Έγκλημα ή Έρωτας

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι τεχνικός σε ηλεκτρονικά μηχανήματα. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου χαλάρωνα σε κάποια παραλία της Χαλκιδικής μαζί με τις δυο μικρές κόρες μου, την μεγάλη κόρη μου την Άννα και τη σύζυγο μου.
Ένα τηλέφωνο από την εταιρία που εργάζομαι, μου διακόπτει την άδεια. Θα πρέπει για μια ημέρα να πάω στα Ιωάννινα για την ρύθμιση κάποιου μηχανήματος. Η κόρη μου η Άννα προθυμοποιείται να με συνοδεύσει, παρόλο που επέμεινα να μην διακόψει τις διακοπές της. Πέμπτη πολύ πρωί αρχίζει το ταξίδι μας που έμελε να σημαδέψει την ζωή μας.
Η Άννα στο μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού κοιμόταν. Στα Ιωάννινα η ρύθμιση του μηχανήματος τελείωσε γρήγορα. Στην επιστροφή η Άννα παρέμενε αμίλητη και σκεπτική. Την ρωτούσα τι συμβαίνει και απάντηση δεν έπαιρνα. Στο τέλος μου είπε:
  • Δεν μπορώ αυτή την στιγμή να σου εξηγήσω τι μου συμβαίνει, δώσε μου χρόνο.
Αργά το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά το Μέτσοβο μια πέτρα στο οδόστρωμα, που φαίνεται να έπεσε από κάποιο φορτηγό, προκαλεί ζημιά στο μπροστινό σύστημα του αυτοκινήτου. Η ζημιά είναι σοβαρή και αναγκαστικά διανυκτερεύουμε στο Μέτσοβο. Είμαστε απροετοίμαστοι για διανυκτέρευση. Δεν έχουμε μαζί μας τίποτε άλλο εκτός από τα ελαφρά καλοκαιρινά ρούχα που φοράμε. Αφού κάναμε μπάνιο πέσαμε για ύπνο αναγκαστικά ημίγυμνοι.
Κάποια στιγμή μέσα στο σκοτάδι άκουσα την Άννα να κλαίει σιγανά.
  • Άννα τι έχεις; Γιατί κλαις;
Δεν απάντησε αλλά απότομα σηκώθηκε από το κρεβάτι της, ήλθε στο δικό μου και φώλιασε στην αγκαλιά μου. Αισθάνθηκα το γυμνό κορμί της πάνω στο σώμα μου.
  • Άννα είσαι γυμνή. Σε παρακαλώ…
Τότε η Άννα ξέσπασε..
  • Σε έχω ανάγκη... έχω ανάγκη την αγκαλιά σου, το χάδι σου. Συνέχεια λείπεις και όταν έρχεσαι στο σπίτι παίζεις με τις μικρές και ασχολείσε με την μαμά μου. Σε παρακαλώ... σε έχω ανάγκη. Μη μου στερείς αυτές τις λίγες στιγμές που έτυχε να είμαστε μόνοι. Σε παρακαλώ... μη με διώχνεις.
Παραμέρισα προς στιγμή τους ενδοιασμούς μου την αγκάλιασα και τη χάιδεψα δισταχτικά στην πλάτη. Ένιωσα την αναπνοή της να γίνεται αργή και βαθιά... το σώμα της να χαλαρώνει και να χώνεται ακόμη πιο βαθιά στην αγκαλιά μου.
Σε λίγο μας πήρε ο ύπνος ένας βαθύς σύντομος ύπνος. Ξαπλωμένοι αγκαλιά στο πλάι ένιωσα μέσα στον ύπνο μου έντονη διέγερση... το μοριό μου είχε βγει από το εσώρουχο... πάνω του τριβόταν ο μικρός πισινός της Αννούλας. Ανάμεσα στα πόδια της αισθανόμουνα τα υγρά της.
Μέσα στην τεράστια διέγερση που ένιωθα η ενοχή με έκανε να τραβηχτώ. Μια απότομη κίνηση της Άννας έφερε το μοριό μου βαθιά μέσα της, ο κόσμος χάθηκε γύρω μου και έγινα ένα μαζί της . Την ένιωσα να τρέμει... να βογκά... η κοιλιά της να συσπάται... ο κόλπος της να σφίγγει το μόριο μου. Ένιωθα την ανάσα της στο λαιμό μου γρήγορη και καυτή. Δεν άργησα να νιώσω και εγώ ένα κύμα ξεσπά μέσα μου... μπόρεσα με κόπο να τραβηχτώ. Το χέρι της Άννας έπιασε αμέσως το μόριο μου και καθώς αυτό ξεσπούσε, το έσφιγγε απαλά και το άφηνε, αφήνοντας βογκητά ευτυχίας.

Μέσα στην τρυφερότητα της στιγμής και τις ενοχές που με πλημμύριζαν, ηλθε ο ύπνος. Το πρωϊ μας βρήκε αγκαλιασμένους γυμνούς. Η Αννούλα μου έλαμπε από ευτυχία. Ψέλλισα
  • Άννα γλυκό μου κοριτσάκι σου έκανα πολύ μεγάλο, κακό δεν ……….
  • Είμαι ευτυχισμένη, το ήθελα χρόνια τώρα. Σε κρυφοκοίταζα και σε ποθούσα. Όσο εσύ με απέφευγες τόσο εγώ σε ποθούσα περισσότερο. Έκανα ερωτα με ένα συμμαθητή μου δεν ένιωσα τίποτε. Όταν μια φορά σας κρυφοκοίταξα που κάνατε έρωτα με την Μαμά ένιωσα το πάθος μέσα μου να φουντώνει. Χαιδευόμουν μέρες με την εικόνα σου, αποφάσισα να σε κάνω αυτό που φαντασιωνόμουν πραγματικότητα. Το γνωρίζω ότι για την κοινωνία μας αυτό που κάναμε φαντάζει ή θεωρείται έγκλημα. Όμως είναι επιλογή μου, σε θέλω. Δεν με ανάγκασες, αν μετανιώσω δεν θα σου ρίξω ευθύνες και δεν θα πάψω να σε αγαπώ πάντα.
Πριν τελειώσει τα λόγια της κάθισε πάνω μου και χαθήκαμε και πάλι στην ηδονή του απαγορευμένου έρωτά μας...