Η Μαρία η Δώρα και ο Κωστάκης τους (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η Μαρία κάθισε στον καναπέ με ένα φλιτζάνι καφέ άτσαλα, αφού η ρόμπα έχει ανοίξει και το κορμί της είναι ακάλυπτο. Ο Κώστας έκατσε απέναντι στην πολυθρόνα με τον καφέ του, μόνο με το παντελόνι της πιτζάμας, που μπροστά είναι ανοιχτό και φαίνεται η ψωλή του. Η Δώρα πήγε σε λίγο με τον καφέ της και έκατσε στον καναπέ δίπλα στην Μαρία και άρχισαν την ψιλοκουβέντα και να ξαναθυμούνται τα νεανικά τους χρόνια.

Η Μαρία ρώτησε την Δώρα αν θυμάται στα 16 τους τι ωραία περνούσαν, στα πάρτι που πήγαιναν με τους ωραίους νέους, που μόνο τριβόντουσαν και το βράδυ που γυρνούσαν στο δωμάτιο τους για να ξεκαυλώσουν έκαναν πλακομούνι… τότε η Μαρία την ρωτά:

-    Τον διπλό λαστιχένιο πούτσο τον θυμάσαι;

Και η Δώρα γελώντας απαντά:

-    Δεν τον θυμάμαι μόνο, τον έχω φυλάξει κιόλας!

Η Μαρία γέλασε και χώνοντας το χέρι της κάτω από την ρόμπα της Δώρας, άρχισε να της χαϊδεύει τα μπούτια και της βάζει μουνοδάχτυλο. Η Δώρα γύρισε με τρυφερότητα και την αγκάλιασε φυλώντας τη και χαϊδεύοντας τα βυζιά της και αφού καυλώσανε από το τρίψιμο. Η Δώρα σηκώθηκε γρήγορα - γρήγορα και τρέχοντας πήγε και έφερε το διπλό λαστιχένιο πούτσο. Γυρίζοντας η μία απέναντι από την άλλη πάνω στον καναπέ, μπέρδεψαν τα πόδια τους και ήρθαν μουνί με μουνί και τότε η Δώρα έβαλε την μια άκρη της ψεύτικης ψωλής στο μουνί της Μαρίας, και την άλλη άκρη στο δικό της μουνί και άρχισε η μία να γαμάει την άλλη.

Ο Κώστας πρώτη φορά έβλεπε αυτό το θέαμα που τον ερέθιζε, και ο πούτσος του καυλωμένος βγήκε έξω από το άνοιγμα της πιζάμας του και άρχισε να τον *μινάρει ενώ πίνει και τον καφέ του. Ενώ η μάνα του γαμιόταν με τον διπλό πούτσο με την αδελφή της και βογκούσαν από τρελή καύλα, του Κώστα η αναπνοή άρχιζε να γίνεται γρήγορη και ο πούτσος του σκλήραινε. Μετά από το τρομερό γαμήσι οι δυο γυναίκες άρχισαν να τρέμουν από ηδονή.

-    Χύνω! Χύνω! Μη σταματάς! Γάμα με! Φώναζε η Μαρία. Μου αρέσει… με τρελαίνει! Χώσ’ τον πιο βαθιά και χύσε και εσύ! Χύσε! Χύσε!

Σε λίγο οι φωνές της Μαρίας ενώθηκαν με της Δώρας που κι αυτή ούρλιαζε:

-    Χύνω! Γάμα με! Χύνω! Χύνω μαζί σου τρελά σαν και τότε…

Ο Κώστας σηκώθηκε και στάθηκε πάνω από τα μουνιά και τον ψεύτικο πούτσο και δυνάμωσε το *μινάρισμα… και από το στόμα του τεράστιου παπαριού του ξεπετάχτηκε ποτάμι το ψωλόχυμα του ανακατεύτηκε με τα χυσίματα των γυναικών. Τότε ακούστηκε η τρεμάμενη φωνή της Μάνας να λέει στον Κώστα:

-    Άντρα μου, γλείψε το μουνί μου… γλείφτο! Καίγομαι από καύλα

Ενώ έβγαζε και από τα δύο μουνιά τον λαστιχένιο πούτσο, και ανασηκώνοντας το γοφό της πρότεινε το μουνί της. Ο Κώστας έπεσε με τα μούτρα στο μουσκεμένο μουνί της και η γλώσσα του χωνόταν όσο πιο βαθιά μπορούσε με τον κώλο του τουρλωμένο, και το δεξί του χέρι να *μινάρει την ψωλή του ενώ με το αριστερό άλλοτε έτριβε της ρώγες των βυζιών της και άλλοτε τα ζούλαγε με δύναμη.

Τότε σηκώθηκε η Δώρα και καυλωμένη άρχισε να του χαϊδεύει τα κωλομέρια του, τα αρχίδια και βογκώντας να του γλείφει την κωλοτρυπίδα και την ψωλή του που την περνά προς τα πίσω κάτω από τα πόδια του. Τη στιγμή της μεγάλης καύλας και των τριών, η Δώρα αρπάζει τον λαστιχένιο πούτσο και αφού τον σάλιωσε, άρχισε με πάθος να τον χώνει στο κώλο του Κώστα… και μυστηριωδώς, όσο πιο μέσα τον έσπρωχνε η Δώρα τόσο πιο πολύ καύλωνε και σκλήραινε η ψωλή του.

Τότε η Δώρα ξάπλωσε ανάσκελα ανάμεσα στα πόδια του Κώστα και άρπαξε την ψωλάρα του στο στόμα και τον τσιμπουκώνει ενώ άφησε μέσα στον κώλο του την λαστιχένια ψωλή να τον γαμάει. Με την λαστιχένια ψωλή στον κώλο να του καυλώνει την ψωλή του, που γαμάει με αυτή το στόμα της Δώρας, δεν συγκεντρώνεται στο γλειφομούνι της μάνας του. Έχει πιάσει το κεφάλι της Δώρας από τα μαλλιά και με μανία της κολλάει το στόμα στην ψωλή του που την χώνει μέχρι τον οισοφάγο.

Η Μαρία μισοκαυλωμένη, σηκώνεται και πηγαίνει πίσω από τον κώλο του γιου της και χώνει την άκρη της λαστιχένιας ψωλής που εξέχει από τον κώλο του Κώστα στο μουνί της και αρχίζει να σπρώχνει και έτσι γαμάει τον Κώστα και γαμιέται κι αυτή με τρελή καύλα… με αποτέλεσμα, ο Κώστας από την διπλή καύλα να χύσει στο στόμα της Δώρας με τόσο χύσιμο, που την έπνιξε στο ψωλόχυμα!

Με τον πανικό του πνιγμού η Δώρα αγωνίζεται να βγάλει την ψωλή του από το στόμα της και με τα δύο της χέρια, του άρπαξε τα αρχίδια και τα τράβαγε προς τα πίσω. Ο πόνος του τραβήγματος των αρχιδιών του προς τα πίσω και το σπρώξιμο της μάνας του μπροστά ενώ τον γαμάει, τον έκανε να χύνει συνέχεια… και αφού γέμισε το στόμα της Δώρας , ξεχείλισε στο πρόσωπο, τα βυζιά μέχρι την κοιλιά της… συγχρόνως χύνει και η μάνα του και τον αρπάζει από την μέση και τον κολλά πάνω της… χύνουν και οι δυο ενώ ο Κώστας χύνει πάλι για τέταρτη φορά στο πρόσωπο της Θείας του και καταρρέουν εξαντλημένοι και οι τρεις στο πάτωμα.

Η υπόλοιπη ημέρα πέρασε ήσυχα και όλοι τους ήταν μέχρι την άλλη ημέρα το απόγευμα ήσαν σαν να είχαν σηκωθεί από αρρώστια.

***************************************************************************

Το πρωί, η Δώρα και η Μαρία κάθονται στην βεράντα και συζητούν πίνοντας τον καφέ τους. Στην απέναντι βεράντα, πίνουν τον καφέ τους η Ουρανία, μια γυναικάρα μελαχρινή, καλλίγραμμη με πλούσιες καμπύλες σαράντα ετών με τον Ανδρέα τον σύζυγο της, εξήντα επτά ετών, με σύνταξη του δημοσίου.

Η Δώρα σηκώνει το χέρι της και χαιρετά την Ουρανία και τον άντρα της. Η Ουρανία ανταποδίδει τον χαιρετισμό. Την στιγμή εκείνη, βγήκε στη βεράντα της Δώρας ο Κώστας με ανοιχτή την ρόμπα μόνο με το σλιπάκι. Βλέποντας τον Κώστα η Ουρανία σηκώθηκε όρθια, προφανώς να δει τον νέο καλύτερα… οπότε πληροφορεί την Δώρα ότι θα την πάρει τηλέφωνο για να την επισκεφτεί κάποιο απόγευμα. Η Δώρα της απαντά:

-    Όποτε θέλεις χρυσή μου. Θα περιμένω τηλέφωνο σου… και γυρίζοντας στον Κώστα, τον πληροφόρησε: Της γυάλισες Κωστάκη μας! Την είδες πως σηκώθηκε για να σε δει καλύτερα; Ξέρεις τι τεκνατζού είναι; Βέβαια στους νέους αρέσει, γιατί είναι ωραία γυναίκα και έχει φυσικά προσόντα και εμπειρία.

Και ο νέος απάντησε:

-    Πράγματι. Είναι γυναικάρα και πολύ καυλωτική.

Το απόγευμα ο Κώστας καθόταν στην βεράντα. Το ίδιο έκανε και η Ουρανία. Η Ουρανία όταν τον είδε, σηκώθηκε σπρώχνοντας την καρέκλα για να τον κάνει να την προσέξει και πέρασε στο εσωτερικό του δωματίου. Και μάλιστα, για να τον κάνει να κοιτάξει στο εσωτερικό του δωματίου (εκεί που σχεδίασε η Ουρανία να κάνει την παρουσίαση τον καμπυλών της προς τον Κώστα), όπου άρχισε με αργές κινήσεις να γδύνεται και να χαϊδεύεται -καυλωτικά θα έλεγα.

Η πούτσα του Κώστα ερεθίστηκε και ένιωθε άσχημα μέσα στο σλιπάκι… έτσι, τον έβγαλε ο νέος έξω και τον έπαιζε μπροστά στα μάτια της καυλωμένης Ουρανίας, που ενώ γδύνονταν έριχνε λοξές ματιές στη βεράντα του νέου… και όταν είδε ότι πέτυχε να τον καυλώσει, άρχισε και αυτή να βάζει μουνοδάχτυλο και να μαλακίζεται, χαϊδεύοντας τα βυζιά της.

Το παιγνίδι όσο περνά η ώρα αγρίευε, και το μινάρισμα του ενός και του άλλου έφτανε στο κρεσέντο του… κάποια στιγμή ο νέος άρχισε να τρέμει και το σπέρμα του να εκτοξεύεται στον αέρα και να πέφτει ένα μέτρο μακριά και λέρωσε το πλακάκι της βεράντας. Στο θέαμα αυτό η Ουρανία έχυσε και αυτή και κατέρρευσε κουρασμένη στον καναπέ.

Ο Κώστας σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα για κατούρημα και πλύσιμο, όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μια και έλειπαν όλοι οι άλλοι το σήκωσε ο Κώστας. Στην άλλη άκρη του σύρματος ήταν η Ουρανία που με ναζιάρικη φωνή τον ρώτησε αν το ευχαριστήθηκε το πρώτο τους γαμήσι εξ αποστάσεως, και τον κάλεσε να την επισκεφτεί όποτε ήθελε και θα ευχαριστιόταν χίλιες φορές καλύτερα. Και στέλνοντας του φιλάκια, έκλεισε το τηλέφωνο επαναλαμβάνοντας τη λέξη: «Σε περιμένω… σε περιμένω…»

Ο Κώστας κοίταξε στο παράθυρο της βεράντας της και την είδε μέσα στο δωμάτιο, γυμνή να του χαμογελά και να του στέλνει φιλιά. Η ημέρα πέρασε ήσυχα. Την επομένη ημέρα το μεσημέρι το τηλέφωνο χτυπά. Το σηκώνει η Δώρα στην άλλη άκρη ήταν η Ουρανία. Και αφού είπαν τα τυπικά, την ρώτησε αν μπορούσε να της κάνει επίσκεψη με τον σύζυγο της. Η Δώρα με χαρά της απάντησε:

-    «Θα σας περιμένω κατά της έξι, μόνο που θα ήθελα να μείνετε και για φαγητό το βράδυ».

Η Ουρανία απάντησε καταφατικά, μόνο που της ζήτησε να της επιτρέψει να φέρουν σαμπάνια και γλυκά. Η Δώρα συμφώνησε και έκλεισε το τηλέφωνο. Η Δώρα και η Μαρία πήγαν στην κουζίνα και έβαλαν τα δυνατά τους για ένα αξιοπρεπές βραδινό γεύμα. Τότε η Μαρία ρώτησε τη Δώρα αν ξέρει αν οι καλεσμένοι τα τρώνε όλα. Η Δώρα παίρνει τηλέφωνο την Ουρανία και την ρωτάει μήπως κάνουν δίαιτα ή αποφεύγουν κάποιες τροφές και η Ουρανία απαντά:

-    «Δώρα μου το μόνο που κάνουμε, είναι η ελάχιστη χρήση του αλατιού».

Και η Δώρα επιστρέφει στην κουζίνα και στην Μαρία. Το απόγευμα στις έξι, χτυπά η πόρτα. Η Δώρα ανοίγει και καλωσορίζει την Ουρανία και τον άνδρα της τον Ανδρέα και τους οδηγεί στο σαλόνι και τους συστήνει στη Μαρία. Κάθισαν στον καναπέ η Μαρία και η Ουρανία, ο Ανδρέας στην πολυθρόνα και απέναντι του κάθισε στην άλλη πολυθρόνα η Δώρα, και λόγω του μίνι της το θέαμα του απολάμβανε ήταν υπέροχο και λίαν ναυλωτικό, και αν και ήταν κοντά στα εβδομήντα η πούτσα του τρεμόπαιζε. Η Δώρα με το αετίσιο μάτι το πρόσεξε, και μια τρελή ιδέα -για πλάκα- της μπήκε στο μυαλό της.

Κάποια στιγμή η Δώρα σηκώθηκε και πήγε στο μπαρ να ετοιμάσει τα ουισκάκια και φωνάζει την αδελφή της να σερβίρει. Η Μαρία βλέπει ότι η Δώρα στα ποτήρια των επισκεπτών βάζει πέντε σταγόνες διεγερτικό και της τα δίνει να τα προσφέρει, ενώ χαμογελά διαβολικά και ετοιμάζει τα δικά τους ποτήρια, αλλά με δύο σταγόνες διεγερτικό και τα πηγαίνει στο τραπεζάκι του σαλονιού. Το ένα το προσφέρει στη Μαρία, το δεύτερο για τον εαυτό της στο τραπεζάκι δίπλα στην πολυθρόνα της, και το άλλο το πήρε και είπε ότι θα το πάει στον Κωστάκη που είναι στον υπολογιστή στο ίντερνετ. Τότε η Ουρανία πετάχτηκε σαν ελατήριο και είπε να το πάει αυτή, γιατί θα ήθελε να τον ρωτήσει κάτι για το ίντερνετ. Η Δώρα τότε της είπε:

-    Ευχαρίστως να το πάτε. Είναι στο διάδρομο δεύτερη πόρτα δεξιά.

Η Ουρανία παίρνει το δικό της και του νέου και πηγαίνει εκεί που της υπέδειξε η Δώρα, ενώ οι υπόλοιποι έμειναν στο σαλόνι. Πίνοντας οι κυρίες βάλθηκαν να καυλώσουν τον Ανδρέα, καθήμενες λίαν αποκαλυπτικά, συναγωνιζόμενη η μία την άλλη με πάθος.

Την ίδια στιγμή η Ουρανία από την μισάνοιχτη πόρτα του γραφείου βλέπει τον νέο να *μινάρει την μεγάλη του πούτσα, παρακολουθώντας την πορνοταινία στο ίντερνετ. Αδειάζει με μια γουλιά το υπόλοιπο του ποτηριού της, και ήσυχα-ήσυχα μπαίνει μέσα και γονατίζει μπροστά του. Αρπάζει μέσα από τα χέρια του την πούτσα του, βουτάει τα αρχίδια του και σπρώχνει την ψωλή του στο στόμα της μέχρι μέσα. Άρχισε να τον ρουφά σαν καλαμάκι! Τον *μινάρει λίγο με χέρια και στόμα, και σε λίγο χύνει στο στόμα της και αυτή το καταπίνει με λαιμαργία.

Στο σαλόνι το μαρτύριο του Ανδρέα! Όσο περνά η ώρα, οι κυρίες το κάνουν να μοιάζει το μαρτύριο του Ταντάλου προβαίνοντας, κατά λάθος, σε αποκαλύψεις, και όσο περνά η ώρα και πιο σοβαρές, σε σημείο που ο πούτσος του να κοντεύει να σκίσει το παντελόνι του! Η Δώρα σηκώνεται και πηγαίνει να δει τη γίνεται στο γραφείο. Όταν ανοίγει την πόρτα, βλέπει την Ουρανία σε στάση 69 να τσιμπουκώνει τον πούτσο του Κωστάκη κι εκείνον να γλείφει το μουνί της με γλώσσα. Η εικόνα σκέφτηκε είναι η κατάλληλη για τα περαιτέρω και γυρίζει γρήγορα στο σαλόνι και με νοήματα τους λέει να κάνουν ησυχία και γρήγορα να την ακολουθήσουν.

Έτσι και έγινε. Μπροστά η Δώρα, δεξιά πίσω της ο Ανδρέας και αριστερά της η Μαρία. Όταν ο Ανδρέας κινήθηκε προς το ζευγάρι θυμωμένος, η δώρα τον σταματά πιάνοντας την πούτσα του έξω από το πανταλόνι και γυρίζοντας γονατίζει μπροστά του. Εκείνος τα έχει χάσει και αφού του ξεκουμπώνει το πανταλόνι και εμφανίσθηκε η ψωλή του, την τσιμπουκώνει και την ρουφά σαν να την αρμέγει.

Η Μαρία δεν μένει αμέτοχη. Γονατίζει και αυτή και του γλείφει τα αρχίδια. Η ψωλή του καυλώνει ενώ τα μάτια του Ανδρέα είναι καρφωμένα στο ζευγάρι που τσιμπουκώνεται… και ορμώντας, χώνει τον καυλωμένο πούτσο του στον κώλο του Κώστα! Ο Κώστας βγάζει μια κραυγή και χώνει βαθιά τον πούτσο του στο στόμα της Ουρανίας, ενώ παράλληλα καυλώνει πιο πολύ εξαιτίας της ψωλής στον κώλο του και το πιπίλισμα που του κάνει. Η Ουρανία πιο καυλωμένη, βλέποντας τα αρχίδια του άντρα της να κρέμονται από τον κώλο του Κώστα και απλώνοντας το δεξί της χέρι, του τα χαϊδεύει ενώ με το αριστερό *μινάρει τον πούτσο που έχει στο στόμα της.

Η Δώρα και η Μαρία στο θέαμα αυτό, άρχισαν να τρίβουν το μουνί τους από καύλα! Τότε η Δώρα χειμάει, καβαλάει τον Κώστα με μέτωπο προς τον Ανδρέα, και του βάζει το μουνί της στα μούτρα! Αυτός καυλωμένος, ενώ γαμούσε τον Κώστα άρχισε να κάνει γλειφομούνι στη Δώρα και αυτή με την σειρά της τράβηξε κοντά της την Μαρία και άρχισε να της χαϊδεύει και να βυζαίνει τα βυζιά της.

Η Μαρία *μινάρει το μουνί της, με το δάχτυλο αρχικά… μετά αρπάζει πάνω από το γραφείο μια μπουκάλα coca cola και την χώνει στο μουνί της και αρχίζει να το *μινάρει με μανία. Σε λίγο ο ένας μετά τον άλλο αρχίζουν να χύνουν με φωνές και βογκητά…. και σε λίγο ήταν όλοι ευτυχισμένοι, όπως άλλωστε θα είναι πλέον και όλο το χειμώνα και οι πέντε τους, μια και η Μαρία δεν έφυγε για το σπίτι της, αθλούντες και αθλούμενοι, γαμούντες και γαμούμενοι...

*Μινάρω, μιναρίζω: Αυνανίζομαι, βαράω μαλακία, στην Πατρινή διάλεκτο.