Η πεθερούλα ενέδωσε ξανά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τρεις μήνες μετά από την αξέχαστη βραδιά στο Τολό με την πεθερούλα μου και την αρραβωνιαστικιά μου, προχθές τελικά ενέδωσε ξανά η πεθερούλα μου (Γιώτα).

Η Δώρα (αρραβωνιαστικιά μου) έλειπε στην δουλειά. Είχε προγραμματισμένο ένα σεμινάριο και θα γύριζε αργά. Το ‘ξερα εγώ και άρπαξα την ευκαιρία να πάω σπίτι. Ήξερα ότι η Γιώτα θα είναι εκεί μόνη.

Όντως πήγα. Την βρήκα να κάνει δουλειές, μούσκεμα στον ιδρώτα. Με υποδέχτηκε δείχνοντας έκπληξη που με είδε. (να σημειωθεί ότι από τον Ιούνιο που πήγαμε στο Τολό δεν έχουμε ξαναβρεθεί μόνοι, δεν έχουμε ξαναπεί τίποτα για το σκηνικό παρά μόνο κάποιες πονηρές ματιές της και κάποια σχόλια που μου έκανε, που τα εισέπραττα σαν υπονοούμενα)

Μου έφτιαξε καφέ και μου είπε πως μπαίνει για μπάνιο και μετά θα κάτσουμε να τα πούμε. Σηκώθηκα να πάω προς το μπάνιο την ώρα που ήταν εκείνη. Είδα την πόρτα μισάνοιχτη σαν να την είχε αφήσει εξεπίτηδες, αλλά δεν μπόρεσα να την δω.
Ούτε και τόλμησα να μπω...

Γύρισα στο σαλόνι. Μετά από λίγο ήρθε κι αυτή. Κάθισε δίπλα μου και αρχίσαμε να μιλάμε γενικά και αόριστα. Φορούσε ένα μίνι μπουρνουζάκι ροζ. Την κοιτούσα σαν να την έγδυνα και μάλλον το καταλάβαινε. Άρχισε λοιπόν να βάφει τα νύχια τον ποδιών της, και όπως καθόταν στον καναπέ σήκωσε το ένα της πόδι για να φτάνει.

Εγώ καθόμουν λίγο πιο δίπλα και ξαφνικά η θέα μου έγινε άκρως σεξουαλική. Φάνηκε την ώρα που σήκωσε το πόδι της ανάμεσα στα μπουτάκια της το καλοξυρισμένο της μουνάκι.

Δεν ήθελα να καρφωθώ αλλά δεν μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα που από κει. Σήκωσε και το άλλο πόδι μετά και η θέα έγινε καλύτερη, καθώς έβλεπα το μουνάκι της να διπλώνεται ανάμεσα στην άβολη στάση που είχε πάρει. Δεν άργησα να μουσκεύω...

Εντωμεταξύ απ’ το ντεκολτέ του μπουρνουζιού φαινόταν πια η σχισμή ανάμεσα στα βυζάκια της.
Είχα χάσει την μιλιά μου.

Όταν τελείωσε με τα νύχια της, αναδιπλώθηκε και πλησίασε δίπλα μου. Άναψε ένα τσιγάρο και με κοιτούσε με ένα βλέμμα που ήταν όλο υπόσχεση για το τι θα επακολουθούσε. Το έσβησε και με μια κίνηση, άρχισε να με φιλάει στο στόμα με πάθος. Αυτό ήταν!

Άρχισε να μου γλύφει το λαιμό κι εγώ έλυσα το κορδόνι από το μπουρνούζι κι έχωσα το χέρι μου στα βρεγμένα της ακόμα βυζάκια που ήταν σκληρά και σχεδόν στητά. Είχα καυλώσει αφάνταστα. Όταν έφτασε το χέρι μου κάτω της, διαπίστωσα ότι ήταν μούσκεμα κι αυτή. Με ποθούσε!

Έσκυψε, ξεκούμπωσε το παντελόνι μου κι άρχισε να πιπιλάει πολύ αργά τον σκληρό μου πούτσο. Το έκανε με τόσο αισθησιασμό, λες και ήθελε να χύσω εκείνη την ώρα...
Την έγδυσα τελείως και γδύθηκα κι εγώ. Την γύρισα προς την πλάτη του καναπέ και αργά-αργά μπήκα μέσα της. Απίστευτη ηδονή!

Άρχισα να μπαινοβγαίνω σιγά-σιγά ενώ αυτή μούγκριζε σιωπηλά. Έδειχνε να της αρέσει. Της χάιδευα τις σκληρές ρώγες της και κάπου-κάπου τις τραβούσα κιόλας. Πονούσε!

Μετά γύρισα, έκατσα και ανέβηκε πάνω μου. Άρχισε να κουνιέται γρήγορα καθώς τα βυζάκια της πήγαιναν πάνω-κάτω κάνοντας το θέαμα μου άκρως καυλωτικό!!!
Κρατιόμουν με το ζόρι να μην τελειώσω πρόωρα.

Βγήκα και άρχισε ξανά να μου τον πιπιλάει, γρήγορα αυτήν την φορά. Μετά έκατσε στα τέσσερα στο πάτωμα, και μου ζήτησε να μπω πίσω της. Τούρλωσε το κωλαράκι της και αφού το ύγρανα, μπήκα πολύ αργά μην την πονέσω (αφού στο Τολό ήταν η πρώτη της φορά).

Έτσι κι έγινε. Μπήκα σιγά-σιγά ενώ εκείνη έτριβε το μουνάκι της συγχρόνως...
Το μουγκρητό της είχε γίνει έντονο τώρα!

Μετά από λίγη ώρα, δεν άντεξα κι έχυσα μέσα στο κωλαράκι της ενώ αυτή σχεδόν ούρλιαξε από τον πόνο και την ηδονή.

Βγήκα, την πήρα αγκαλιά, με φίλησε και δεν είπαμε κουβέντα άλλη. Ντύθηκα κι έφυγα πριν γυρίσει η Δώρα.

Νομίζω πως ήταν όνειρο… πως δεν το έζησα. Ήταν ο πόθος 6 ολόκληρων χρόνων η Γιώτα. Ελπίζω να ξανά έχω αυτήν την ευκαιρία... με την πεθερούλα μου!