Φαντασίωση ετών πραγματοποιείται

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Γιώργος 26 χρονών και η ιστορία μου έχει σχέση με την αδελφή μου την Τόνια. Η Τόνια είναι 2 χρόνια μικρότερη μου και η ερωτική μου διάθεση για αυτή ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία.

Με την αδελφή μου κοιμόμασταν στο ίδιο δωμάτιο όταν είμαστε στο πατρικό μας σπίτι. Όταν έφτασα λοιπόν στην ηλικία των δεκαπέντε ετών και η καύλα ήταν στα ύψη, άρχισα να την βλέπω ερωτικά αλλά δεν τολμούσα να κάνω κάτι γιατί η μάνα μου θα με σκότωνε. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να παίρνω τα βρακάκια της και μυρίζοντας τα να τον παίζω.

Η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη, που τον έπαιζα για πάρτη της 2 και 3 φορές τη μέρα. Σε αυτό με βοηθούσε και αυτή με τη στάση της, αφού στο δωμάτιο κυκλοφορούσε με το βαρκάκι της και ένα φανελάκι χωρίς σουτιέν από μέσα. Έβλεπα το μουνάκι της να φουσκώνει μέσα από το κυλοττάκι της και τα ωραία της στητά βυζάκια και μου σηκωνόταν η πούτσα με τη μια.

Η πρώτη και μοναδική ευκαιρία, μου δόθηκε ένα βράδυ που έξω είχε καταιγίδα και η Τόνια φοβόταν να κοιμηθεί. Μου ζήτησε λοιπόν να κοιμηθούμε αγκαλίτσα. Άλλο που δεν ήθελα! Σήκωσα τα σκεπάσματα και ήρθε να ξαπλώσει δίπλα μου. Ο πούτσος μου έγινε αμέσως κάγκελο!

Ξάπλωσα στο πλάι και ακούμπησα τον πούτσο μου στο κωλαράκι της, την αγκάλιασα και άρχισα να την χαϊδεύω στην κοιλίτσα της κατεβαίνοντας σιγά-σιγά προς τα κάτω και λέγοντας της: να μην φοβάται τις αστραπές αφού είμαι εγώ δίπλα της. Ο πούτσος μου κόντευε να σκίσει το μποξεράκι μου από την καύλα αλλά, με που ακούμπησα το μουνάκι της πετάχτηκε αμέσως πάνω και έφυγε από το δωμάτιο, πήγε στο σαλόνι και ξάπλωσε στον καναπέ.

Εγώ αφού έχυσα μια ακόμη φορά για πάρτη της, κοιμήθηκα. Αυτή όμως το πρωί που ξυπνήσαμε, μου είπε πως από δω και μπρος θα κοιμάται στον καναπέ και πως αν ξανακάνω κάτι τέτοιο θα το πει στη μητέρα μας.
Πραγματικά δεν την ξανά ακούμπησα. Συνέχισα όμως να τον παίζω μυρίζοντας τα κυλοττάκια της.

Τα χρόνια πέρασαν… εγώ είχα πιάσει δουλειά σαν πωλητής σε μια εταιρία και η Τόνια ήταν φοιτήτρια σε μια επαρχιακή πόλη. Είχε γίνει πια σωστή μουνάρα, σκέτη καύλα! Περιποιόταν πολύ τον εαυτό της και της άρεσε να ντύνεται σέξι ώστε να ανάβει τους άντρες. Μαζί με τους άλλους όμως, άναβε και εμένα.
Ήμουν πια 25 ετών, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να σβήσω το πάθος μου για αυτή.

Μια μέρα, ο προϊστάμενος μου μου είπε πως θα έπρεπε να επισκεφτώ ένα πελάτη εκτός Αθήνας. Στην αρχή νευρίασα, αλλά όταν μου είπε σε ποια πόλη θα πάω μου άρεσε. Θα πήγαινα στην πόλη που σπούδαζε η αδελφή μου. Την πήρα αμέσως τηλέφωνο και της είπα πως την άλλη μέρα θα πήγαινα για κάποιες δουλειές και αν μπορούσα να μείνω σπίτι της. Αυτό το έκανα επίτηδες, αφού η εταιρία μου πλήρωνε ξενοδοχείο. Εγώ όμως ήθελα μια ακόμη ευκαιρία.

Την άλλη μέρα ξεκίνησα αξημέρωτα το ταξίδι μου, έκανα βιαστικά τις δουλειές μου με τον πελάτη της εταιρίας και το μεσημεράκι πήγα στην αδελφή μου. Ήταν μόνη στο σπίτι και δεν είχε ξεχάσει τις παλιές της συνήθειες. Με υποδέχτηκε φορώντας ένα εφαρμοστό μπλουζάκι που άφηνε τις ρώγες της να διαγράφονται τέλεια, ενώ από κάτω φορούσε ένα κοντό σορτσάκι που άφηνε το μισό της κωλομάγουλο έξω, και το στριγκάκι της να φαίνεται καθαρά.
Καθώς μου έκανε καφέ, έβλεπα τα βυζόμπαλα της να κουνιούνται και καύλωνα. Δεν έκανα όμως καμιά κίνηση… ήπια το καφεδάκι και μπήκα να κάνω ένα ντους.

Δεν ήθελα και πολύ… λίγο το ζεστό νερό, λίγο η σκέψη της, και άρχισα να τον παίζω στο μπάνιο. Σταμάτησα όμως… δεν ήθελα να χύσω έτσι τζάμπα αλλά μέσα στη μουνάρα της. Βγήκα από το μπάνιο και ξάπλωσα. Με πήρε ο ύπνος αμέσως. Όταν ξύπνησα, την βρήκα ντυμένη στην τρίχα! Θα πήγαινε για καφεδάκι με τις φίλες. Με κάλεσε και δέχτηκα με χαρά να πάω μαζί τους.

Η ώρα πέρασε ευχάριστα και αυτές θα πήγαιναν και για ποτό. Εγώ όμως είχα αποφασίσει να πάω σπίτι να ξαλαφρώσω, αφού όση ώρα πίναμε καφέ είχα καυλώσει με την αδελφή μου. Φορούσε μια κοντή εφαρμοστή φούστα που έκανε την κωλάρα της να κολάζει και άγιο και από πάνω ένα κοντό μπουστάκι που άφηνε το μισό της στήθος έξω.
Με πήγε σπίτι και πήρε τα κλειδιά μαζί της για να μην χρειαστεί να με ξυπνήσει όταν επιστρέψει.

Με το που έκλεισε την πόρτα, πήγα κατευθείαν στο μπάνιο, έψαξα στο καλάθι με τα άπλυτα και πήρα 2 στριγκάκια της. Γύρισα στο σαλόνι, κάθισα στον καναπέ και γδύθηκα εντελώς. Ο πούτσος μου ήταν ήδη έτοιμος! Τύλιξα το ένα στριγκάκι γύρω του και το άλλο το ακούμπησα στη μύτη μου.

Άρχισα να τον παίζω με δύναμη ενώ φανταζόμουν ότι αυτό που μυρίζω είναι το μουνάκι της. Μέσα σε 2 λεπτά είχα χύσει.. δεν μου έφτανε όμως και άρχισα πάλι να τον παίζω αργά, αισθησιακά αυτή τη φορά. Ήμουν τόσο καυλωμένος, που δεν άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Ήταν η αδελφή μου. Τελικά το ακύρωσαν και γύρισαν σπίτι. Όταν με είδε να τον παίζω κρατώντας τα στριγκάκια της, έγινε έξαλλη και μου έβαλε τις φωνές.

- Παλιομαλάκα! Μου λέει. Για αυτό δεν ήθελες να έρθεις για ποτό; Σου αρέσει να τον παίζεις μυρίζοντας τα στριγκάκια μου;
Εγώ τα έχασα εντελώς! Δεν ήξερα τι να απαντήσω, έτσι νευριασμένη όπως την έβλεπα. Συνέχισα όμως να παίζω τον πούτσο μου με δύναμη, αφού η καύλα μου μεγάλωνε τώρα που την έβλεπα κιόλας.

- Αφού σου αρέσει να την παίζεις για μένα παλιομαλάκα, μου λέει, συνέχισε… θέλω να σε δω να χύνεις μπροστά μου.
Αυτό με άναψε πιο πολύ και με έκανε να θέλω να χύσω όσο πιο δυνατά μπορούσα. Κάθισα λοιπόν πιο αναπαυτικά στον καναπέ ενώ εκείνη κάθισε στην πολυθρόνα απέναντι μου και με κοίταζε.
Είχε καθίσει με τα πόδια της ελαφρά ανοιχτά, έτσι ώστε να μπορώ να διακρίνω το βρακάκι της.

- Με καυλώνει αυτό που κάνεις τώρα! Της λέω.
- Το ξέρω! Μου απαντάει. Επίτηδες το κάνω, για να σε τυραννάω. Ή μήπως νομίζεις ότι ξέχασα που όταν ήμασταν μικρά μου είχες βάλει χέρι στο μουνάκι μου;
- Εντάξει! Της λέω. Τότε μπορείς και εσύ να μου παίξεις τον πούτσο μου για να πατσίσουμε.
- Σιγά μην σου πάρω και τσιμπούκι!
Μου λέει, ενώ έχει πλέον ανοίξει διάπλατα τα πόδια της και διακρίνονται τα ζουμερά της μουνόχειλα.

φορούσε ένα μαύρο δαντελένιο στρινγκ που μετά βίας κρατιόμουν να μην το σκίσω.
- Οκ! Της λέω. Μην μου τον παίζεις. Δείξε μου όμως τα βυζάκια σου που τόσο θέλω να δω.
Χωρίς να μου απαντήσει, βγάζει με μιας το μικροσκοπικό μπουστάκι που φορούσε και με μιας, οι στητές της βυζάρες ήταν μπροστά μου.
Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν και αυτή καυλωμένη και ας μου έκανε τη δύσκολη. Οι ρώγες της ήταν σκληρές και πεταχτές και οι θηλές της κατάμαυρες.

- Εντάξει; Μου λέει. Ευχαριστήθηκες; Συνέχισε τώρα να τον παίζεις για πάρτη μου.
Τα λόγια της με καύλωσαν τόσο, που δεν κρατήθηκα άλλο. Σηκώθηκα από τον καναπέ και με μιας βρέθηκα πάνω της. Προσπάθησε να αντισταθεί αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί. Την είχα καθηλώσει στην πολυθρόνα και ανεβοκατέβαζα τον πούτσο ανάμεσα στα βυζιά της, ενώ το χέρι μου έτριβε το μουνάκι πάνω από το εσώρουχο της.

Αφού πλέον κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να μου ξεφύγει, πιάνει τον πούτσο μου με το ένα της χέρι και το άλλο χαϊδεύει τα πρησμένα αρχίδια μου.
- Είμαι δική σου! Μου λέει. Γάμησε να ξεκαυλώσεις!
Και σκύβοντας, παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της. Έβλεπα τον πούτσο μου να εξαφανίζεται στο στόμα της και έλιωνα. Δεν άντεξα πάνω από δυο λεπτά καθώς τα χείλια της τυλίγονταν γύρω από τον πούτσο μου και η γλώσσα της περνούσε κυκλικά πάνω από το κεφαλάκι του. Έχυσα στο στόμα της και ρούφηξε το ζεστό μου σπέρμα.

Την πήρα στα χέρια μου και την ξάπλωσα στον καναπέ. Κατέβασα τη φούστα της και της έβγαλα το στριγκάκι της, έβαλα το δάχτυλο μου στο υγρό ξυρισμένο μουνάκι της και δοκίμασα τα υγρά της. Η γεύση τους ήταν υπέροχη!
- Γλύψε με! Μου λέει. Σε παρακαλώ… καίγομαι!
Και ανοίγει διάπλατα τα πόδια της αφήνοντας το μουνάκι της ανυπεράσπιστο.

Ανοίγω με το ένα μου χέρι το μουνάκι και γλύφω με μανία τη κλειτορίδα της. Ταυτόχρονα το άλλο μου χέρι παίζει με τα τοιχώματα του κόλπου της. Την ακούω να βογκάει και συνεχίζω να την γλύφω με περισσότερη ένταση.
- Αχχχχχχχ! Καίγομαι! Λιώνω η πουτάνα‼!
Μου λέει ενώ έχω ήδη ακουμπήσει το πουτσοκέφαλο μου πάνω στην κλειτορίδα της και την τρίβω.
- Βάλτο μου σε παρακαλώ! Σκίσε με αδερφούλη!

Παίρνω τον πούτσο μου από την κλειτορίδα της και αρχίζω να την γαμάω με την γλώσσα μου και το δάχτυλο μου.
Την έβλεπα που άρχισε να τρέμει και να τεντώνει το σώμα της ώσπου....
- Αχχχχχχ! Χύνωωωωωωω! Χύνωωωωωωω η πουτάνα‼! Χύνω για πάρτη σου πουτσαρά μου! Σκίσε με την πουτάνα! Σκίσε με ψωλαρά μου! Έλα… βάλτο μέσα μου γαμιά μου!

Γεύτηκα κάθε σταγόνα από τα υγρά της και ύστερα έβαλα το χοντρό μου παλούκι στο ζεστό μουνάκι της. Τύλιξε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και αφέθηκε να λικνίζεται στο ρυθμό μου βγάζοντας όλη της την καύλα. Έσκυψα πάνω της και της έγλυφα της ρώγες ενώ αυτή μου χαμογελούσε όλο ευχαρίστηση. Τη φιλούσα και η γλώσσα της έπαιζε ένα ερωτικό παιχνίδι μέσα στο στόμα μου που με τρέλαινε.

Άρχισα να επιταχύνω το ρυθμό και ακολουθούσε ακούραστα λέγοντας κιόλας να τη γαμήσω πιο δυνατά.
- Γάμα με καριόλη! Αυτό δεν ήθελες από μικρός; Να γαμήσεις την αδερφούλα σου; Γάμα με! Σκίσε με όπως δεν με έχει γαμήσει ποτέ κανένας! Μη σταματάς… πιο δυνατά… πιο γρήγορα… Αχχχχχχ! Αχχχχχχχχχ! Πιο βαθιά! Σε θέλω όλο μέσα μου βαθιά...

Συνέχισα να τη γαμάω με έναν απίστευτα γρήγορο ρυθμό και αυτή ακολουθούσε φωνάζοντας:
- Τι έχανα τόσο καιρό η καριόλα! Σκίσε με την πουτάνα‼! Αχχχχχχ! Χτύπα τον πάτο της μήτρας μου γαμιά μου‼
Και λέγοντας μου αυτά, νιώθω τα καυτά μου χύσια να έρχονται...
- Χύνω!
Της λέω και σταματώντας, πάω να τον βγάλω έξω.

Μπήγει τα νύχια της στα κωλομάγουλα μου και μου λέει να συνεχίσω.
- Χύσε μέσα μου πουτσαρά μου! Συνέχισε… γέμισε τη μουνάρα μου με τα καυτά σου χύσια! Αχχχχχχ! Ξέσκισε με καυλιάρη μου‼! Μη σταματάς… γάμα με… χύσε με ψωλαράα μου.
- Χύνωωωωωω! Χύνω μες στη βαθιά μουνάρα σου πουτανάκι!
Φώναξα καθώς αισθανόμουν τα καυτά υγρά μου να βγαίνουν με ορμή.

Νιώθω το σώμα της να τρέμει καθώς χύνει και αυτή όσο είμαι ακόμη μέσα της…
- Χύνωωωωωω! Αχχχχχχχχχ! Αχχχχχχ! Χύνω η πουτάνα πάνω στην ψωλάρα του αδελφού μου και μου αρέσει...‼!

Βγήκα από μέσα της και κάθισα στον καναπέ να συνέλκω. Ο πούτσος μου είχε πλέον πέσει αλλά η αδελφή μου είχε τρελές καύλες. Έσκυψε πάνω μου και τον πήρε ξανά στο στόμα της.
- Τι κάνεις;;; Της λέω. Με ξεζούμισες… σταμάτα!
Δεν μου απάντησε… μόνο συνέχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου. Σε 1 λεπτό μου τον είχε πάλι ντούρο με τη γλώσσα της.

Σηκώνεται τότε, κάθεται πάνω στον πούτσο μου και μου λέει:
- Να με γαμήσεις δεν ήθελες; Γάμα με παλιόπουστα μέχρι να στραγγίσεις!
Ενώ έχει αρχίσει ένα τρελό ανεβοκατέβασμα πάνω μου. Στριφογυρίζει τη μέση της τόσο ωραία, που νιώθω και πάλι καυλωμένος. Τη βάζω να στηθεί στα τέσσερα και σαλιώνω με τη γλώσσα μου την κωλοτρυπίδα της.
- Μη! Όχι από πίσω… μου λέει. Φοβάμαι… δεν το έχω ξανακάνει.

Αυτό με άναψε πιο πολύ. Στην ιδέα και μόνο πως η σούφρα της είναι παρθένα, καυλώνω ακόμη περισσότερο. Ανοίγω τα κωλομέρια της με τα χέρια μου και σπρώχνω βίαια τη γλώσσα μου μες στη στενή τρυπούλα της. Νιώθω το κορμί της να τινάζεται σαν να το χτύπησε ρεύμα ενώ μου φωνάζει.
- Όχι σε παρακαλώ… θα πονέσω.
Συνεχίζω σαν να μην την άκουσα, αφού ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα γαμήσει την κωλοτρυπίδα της.
Σαλιώνω το δάχτυλο μου και σιγά-σιγά το βάζω στην παρθένα τρυπούλα της. Μπαινόβγαζα το δάχτυλο μου αργά κάνοντας κυκλικές κινήσεις, ώστε να την ανοίξω λίγο πριν μπω βαθιά μέσα της.

Συνέχισα να της κρατάω τα κωλομέρια ανοιχτά και ακούμπησα το κεφαλάκι μου στον πάτο της. Έσπρωξα λίγο και έβαλα μέσα μόνο το πουτσοκέφαλο ώστε να μην πονέσει.
- Πόνεσες μωρό; Τη ρώτησα.
- Όχι καυλιάρη μου… κάνε με ότι θες. Είμαι δική σου. Σκίσε την κωλάρα μου, που μέχρι τώρα δεν την έχει πάρει άλλος.

Έσπρωξα λίγο ακόμη και η μισή μου ψωλή ήταν μέσα στον πάτο της. Άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά έτσι ώστε να ανοίξει και να βάλω τον πούτσο μου μέχρι πάτο. Άρχισε να φωνάζει:
- Τι μου κάνεις πουτσαρά μου; Τι καύλα είναι αυτή! Συνέχισε… μη σταματάς… γάμα με! Ξεκώλιασε με… χύσε μέσα στην κωλάρα μου!
Αυτό ήταν που περίμενα να ακούσω. Με μιας, της πατάω τον πούτσο μου μέσα της και την βλέπω να τινάζεται από ευχαρίστηση. Αρχίζω να μπαινοβγαίνω γρήγορα αυτή τη φορά μέσα της ενώ τα αρχίδια μου που ήταν έτοιμα να εκραγούν, χτυπούσαν δυνατά πάνω στα μουνόχειλα της, και το χέρι μου που έχει περάσει από κάτω της παίζει με την κλειτορίδα της.

Νιώθω τα καυτά της υγρά να πλημυρίζουν το χέρι μου καθώς φωνάζει:
- Χύνωωωωωω! Χύνω η πουτάνα για χάρη του αδελφού μου που μου έσκισε την κωλοτρυπίδα μου! Αχχχχχχ! Αχχχχχχ! Τι γαμήσι ήταν αυτό! Αχχχχ! Ξέσκισε την κωλάρα μου… είναι δική σου πουτσαρά μου… χύσε μέσα της… γέμισε τη με τα χύσια. Μη σταματάς… μου αρέσει… πιο βαθιά… αχχχχχχχ! Ναι.. ναι… σκίσε με από τον κώλο.
Συνεχίζω να της γαμάω την σούφρα της δυνατά και γρήγορα όπως ονειρευόμουν τόσα χρόνια ώσπου, δεν αντέχω άλλο… νιώθω τα αρχίδια μου να θέλουν να εκραγούν και να γεμίσουν με τα υγρά μου το στενό κωλαράκι της.

- Έρχομαι μωρό! Τελειώνωωωω‼! Ο αδερφούλης σου θα χύσει πρώτος μέσα στην κωλότρυπα σου.
- Ρίχτα μου πουτσαρά μου! Γέμισε με με τα χύσια σου… σβήσε την καύλα μου με το σπέρμα σου… χύσε μέσα… σε θέλω!
Έριξα μέσα της μέχρι και την τελευταία σταγόνα από το σπέρμα μου και ύστερα βγήκα.

Σηκωθήκαμε, κάναμε ένα ντουζάκι μαζί και πέσαμε εξαντλημένοι για ύπνο.
Το πρωί σηκώθηκε πρώτη και με ξύπνησε με μια υπέροχη πίπα η οποία τελείωσε στο στόμα της.
Το μεσημέρι πριν φύγω, έβγαλε το στριγκάκι που φορούσε και μου το έδωσε να το πάρω μαζί μου.

Από τότε, ενώ και οι δυο πλέον είμαστε παντρεμένοι, όποτε βρισκόμαστε μόνοι μας γαμιόμαστε με το ίδιο πάθος όπως την πρώτη φορά...