Επιτέλους αιμομίκτης

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Σαφώς και η αιμομιξία είναι κάτι απαγορευμένο και άρρωστο, μα συνάμα τόσο γλυκό και καυλωτικό. Η ιστορία μου έχει να κάνει με την πρώτη μου ξαδέρφη, τρία χρόνια μικρότερη, μούναρος και ξεκωλιάρα, πράγμα που έκανε όλο το σκηνικό ευκολότερο. Δεν είχαμε και τις στενότερες επαφές σαν ξαδέλφια, έτσι οι τύψεις μου θα ήταν λιγότερες (και καλά).

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, βρεθήκαμε κάνα δυο φορές για ποτάκι και είπαμε ένα βράδυ να πάμε σε καμιά παραλία να την πέσουμε και να τα πιούμε εντελώς αθώα -από τη μεριά της όπως είπε τουλάχιστον- και έτσι έγινε. Πήρα μαζί μου παγωμένη τεκίλα και τρεις καπότες. Ήμουν πολύ φιλόδοξος βλέπετε. Ήπιαμε δυο-τρία ποτάκια στη διαδρομή κουβεντιάζοντας πάντα θέματα γύρω από το σεξ.

Φτάνουμε στην έρημη παραλία τα μεσάνυχτα, στρώνω πετσέτες, βγάζω την τεκίλα και δυο σφηνοπότηρα που ψείρισα από ένα μπαράκι στη διαδρομή και αρχίζω να γεμίζω… και ξαναγεμίζω… και ξαναγεμίζω… και ξαναγεμίζω...

Κουβεντιάζαμε για τις εμπειρίες που είχε ο καθένας στο σεξ και από ένα σημείο και έπειτα είχα μουδιάσει… δεν υπήρχε αίμα στον εγκέφαλο… είχε κατέβει όλο στον πούτσο μου και κόντευα να βγάλω φλεβίτιδα από την ορθοστασία του. Τέτοια καύλα!

Με τα πολλά, έχουμε κάνει καλό κεφάλι και λέμε να βουτήξουμε. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια σχετική απόσταση μεταξύ μας μέσα στο νερό μάλλον από αμηχανία. Πιανόμαστε από τα σχοινιά μιας βάρκας, φέρνω την τεκίλα και συνεχίζουμε πιόμα και γαμοκουβέντα. Μετά από καμιά ώρα, μην αντέχοντας άλλο την καύλα της λέω:

-    «Αν σου έλεγα ότι έχω καύλες, θα σου φαινόταν παράξενο;»

-    «Και να ήσουν ο μόνος...», μου λέει.

-    «Θες να ξεκαυλώσουμε;», της λέω.

Με κοιτάει χαμογελώντας και αμήχανα.

-    «Τι λες ρε;» μου λέει.

-    «Σιγά το πράμα! Δεν θα κάνουμε παιδιά. Θα γαμηθούμε, να γουστάρουμε και να ξεκαυλώσουμε».

-    «Αυτό είναι αιμομιξία. Πας καλά; Και αν ξυπνήσω το πρωί και το έχω μετανιώσει τι θα κάνω;», μου λέει.

Εκεί τρελάθηκα στην καύλα.

-    «Αν σου αρέσει γιατί να το μετανιώσεις; Γιατί δεν το βλέπεις σαν να είμαστε δυο άτομα μόνοι στην παραλία, χαράματα, που είναι γεμάτοι καύλα;»

Εκείνη τη στιγμή την τραβάω επάνω μου και αρχίζω να τη φιλάω. Δεν έχασα χρόνο και κατευθείαν έβγαλα τον πούτσο μου και τον έτριβα στα μουνόχειλα της. Συνέχισα να τη φιλάω, να της γλείφω και να ρουφάω το λαιμό και με μια απότομη και δυνατή κίνηση της τον καρφώνω όλο μέσα και αρχίζω να της γαμάω το μουνί τόσο δυνατά σαν να ήταν καμιά βίζιτα. Είχα τρελαθεί. Γαμούσα την ίδια μου την ξαδέρφη! Το κοριτσάκι που κάποτε παίζαμε στην παραλία με τα κουβαδάκια και τώρα γαμιόμαστε μέσα στη θάλασσα.

Ενώ τη γαμούσα της έβαλα το δάχτυλο στον κώλο χωρίς να φέρει καμιά αντίρρηση. Πω πω καύλα! Δεν άντεξα άλλο και έχυσα. Τόσο πράμα που θα γκάστρωνα και τα ψάρια. Της έβαλα τρία δάχτυλα στο μουνί με τη μια, και εκεί ξεκίνησε ο πιο καυλωτικός διάλογος.

-    «Καυλώνεις όπως σε γαμάει ο μεγάλος ξάδελφος κούκλα μου; Ε ξαδερφούλα; Γουστάρεις; Είσαι έτοιμη να μου δώσεις το μουνόχυμα σου;»

Εκεί, ανάμεσα στα βογγητά της μου λέει το τελειωτικό «Πάρ’ τα!» και αρχίζει να εκκρίνει τα ζεστά της και ποσοτικά χύσια στο νερό και να μου σφίγγει το σβέρκο με δύναμη και σπασμούς. Της ρουφούσα τη γλώσσα κι αυτή μου έπαιζε τον πούτσο ο οποίος δεν ηρέμησε καθόλου. Μετά από πέντε λεπτά χαμουρέματος, πήγαμε λίγο πιο ρηχά ώστε να είμαι από τη μέση και πάνω έξω από το νερό και αρχίζω να την γαμάω πάλι με περισσότερη καύλα ενώ μου έλεγε με βαριά φωνή:

-    «Γάμα με πιο δυνατά! Κι άλλο! Θα χύσω πάλι…»

Χύσαμε μαζί αυτή τη φορά και ήταν από τα πιο έντονα μου γαμήσια -λόγω του απαγορευμένου μάλλον-. Βγήκαμε στην αμμουδιά μετά από τέσσερις ώρες… την πέσαμε για λίγο και μετά φύγαμε.

Δεν μιλήσαμε για το θέμα ποτέ ξανά αν και η πρόταση από τη μεριά της έγινε να ξαναβγούμε για «ποτό». Άψογη εμπειρία με συνδυασμό το καλό μουνί και την συγγένεια πρώτου βαθμού. Να σημειωθεί ότι έχει γκόμενο και τον κεράτωσε μαζί μου. Τον πρώτο της ξάδελφο.