Η Μαρία η Δώρα και ο Κωστάκης τους (1ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ο Παντελής, είναι ένας εξηντάρης μηχανικός στα καράβια, οικονομικά ανεξάρτητος, παντρεμένος με την Δώρα, τριάντα τριών ετών ανοιχτή καστανή, εδώ και δέκα χρόνια, ακόμη χωρίς παιδιά που ζουν στην Πάτρα.

Κώστας είναι ο ανιψιός τους, δέκα εννέα ετών, θετός γιος της Μαρίας αδελφής της Δώρας 34 ετών μελαχρινή από την Αθήνα, που πέρασε στο πανεπιστήμιο της Πάτρας και θα φιλοξενηθεί στο σπίτι του Παντελή και της Δώρας, μετά από πίεση του Παντελή.

Η Ιστορία μας αρχίζει μια ημέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η Δώρα ετοιμάζει την βαλίτσα του Παντελή μιας και το απόγευμα θα μπαρκάρει στο καράβι που αργάζετε στη γραμμή Πάτρα - Αγκώνα, απουσιάζει είκοσι μέρες και μένει στη στεριά τρεις ημέρες. Ενώ η Δώρα ετοιμάζει την βαλίτσα λέει του Παντελή ότι τηλεφώνησε η Μαρία και ότι έρχεται με τον γιο της τον Κώστα που πέρασε στο πανεπιστήμιο και έρχεται να του βρει δωμάτιο. Τότε ο άντρας της, της είπε κατηγορηματικά:

-     Αποκλείεται να μείνει σε δωμάτιο ο Κώστας. Θα μείνει στο σπίτι μας.

Την επομένη ημέρα το μεσημέρι φτάνει η Μαρία και ο Κώστας. Η Δώρα τους υποδέχεται με φιλιά όπως το συνήθιζαν η Μαρία και η Δώρα από κορίτσια του σχολίου. Λεσβιάζανε ελαφρώς μια και ο πατέρας τους ήταν αυστηρός. Η Δώρα φιλάει και τον Κώστα. Του Κώστα εντωμεταξύ, τα μάτια κόντεψαν να βγουν στη θέα του αποκαλυπτικού ντεκολτέ της ρόμπας της Δώρας που άφηνε τα στήθια της σε κοινή θέα μέχρι και τις τουρλωτές της ρώγες. Το θέαμα έκανε την πούτσα του να καυλώνει μέσα στο βρακί του.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τη Δώρα όταν τον αγκάλιασε να τον φιλήσει και η ψωλή του χώθηκε ανάμεσα στα μπούτια της, και το δέχθηκε -με χαρά θα έλεγε κανείς- γιατί ικανοποιούσε τον εγωισμό της που μπορεί να ερεθίζει ένα δεκαεφτάχρονο αγόρι. Το μυαλό της δούλεψε και αποφάσισε να δοκιμάσει αν το περιστατικό με την πουτσούλα του ανιψιού της ήταν τυχαίο ή καύλωσε από τις βυζάρες της, και έβαλε το σχέδιο μπροστά.

Τους έβαλε να κάτσουν στο σαλονάκι και τους προσέφερε ουισκάκι και πορτοκαλάδα. Έκατσε απέναντι από τον νέο και δίπλα στην αδελφή της, και με τρόπο προέβαινε σε αποκαλύψεις ανοίγοντας και κλίνοντας -κατά λάθος δήθεν- την ρόμπα. Άλλοτε του έδειχνε τα μπούτια της και άλλοτε έσκυβε για να πάρει το ποτήρι της, και στα μάτια του νέου μοστράριζε τις βυζάρες της, ενώ τα μάτια της ήταν καρφωμένα στο πουλί του που πλέον βεβαιώθηκε ότι στο θέαμα καύλωνε την ψωλή του, που τώρα πλέον φαινόταν καθαρά μέσα από το παντελόνι του να τρέμει και να τινάζεται.

Τότε φωνάζει τον Κώστα και τον καθίζει δεξιά της στον καναπέ, ενώ η Μαρία κάθεται δίπλα της στα αριστερά, ώστε να μη μπορεί να βλέπει. Και η Δώρα -δήθεν από αγάπη- τον αγκαλιάζει, τον φιλά και στο φιλί έβαλε και γλώσσα… και μετά του έχωσε τα μούτρα στα βυζιά της και αυτός τα φίλαγε με πάθος. Μετά η Δώρα ενώ μίλαγε με την αδελφή της, ακουμπά και πιάνει το μπούτι του ανιψιού της και μαζί και την πούτσα του, που ήταν σαν ατσάλι την χάιδευε δήθεν ότι τον χάιδευε στο μπούτι.

Η Δώρα ενώ μιλά -δήθεν αδιάφορα- συνεχίζει να χαϊδεύει το μπούτι του και την ψωλή του που από την καύλα, έχει φτάσει στο γόνατο του! Και αυτό που την τρελαίνει είναι το πάχος και το τίναγμα της πούτσας του από καύλα και του τον *μινάρει χαϊδεύοντας τον, αδιάφορα δήθεν για να μη το προσέξει η Μαρία.
Τη στιγμή εκείνη η Μαρία λέει του γιου της να πάει να κάνει πρώτος ένα μπάνιο και να την φωνάξει να τον σαπουνίσει καλά παντού. Ο Κώστας σηκώνεται και τότε φάνηκε το μεγαλείο της ψωλής του.

-        Στο μπάνιο έχει μπουρνούζι για τον καθένα σας. Στο μπάνιο μπαίνετε και οι δυο μαζί;;

Ρωτά η Δώρα και περιμένει την απάντηση της Μαρίας η οποία της λέει ότι από τότε που έμεινε χήρα, εδώ και δέκα χρόνια και ο Κώστας ήταν παιδάκι, έκαναν μπάνιο μαζί μέχρι και σήμερα. Σε λίγο ακούστηκε η φωνή του Κωστάκη - μαμά έλα - η Μαρία σηκώνεται, αρχίζει να ξεκουμπώνει την μπλούζα και πηγαίνει στο μπάνιο.

Ωστόσο την Δώρα την έτρωγε η περιέργεια και πηγαίνει στο λουτρό και ανοίγοντας την πόρτα με το πρόσχημα να ρωτήσει μήπως λείπει το σαμπουάν μπήκε στο λουτρό και βρήκε και τους δυο να κάθονται ο ένας πάνω στον άλλο μέσα στη μπανιέρα. H Δώρα ζήτησε συγνώμη και πήγε να βγει. Τότε η Μαρία της ζήτησε να μείνει να συζητούμε συγχρόνως.

Έτσι η Δώρα κάθισε στο σκαμπό, σε αποκαλυπτική στάση και κουβεντιάζανε με την Μαρία, ενώ περίμενε να δει τον πούτσο του ανιψιού της ενώ η μάνα του, του έτριβε την πλάτη και το στήθος. Μετά του ζήτησε να σηκωθεί για του τρίψει την κοιλιά, τον ποπό και τους μηρούς. Ο Κώστας σηκώθηκε και η μητέρα του γονάτισε στην μπανιέρα και άρχισε το σαπούνισμα, με το σφουγγάρι, του ποπού του και μετά του ζήτησε να γυρίσει μπροστά για να του σαπουνίσει το τσουτσούνι του. Ο νέος γύρισε προς την μάνα του και την θεία του και το σηκωμένο καυλί του ήταν πλέον μπροστά στο πρόσωπο της μάνας του και τα μάτια της θείας του. Το βλέμμα αυτό τον καύλωνε πολύ.

Η Μαρία σαπουνίζει τον πούτσο του και στα αρχίδια κάνει μια σαπουνάδα φοβερή, αφήνει το σφουγγάρι και με τα δυο χέρια της σαπουνίζει τον κορμό της πούτσας του, το παπάρι του και τα αρχίδια. Αυτό τον Κωστάκη τον καυλώνει, αλλά πιο πολύ τον καυλώνει η παρουσία της Δώρας με την προβολή, παράλληλα των καμπύλων της. Η Μαρία παίρνει το τηλεφωνάκι και τον ξεβγάζει από της σαπουνάδες ενώ με το άλλο χέρι του τρίβει το παπάρι του, ενώ το μπάζει και το βγάζει στην καλύπτρα για να απομακρύνει της σαπουνάδες και φυσικά του τον μινάρει και αυτός καυλώνει πιο πολύ και εξαιτίας της παρουσίας της θείας του που τον κοιτάζει λαίμαργα και τον θαυμάζει μια και είναι ο διπλάσιος από του άντρα της. Ακούγεται η Μαρία να λέει:

-    Βλέπεις Δώρα μου τι άντρα έχω και τι όμορφα που μυρίζει μετά το μπάνιο; Τι κάνει η Μανούλα μετά το πλύσιμο της τσουτσούνας μας; Σκύβει και του φιλά το παπάρι.

Η Δώρα μετά ένα λεπτό σηκώνεται, παίρνει το μπουρνούζι και τυλίγει τον ανιψιό της και τον παίρνει από την Μαρία. Τον βγάζει από την μπανιέρα και τον τρίβει να τον στεγνώσει και ιδιαίτερα την πουτσούλα του. Καθισμένη στο σκαμπό, ο πούτσος του ανιψιού είναι στο ύψος του προσώπου της, οπότε μεταξύ σοβαρού και αστείου λέει:

-        Το πουλάκι σου Κωστάκη που μοσχοβολά από καθαριότητα! Έτσι μου έρχεται να το φιλήσω!

Και η Μαρία αδιάφορα απαντά:

-       Ναι Δώρα, φίλα τον πολλές φορές! Θεία είσαι.

Η Δώρα που καλυπτόταν από την Μαρία από το σώμα του νέου, σκύβει και δεν το φιλά αλλά τον τσιμπουκώνει με μανία και του δαγκώνει το παπάρι ενώ τον *μινάρει με το δεξί και χάιδευε την σακουλίτσα με τα αρχίδια παίζοντας στη χούφτα της τα μπαλάκια του.
Εντωμεταξύ βγήκε και η Μαρία από το μπάνιο και η αδελφή της την τυλίγει και αυτή και την τρίβει να στεγνώσει και της λέει:

-       Για να μη νομίζεις ότι δεν σε αγαπάω και εσένα…

Σκύβει και την φιλά στο μουνάκι της και σηκώνεται... πιπιλά τις καυλωμένες της ρώγες. Ενώ με το άλλο χέρι χαϊδεύει τον πούτσο και τα αρχίδια του Κωστάκη τους. Μέχρι να ετοιμάσει η Δώρα για φαγητό η Μαρία στην κουζίνα με το μπουρνούζι της και η Δώρα με την ρόμπα της, πίσω από το πάσο κουβεντιάζουν, μια και έχουν καιρό να συναντηθούν. Ο Κώστας ήταν στο γραφείο του θείου Παντελή και είχε μπει στο Ίντερνετ για να του περάσει η ώρα. Η Μαρία εξηγεί στην αδελφή της ότι από την ημέρα που πέθανε ο άντρας της και έμεινε μόνη με τον Κωστάκη, ένοιωσε ανασφάλεια και φόβο για το μεγάλωμα του γιου της και έτσι δέθηκε πολύ μαζί του.

Φοβούμενη τις πολύ περπατημένες γυναίκες και τις αρρώστιες πήρε την μεγάλη απόφαση για να τον προστατεύσει και να κοιμούνται μαζί σαν ζευγάρι, άλλωστε ήταν παιδί από τον πρώτο γάμο του άντρα της, αν και δεν το ήξερε ο Κώστας, αφού δεν είχαν συγγένεια εξ αίματος δεν θεωρείτο αμαρτία. Η Δώρα έχει μείνει άναυδη και δεν ξέρει τι να πει, αλλά στο βάθος της σκέψης της αυτόματα σκέφτηκε και λίγο πονηρά για το μέλλον που θα μείνει ο Κώστας στο σπίτι της και θα είναι μόνοι τους.

Η Μαρία παρακαλά τη Δώρα να την αντικαταστήσει σε αυτό το δύσκολο ρόλο της φεύγοντας μακριά της ο Κώστας από το σπίτι και της ζητά να αναλάβει τον ρόλο της μητέρας και ερωμένης του για τον Κώστα και έτσι να τον προστατεύσει από επικίνδυνες παρέες. Η Δώρα κάνει τη δύσκολη και ότι το σκέπτεται και τελικά αγκαλιάζει την αδελφή της και της υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να μη ζητήσει ο ανιψιός της να πάει με άλλη γυναίκα. Έτσι όπως ήταν αγκαλιασμένες, κάθισαν στον καναπέ.

Σε λίγο η Δώρα γέμισε δυο ποτήρια ουίσκι και ένα με κόκα κόλα και το πήγε στο Κώστα που στο ίντερνετ παρακολουθούσε σκληρό πορνό και χάιδευε την ψωλή του. Όμως ήταν τόσο απορροφημένος που, δεν κατάλαβε ότι η Δώρα μπήκε στο δωμάτιο, και η θεία είδε τα τσιμπούκια και τις τεράστιες πούτσες στο σάιτ. Η Δώρα σκύβει και του δίνει ένα γλωσσόφιλο γελώντας, ενώ δεν πρόλαβε ο Κωστάκης να καλύψει την καυλωμένη του ψωλή. Τα μαστάρια της βγήκαν έξω από την ρόμπα με ρώγες σαν κεράσια και η Δώρα σκύβει και φιλάει το παπάρι του.

Η Δώρα γύρισε στο σαλόνι κοντά στη Μαρία και χαμογελώντας της είπε ότι ο άνδρας τους μαλακίζεται στο ίντερνετ και γελώντας άρχισαν να της εξομολογείται ότι όταν είδε στο λουτρό την ψωλάρα του Κωστάκη τον συνέκρινε με του άντρα της που είναι ο μισός σε μήκος και πάχος. Η Μαρία τότε ομολόγησε ότι έκανε τα πάντα με ένα μηχανάκι που αγόρασε από πορνομάγαζο για να του τον μεγαλώσει και για την δική της ευχαρίστηση αλλά και για να είναι στο μέλλον ποθητός και ξεχωριστός. Και συνέχισαν να τα κοπανάνε στον καναπέ και κάποια στιγμή ήρθε ο νέος και ρώτησε πότε θα φάνε...

Οι γυναίκες είχαν πιει ένα μπουκάλι ουίσκι και ήταν σε κέφι ενώ η ρόμπα της Δώρας και το μπουρνούζι της Μαρίας ήταν με λυμένες ζώνες και ουσιαστικά γυμνές αφού ήταν ανοιχτές και ήταν σε κοινή θέα και μπροστά στα μάτια του νέου... τα υπέροχα κορμιά τους με τα πεταχτά βυζιά τους... κι αυτή ήταν η αιτία να καυλώσει η ψωλάρα του και να προβάλει μέσα από το μπουρνούζι του το τεράστιο πουτσοκέφαλο κατακόκκινο, σε μέγεθος μεγάλου βερίκοκου.

Όταν το είδαν, η Μαρία σηκώνεται τον πλησιάζει, και ζαλισμένη από το ποτό, γονατίζει μπροστά του και σκύβει μέχρι το πάτωμα και προσκυνά, όπως είπε, τον άρχοντα της ζωής της. Η Δώρα γονατίζει και αυτή και προσκυνά λέγοντας:

-       Προσκυνώ την πηγή απ’ όπου θα πίνω το υγρό της ζωής μου από εδώ και στο εξής.

Σηκώνονται τον φιλιούνται στο στόμα με γλωσσόφιλο και οι δυο και τότε η Δώρα πρότεινε να κοινωνήσουν και οι δυο από το υγρό της ζωής του πούτσου της ζωής και η Μαρία συμφώνησε. Η Δώρα πηγαίνει στο μπαράκι παίρνει ένα κρυστάλλινο ποτήρι σαμπάνιας και με τελετουργικό βήμα γυρίζει κοντά στους άλλους και στο δρόμο αφήνει να πέσει η ανοιχτή ρόμπα και γυμνή σαν ιέρεια της αρχαιότητας πλησιάζει τον Κώστα.

Γονατίζει και του ζητά να *μινάρει την ψωλή του για χάρη της Μανούλας και της θείας που τόσο τον αγαπούνε, ο Κωστάκης υπάκουσε και για να τον βοηθήσουν άρχισαν να χαϊδεύονται για να καυλώσει πιο σύντομα, σε λίγο ο Κωστάκης φωνάζει:

-        Χύνωωωωωωωω‼‼

Τρέχει η Δώρα με το ποτήρι και του την κρατά να χύσει μέσα στο ποτήρι... και όταν αυτό έγινε άρχισε να την χαϊδεύει, να την γλύφει και ενίοτε να την τσιμπουκώνει προσπαθώντας να την κάνει να χύσει και πάλι... και όταν η ψωλή του πετρώνει και τινάζεται έτοιμος να ξαναχύσει, τον βγάζει από το στόμα της και *μινάροντάς την, του βάζει μπροστά στο παπάρι του το ποτήρι και τελικά τρέμοντας σαν ψάρι ο Κώστας χύνει και πάλι στο ποτήρι.

Η Δώρα σηκώνεται όρθια, βάζει στο ποτήρι κονιάκ το ανακατεύει με το δάχτυλο, και τελετουργικά περπατά ως την Μαρία. Την διατάσσει να αφήσει να πέσει το μπουρνούζι στο πάτωμα και της δίνει μια γουλιά να κοινωνήσει από το ποτήρι και αυτή πίνει το υπόλοιπο. Και λέει και στους δυο:

-       Από αυτή την στιγμή η Μαρία κι εγώ ήμαστε οι ιέρειες της νέας θρησκείας με Θεό μας την ψωλάρα του Κωστάκη μας.

Διατάσσει την Μαρία να γονατίσει μαζί της και να προσκυνήσουν τον νέο Θεό τους και στη δεύτερη μετάνοια γονατιστές του φιλούσαν ο παπάρι του... Σηκώθηκαν και οι δυο και ξάπλωσαν στον καναπέ, τραβώντας και το νέο κοντά τους και αγκαλιασμένες και μεθυσμένες συνέχισαν να φιλιούνται, να χαϊδεύονται και να πίνουν, σε ένα παραλήρημα ερωτικό και οι τρεις αυτή τη φορά.

Μέχρι που ο ύπνος τους πήρε έτσι αγκαλιασμένους στο καναπέ, αφού και ο νέος είχε κατεβάσει μερικά ποτηράκια ουίσκι και είχε χύσει τουλάχιστον τρεις φορές. Κατά τις δέκα και μισή το βράδυ πρώτη συνήλθε η Δώρα και σκέφτηκε να παραγγείλει να φάνε. Πήρε τηλέφωνο στην ψησταριά και παρήγγειλε, κοντοσούβλι, αρνάκι στη σούβλα, τρεις μπριζόλες, σαλάτα και μπύρες, φόρεσε την ρόμπα της και βάλθηκε να τους ξυπνήσει και τους δυο.

Άρχισε να στρώνει τραπέζι στην κουζίνα ενώ φωνάζει στους δυο να σηκωθούν και αυτοί σηκώθηκαν, ντύθηκαν, πήγαν στην κουζίνα αγκαλιασμένοι και κάθισαν στο τραπέζι. Σε μία ώρα κάθονταν και οι τρεις στο τραπέζι και ξεκοκάλιζαν τα κρέατα και μπεκρόπιναν. Μετά το πιοτί με ουίσκι, το αρνάκι, το κοντοσούβλι, τις μπριζόλες, τη σαλάτα και τις μπύρες πήγαν για ύπνο και κοιμήθηκαν ξεροί μέχρι τις 10 το πρωί Η Μαρία κοιμήθηκε με τον Κώστα και την Δώρα ήσυχα-ήσυχα στο διπλό κρεβάτι μέχρι το πρωί...

*Μινάρω, μιναρίζω: Αυνανίζομαι, βαράω μαλακία, στην Πατρινή διάλεκτο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")