Ο γιόκας μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας, με λένε Jessica και είμαι μοντέλο. Είμαι στην Ελλάδα τρία χρόνια. Η Σχέση μου με την Ελλάδα οφείλεται στην μαμά μου η οποία είναι Ελληνίδα. Ο μπαμπάς μου είναι από τη Σουηδία κι εγώ γεννήθηκα στις Η.Π.Α. Την ιστορία την γράφει ο φίλος μου ο Φίλιππος ο οποίος είναι και αυτός μοντέλο και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο κι αυτός στην υπόθεση.

Όταν ήμουν δεκαπέντε χρονών έμεινα έγκυος στο γιο μου τον Μιχάλη. Ο Πατέρας του τότε ήταν τριάντα χρονών και πέθανε σε τροχαίο πριν τέσσερα χρόνια. Εγώ έπρεπε τότε να πάω στην Αμερική για να συνεχίσω το σχολείο, αφού κατέβαινα στην Ελλάδα μόνο για διακοπές. Έτσι, πριν τρία χρόνια και οικονομικά δυνατή ήρθα να γνωρίσω τον γιο μου (όπου είχα να τον δω από τη γέννα) και να ζήσω στην Ελλάδα. Ο γιος μου ξανθός με γαλάζια μάτια, τέλειο σώμα, σκέτο λουκούμι...

Εγώ είμαι πολύ απελευθερωμένη γυναίκα και μ’ αρέσει να ντύνομαι ελαφρά, σλάτυ. Όλα ξεκίνησαν από μια μέρα όπου γαμιόμουν με τον Φίλιππο. Του έκανα πίπα και μου έλεγε βρωμόλογα, όταν γύρισε ο γιος μου σχετικά νωρίς και δίχως να τον ακούσουμε, και μας έβλεπε κρυφά. Όταν τον πήρα χαμπάρι ήταν αργά.
Το θέμα δεν είναι όμως αυτό, το θέμα είναι ότι μου άρεσε που μας έβλεπε, ή καλύτερα καύλωσα που μας έβλεπε ή καλύτερα, θα ήθελα να ήταν αυτός στη θέση του Φίλιππου.

Το γεγονός αυτό με διατάραξε ψυχικά και με έκανε να σκέφτομαι συνέχεια τον γιο μου ερωτικά. Την άλλη μέρα στο πρωινό, διέκρινα ένα ύφος παγωμάρας του γιου μου απέναντι στο πρόσωπο μου το οποίο έφυγε στο τέλος της εβδομάδας και με τον χρόνο. Τι να έκανα; Δεν μπορούσα να σβήσω τη φωτιά που ένιωθα μέσα μου για τον γιο μου και άρχισα να ντύνομαι ακόμα πιο ελαφρά στο σπίτι. Την πρώτη μέρα, φόρεσα μόνο ένα φανελάκι μέχρι το μουνάκι μου, την δεύτερη το ίδιο και την τρίτη ένα στρινγκάκι με μια φανελίτσα που άφηνε έξω την κοιλιά.

Δεν γινόταν τίποτα. Ο μικρός με έπαιρνε μάτι αλλά μέχρι εκεί. Σκαρφίστηκα λοιπόν κάτι… κάτι που έπιασε. Πήρα ένα βιβλίο αιμομιξίας μεταξύ μιας μάνας και του γιου της. Πάω στο μπάνιο, το αφήνω ξέροντας πως ο γιος μου θα το δει εκεί, και φεύγω. Ακούω το νερό να τρέχει και λέω: «Ωραία!». Μετά από κανένα δεκάλεπτο δεν ακούω τίποτα. Ο μικρός είχε τσιμπήσει. Κατεβαίνει με την πετσέτα μόνο κάτω, και μου λέει:

-    «Μαμά, θα βγω με τη Λίλα».

Ξέροντας τι πάει να κάνει (να με κάνει να ζηλέψω), λέω:

-    «Καλά».

Μετά από λίγο περνάω από το δωμάτιο του και τον βλέπω με το ένα χέρι να διαβάζει το βιβλίο και με το άλλο να χαϊδεύει το λαχταριστό καυλί του. Με έκπληξη τον ακούω να λέει το όνομα μου! Ένα χαμόγελο ευτυχίας διαγράφεται το πρόσωπο μου.

Και φτάνουμε στο δια ταύτα. Ξέροντας ότι θα θέλει να χύσει. Τον φωνάζω από το δωμάτιο μου πριν προλάβει, φορώντας μόνο τη ρομπίτσα του μπάνιου η οποία είναι μίνι. Του λέω να καθίσει, ξέροντας ότι έχει τη θέα από το μουνάκι μου… του λέω:

-    «Μιχαλάκη, αγαπάς τη μαμά;»

Αυτός αναψοκοκκινισμένος, απαντάει πως φυσικά με αγαπά και πως δε θα με άλλαζε με τίποτα στον κόσμο. Εκείνη την ώρα, το εξόγκωμα από την πετσέτα που φορούσε δεν κρυβόταν. Του λέω:

-    «Βλέπω πόσο την αγαπάς, αλλά κι εγώ μωρό μου σε ποθώ».

Ένα μούδιασμα μας πιάνει και τους δύο.

-    «Δηλαδή..;», μου λέει.

-    «Δηλαδή αγόρι μου, σε θέλω!», του λέω. «Σε θέλω τρελά!»

Με πιάνει από το ένα μπούτι και μου λέει πως είμαι η φαντασίωση του, και μου δείχνει όλες τις φωτό από το ίντερνετ που είμαι γυμνή.

-    «Γιόκα μου, τι λες λοιπόν; Θα με γαμήσεις;»

-    «Μωρό μου…», μου λέει.

Και αρχίζει να γλύφει τα χείλια μου, το πιγούνι μου, τα αφτιά μου...

-    «Αχ! Αααχχ! Καυλιάρη γιε μου! Χώσε με σε παρακαλώ...»

Η ψωλή του ακουμπάει τον ομφαλό μου και μου λέει:

-    «Το θες…; Το θέλεις σίγουρα μαμά;»

-    «Αχχχ! Σκίσε με!»

-    Και μονομιάς με σκίζει!

Τι ήταν αυτό παιδιά; Να με γαμάει μια αργά, μια γρήγορα συνεχόμενα.

-    «Αχ! Χύνω! Χύνω καυλιάρη γιε μου!

Μετά μου ρίχνει μερικά πουτσοσκάμπιλα βρίζοντας με και με έχυσε στα μπούτια.

Θα επιστρέψω με νέες περιπέτειες αφού έχω γίνει πλέον "η μαμά της γειτονιάς"
Θα σας πω... φιλάκια.