Το πρώτο γαμήσι με την θεία μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
4 Αυγούστου 2008. Ήταν Δευτέρα και ήμουν μόνος στο σπίτι. Όμως, είχα ξεχάσει ότι το πρωί θα ερχόταν η θεια μου να αφήσει κάτι. Εγώ είμαι 18 και αυτή 35, μελαχρινή, 1.74 ύψος, λεπτή με μεγάλες βυζάρες (όχι πάρα πολύ) και κωλαράκι τέλειο.

Δεν είναι παντρεμένη, ούτε έχει παιδιά επειδή γουστάρει να καλοπερνάει με διάφορους. Εγώ κοιμόμουν πολύ βαθιά γιατί την προηγούμενη μέρα ήμουν έξω και ήμουν πολύ κουρασμένος και είχα ξαπλώσει γυμνός γιατί είχε ζέστη. (Η θεία μου είχε πάρει τα κλειδιά του σπιτιού από την μάνα μου γιατί μάλλον ήξερε ότι θα κοιμόμουν).

Ξαφνικά, άρχισα να αισθάνομαι όμορφα και όταν άνοιξα τα μάτια μου είδα την θεία μου να με τσιμπουκώνει. Βλέποντας την με το ένα χέρι να κρατάει ψηλά τα μαλλιά της (είχε πολύ μακριά μαλλιά) και με το άλλο να μου τη παίζει τσιμπουκώνοντας με, τρελάθηκα!

Όμως μου άρεσε γιατί ήταν πολύ όμορφη και με τσιμπούκωνε με μανία. Όταν με είδε πως ξύπνησα, εγώ αμέσως άρχισα να της χουφτώνω τις βυζάρες της για να μην σταματήσει. Μετά άρχισε να βγάζει τα ρούχα της λέγοντας μου:

-    «Τώρα θα με γαμήσεις! Θα γαμήσεις την θεία σου».

Ανέβηκε πάνω μου, έχωσε την πούτσα μου στο μουνί της και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω της σαν τρελή τόσο δυνατά, που πονούσα αλλά μου άρεσε. Μετά άρχισε να με τσιμπουκώνει ξανά μέχρι που τα καυτά χύσια μου κατέληξαν στο στόμα της κι αυτή δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη.

Όταν τελειώσαμε, αυτή ήθελε κάτι περισσότερο και με ρώτησε άμα μπορώ να φωνάξω κανέναν φίλο μου, κι εγώ κάλεσα έναν σαραντάχρονο πατέρα ενός φίλου μου που τα πηγαίναμε πολύ καλά, ο οποίος ήταν πολύ χοντρός όμως, παλιός παλαιστής του μποξ και είχε πολύ δύναμη. Όταν ήρθε, του άνοιξα την πόρτα και του έδειξα την κρεβατοκάμαρα όπου ήταν η θεία μου. Μπήκε μέσα, κλείδωσε, και όλη την ώρα άκουγα τσιρίδες και βογκητά της θείας μου φωνάζοντας:

-    «Μη ρε μαλάκα! Μη τον κώλο!»

Και ως απάντηση ερχόταν ένα χαστούκι που σίγουρα θα πονούσε πολύ γιατί τσίριζε. Μετά από μια ώρα, βγήκε ο πατέρας του φίλου μου λέγοντας:

-    «Γαμάτη η θεία σου! Να την ξαναφέρεις. Εγώ φεύγω τώρα… να τα ξαναπούμε ε;»

-    «Ναι, ναι…», του είπα εγώ.

Και όταν έκλεισα την πόρτα, βγήκε απ' το δωμάτιο η θεία μου με μια δαγκωνιά στο ωραίο της βυζάκι απ' όπου έτρεχε λίγο αίμα. Είχε κατακόκκινο όλο της το σώμα και ήταν γεμάτη με χύσια. Πήγε στο μπάνιο, κι όταν βγήκε πήγε στο δωμάτιο και με φώναξε να την βοηθήσω γιατί πονούσε όλο της το σώμα και δεν μπορούσε μόνη της.

Ήταν πολύ εξαντλημένη και περπατούσε παράξενα γιατί της πονούσε ο κώλος. Ξάπλωσε στον καναπέ και μετά από δυο ώρες, χωρίς να πούμε λέξη ο ένας στον άλλον, σηκώθηκε λέγοντας:

-    «Πρέπει να φύγω τώρα…»

Εγώ την συνόδεψα αποχαιρετώντας την. Ο τύπος πρέπει να την έκανε πολύ χάλια…! Έχει περίπου έναν μήνα να μου μιλήσει, όμως εγώ ανυπομονώ να την δω και να καλέσω τον τύπο να την ξεσκίσει.