Η θεία πριν και τώρα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Διαβάζοντας μια ιστορία, ήρθε στο νου μου μια παλιά μου ιστορία... πριν κάτι χρόνια, όταν ακόμα μικρός έβλεπα τις κοπέλες και μετά πήγαινα στην τουαλέτα να εκτονωθώ.

Η θεία μου η Ελένη, ήταν τότε γύρω στα τριάντα πέντε. Όμορφη και πολύ προκλητική με τους άντρες. Έμενε μόνιμα στην Πάτρα και όταν πήγαινα εκεί, είχα σίγουρα κάπου να μείνω. Όπως και τώρα. Έπρεπε να πάω στη Πάτρα για ένα γάμο μαζί με τους δικούς μου και πολύ χάρηκα που θα γινόταν αυτό. Σκεφτόμουν πως θα γίνει να πάρω κανένα κιλοτάκι της και να τον παίξω..

Φτάσαμε το απογευματάκι και πήραμε ταξί για το σπίτι της. Έμενε σε ένα αρκετά μεγάλο σπίτι γι’ αυτήν αλλά ήταν η προίκα της και έτσι δεν την ενδιέφεραν νοίκια κτλ. Αφού μας είχε έτοιμο φαγητό και φάγαμε, άρχισαν την βαρετή κουβέντα τους. Εγώ σηκώθηκα και πήγα να δω τηλεόραση.

Σιγά - σιγά το διάλυσαν και αυτοί αφού οι δικοί μου ήταν κουρασμένοι από το ταξίδι, ξάπλωσαν στο δωμάτιο που είχε και διπλό κρεβάτι (κάτι σαν να ήταν το δωμάτιο όταν έφερνε άντρες). Αυτή στο δωμάτιο της κι εγώ σε ένα δωμάτιο που, πιο πολύ για αποθήκη έμοιαζε παρά για υπνοδωμάτιο.

Εμένα όμως δεν με έπιανε ύπνος αφού σκεφτόμουν τη θεία, που πριν πάει να κοιμηθεί, ήρθε και με καληνύχτισε με ένα νυχτικό που ήταν σκέτη καύλα. Άρχισα και τον έπαιζα με τη σκέψη στη θεία. Τότε σηκώθηκα να πάω στο μπάνιο και να βρω στα άπλυτα της ένα κιλοτάκι.

Αφού βρήκα ένα μαύρο που μύριζε το άρωμα του μουνιού της, πήγα προς το δωμάτιο μου όταν, ακούω μια χαμηλόφωνη φωνούλα...

-    «Που γυρίζεις εσύ;»

Έκρυψα πίσω μου το κιλοτάκι της και απάντησα:

-    «Πήγα στην τουαλέτα...»

-    «Και τι… κρύβεις εκεί;»

-    «Τίποτα θεία…»

-    «Έλα… για να δω… κανένα περιοδικό θα είναι…»

Και έρχεται και κολλάει πάνω μου για να δει τι κρύβω. Αχ αυτή η αίσθηση από τα βυζάκια της... Τραβάει το χέρι μου και πιάνει το κιλοτάκι της. Το κοιτάζει και μου λέει:

-    «Μπα μπα... τι έχουμε εδώ;»

Κοκκίνισα από ντροπή!

-    «Ελπίζω να μην το έχυσες ακόμα. Έλα μαζί μου στο δωμάτιο μου…»

Με έπιασε από το χέρι και με οδήγησε στην φωλιά της. Μου βγάζει τα ρούχα και πιάνει το μικρό καυλί μου και το τρομπάρει.

-    «Αχ θεία μου!»

Το βάζει στο στόμα της και παίρνει την πρώτη πίπα που μου έπαιρνε κοπέλα! Με είχε φτάσει στον 7ο ουρανό. Μετά, ξάπλωσε και μου έκανε νόημα να πάω και εγώ δίπλα της. Δεν το σκέφτηκα καθόλου… Ξάπλωσα και έβγαλε το νυχτικό της. Τι κορμάρα! Μου έδωσε το ένα της βυζί και μου είπε:

-    « Γλύψε το βυζάκι μου...»

Σαν υπνωτισμένος ακολούθησα την εντολή της. Μετά με έβαλε να της γλύψω το μουνάκι. Δεν ήξερα και απλώς το φιλούσα. Τότε μου λέει:

-    «Σαν να γλύφεις παγωτό…»

Και έτσι το έκανα. Μάλλον το έκανα καλά γιατί η αναπνοή της ήταν βαριά και μου πίεζε το κεφάλι στο μουνί της. Ξαφνικά, την ακούω να λέει:

-    «Έλα… γάμα την τσούλα την θεία σου!»

Οδήγησα το καυλί μου στο μουνί της αλλά δεν πρόλαβα να κάνω κάτι...

-    «Έλα και ξάπλωσε…» μου λέει.

Ξάπλωσα και ανέβηκε πάνω μου οδηγώντας το καυλί μου στη μουνότρυπα της. Χοροπήδαγε στο καυλί μου και μούγκριζε. Αυτό με έκανε να θέλω να χύσω. Τότε της φωνάζω:

-    «Θεία χύνωωωωωω!!!»

Τότε σηκώνεται, και παίρνει το καυλί μου στο στόμα της και εγώ έχυσα μέσα στο στόμα της. Αφού τα κατάπιε όλα τα χύσια μου λέει με παράπονο:

-    «Η θεία δεν έχυσε... αύριο κανόνισε να χύσει!»

Και ξάπλωσε αφού φόρεσε το κιλοτάκι της.
Την άλλη μέρα στον γάμο, και αφού δεν την είχα βγάλει από το μυαλό μου, ήρθε η ώρα να πάμε στο κέντρο. Έκανα πως είχα πονοκέφαλο και η μάνα μου είπε πως θα κάτσει μαζί μου σπίτι. Τότε η θεία λέει:

-    «Καλύτερα να πας με τον άνδρα σου και κάθομαι εγώ με τον μικρό. Δεν τρελαίνομαι για λαϊκά».

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και σήμερα είναι φαν της ροκ. Έτσι και όλο το βράδυ με έκανε να νιώσω τι πάει να πει λυσσασμένη γυναίκα..

Απ’ ότι έμαθα πιο μετά, η θεία είναι τεκνατζού. Λατρεύει τα μικρά αγόρια και έτσι ήμουν βούτυρο στο ψωμί της...