Το πρωινό ξύπνημα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία μου είναι αληθινή και έχουν περάσει κάπου δέκα με δώδεκα χρόνια περίπου. Ήταν καλοκαίρι στο χωριό, και είχαμε μαζευτεί όπως κάθε καλοκαίρι για τις διακοπές μας. Εγώ στα δεκαοκτώ, η Ν, η μεγαλύτερη, η Δ στα δεκαεπτά όπως και η Α. H Ν και η Δ είναι αδελφές.

Η ώρα θα ήταν γύρω στις εννέα. Οι μεγάλοι δεν ήταν σπίτι, είχαν πάει στο χωράφι σε απόσταση μισής ώρας. Εγώ κοιμόμουν στο μπροστά δωμάτιο και οι μικρές στο πίσω (όπως έλεγαν οι μεγάλοι, μεγάλωσαν τώρα τα παιδιά και δεν πρέπει να κοιμούνται αγόρια κορίτσια μαζί).

Οι τρεις τους είχαν ξυπνήσει πιο νωρίς και η Ν σαν μεγαλύτερη και με αγόρι, τους έκανε ερωτικά μαθήματα. Και με τις τρεις λέγαμε όλα τα ερωτικά μας. Έτσι ήξερα πως μόνο η Ν έχει αγόρι και μάλιστα έχει πάρει και πίπα. Όπως ξύπναγα σιγά - σιγά άκουγα από το δίπλα δωμάτιο αναστεναγμούς και ήχους που θύμιζαν γλωσσόφιλα και φιλιά στο δέρμα. Ξαφνικά ακούω την Ν να λέει στην Α:

-    «Έλα τώρα… δείξε μου πως θα τον κάνεις να καυλώσει».

Έμεινα. Αλλά και μαζί ο πούτσος μου πήρε την ανηφόρα.

-    «Ναι. Έτσι. Θέλεις να κάνω εγώ τον άντρα;», λέει η Ν στην Α.

-    «Ναι!», απαντάει η Α.

Άρχιζα να καυλώνω. Άρχισαν να φιλιούνται και να αναστενάζουν. Σκέφτηκα: «Πω πω! Τι θέαμα χάνω!». Αφού πέρασαν λίγα λεπτά, ηρέμησαν κάπως, αλλά εγώ καθόλου. Ακούω βήματα στο ξύλινο πάτωμα. Γυρίζω από την άλλη για να καλύψω το φουσκωμένο μου καυλί. Έρχονται και οι τρεις στο δωμάτιο μόνο με τα εσώρουχα τους. Εγώ έκανα πως κοιμόμουν. Με την άκρη του μισόκλειστου ματιού μου τις κοιτάζω και βλέπω πως τα κιλοτάκια τους ήταν μούσκεμα. Ακούω την φωνή της Ν να λέει στις άλλες δυο:

-    «Για να μάθετε καλή πίπα, πρέπει να σας δείξω σε πραγματικό καυλί. Και εδώ μόνο ο ξάδελφος είναι».

Λέω από μέσα μου: «Τώρα είναι η ευκαιρία μου. Ας τα παίξω όλα για όλα. Τι θα πουν δηλαδή; Εκεί που μαλακιζόμασταν ήρθε ο ξάδελφος; Χλωμό». Γυρίζω ανάσκελα και το ορθωμένο καυλί μου με το ζόρι μένει στο σλιπάκι.

-    «Κοίτα!», λέει η Α στην Ν.

-    «Κοίτα καύλες ο ξάδελφος!», απαντάει η Ν και συμπεράνει ψιλοτρομαγμένη η Δ:

-    «Μήπως μας άκουσε από μέσα;»

-    «Μπα. Δεν νομίζω…», λέει. «Απλώς θα βλέπει κανένα μουνάκι στον ύπνο του».

Εγώ συνέχισα να τις προκαλώ αφού έτριβα το καυλί μου.

-    «Αμάν!», λέει η Α. «Θα του βγει απ’ έξω!»

-    «Μακάρι. Να την δούμε…», απαντάει η Ν.

Στο μεταξύ, η Δ που ήταν ένα βήμα πιο πίσω είχε αρχίσει και έτριβε το μουνάκι της στην θέα του πούτσου μου. Την βλέπει η Ν και της λέει:

-    «Καυλώσαμε με το καυλί του ξάδελφου;»

Και αρχίζει και τρίβει το δικό της. Τότε η Ν έρχεται κοντά στο καυλί μου σιγά - σιγά και λέει:

-    «Ελάτε να το μυρίσετε. Καύλα!»

-    «Πάμε μέσα να συνεχίσουμε…», λέει με τρεμάμενη φωνή η Α.

Τότε (και καλά) εγώ ξυπνάω και τις βλέπω στην κατάσταση τους, και λέω:

-    «Τι έγινε κορίτσια;»

Έμειναν αμίλητες και οι τρεις τους. Η Ν που πάντα είναι πιο τσαμπουκάς, απαντάει:

-    «Θαυμάζαμε το καυλί σου».

Τότε τον βγάζω έξω και λέω:

-    «Ελάτε να τον θαυμάσετε από κοντά».

Κόλλησαν, αλλά μετά από μερικά δεύτερα -η πάντα πρώτη Ν- έρχεται πάνω στο κρεβάτι και λέει και στις άλλες να έρθουν. Τον πιάνει και τον χαϊδεύει λέγοντας μου τι ακριβώς έκαναν πριν. Της είπα ότι από αυτές καύλωσα έτσι, και πριν τελειώσω τη φράση μου, με φιλάει στο στόμα και αρχίζει να τρομπάρει το καυλί μου.

Έρχονται και οι άλλες δυο δίπλα και τις διατάζει να κάνουν πίπα. Ξεκάνει η Α όπου σιγά - σιγά μου έκανε όλο και καλύτερη πίπα. Αφού δίνει την σκυτάλη στην Δ, όπου δεν ήταν και πολύ καλή μαθήτρια, έρχεται και η Α να με φιλήσει. Την φίλησα και άρχισα να χαϊδεύω τα μουνάκια τους.

Αφού έβγαλα το κιλοτάκι της Ν και είπα στην Α να ασχοληθεί με το καυλί μου, έκανα ένα σπέσιαλ γλειφομούνι στην Ν όπου και έχυσε. Βέβαια εγώ είχα πολύ καλή δασκάλα πριν τρία χρόνια και έμαθα καλά την τέχνη αυτή.

Αφού έγδυσα και τις άλλες δυο, τις έγλειψα και έχυσαν. ξάπλωσαν και οι τρεις αλλά εγώ ήθελα να τις γαμήσω. Χωρίς να πω τίποτα, ανοίγω τα πόδια της Ν και τρίβω το καυλί μου στα μουνόχειλα της και της βάζω σιγά - σιγά το καυλί μου στην τρυπούλα της. Τη γάμαγα και ούρλιαζε από καύλα.

Οι άλλες δυο κοίταζαν και χάιδευε η μια το μουνάκι της άλλης. Αυτό με καύλωνε πιο πολύ και ήθελα να τις γαμήσω κι αυτές. όμως ήθελα να χύσω. Έβγαλα το καυλί μου και τις μάζεψα γύρω του και τις έχυσα στα πρόσωπα. Η Ν μάζευε τα χύσια μου από το προσωπάκι της και τα έπινε. Το ίδιο έκαναν και οι άλλες με εντολή της Ν.

Δυστυχώς έπρεπε να μαζευτούμε γιατί σε λίγο θα γύριζαν οι μεγάλοι. Με την Ν όταν μπορούμε, όλο και κάτι θα κάνουμε. Με τις άλλες, μόνο με την Α και όχι τίποτα σπουδαίο. Με πίπες με βγάζει.