξυρισμένο μουνάκι εμφανίστηκε. Ήταν πολύ όμορφο και έκανε την Άννα να καυλώσει ακόμα πιο πολύ στην θέα του.

-    «Σ' αρέσει; Ωραία δε το έχω ξυρίσει;» τη ρώτησε.

-    «Είναι τέλειο» είπε η Άννα, «εγώ όμως δεν το ξυρίζω» συνέχισε.

-    «Μην σε νοιάζει μωρό μου», είπε η ξαδέρφη, «θα στο ξυρίσω εγώ».

Η ξαδέρφη πήγε στο μπάνιο και γύρισε με μια πετσέτα, σαπούνι και ένα καινούργιο ξυραφάκι. Η Άννα δε πίστευε σε αυτά που έβλεπε και ζούσε. Η ξαδέρφη την σήκωσε και την έγδυσε τελείως. Η Άννα ακόμα δεν ξύριζε το μουνάκι της. Είχε ένα όμορφο καστανό φουντωτό μουνάκι.

-    «θέλω να μου το κάνεις όπως το δικό σου» είπε η Άννα.

Ξάπλωσε ανάσκελα, έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς της και ανασήκωσε την μέση της. Τώρα η ξαδέρφη είχε μπροστά της το μουνάκι της Άννας που ήταν παραδομένη στις ορέξεις της ξαδέρφης. Της έβαλε παντού αφρό, την χάιδεψε για να πάει παντού και με πολύ προσεκτικές κινήσεις άρχισε να την ξυρίζει. Τις έκανε ένα πολύ καλό ξύρισμα δε άφησε ούτε μια τριχούλα, ούτε καν από την τρυπούλα του κώλου της. Μόλις τελείωσε την ξέπλυνε και με λίγο νερό και επιτέλους η Άννα απέκτησε το ξυρισμένο μουνάκι που ήθελε.

Η ξαδέρφη της έφερε και ένα καθρέφτη για να το δει και η ίδια από πάνω μέχρι κάτω. Όταν το έβλεπε στον καθρέπτη μπορούσε να δει ακόμα και τα υγρά της να αναβλύζουν μέσα από τα μεταξένια μουνόχειλα της Άννας. Η ξαδέρφη την αγκάλιασε και έτριψε τα μεγάλα της βυζιά πάνω στις Άννας. Η Άννα και αυτή με την σειρά της χάιδεψε την ξαδέρφη της, αδιαφορώντας πλέον για αρχικό σοκ που είχε πάθει με την συμπεριφορά της ξαδέρφης της.

Τώρα θα έκανε τα πάντα, ότι και αν της ζητούσε να κάνει. Η ξαδέρφη την έβαλε πάλι να κάτσει στην θέση που την είχε ξυρίσει. Πλησίασε το μουνάκι της και άρχισε να του δίνει πεταχτά φιλιά. Η Άννα τρελάθηκε. Δεν πίστευε ότι μια κοπέλα μπορούσε να της χαρίσει τέτοια ηδονή. Η ξαδέρφη έχωνε την γλώσσα της βαθιά στο ολόμουσκιο μουνάκι της Άννας και με το δάκτυλό της, της πείραζε την κλειτορίδα. Η Άννα το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να βογκάει από καύλα.

Η γλώσσα της ξαδέρφης χτυπούσε αλύπητα την φουσκωμένη κλειτορίδα της Άννας και το δάκτυλό της προσπαθούσε τώρα να παραβιάσει την στενή πίσω τρυπούλα του κώλου της. Σε λίγες στιγμές, όταν κατάφερε το δάκτυλό της να μπει μέσα στο κωλαράκι της, η Άννα άρχισε να τρέμει υπό την επίδραση του συγκλονιστικότερου οργασμού που είχε ποτέ νιώσει, πολύ μεγαλύτερου και εντονότερου από τους οργασμούς που ένιωθε όταν έπαιζε με το μουνάκι της στο μπάνιο. Της πήρε μερικά λεπτά να συνέλθει.

Η ξαδέρφη την κοιτούσε ακόμα με πονηρό βλέμμα.

-    «Ευχαριστώ ξαδέρφη» της είπε, «θέλω να στο κάνω και εγώ όμως».

Η ξαδέρφη όμως δεν ήθελε απλά ένα γλυφομούνι. Ήθελε κάτι να χωθεί στο μουνάκι της. Μετά από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν, το μουνάκι της ξαδέρφης έτρεχε σαν ποτάμι. Ξάπλωσε ανάσκελα τώρα η ξαδέρφη και αφού έδωσε στην Άννα ένα χοντρό κερί της είπε:

-    «Βάλτο μου όσο βαθιά μπορείς ξαδερφούλα».

Η Άννα τότε πήγε από πάνω της και αφού της έδωσε ένα φιλάκι στο μουνάκι, άρχισε να την γαμά με το κερί. Ήταν ένα πολύ χοντρό κερί και εντυπωσιάστηκε η Άννα πως μπορούσε να χωράει αυτό το πράγμα στο μουνί της ξαδέρφης της. Αλλά το μουνάκι της ξαδέρφης ήταν πολύ υγρό και έτοιμο να δεχτεί ακόμα και τον πιο μεγάλο πούτσο. Η Άννα συνέχισε να την γαμάει με το κερί.

Την γαμούσε πολύ γρήγορα και της άρεσε η εικόνα του κεριού να μπαινοβγαίνει γεμάτο υγρά στο μουνάκι της ξαδέρφης της. Τότε η Άννα σκέφτηκε να την κάνει να χύσει με τον τρόπο που είχε χύσει η ίδια. Την ίδια στιγμή που την γαμούσε με το κερί, της έχωσε βιαία το μεσαίο της δάκτυλο βαθιά στον κώλο της. Αυτό ήταν. Η ξαδέρφη ούρλιαξε από καύλα και για μερικά δευτερόλεπτα σπαρταρούσε σαν ψάρι που μόλις το έχεις ψαρέψει.

Η εικόνες αυτές που πέρναγαν από το μυαλό της Άννας όσο χαϊδευόταν στην αποθηκούλα την είχαν συνεπάρει. Είχε ξεχάσει που βρίσκεται και ονειροπολούσε. Την στιγμή που συνειδητοποίησε τι γινότανε, ήταν λίγο πριν την επισκεφτεί ένας ακόμα συγκλονιστικός οργασμός. Συνέχισε να τρίβεται με πιο πολύ δύναμη ώσπου άρχισε να χύνει και με τα βίας κατάφερε να πνίξει τα μουγκρητά της.

Έβγαλε από την τσάντα της ένα χαρτομάντιλο και καθάρισε τα υγρά της που είχαν πάει πάνω στα μπούτια της και στον πάγκο που είχε ξαπλώσει. Ξεκλείδωσε την πόρτα, βγήκε έξω και έφυγε προς το σπίτι της με ένα πλατύ χαμόγελο, αναρωτώντας ακόμα τον εαυτό της πως διάολο κατάφερε και πέρασε στις πανελλήνιες αφού από εκείνο το απόγευμα στο χωριό της και μετά, σπάνια διάβαζε με την ξαδέρφη της όταν ερχότανε σπίτι για διάβασμα!