Μου αρέσει η πεθερά μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Έχω μια γυναίκα την Μαρία, που είναι 23 χρονών κι εγώ 28. Είμαστε δυο χρόνια παντρεμένοι και μαζί της κάνω τα πάντα στο κρεβάτι. Η μητέρα της χώρισε πριν από ένα χρόνο και ήρθε να μείνει σε εμάς. Εμείς την δεχτήκαμε. Την λένε Κατερίνα και είναι 40 χρονών και πολύ ωραία γυναίκα.

Είχαμε πάει για μπάνιο πέρυσι το καλοκαίρι και όταν βγήκα από την θάλασσα, η πούτσα μου ήταν πολύ καυλωμένη γιατί η Μαρία μου τον έπαιζε μέσα. Εγώ βγήκα και η Μαρία έκατσε κι άλλο. Πήγαινα να καθίσω και όταν φτάνω, μου λέει η πεθερά μου:

-    «Τι είναι αυτό;»

-    «Ποιο;»

-    «Αυτό εκεί κάτω...»

Δεν ήξερα τι να κάνω. Ντράπηκα τόσο πολύ και είχα κοκκινίσει. Τότε μου λέει εκείνη:

-    «Σιγά… πως κάνεις έτσι;»

Εγώ είχα τρελαθεί! Δεν ήξερα τι να κάνω...

Αφού πήγαμε σπίτι, την άλλη μέρα η Μαρία δούλευε κι εγώ είχα ακόμα άδεια. Όταν έφυγε η Μαρία για την δουλειά της, ήρθε η πεθερά μου και ξάπλωσε δίπλα μου. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα. Μετά από λίγο που ξύπνησα, την ρωτάω:

-    «Τι κάνεις εσύ εδώ;»

-    «Εσένα περιμένω να ξυπνήσεις».

Ήταν στο κρεβάτι μου γυμνή και όταν σηκώθηκα, μου ορμάει και ξεκινάει να με γαμάει! Έκατσα ακίνητος γιατί το ήθελα κι εγώ. Ξεκίνησε να παίρνει πίπα. Τον έβαλε όλον μέσα της και την χύνω μέσα σε δυο λεπτά. Μετά από λίγο, έκατσε στα τέσσερα και της ξέσκιζα το κωλαράκι της! Ήταν τέλειο!

Από τότε, το κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα χωρίς προφυλάξεις. Στην αρχή, είχε μείνει έγκυος και πήγαμε και το έριξε. Από τότε, παίρνει αντισυλληπτικά και την γαμάω ανελέητα. Την Μαρία την πηδάω πλέον πολύ σπάνια γιατί γουστάρω την πεθερά μου. Είχαμε δυο μέρες να το κάνουμε και το βράδυ της είπα:

-    «Αύριο το πρωί, θα σε περιμένω στο ξενοδοχείο».

Μου είπε εντάξει και πήγα μέσα για ύπνο. Η Μαρία είχε όρεξη για γαμήσια. Ξεκίνησα να την γαμάω και να φωνάζω για να με ακούσει η άλλη μέσα. Εγώ είχα κανονίσει με τον κολλητό μου να έρθει να γαμήσουμε την πεθερά μου. Αυτή δεν το γνώριζε αυτό. Το πρωί φύγαμε μαζί από το σπίτι λέγοντας την Μαρία διάφορα. Πήγαμε στο ξενοδοχείο. Εγώ πήγα στο μπάνιο και έστειλα μήνυμα σε ποιο δωμάτιο είμαστε. Μετά από ένα λεπτό, ήρθε ο κολλητός μου. Με ρώτησε:

-    «Τι κάνει αυτός εδώ;»

-    «Εγώ τον φώναξα για να σε γαμήσουμε παρέα».

Έφερε αντιρρήσεις. Δεν ήθελε... Την έβαλα κάτω και ξεκίνησα να της σκίζω τα ρούχα της. Μετά από λίγο, έκατσε… και μας έλεγε:

-    «Σιγά - σιγά…»

Την πήραμε παρτούζα με τον κολλητό μου. Την ξεκωλιάσαμε! Κάποια στιγμή, εμένα μου έπαιρνε πίπα και ο φίλος μου γαμούσε από τον κώλο. Μετά αλλάξαμε. Και στο τέλος, ένας από τον κώλο κι ο άλλος από το μουνί της. Όταν τελειώσαμε, την ρωτάω:

-    «Σου άρεσε μωρή πουτάνα;»

Δεν μου απάντησε… αμέσως, αφού την περάσαμε από τρία χέρια ο καθένας μας, σηκωθήκαμε να ντυθούμε και να φύγουμε. Η πεθερά μου δεν μπορούσε να σηκωθεί. Φοβήθηκα πάρα πολύ! Δεν ήξερα τι να κάνω. Έφυγε ο φίλος μου κι έμεινα εγώ. Η πεθερά μου, μου είπε πολύ σιγά:

-    «Θα μου το πληρώσεις ακριβά αυτό που έκανες…»

Εννοούσε για τον φίλο μου γιατί δεν ήξερε τίποτα. Και μου είπε ότι την επόμενη φορά, θα φέρει μια φίλη της για να με λιώσουν. Πλέον… αγαπάω πιο πολύ την πεθερά μου από την γυναίκα μου. Την βρίσκω μαζί της! Δεν θέλω να φύγει ποτέ από κοντά μου...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")