Η νονά μου η Βασούλα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Η ιστορία είναι πριν από περίπου δεκαπέντε χρόνια που τότε ήμουν δεκαοκτώ χρονών. Την νονά μου την λένε Βάσω. Ήταν γύρω στα σαράντα και έμενε στην Εύβοια. Είναι παντρεμένη και έχει δυο κοριτσάκια.

Τα καλοκαίρια με πήγαιναν οι γονείς μου και με άφηναν στο σπίτι της το οποίο είναι παραθαλάσσιο και έκανα μερικά μπάνια για λίγες μέρες. Η νονά μου τότε ήταν γεμάτη γυναίκα, με πιασίματα, όχι χοντρή, με όμορφα μεγάλα βυζάκια και μεγάλη κωλάρα. Τα κοριτσάκια της ήταν αρκετά πιο μικρά από μένα. Εκείνη την περίοδο που είχα πάει, ο νονός έλειπε καθώς ήταν αντιπρόσωπος σε εταιρία και έλειπε πάρα πολύ συχνά.

Η νονά μας πήγαινε στη θάλασσα το πρωί. Γυρίζαμε το μεσημέρι τρώγαμε, κοιμόμασταν και το απόγευμα παιχνίδι. Τα κορίτσια έπαιζαν στον κήπο και πολλές φορές κι εγώ μαζί τους. Μετά το μπάνιο, συνήθως άλλες χρονιές που ήμουν και μικρότερος, με έκανε μπάνιο η νονά. Τώρα πια όμως, προφασιζόμενος πως μεγάλωσα, ήθελα να κάνω μόνος μου. Εκεί έβρισκα την ευκαιρία να παίζω με το πουλάκι μου και να ευχαριστιέμαι τις πρώτες μου αυτές φορές που γνώριζα το σώμα μου. Σκεφτόμενος την νονά μου, έχυνα πάντα μέσα στην μπανιέρα... Εκείνη την ημέρα, είμαι σίγουρος πως με είδε! Μια στιγμή, αφού έχυσα μπήκε απροειδοποίητα η νονά μέσα. Ακόμα κρατούσα το πουλί μου στο χέρι.

-    «Τι κάνεις εκεί;», μου είπε χαμογελώντας.

-    «Σαπουνίζομαι…», της απαντώ.

-    «Α… Εντάξει. Σαπουνίσου καλά όμως..!», μου είπε κι έφυγε χαμογελώντας.

Ντράπηκα λίγο, αλλά μου άρεσε η ιδέα που είχε μπει μέσα και με κοίταζε γυμνό. Την επόμενη μέρα το απόγευμα, δεν πήγα για παιχνίδι με τα κορίτσια. Έμεινα σπίτι με την νονά. Εκείνη μαγείρευε κι εγώ χάζευα. Φορούσε μια μπλούζα πολύ μακριά, που κατέβαινε σαν φόρεμα. Ήμουν κοντά της και με ρώταγε αν έχω κοπέλα κτλ. Εγώ προσπαθούσα να διακρίνω τα πλούσια στήθια της που διαγράφονταν πάνω στην κολλητή της μπλούζα. Το πουλί μου είχε μεγαλώσει κι αυτή είμαι σίγουρος πως το είχε καταλάβει. Άλλωστε φαινόταν αν με κοίταζες χαμηλά... Σε μια φάση μου λέει:

-    «Σήμερα σαπουνίστηκες;»

-    «Όχι, όχι...», της απαντώ.

Αυτό ήταν! Άπλωσε το χέρι και μου τον έπιασε χαμηλά και τον έσφιξε στη χούφτα της. Με άρπαξε από το χέρι και με πήγε στο μπάνιο. Γδύθηκε μονομιάς. Από κάτω δεν φορούσε κιλοτάκι. Έγδυσε κι εμένα γρήγορα. Έσκυψε και έβαλε το καυλί μου στο στόμα της. Καύλωσα αφάνταστα και ήθελα να χύσω αμέσως. Τι υπέροχη αίσθηση! Της χάιδευα τις μεγάλες τις βυζάρες. Ήθελα να με ξεπαρθενιάσει. Έριξε μια πετσέτα κάτω και ξάπλωσε.

-    «Έλα από πάνω…», μου λέει.

Μπήκα σιγά - σιγά. Με βοήθησε κι αυτή.

-    «Σ’ αρέσει;», μου λέει.

Εγώ μόνο μούγκριζα από ηδονή. Δεν μιλούσα... Την γαμούσα όλο και πιο γρήγορα και δυνατά. Εκείνη έκλεινε τα ματιά κι έδειχνε να το απολαμβάνει. Δεν άντεξα για πολύ. Της είπα:

-    «Θέλω να χύσω…»

-    «Περίμενε...»

Σηκώθηκε και μου τον έβαλε στο στόμα της και τον έπαιξε δυνατά να χύσω. Τέλεια! Έχυσα στο στόμα της ενώ αυτή ρουφούσε δυνατά και δεν άφησε σταγόνα να της φύγει... Με φίλησε και βγήκε να συνεχίσει τις δουλειές της χωρίς να πούμε τίποτα. Την επόμενη νύχτα, με πήρε στο κρεβάτι της και επαναλήφθηκε το συμβάν, μόνο που με ανάγκασε σχεδόν να χύσω μέσα της. Απίστευτη αίσθηση!

Από τότε, κάθε φορά που έβρισκε ευκαιρία (ακόμα και στο χωράφι), η νονά μου δεν έχανε την ευκαιρία να με γαμάει. Ήθελε να με κάνει άντρα λέει. Και τα κατάφερε καλά...