Είμαι ένα πουτανάκι που γουστάρει τον αδελφό της

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Γεννημένη και μεγαλωμένη στην επαρχία, είκοσι τριών ετών 1.70 και 54 κιλά, μελαχρινή, αθλητικό κορμί και απίστευτα προκλητικό κωλαράκι. Ο αδελφός μου είναι είκοσι οκτώ ετών και κούκλος.

Μετά το καλοκαίρι οπού κάναμε ατέλειωτο σεξ με τον αδελφό μου, ήρθε η ώρα να φύγει για Αμερική, οπού έκανε το μάστερ του στα οικονομικά. Με προσκάλεσε να πάω τα Χριστούγεννα και πήγα χωρίς αναστολές, αλλά και με τρομερή όρεξη για σεξ.

Ήρθε, με πήρε από το αεροδρόμιο και πήγαμε στο σπίτι, όσο πιο γρήγορα γινόταν. Μόλις μπήκαμε μέσα, με άρπαξε και με φίλησε με τρομερό πάθος.

Σε δευτερόλεπτα ήμασταν στο κρεβάτι γυμνοί και έτοιμοι για σεξ. Ήμασταν στα πρώτα, όταν ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε μια πολύ όμορφη κοπέλα, μπορώ να ομολογήσω. Ήταν η κοπέλα του αδελφού μου και αφού σαστίσαμε για μια στιγμή, γυρίζει και της λέει ότι είμαι μια πρώην του από την Ελλάδα.

-    «Είμαι η Μαρκέλλα..», μου λέει. «Και αν δεν σε ενοχλεί, θα ήθελα να πάρω μέρος στην φάση που κάνετε…»

Γδύθηκε και άρχισε να μου χαϊδεύει το στήθος, ενώ ο αδελφός μου με έγλειφε στο μουνάκι μου. Είχα τρελαθεί από την καύλα που ένιωθα και τελείωσα σχεδόν αμέσως. Μετά πήρα του αδελφού μου το καυλί και το έβαλα στο στόμα μου, ενώ η γλώσσα της Μαρκέλλας συνέχιζε να με ρουφάει. Ανταλλάξαμε θέσεις και για πρώτη μου φόρα, έγλειφα μια άλλη κοπέλα.

Τότε ο αδελφός μου, μας λέει να στήσουμε και οι δυο μας τα κωλαράκια μας στα τέσσερα και αρχίζοντας από μένα, έβαλε το καυλί του μέσα στο μουνάκι μου. Ένα λεπτό μετά, τον βγάζει και τον βάζει στο μουνάκι της Μαρκέλλας. Τα ουρλιαχτά ηδονής και των δυο μας, πρέπει να ακουόντουσαν σε όλο το σπίτι. Η Μαρκέλλα κι εγώ τελειώναμε συνέχεια και το καυλί του αδελφού μου είχε γεμίσει με τα χυσάκια μας.

Τότε ο αδελφός μου άρχισε να μας φτύνει τις κωλοτρυπίδες μας και δεν αργήσαμε να καταλάβουμε, ότι ήθελε να πάρει και τα κωλαράκια μας. Με μια δυναμική κίνηση βάζει το καυλί του μέσα στον κωλαράκο της Μαρκέλλας κι αυτή σφαδάζοντας του λέει:

-    «Πρώτη φορά με παίρνεις με τόση δύναμη. Τόσο σε έχει καυλώσει αυτή η φάση;»

-    «Άμα γαμούσες κι εσύ τον αδελφό σου, το ίδιο θα αισθανόσουν…», αποκαλύπτοντας ποια είμαι.

Χωρίς κανέναν δισταγμό, του λέει:

-    «Γάμα το τσουλάκι την αδελφή σου, γιατί κι εγώ αν ήμουν αδελφός της, το ίδιο θα έκανα!»

Τότε ήρθε η έκρηξη του αδελφού μου, βγάζοντας το καυλί του από το κωλαράκι της, μας το βάζει ανάμεσα στα στοματά μας και μας χύνει. Ήμασταν δυο πουτανάκια με τα πρόσωπα γεμάτα χυσάκια, εξαντλημένα από το γαμήσι.

Έμεινα δέκα μέρες στην Αμερική και είχαμε συνέχεια αυτές τις φάσεις. Αυτά για τώρα, γιατί μόνο που τα θυμήθηκα, άναψα.

Τι να κάνω; Είμαι ένα πουτανάκι που γουστάρει τον αδελφό της.