Η πουτάνα η μάνα μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Αλέξης, 27 ετών σήμερα και θα πω για την πραγματική ιστορία της μάνας μου. Εδώ και 5 χρόνια δεν μιλάμε εξαιτίας του γεγονότος που θα σας πω.

Η μάνα μου ήταν μια καθώς πρέπει γυναίκα μηχανικού και η ίδια διευθύντρια τράπεζας. Φερόταν πάντα σαν κυρία προς τα έξω χωρίς να δίνει δικαιώματα. Αυτήν την εικόνα πράγματι είχα για τη μάνα μου έως τα 22 μου χρόνια.

Ένα βράδυ ήμουν στο σπίτι του κολλητού μου και είχαμε βγει έξω, είχαμε πιει και είχαμε πολλές καύλες. Μου πέταξε τη τρελή ιδέα να καλέσουμε καμιά πουτάνα σπίτι να την πάρουμε παρτούζα. Μέσα στις καύλες μου, αν και δεν το είχα ξανακάνει, άρπαξα τη ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ που είχε στο τραπέζι και αρχίσαμε να ψάχνουμε για καμιά "γνωριμία".

Γούσταρα πολύ να πηδήξω μια ώριμη γυναίκα. Συμφώνησε και αυτός. Έτσι πήγε το μάτι μου σε μια αγγελία  το απόκομμα της οποίας ακόμη το έχω, που έλεγε: "Σαραντάρα Κυρία, καταπληκτικής ομορφιάς και φινέτσας, γυμνασμένη, με αριστοκρατικό στυλ, λεπτεπίλεπτη και ευγενική, αναζητά γνωριμία εκλεκτικού κυρίου"... Πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και επικοινώνησε με την ίδια. Της έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού του και το τηλέφωνο του για να έρθει.

Μετά από καμιά ώρα, μας χτύπησε στο κουδούνι της πολυκατοικίας. Άνοιξε ο φίλος μου και τι να δούμε.... ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ! Μείναμε και οι δυο άφωνοι!!! Κοίταζα τη μάνα μου από πάνω μέχρι κάτω... Φορούσε μια πρόστυχη φούστα μέχρι το γόνατο με διχτυωτό καλσόν και μπότες μαύρες μέχρι το γόνατο και είχε πιάσει τα πλούσια κατάξανθα μαλλιά της κότσο. Με κοίταξε έκπληκτη και δεν μιλούσε σαν να της έφαγε η γάτα τη γλώσσα.

-    Μαμά τι κάνεις εδώ;
Της είπα μη έχοντας ακόμη πιστέψει τι μου συνέβαινε. Δεν μπορούσε να μιλήσει και δεν ήξερε τι να πει. Το σπίτι του κολλητού μου δεν το ήξερε και έτσι δεν μπορούσε να βρει μια δικαιολογία να μας ξεστομίσει.

-    Εσύ ήσουν στο τηλέφωνο, μαμά; Καλά κάνεις βίζιτες; Πουτάνα είσαι;
Της είπα απότομα. Αυτή κοκκίνισε, ένιωσε ντροπή και προσπάθησε να πει συγγνώμη. Είχα τόσο εκνευριστεί, που την έπιασα από το μπράτσο και την πέρασα μέσα στο σπίτι.
-    Λοιπόν, αφού ήρθες για γαμήσι, γαμήσι θα φας! Της είπα.

Αυτή με κοιτούσε ξαφνιασμένη και προσπάθησε να μου πει όχι, αλλά της είπα:
-    Πουτάνα δεν είσαι; Θα σε πληρώσουμε και θα μας κάτσεις!
Και της πέταξα στα μούτρα 300 ευρώ.
-    Έλα λοιπόν, πουτάνα! Γδύσου γιατί σε περιμένουν δυο τρελά καυλιά.

Ο κολλητός μου προσπάθησε στην αρχή να με αποτρέψει από ευγένεια, αλλά κατά βάθος γούσταρε και αυτός να μου ξεσκίσει τη μάνα που την ήξερε από μωρό. Γδυθήκαμε, την πήγαμε στη κρεβατοκάμαρα και της ρίξαμε έναν πούτσο.... Από τα καλύτερα γαμήσια που έκανα ποτέ... Την πηδάγαμε μαζί και χώρια χωρίς προφυλακτικό. Την έχυσα στο μουνί 2 φορές, μέσα στον κώλο, στη μάπα και ο φίλος μου στο στόμα της, στα βυζιά και επίσης μέσα στο κώλο της.

Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε και μιλάω μόνο στον πατέρα μου. Ύστερα από λίγους μήνες από το γαμήσι, έμαθα από αυτόν ότι είχε μείνει έγκυος και ίσως να ήταν δικό μου, αλλά το έριξε τελικά. Δεν ξέρω αν μέχρι σήμερα κάνει ακόμα βίζιτες, πάντως νομίζω ότι την τιμώρησα με τον καλύτερο τρόπο.