Το μυστικό

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)
Έχω έναν αδερφό που είναι δυο χρόνια μεγαλύτερος από μένα, είναι δηλαδή 23 χρονών. Όταν ήμασταν μικρά, πολλές φορές είχαμε πάρει μάτι ο ένας τον άλλον, αλλά τότε το θεωρούσαμε παιχνίδι. Κι όμως ακόμα και όταν πια καταλαβαίναμε αρκετά πράγματα, ακόμα και τότε με είχε πιάσει να παίρνουμε μάτι ο ένας τον άλλον όταν κάναμε μπάνιο. Πολλές φορές είχα στήσει καραούλι έξω από το μπάνιο και προσπαθούσα να τον δω όταν έκανε μπάνιο, αλλά και άλλες τόσες το ίδιο έκανε και εκείνος σε μένα.

Εντωμεταξύ, εγώ είχα αγόρι, φυσικά και εκείνος κορίτσι, αλλά την περίεργη συνήθεια μας δεν λέγαμε να την κόψουμε. Μέχρι εκεί όλα καλά, αλλά έφτασε μια μέρα πριν δυο χρόνια και όταν εγώ ήμουν δεκαεννιά χρονών και εκείνος είκοσι ένα, γυρνούσαμε στο σπίτι από ένα μπαράκι που είχαμε πάει εγώ με το αγόρι μου και εκείνος με την δικιά του. Οι γονείς μας δεν ήταν στο σπίτι επειδή έλειπαν σε καλοκαιρινές διακοπές. Εγώ λοιπόν και ο αδερφός μου είχαμε πιει λίγο παραπάνω. Μια ελαφριά, αλλά παράλληλα ευχάριστη ζαλάδα μας έκανε να είμαστε χαρούμενοι.

Όταν πια φθάσαμε στο σπίτι, είπαμε να μην κοιμηθούμε αμέσως, αλλά φτιάξαμε έναν σκέτο καφέ ώστε να μας φύγει η ζαλάδα. Έφτιαξα εγώ τους καφέδες και μετά κάτσαμε στην μεγάλη πολυθρόνα του σαλονιού απέναντι από την τηλεόραση. Ανάψαμε τσιγάρο, ανοίξαμε και την τηλεόραση μήπως υπήρχε τίποτα ενδιαφέρον να δούμε και μετά να πέσουμε για ύπνο. Τελικά δεν είχε τίποτα να δούμε -όπως κάθε σαββατοκύριακο άλλωστε- και έτσι εγώ πάτησα το control του dvd μήπως είχαμε αφήσει κάποια ταινία μέσα εκεί να δούμε.

Εκείνη την στιγμή ο αδερφός μου, μου άρπαξε το control του dvd από τα χέρια και το έκλεισε. Νευρίασα και τον ρώτησα γατί το έκανε. Τότε μου είπε ότι μέσα στο dvd υπήρχε ένας δίσκος με σκληρό πορνό.

-    «Ε, και; Άσε να δούμε λίγο. Τι νομίζεις, ότι δεν έχω δει τσόντα;»

-    «Ναι, αλλά δεν θα ήθελα να δω τώρα…»

-    «Άντε βρε!», του έκανα χαριτωμένα και γέλασα.

Πάτησε το on και άρχισε να παίζει. Μετά από τους δήθεν τίτλους, μπήκε γρήγορα στο «θέμα», που δεν ήταν άλλο από μια γκόμενα με ανοιχτά τα πόδια και το στόμα να γαμιέται από έναν νταγλαρά, ενώ ένας άλλος την μπούκωνε με το καυλί του στο στόμα της. Για λίγη ώρα μείναμε σιωπηλοί και οι δυο παρακολουθώντας τις σκηνές σεξ που εξελίσσονταν στο γυαλί της τηλεόρασης.

Δεν ξέρω πως, αλλά μου ήρθε η ιδέα να κοιτάξω τον αδερφό μου στο σημείο των γεννητικών οργάνων του. Φορούσε ένα αρκετά κοντό σορτς που συνήθως φορούσε μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι, ενώ από την μέση και πάνω ήταν γυμνός. Έτσι όπως κοίταξα, είδα ότι πρέπει να είχε καυλώσει σε αφάνταστο βαθμό, αλλά για να λέμε την αλήθεια κι εγώ είχα μουσκέψει το βρακάκι μου με όλα όσα έβλεπα στην τηλεόραση. Τότε με είδε που τον κοιτούσα. Δεν είπε τίποτα. Ανέβασε τα πόδια του στον καναπέ και ακούμπησε το κεφάλι του στα γόνατα του.

Κατάλαβα ότι αυτό το είχε κάνει μόνο και μόνο για να καλύψει την καύλα του που όσο περνούσε η ώρα γίνονταν όλο και πιο φανερή. Λίγα λεπτά αργότερα και καθώς κουράστηκε να κάθεται σ’ αυτή την περίεργη στάση, έγειρε το κεφάλι του προς το μέρος μου και το ακούμπησε απαλά στον ώμο μου. Καθώς το έκανε αυτό έπιασα το βλέμμα του να πέφτει στα γυμνά μου μπούτια, καθώς φορούσα κι εγώ ένα πολύ κοντό νυχτικό. Έτσι όπως με είχε ακουμπήσει με το κεφάλι στον ώμο μου, αισθανόμουν την ανάσα του κοφτή και ζεστή πάνω στο πάνω μέρος του στήθους μου.

Το μουνί μου είχε αρχίσει να τρέχει ποτάμια υγρών. Ήθελα εκείνη την ώρα να χώσω ένα δυο δάχτυλα μέσα μου και να παίξω μαζί του. Τα νεύρα μου είχαν τεντώσει σε άσχημο βαθμό, κοίταξα το αυτί του αδερφού μου και χωρίς να το καταλάβω, έσκυψα κοντά του και άρχισα να του το φιλάω. Δεν αντέδρασε, αντιθέτως, κατέβασε το δεξί του χέρι και με αυτό άρχισε να μου χαϊδεύει απαλά πότε τα αδύνατα πόδια μου και πότε τα μικρά μου στήθη.

Ξαφνικά είχαμε παραδοθεί σε μια ανείπωτη έκσταση χωρίς πισωγυρίσματα. Ξέραμε και οι δυο καλά ότι αυτό που πήγαινε να γίνει μεταξύ μας ήταν εντελώς κατακριτέο από όλη την κοινωνία, αλλά δεν μπορούσαμε να το σταματήσουμε με τίποτα. Με γύρισε προς το μέρος του, έβαλε τα χέρια του κάτω από την λεκάνη μου και μου την σήκωσε, έτσι ώστε το μουνί μου να φτάσει στο στόμα του. Τράβηξε το βρακί μου προς την μια άκρη και άρχισε να ακουμπάει την σκληρή από καύλα κλειτορίδα μου, ενώ του μούσκευα τα χείλια του με τα υγρά που μου έφευγαν ποτάμια, ενώ ολόκληρο το σώμα μου είχε σπασμούς από τους απανωτούς οργασμούς μου.

Ξαφνικά και έτσι όπως με είχε στα χέρια του, με τράβηξε προς το μέρος του και βύθισε το καυτό όργανο του μέσα μου. Ένιωσα απέραντη ανακούφιση καθώς το σκληρό καυλί του αδερφού μου βρίσκονταν μέσα μου. Είχαμε παραδοθεί και οι δυο στο πάθος μας που όπως φαίνετε μας κατέτρωγε πολλά χρόνια τώρα. Πέντε λεπτά αργότερα άδειαζε τα αρχίδια του στο πρόσωπο μου, ενώ εγώ συνέχιζα να του ρουφάω πεινασμένα το καυλί του.

Την επόμενη μέρα ντρεπόταν ο ένας τον άλλον, αλλά η ντροπή δεν μας απέτρεψε να συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια όποτε μας παρουσιάζεται η ευκαιρία.