Ερωτική σχέση με την καυτή νύφη μου (2ο Μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ξύπνησα πρωί γιατί πήρα τηλέφωνο για μια επείγουσα περίπτωση ενός πελάτη μου. Κόντευε μεσημέρι όταν γύρισα και είδα τον γιο μου να είναι στην αυλή ανάβοντας κάρβουνα για να κάνει ψάρι στην σχάρα. Μου φώναξε να πάω και του είπα σε κανένα τεταρτάκι γιατί ήθελα να κάνω ένα ντουζάκι.

Πήγα και κάναμε μαζί το ψάρι, ενώ η Κατερίνα ετοίμαζε τα άλλα στην κουζίνα. Ένιωθα πολύ παράξενα εκείνη την ημέρα... Φοβόμουν μήπως κάνω κάτι εγώ γιατί η Κατερίνα, πού να έδινε την ευκαιρία στον γιο μου να καταλάβει ότι τον είχε απατήσει μαζί μου; Ένιωθα ανατριχίλες όταν κοίταζα την Κατερίνα. Όταν δεν μας έβλεπε ο γιος μου και οι ματιές μας συναντιόντουσαν, το ύφος της με έκανε να ριγώ σύγκορμος. Ήταν το βλέμμα γυναίκας που προκαλεί τον άντρα βάζοντας τον σε ακόλαστες σκέψεις.

Πέρασαν τρεις μέρες πριν βρεθούμε ξανά μονάχοι με την Κατερίνα. Αυτή τη φορά ήρθε στο σπιτάκι μου. Είχα δει νωρίτερα τον γιο μου να φεύγει και μου είχε πει ότι θα ήταν κάπου με παρέα μέχρι τα μεσάνυχτα σχεδόν. Ήταν κοντά εννέα όταν ήρθε στο σπιτάκι μου. Έκλεισε την πόρτα και ήρθε κοντά μου. Καθόμουν στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Φορούσε μια καλοκαιρινή κοντή ρομπίτσα και τα μάτια μου άνοιξαν διάπλατα όταν πρόσεξα ότι δεν φορούσε παρά ένα άσπρο κιλοτάκι μέσα από το οποίο φαίνονταν και οι μαύρες μουνότριχες της από μέσα.

Στάθηκε μπροστά μου κοιτάζοντας με στα μάτια ενώ με αργές κινήσεις έβγαλε την ρομπίτσα της αφήνοντας την κάτω στην πολυθρόνα εκεί πλάι... Ενώ με κοίταζε με μάτια που γυάλιζαν, έσπρωξε σιγά κάτω βγάζοντας το κιλοτάκι της. Φορούσα μόνο ένα σορτσάκι και σλιπ από κάτω. Η πούτσα μου είχε καυλώσει τόσο γρήγορα που ήταν στητή σαν πύραυλος.

Σαν υπνωτισμένος σηκώθηκα επάνω και έσπρωξα σορτσάκι και σλιπ κάτω, μένοντας γυμνός. Βρέθηκε στην αγκαλιά μου και τα χείλια μας κόλλησαν χωρίς να πούμε έστω και μια λέξη. Με έσπρωξε κάτω στον καναπέ και βρέθηκε επάνω μου.

-    «Είμαι πολύ καυλωμένη… πολύ ερεθισμένη. Θέλω την πούτσα σου μέσα μου!»

Κάθισε επάνω μου και η πούτσα που κρατούσα στο χέρι μου χώθηκε στην υγρή καυτή μουνότρυπα της. Την πήρε όλη μέχρι κάτω στα αρχίδια πριν αρχίσει να κινείται επάνω – μπρος - πίσω στην πούτσα μου. Πάλι έφτασε γρήγορα στον πρώτο της οργασμό και όταν έφτανε για δεύτερη φορά, έφτανα κι εγώ μαζί της εκτοξεύοντας το καυτό σπέρμα μέσα της. Κλαψούριζε, βογκούσε στέναζε τόσο έντονα… ενώ μούγκριζα κι εγώ σαν ταύρος όταν έφτανα μέσα της.

Όταν ηρεμήσαμε, και ενώ η πούτσα μου ήταν μέσα της ακόμα, με φίλησε καυλιάρικα στα χείλια. Σηκώθηκε, πήγε στο ντους όπου ξεπλύθηκε. Όταν βγήκε, πήγα κι εγώ στο νους. Όταν επέστρεψα δεν ήταν στο σαλονάκι και είδα φως στο υπνοδωμάτιο μου. Είχε ξαπλώσει γυμνή προκλητικά στο στρώμα μου περιμένοντας με. Την κοίταζα με πόθο και ξάπλωσα μαζί της.

Αρχίσαμε φιλιά χάδια και σύντομα ήμουν από κάτω και αυτή από πάνω μου στο 69. Ήταν πρωτάρα στο 69 και στο γλείψιμο. Ο γιος μου δεν την έγλειφε, ούτε την είχε βάλει να του πάρει πίπα την πούτσα. Ξετρελάθηκε όταν της έγλειφα το μουνάκι αλλά σαν πρωτάρα με δάγκωσε και δυο - τρεις φορές όταν ρουφούσε την πούτσα μου κάνοντας την κάγκελο στην καύλα. Χασκογέλασε όταν της είπα να προσέχει γιατί πονούσα όταν δάγκωνε την πούτσα μου.

Την έφερα σε οργασμό ενώ την έγλειφα. Μετά αρχίσαμε να κάνουμε έρωτα. Το κάναμε σε διάφορες στάσεις. Πισωκολλητά, πλευρικά, επάνω εκείνη επάνω εγώ και είχε αρκετούς οργασμούς μέχρι να ξαναφτάσω στο καυτό μουνάκι της. Χωρίσαμε μετά. Πάλι ένιωσα ότι έκανα κάτι το άνομο πίσω από την πλάτη του γιου μου. Όμως τις επόμενες μέρες και εβδομάδες, αντί να βρω έναν τρόπο να σταματήσω αυτή την άνομη σχέση με την Κατερίνα, συνέχισα να κάνω έρωτα μαζί της.

Η Κατερίνα μου είπε ότι ήταν τυχερή που παντρεύτηκε τον γιο μου. Ήξερε ότι την αγαπούσε πολύ αλλά αυτός ο γάμος την είχε φέρει κοντά σε μένα που ήμουν τόσο καλός μαζί της. Χωρίς περιστροφές, μου είπε ότι ήμουν πιο άντρας από τον γιο μου και ότι μαζί μου στην αγκαλιά μου όταν κάναμε έρωτα ένιωθε τις πιο γλυκές σαρκικές ηδονές.

Είναι ώρες που όπως σας είπα, νιώθω απαίσια που τα έχω με την νύφη μου, αλλά όταν είμαι κοντά της δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό και κάνω μαζί της έρωτα με πάθος.

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")