Πάθος για τον πατριό

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ονομάζομαι Ελένη, είμαι 21 ετών και τρελά ερωτευμένη εδώ και έξι χρόνια με τον πατριό μου. Τον ερωτεύτηκα χωρίς να το καταλάβω και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, μας αγαπάει και σίγουρα δεν επιδίωξε να τον ερωτευτώ.

Κάποτε, όταν ήρθε να μείνει μαζί μας, η μητέρα μου με την οποία μιλάμε για όλους και για όλα, ανησυχούσε για τις σχέσεις του με μένα και την αδερφή μου. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο άνθρωπος απέδειξε από πολύ νωρίς την αγάπη του και έγινε μέλος της οικογένειας πολύ γρήγορα. Αυτό το σημείο είναι που με προβληματίζει και με κάνει να έχω τύψεις και ενοχές για αυτά που νιώθω. Κάποια στιγμή προσπάθησα να ρίξω το φταίξιμο, αλλά διαπίστωσα πολύ γρήγορα, ότι αυτός δεν φταίει σε τίποτε.

Από τις εκμυστηρεύσεις της μητέρας μου ξέρω ότι είναι πολύ καυλιάρης, έχει εντελώς ανοιχτό μυαλό στον έρωτα και της δηλώνει κατάμουτρα, ότι αν του «κάτσει κάποιο μουνάκι, που να του βγάλει γούστα» αυτός θα την κερατώσει χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά χωρίς να πάψει να την αγαπάει. Ήδη από την ημέρα που άκουσα το «μουνάκι που βγάζει γούστα» άρχισα να χαϊδεύομαι στη σκέψη… ότι του βγάζω γούστα. Η φαντασία μου απότομα απελευθερώθηκε και από τότε αυτοϊκανοποιούμαι συνέχεια, κάθε φορά και με διαφορετικό σενάριο. Ακόμη κι όταν κάνω έρωτα, τα δικά του σενάρια είναι που με εκστασιάζουν.

Μια μέρα ήμουν τόσο καυλωμένη, που αναζητώντας ένα χάδι του πήγα στην κουζίνα και παρίστανα τη στενοχωρημένη για κάποια βλακεία. Αυτός μου χάιδεψε τα μαλλιά και μου είπε να μη στενοχωριέμαι για ασήμαντα πράγματα. Τον ήθελα τόσο πολύ, που το χάδι εκείνο ήταν αρκετό, για να έχω έναν απίστευτο οργασμό. Τον αγκάλιασα, έβαλα το πρόσωπο μου στο στήθος του και απόλαυσα με αναφιλητά έναν τέλειο οργασμό. Που να ήξερε ότι τα αναφιλητά δεν ήταν από στενοχώρια, αλλά από καύλα! Δεν κατάλαβε τίποτε. Και πώς να το φανταστεί άλλωστε;

Κάποιες φορές επεδίωξα να τον φέρω σε αμηχανία αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μια φορά τον παρακολούθησα από το μπαλκόνι την ώρα που ήταν στο διαδίκτυο. Είδα ότι βρισκόταν σε τσοντοσελίδες. Μπήκα απότομα στο δωμάτιο, αλλά αυτός ατάραχος έκλεισε τη σελίδα και μ’ έστειλε να του φέρω λίγο νερό! Καμία αμηχανία, καμία αντίδραση περίεργη. Μέχρι να του φέρω το νερό, είχε κλείσει τον υπολογιστή και με καληνύχτισε. Έπειτα σκέφτηκα να παρακολουθήσω τις πορνογραφικές σελίδες που επισκέπτεται. Πάλι δεν κατάλαβα τίποτε, εκτός του ότι σε επίπεδο έρωτα, έχει ευρείς ορίζοντες. Μια μέρα ανέφερα στη μητέρα μου για τις τσοντοσελίδες και μου είπε ότι βλέπουνε και μαζί. Μια άλλη φορά προσπάθησα να μπω στο μπάνιο «τυχαία» αλλά το είχε κλειδώσει. Μια φορά ήμουν έτοιμη να ρισκάρω τα πάντα, αλλά τελικά δεν τόλμησα.

Η μητέρα μου και η αδερφή μου λείπουν πάντα Σάββατο πρωί, ενώ ο Θάνος κοιμάται μέχρι τις 11 περίπου. Γνωρίζοντας ότι η μάνα μου πολλά πρωινά τον ξυπνάει με πίπα, σκέφτηκα να μπω στην κρεβατοκάμαρα τους και να τον ξυπνήσω εγώ, αντί αυτής, πίνοντας τα χύσια του. Αφού θα έπινα τα χύσια του θα γινόταν συνένοχος και σίγουρα δεν θα έλεγε τίποτε, ενώ σίγουρα θα ξαναήθελε, αφού σύμφωνα με τους κατά καιρούς φίλους μου, οι πίπες μου είναι καταπληκτικές. Και μόνο με την ιδέα να έχω την πούτσα του στα χείλη μου και να βογκάει από ηδονή το μουνάκι μου είχε τρελαθεί.

Ξύπνησα στις οκτώ, έκανα μπάνιο και μ’ ένα νυχτικό που περισσότερα έδειχνε, παρά έκρυβε, μπήκα στο δωμάτιο. Αυτός κοιμόταν στο πλάι, αλλά το μποξεράκι του δεν έκρυβε την σηκωμένη ψωλή του. Πήγα δίπλα του και γονάτισα στο πάτωμα. Η πούτσα του ήταν μια αναπνοή μακριά και το μουνί μου έσταζε. Με μία κίνηση θα έκανα τα όνειρα μου πραγματικότητα. Δεν τα κατάφερα, φοβήθηκα μη γκρεμίσω με τις καύλες μου τον κόσμο μας. Έβαλα το χέρι μου στο μουνάκι μου, δαγκώθηκα να μην ουρλιάξω και έχυσα εκεί γονατιστή μπροστά στην πούτσα του, βλέποντας τον να κοιμάται.

Στην πραγματικότητα, από τη σχέση μας, τις συζητήσεις του και την όλη συμπεριφορά του, κατάλαβα ότι δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω. Αυτό είναι που με φοβίζει, αλλά και που μου δίνει ελπίδες ταυτόχρονα. Θέλω να ελπίζω, ότι με θέλει και αυτός, αλλά έντεχνα με έφερε σε αυτό το σημείο ,ώστε να του δοθώ άνευ όρων!