Μόνο εγώ μπορούσα να λύσω το πρόβλημα της χήρας μάνας μου (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)
Η Άννα ταξίδευε στον κόσμο της φαντασίας, της προσμονής και της ηδονής, βογκώντας και ανοίγοντας από μόνη της τα μπούτια της, σπρώχνοντας με τον δικό της τρόπο το αυλάκι που ήταν ανάμεσα στα κωλομάγουλά της προς την κατεύθυνση που ήξερε πως θα βρει το σκληρό σαν σίδηρο καυλί μου ή τους αντίχειρες των δακτύλων μου. Μετά από 5 – 6 λεπτά, αποφάσισα να τολμήσω να της δώσω την ηδονή που ήθελε ή μάλλον αυτό που με λαχτάρα έπλαθε στην φαντασία της περιμένοντας να γίνει πραγματικότητα.

Τώρα τα δάκτυλα του ενός χεριού μου ανεβοκατέβαιναν το αυλάκι ανάμεσα στα κωλομάγουλά της και ενώνοντας τρία δάχτυλα του άλλου χεριού μου της ακούμπησα την σχισμή ανάμεσα στα μουνόχειλά της, βάζοντας τα ελάχιστα μέσα, με την Άννα να μην μπορεί να κρατηθεί και να σπρώχνει με όλη της τη δύναμη προς τα κάτω για να της χωθούν και τα τρία δάκτυλά μου όσο πιο βαθιά γινόταν μέσα στον κόλπο της, κάνοντάς την να σπαράζει από την ηδονή που ένοιωθε.

Άρχισα να τα μπαινοβγάζω όσο πιο γρήγορα γινόταν, κάνοντάς την να χτυπιέται, ενώ με τον αντίχειρα του άλλου μου χεριού άρχισα να χαϊδεύω την περιοχή ανάμεσα στον κόλπο της και τον πρωκτό της κάνοντάς την να βογκά από την υπερβολική καύλα και μόλις τον ακούμπησα στην κωλοτρυπίδα της και όπως τον είχα γεμάτο κρέμα, μου τον έσπρωξε μέσα στο τούνελ της, κάνοντάς την να χύνει συνέχεια υγρά, λες και ο κόλπος και η κωλοτρυπίδα της ήταν οι εκβολές ενός μικρού ποταμιού.

Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησε αυτό που της έκανα, και κλείνοντας απότομα τα πόδια της γύρισε ανάσκελα και σκεπάζοντας με το ένα της χέρι το στήθος της και με το άλλο της χέρι τα μουσκεμένα μουνόχειλά της, αφού την πετσέτα την είχα ήδη πετάξει μακριά, λέγοντάς μου:
- Δημήτρη τρελάθηκες; Τι κάνεις παιδί μου; Ξεπέρασες τα όρια! Ξεχνάς ότι είμαι μάνα σου; Της απάντησα:
- Δεν είσαι η μάνα που με γέννησε, αλλά η μάνα που με μεγάλωσε σαν δικό της παιδί, και στην πραγματικότητα μητριά και θεία μου, αλλά και μια πανέμορφη επιθυμητή γυναίκα…!!!

Με τα δάκτυλά μου να ξεφεύγουν λίγο, αφού η επιδερμίδα της είναι απαλή, βελούδινη και τέλεια, που τα παρέσυραν σε ένα χάδι λίγο υπερβολικό…. και τότε βλέπω την Άννα που με ακούει άφωνη, να έχει γουρλώσει τα μάτια της και το βλέμμα της γεμάτο δέος! Να κοιτά κάτω από τη μέση μου το χοντρό καυλί μου που προεξείχε από το μαγιό μου. Αμέσως τότε οπισθοχωρώ προς τα πίσω, και με μια γρήγορη κίνηση, πριν προλάβει να αντιδράσει γονάτισα. Της άνοιξα τα πόδια και απομακρύνοντας το χέρι της, κόλλησα το στόμα μου πάνω στα μουνόχειλά της γλείφοντάς τα κυκλικά με την γλώσσα μου, ρουφώντας τα υγρά της, κάνοντάς την να βγάλει έναν ηδονικό αναστεναγμό, ενώ ταυτόχρονα δυο δάκτυλά μου άρχιζαν να παίζουν και να τρίβουν την κλειτορίδα της που αμέσως πετάχτηκε προς τα έξω και έγινε σκληρή σαν μικρό καυλί.

Στη συνέχεια, τα χέρια μου άρχισαν να γλιστρούν πάνω στο σώμα της, μένοντας πολύ περισσότερο χρόνο στα στήθη της, τρίβοντας τα κυκλικά, με αποτέλεσμα οι ρώγες της να ερεθιστούν και οι θηλές της να σκληρύνουν από τη στύση, και στη συνέχεια αυτά κατέβηκαν χαμηλά στην κοιλιά της, για να καταλήξουν στην με ελάχιστες ξανθές τρίχες ήβη της και φυσικά στα μουνόχειλά της και στην κλειτορίδα της. Η μάνα μου ήταν πια στα ουράνια! Την έβλεπα να τεντώνεται με διάπλατα μισοσηκωμένα και ανοιγμένα πόδια, και με τα δάχτυλα μπλεγμένα στα μαλλιά μου να μου σπρώχνουν το κεφάλι, έτσι ώστε να μην ξεκολλήσουν από τα μουνόχειλά της, ενώ ταυτόχρονα μου ψιθύριζε:

- Μμμ… τι μου κάνεις αγόρι μου! Αχ! Δεν πρέπει… πρέπει να τρελάθηκα! Αχ! Μη σταματάς σε παρακαλώ… μμμ… μου αρέσει πολύ! Αγόρι μου! Ποτέ ο πατέρας σου δεν με έγλυψε και νιώθω πολύ όμορφα! Αχ! Τι ωραία που με σκαλίζει η γλώσσα σου! Αχ! Γλύψε με κι άλλο… αχ! Χύνω! Μμμ… ναι! Χύνω μωρό μου… μμμ… ναι…!!!

Και μη αντέχοντας άλλο, άρχισε να χύνει με σπασμούς, αναστεναγμούς και βογκητά. Ένοιωσα τα χύσια της να μου γεμίζουν το στόμα και τα μπούτια της να τρέμουν. Έπρεπε όμως να εκτονωθώ και εγώ γιατί είχα φθάσει στα όρια μου. Σηκώθηκα όρθιος πάνω στο κρεβάτι, έβγαλα το μαγιό μου και έπεσα δίπλα της αγκαλιάζοντάς την και φιλώντας την απαλά στα χείλη. Είμαστε και οι δυο γυρισμένοι στα πλάγια, με τα δικά της χέρια να χαϊδεύουν τον ώμο μου και την πλάτη μου, ενώ τα χέρια μου να χαϊδεύουν τους γλουτούς της. Το σκληρό ζεστό καυλί μου άγγιζε ψηλά τα μπούτια της, κι αμέσως μετά τα μουνόχειλά της, πιέζοντας τη μουσκεμένη σχισμή της.

Επέμενα κάνοντας μικρές κινήσεις, πιέζοντας με το καυλί μου χωρίς να διεισδύσω στον κόλπο της, παρόλο που το ήθελα, ενώ τα μουνόχειλά της το αγκαλιάζουν σφιχτά προσπαθώντας να το πνίξουν. Η μάνα μου, παραμερίζοντας όλες τις αναστολές που την κατείχαν, κίνησε τη λεκάνη της δεξιά-αριστερά, με το καυλί μου να την χαϊδεύει ακολουθώντας κάθε κίνησή της, και λίγο μπρος πίσω έτσι που τα μουνόχειλά της να αγκαλιάσουν το πουτσοκέφαλό μου… με τα καυτά υγρά της να τον γεμίζουν καθώς και τα μπούτια της και τα σεντόνια.

Το παιχνίδι που παίζαμε ήταν ένα υπέροχο βασανιστήριο και για τους δυο μας. Η ηδονή ήταν γλυκιά και σκέτη καύλα, ενώ έσφιγγα δυνατά τα δόντια μου, περιμένοντας και ανυπομονώντας, πότε επιτέλους θα μου επέτρεπε να διεισδύσω με το σκληρό μου καυλί βαθιά στον κόλπο της. Κάποια στιγμή τα ερωτικά παιχνίδια σταμάτησαν και γυρίζοντας την μητριά μου ανάσκελα, άνοιξα τα πόδια της και εκείνη αντέδρασε πολύ χαλαρά.

Την κοίταξα στα μάτια και την είδα να μου χαμογελά, ενώ με μια κίνηση κόλλησε τα χείλη της στο στόμα μου και οι γλώσσες μας μπλέχτηκαν σ’ ένα τρελό παιχνίδι που κατάληξε σε παθιασμένο φιλί, ενώ ο πουτσοκέφαλός μου μπήκε μέσα στον κόλπο της και στη συνέχεια τα μουνόχειλα της, που άνοιξαν σαν τριαντάφυλλο, δέχθηκαν όλο το καυλί μου μέσα του! Αυτό να χτυπά τον τράχηλο της μήτρας της, με την μητριά μου να λέει:
- Μμμ… το ξέρω δεν είναι σωστό αυτό που κάνουμε, αλλά μου αρέσει! Σε θέλω και σε έχω ανάγκη μωρό μου…
Βύθισε πάλι τη γλώσσα της μέσα στο στόμα μου, αγκαλιάζοντας με σφιχτά, με τους μυς του κόλπου της να σφίγγονται γύρω από το μήκος του καυλιού μου δυνατά, σαν να ήθελαν να το πνίξουν, και χαλαρώνοντας το ξανάσφιγγαν πάλι, μήπως και μετανιώσω και το βγάλω.

Άρχισα να ακολουθώ έναν σταθερό ρυθμό, τρίβοντας κάθε φορά την κλειτορίδα της με την ρίζα του καυλιού μου, ενώ με κάθε σπρωξιά κύματα ηδονικής έκστασης την πλημμύριζαν, κάνοντάς την να βογκάει, λέγοντάς μου:
- Με γεμίζεις ολόκληρη μωρό μου… αχ! Ναι! Μου αρέσει το γαμήσι σου… έτσι μπράβο! Δυνατά! μη σταματάς!
Ενώ με το στόμα της μου δάγκωνε το ένα μου δάχτυλο που ήταν χωμένο μέσα στο στόμα της και το κεφάλι της να κουνιέται πέρα – δώθε πάνω στο μαξιλάρι. Συνόδευσα τα βογκητά της πέφτοντας πάνω της και παίζοντας με τα βυζιά της, πιπιλώντας τις κατακόκκινες ρώγες της και δαγκάνοντας τις διογκωμένες στητές θηλές της, ενώ επιβράδυνα το ρυθμό μου γαμώντας την δυνατά.

Στη συνέχεια σταμάτησα να παίζω με τα βυζιά της και τα χείλη μας ενώθηκαν με τις γλώσσες μας μπλέχτηκαν με τέτοιο τρόπο ανεβάζοντας την καύλα μας ακόμη περισσότερο στα ύψη, ενώ ο ρυθμός με τον οποίο έβαζα το καυλί μου στον κόλπο της άρχισε να γίνεται πάλι πολύ γρήγορος που της έκοβε την ανάσα και την έκανε να βογκά δυνατά. Η μάνα μου ευχαριστιόταν κάθε κάρφωμα του χοντρού καυλιού μου στο εσωτερικό του κόλπου της και άρχισε να παραληρεί…
- Αχ ναι… μου αρέσει… μμμ…. ναι μωρό μου! Σβήσε τη φωτιά που μου άναψες. Αχ ναι! Γιάτρεψε την καύλα που μου δίνεις… αχ! Γάμα με… μη σταματάς μωρό μου… αχ! Μάτωσέ με γλυκέ μου! Μμμ… αγόρι μου! Θα είμαι ολότελα δικιά σου για πάντα αγόρι μου… ποιος σε έμαθε να γαμάς έτσι μωρό μου; Τόσα χρόνια παντρεμένη πρώτη φορά γέμισε το μουνί μου! Τιμώρησέ με που σε προκάλεσα και σε καύλωσα αγόρι μου!

Χωρίς να το θέλω και εγώ, την τιμωρούσα χώνοντας το καυτό μου καυλί όσο πιο πολύ μπορούσα βαθιά μέσα στην σάρκα του κόλπου της, ενώ κραύγαζα από την απίστευτη καύλα:
- Πόσο μου αρέσει που σε σκίζω κούκλα μου! Πάντα σε ήθελα και δεν το ομολογούσα. Αχ ναι! Θα φτάσω μέχρι τη μήτρα σου γλυκιά μου. Θα βάλω μέσα και τα αρχίδια μου για να τα έχεις δικά σου!

Τη γάμησα για λίγο ακόμη, άλλοτε με πολύ αργές και άλλοτε με πολύ δυνατές κινήσεις και κάποια στιγμή επιτάχυνα και πάλι, μέχρι, που της είπα:
- Μάνα θα χύσω!!!! Νιώθοντας ότι δεν μπορούσα να κρατηθώ.
- Όχι, Δημήτρη! Μου είπε. Σε παρακαλώ… περίμενε να χύσουμε μαζί. Κρατήσου αγόρι μου… γάμα με πιο δυνατά! Αχ! Ναι! Σκίσε με! Μη σταματάς… αχ με τρελαίνεις αγόρι μου! Αχ ναι! Έτσι μπράβο…! Πόσο καιρό έχω να χύσω σε αληθινό καυλί! Αχ! Χύνω! Ναι χύνω! Χύσε και εσύ τώρα μαζί μου… έλα χύσε μέσα μου… αχ ναι!
Και τα νύχια της καρφώθηκαν στη σάρκα της πλάτης μου, κάνοντάς με ταυτόχρονα με τον πόνο που ένοιωσα να αμολήσω τα καυτά χύσια μου μέσα της, γεμίζοντας τον κόλπο της με το πλούσιο παχύρρευστο σπέρμα μου, και ταυτόχρονα η μάνα μου έσφιξε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου, για να μην αφήσει ούτε ίχνος από το σπέρμα μου να κυλήσει έξω από το μουνάκι της, ψιθυρίζοντάς μου:

- Αχ Δημήτρη μου… με χύνεις! Ναι! Το νιώθω ζεστό το σπέρμα σου μέσα μου… αχ πόσο όμορφα με κάνεις να νοιώθω…!!!
Και άρχισε να τσιρίζει από τους απανωτούς οργασμούς που είχε. Μετά έβγαλε το καυλί μου από το μουνάκι της, το χάιδεψε στοργικά σκουπίζοντάς το με τις παλάμες της, και μείναμε έτσι ο ένας δίπλα στον άλλο να βαριανασαίνουμε προσπαθώντας να ξαναβρούμε τις ανάσες μας, με την Άννα να με φιλάει και να μου λέει:

- Δημήτρη, ποτέ δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, να κάνω τόσο τέλειο έρωτα!!!
Και στη συνέχεια με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλά παθιασμένα, ενώ μου χάιδευε απαλά το καυλί δείχνοντάς μου να καταλάβω πως πραγματικά μόνο εγώ μπορούσα να λύσω το πρόβλημα της χήρας μάνας μου. Εγώ άρχισα να την φιλώ και πάλι ξεκινώντας από τα χείλη, της φθάνοντας μέχρι την, με λίγες ξανθές τρίχες ήβη της, και βλέποντας ανάμεσά τους μια μαύρη ελιά της είπα:

- Μάνα, έχεις ακριβώς την ίδια μαύρη ελιά που έχει και η Θεία Αλίκη, και στο ίδιο μέρος!
Αμέσως δαγκώθηκα, γιατί κατάλαβα ότι έκανα γκάφα, με την μάνα μου να αντιδρά άμεσα και να με ρωτά αμέσως πως το γνώριζα. Και στη συνέχεια με γουρλωμένα μάτια και σε έντονο ύφος να μου λέει:
- Δημήτρη, από πότε έχεις ερωτική σχέση με την Θεία σου;
Αναγκάστηκα και της τα ομολόγησα όλα, λέγοντας της στο τέλος:
- Έλα μάνα… σας αγαπώ. Σας ποθώ και σας θέλω και τις δυο, όπως και εσείς.
- Δημήτρη, μου είπε, θα μου υποσχεθείς ότι από αυτή τη στιγμή θα τερματίσουν οι σεξουαλικές σχέσεις και με τις δυο μας; Της απάντησα χαμογελώντας:
- Το ίδιο μου είπε και η Θεία μετά την πρώτη μας ερωτική επαφή. Εγώ στο υπόσχομαι. Εσύ;

Και πριν απαντήσει, έσκυψα και κόλλησα τα χείλη μου στα χείλη της, ενώ η γλώσσα μου βυθίστηκε βαθιά μέσα στο στόμα της και μπλέχτηκε με τη γλώσσα της, καταλήγοντας σε ένα παθιασμένο φιλί. Το τελευταίο ήταν…
Στην συνέχεια δεν ξαναμιλήσαμε, αναπολώντας ο καθένας μας το πολύ όμορφο δίωρο που περάσαμε και που κατέληξε σε μια απίστευτη καύλα, σωματική και συναισθηματική, κάνοντάς μας και τους δυο να νιώθουμε τρομερά κουρασμένοι…

Κάποια στιγμή, αρχίσαμε ταυτόχρονα δειλά – δειλά να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλον, και στη συνέχεια πήγαμε και κάναμε ένα ντουζάκι και γυρνώντας στο κρεβάτι, ξαπλώσαμε αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε, για μια ακόμη φορά ανταλλάσσοντας φιλιά γεμάτα πάθος, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη μας ο ένας στον άλλον.
Προσπαθώντας να χαλαρώσουμε μείναμε αγκαλιασμένοι και ακίνητοι παίρνοντάς μας ο ύπνος χωρίς να το καταλάβουμε. Στις 9 ξυπνήσαμε και πήγαμε για το δείπνο. Η σχέση μας συνεχίστηκε μέχρι το θάνατο της μητέρας, μου ένα χρόνο αργότερα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.