Η αχόρταγη πεθερά μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γυρνώντας στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο, βρίσκω μέσα την πεθερά μου. Η πεθερά μου είναι 45 χρονών και κρατιέται πάρα πολύ καλά. Έχει υπέροχα στητά βυζιά και τεράστιες ρώγες! Επίσης έχει αφάνταστα στητό κώλο.

Όταν βγαίνουμε καμιά φορά οικογενειακώς για φαγητό, όσοι δεν ξέρουν νομίζουν ότι είναι αδελφές με τη γυναίκα μου. Ήξερε ότι η γυναίκα μου θα αργήσει να γυρίσει από τη δουλειά. Όταν μπήκα στο σαλόνι, την είδα να κάθεται με περίσσια άνεση. Τα μάτια μου έπεσαν κατευθείαν στα υπέροχα και μεγάλα βυζιά της. Φυσικά δεν φορούσε σουτιέν και οι υπέροχες και πεταχτές της ρώγες ήθελαν να τρυπήσουν το μπλουζάκι που φορούσε.

Με ρώτησε αν πεινάω και μήπως θέλω καφέ. Ήταν ντυμένη πολύ προκλητικά. Η φούστα που φορούσε μόλις που κάλυπτε τα κατάλευκα μπούτια της. Ήταν ανοιχτόχρωμη και από μέσα ξεχώριζε ένα κατάμαυρο στρινγκ. Σηκώθηκε από την πολυθρόνα, τάχα για να μου ετοιμάσει να φάω.

Περνώντας από δίπλα μου, όλως τυχαίως της έπεσαν τα κλειδιά και έσκυψε να τα πάρει. Δεν έδωσα σημασία για να δω την αντίδραση της. Ήξερα ότι γουστάρει να την πάρω, αλλά δεν της είχα κάνει το χατίρι. Εμφανώς εκνευρισμένη, μαζεύει τα κλειδιά και πάει στην κουζίνα. Κάθισα στον καναπέ μέχρι να ετοιμάσει το τραπέζι. Μετά από λίγο μου φωνάζει:

-    «Έλα! Το φαγητό σου σε περιμένει».

Σοκαρίστηκα μόλις μπήκα στην κουζίνα! Ήταν πάνω στον πάγκο και γαμιόταν με μια κουτάλα.

-    «Θέλω να με γαμήσεις από παντού γαμπρούλη μου!», είπε με λάγνο βλέμμα.

Χωρίς να το σκεφτώ και πολύ, άρχισα να παίζω με τα υπέροχα βυζιά της. Την τρέλαινε αυτό το πράγμα. Είχε απανωτούς οργασμούς. Με περίτεχνο τρόπο έβγαλε τον τεράστιο πούτσο μου από το παντελόνι και κάρφωσε τα μάτια της επάνω του λέγοντας με βαθύ αναστεναγμό:

-    «Αχ βρε τυχερή πουτανίτσα! Αυτή η κόρη μου, ήξερε τι πήρε».

Με μια κίνηση προσπάθησε να το βάλει όλο στο στόμα της. Αδύνατον όμως. Είχε γίνει τεράστιος! Τον έγλειφε με μανία και περίσσια τέχνη.

-    «Θέλω να ξεσκίσεις όλες μου τις τρύπες γαμπρούλη μου!»

-    «Θα σε πάρω μόνο από τον κώλο παλιοκαριόλα! Έτσι για να θυμάσαι τον γαμπρό σου!»

Χωρίς κανένα λιπαντικό μπήκα βίαια μέσα της. Ούρλιαζε από τον πόνο και την καύλα.

-    «Ήμουν 45 χρόνια παρθένα από τον κώλο παλιοπούστη και βρέθηκες εσύ να μου τον ανοίξεις! Πόσο μαλάκας είναι ο άντρας μου και δεν με πήρε ποτέ από πίσω».

Η φωνή της όσο πήγαινε και χαμήλωνε. Αφηνόταν στο υπέροχο ταξίδι ηδονής που της πρόσφερα. Όταν έβγαλα τον πούτσο μου από το ξεπαρθενιασμένο πλέον κωλαράκι της, έβγαλε μια τρομακτική τσιρίδα:

-    «Με ξεπάτωσες!!!»