Η πρώτη μου εμπειρία με την θεία μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Μικρότερος, πριν πάω ακόμα με γυναίκα, έκανα ό,τι μπορούσα για να μου κάτσει η γυναίκα του θείου μου, δηλαδή η θεία μου. Εγώ μένω σε ένα χωριό στον Έβρο, σε ένα σπίτι που έχει τρεις ορόφους. Είναι το υπόγειο, το σπίτι μου, και το σπίτι της θείας μου.
Τα σκαλιά για να πας σπίτι της, περνάνε μπροστά από το παράθυρο μου -κάτι μου με βοηθούσε.

Την θεία μου την λένε Χρύσα. Είναι τριάντα πέντε χρονών, έχει τα κιλάκια της αλλά όχι πολλά, ωραία μεγάλα βυζιά και μια κωλάρα για φοβερά πισωκολλητά! Ενώ εγώ είμαι ψηλός, γυμνασμένος με μια πούτσα 22 εκατοστά.

Για να δω αν ψήνεται να κάνουμε κάτι, άνοιγα την κουρτίνα μου και άρχισα να την παίζω σαν να μην την είχα καταλάβει ότι πήγαινε σπίτι της. Αυτή κοιτούσε διακριτικά, αλλά μέχρι εκεί.

Το καλοκαίρι, ο θείος μου με τα παιδιά του θα πήγαιναν διακοπές μαζί με τους δικούς μου τους γονείς. Αυτή, δεν θα πήγαινε γιατί είχε κάτι δουλειές κι εγώ προτιμούσα να μείνω σπίτι μου. Η θεία μου προσφέρθηκε να μου κάνει φαγητό, και να με βοηθάει αν χρειαστώ κάτι.

Το πρωί, ήρθε στο σπίτι μου να μου πει να πάω για φαγητό το μεσημέρι, αλλά για καλή μου τύχη, δεν φορούσα τίποτα και δεν ήξερα ότι η μάνα μου της είχε δώσει τα κλειδιά του σπιτιού… Μπήκε μέσα στο δωμάτιο, με ξύπνησε και μου είπε να βάλω κάτι πάνω μου.

Το μεσημέρι, πήγα σπίτι της. Μου άνοιξε την πόρτα και την είδα με ένα ροζ κοντό φουστανάκι, και τις ρώγες της να φαίνονται… Τότε τρελάθηκα, και πήγα γρήγορα στο τραπέζι για να μην δει ότι είχα καυλώσει.

Τελειώσαμε το φαγητό και πήγαμε να κάτσουμε στο σαλόνι. Κάθομαι εγώ και έρχεται δίπλα μου και κάθεται σταυροπόδι. Εγώ άρχισα να τρελαίνομαι βλέποντας τις μπουτάρες της.

Τότε, μου λέει αν ήθελα να κάτσω να κοιμηθώ εκεί το βράδυ, για να μην είναι μόνη της, και της απάντησα «Εντάξει».
Μετά, όπως καθόταν δίπλα μου, μου πιάνει το πόδι και μου λέει:

-    «Τι γυμνασμένος που είσαι! Μπορείς να βγάλεις το παντελόνι και την μπλούζα σου για να σε δω καλύτερα…;»

Και έμεινα με το μποξεράκι μου, και μου λέει να κάτσω δίπλα της. Εκείνη τη στιγμή, βάζει το χέρι της μέσα στο μποξεράκι μου και αρχίζει να μου την παίζει, ώσπου μου την έβγαλε εντελώς. Μετά της λέω:

-    «Τώρα η σειρά μου…»

Την ξαπλώνω στον καναπέ, της βγάζω το φουστανάκι της και το στρινγκάκι της, και αρχίζω να της γλύφω το μουνάκι της. Μετά, κάθομαι στον καναπέ μου πιάνει την πούτσα, και μου λέει:

-    «Αυτή είναι σκληρή εφηβική πούτσα! Όχι σαν του θείου σου του λαπά».

Τότε, την παίρνω αγκαλιά, την βάζω να κάτσει στη πούτσα μου, και τότε άρχισε να χοροπηδάει σαν τρελή φωνάζοντας:

-    «Σκίσε με άντρακλα μου!!!»

Ενώ εγώ της έγλυφα τις ρώγες της. Μετά μου λέει:

-    «Θέλω να με σκίσεις από πίσω!»

-    «Ότι θέλει το μουνάκι μου…!»

Και άρχισα να της γλύφω και να της φτύνω την κωλοτρυπίδα, προσπαθώντας να της την ανοίξω….

Στο τέλος, έβαλα την πούτσα μου μέσα της και αυτή άρχισε να χοροπηδάει, αλλά εκείνη τη στιγμή άνοιξε η εξώπορτα, γιατί ξεχάσαμε να βγάλουμε τα κλειδιά… και μπαίνει μέσα η αδελφή της η Ελένη! Αυτή και αν είναι καύλα! Και μας λέει:

-    «Τι κάνετε εκεί;»

Αλλά εγώ με την θεία μου, από την καύλα δεν καταλαβαίναμε τίποτα! Και τότε άρχισε να βγάζει το ρούχα της και να γλύφει το μουνί της αδελφή της, ώσπου έβγαλα την πούτσα μου από τον κώλο της θείας μου και άρχισα να τις χύνω στα μούτρα…

Αυτές μετά, άρχισαν να γλύφονται μεταξύ τους και στο τέλος κατάπιαν τα χύσια μου. Μετά, το κάναμε εννιά με δέκα φορές ακόμα… στο μπαλκόνι… στη μπανιέρα… στην αυλή… όπου εκεί μας είδε μια γειτόνισσα.

Μετά, πήγαμε πάνω… κάναμε μπάνιο και κοιμηθήκαμε και οι τρεις μαζί.