Η τιμωρία της μάνας

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας! Με λένε Ηρακλή και είμαι 19 ετών. Θα σας διηγηθώ ένα περιστατικό που μου είχε συμβεί πριν ένα χρόνο. Εγώ από μικρός είχα καύλες με πολλές συγγενείς μου θείες, ξαδέρφες (πρώτες και δεύτερες και τρίτες και από όλα κλπ) αλλά κυρίως ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα με την μάνα μου και τις δίδυμες αδελφές μου.

Έτσι, για να μπαίνω και σιγά-σιγά στο θέμα μας για να ηρεμώ τις τρελές μου καύλες, μπάνιζα την μάνα μου η οποία είναι θεά με όλη την σημασία της λέξεως. 1.79, 65 κιλά, τέλειες αναλογίες (παρά τα 48 της χρόνια), ολοστρόγγυλες βυζάρες νούμερο 4, πεταχτή και τουρλωτή κωλάρα και φυσικά μπάνιζα και τις μουνάρες τις αδελφές μου οι οποίες είχαν πάρει από την μάνα τους και ήταν δυο 21χρονες μουνάρες, ψηλές γύρω στο 1.82 με χαριτωμένα βυζάκια, αλλά μια κωλάρα κόλαση και οι δυο.

Μια μέρα, το θέμα έφτασε στο απροχώρητο… εκεί που μπάνιζα τις αδελφές μου από την κλειδαρότρυπα να αλλάζον, τις βλέπω και αρχίζουν να σκάνε γλωσσόφιλα και τελικά να αρχίζουν να γλείφονται παντού! Εγώ καύλωσα στο φουλ και ήθελα να μπουκάρω μέσα στο δεμάτιο και να τις ξεσκίσω από παντού. Τελικά συγκρατήθηκα και πήγα και τράβηξα μια μαλακία να ηρεμίσω. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου… τις σκεφτόμουν συνέχεια και έκανα συνειρμούς με αυτές, να τις γαμάω από παντού.

Μετά από λίγες μέρες καθώς είχα ξεπεράσει και αυτό που είχα δει με τις αδελφές μου, συνέχιζα να μπανίζω τις μουνάρες του σπιτιού μου… στο μπάνιο στο δωμάτιο… και τα λοιπά και τι βλέπω; Βλέπω την μάνα μου γυμνή στο κρεβάτι, με ένα μεγάλο δονητή και να γαμιέται! Όταν είδα την μουνάρα της να ξεσκίζεται από τον μεγάλο δονητή, καύλωσα στο φουλ αλλά και πάλι κώλωσα να μπουκάρω μέσα και τελικά κατέληξα στην μαλακία. Εκείνη την μέρα όμως, νομίζω ότι μπορεί να με κατάλαβε κιόλας (γιατί την παρακολουθούσα από την μισάνοιχτη πόρτα του δεματίου της και έκανα κάποιο θόρυβο) αλλά από την καύλα της δεν μου έδωσε σημασία. Είχε χωρίσει και με τον πατέρα και θα είχε καιρό να τον φάει σίγουρα.

Μετά από όλα αυτά με τις αδελφές μου και την μάνα μου, θα καταλαβαίνετε ότι θα είχα τρελές καύλες και αυτό που έκανα ήταν να τους πετάω συνέχεα υπονοούμενα και τέτοιες μαλακίες διάφορες. Δεν είχα κάτι άλλο να κάνω αφού, και κανονικά να τις έβλεπα σκεφτόμουν αυτά που είχα δει και καύλωνα.

Μια μέρα όμως μετά από πολλές προσπάθειες να καταφέρω αυτό που ήθελα, τελικά ήρθε από μόνο του. Η μάνα μας είχε φύγει και είχε πάει σε μια θεία μας για μερικές μέρες και οι ψωλίτσες οι αδελφές μου το βράδυ ετοιμάστηκαν για να πάνε σε κάνα κλαμπάκι. Όταν έφυγαν εγώ σαν καλός μαλάκας έβαλα μια τσοντούλα στο pc να τραβήξω καμιά μαλακία και κοιμήθηκα.

Κατά τις 4:00 ξύπνησα από κάτι γελάκια και φωνές. Πάω στο σαλόνι και κοιτάζω προσεκτικά, και βλέπω τις αδελφές μου οι οποίες είχαν κάνει κεφάλι από το ποτό, να είναι όλο πειράγματα και διάφορα τέτοια πονηρά, ώσπου σε κλάσματα δευτερολέπτου, κατέληξαν ολόγυμνες να φιλιούνται. Εγώ δεν έχασα αυτήν την μοναδική ευκαιρία και μπούκαρα. Αυτές δεν ξαφνιάστηκαν καθόλου και τις πλησίασα… και τελικά κατέληξα να τις γλύφω.

Εκείνες μαζί μετά, πήραν το καυλί μου και άρχισαν να με πιπώνουν και οι δυο ώσπου έχυσα… αλλά εκείνες δεν σταμάτησαν την πίπα και γρήγορα ξανακαύλωσα αφού ξαναγέφτηκα το μουνάκι τους… σιγά-σιγά άρχισα να τις γαμάω από το μουνί, λίγο την μια λίγο την άλλη.
Έτσι, μας πήρε το πρωί και ξυπνήσαμε από τις φωνές της μάνας μου η οποία είχε γυρίσει από την θεία μου.

Μην ξέροντας τι να πούμε εμείς και πριν προλάβουμε να αντιδράσουμε, λέει η μάνα μου:
- Θα σας τιμωρήσω και τους τρεις! μην κουνηθείτε από την θέση σας και έρχομαι σε ένα λεπτό.
Και πήγε στο δωμάτιο της. Μετά από ένα λεπτό, και προς μεγάλη μας έκπληξη, βλέπουμε την μάνα μας να σκάει στο σαλόνι με τον μεγάλο δονητή που είχε και με κάτι προστυχόρουχα.
Εγώ έμεινα μαλάκας εντελώς όπως και οι αδελφές μου που ήταν άφωνες! Τότε λέει η μάνα:
- Εσύ μικρέ, θα μας πάρεις όλες από κώλο και από μουνί! Αυτή θα είναι η τιμωρία σου!
(Ωραία τιμωρία! Σκέφτηκα… αλλά βιάστηκα να μιλήσω…)

Τότε πλησίασε και άρχισε να με φιλάει, ενώ οι αδελφές μου άρχισαν και αυτές να φιλιούνται. Μετά από λίγο, κάναμε ένα τέλειο 69 και μετά άρχισα να την γαμάω γερά από το μουνί, ενώ οι άλλες οι ψωλίτσες γλειφόντουσαν μαζί με την μάνα τους. Μετά, γυρνάει και μου ανοίγει την κωλάρα της να την πάρω και από εκεί… ώσπου την έχυσα μες στον κώλο της…

Και μου λέει μετά:
- Μια - μια τις αδελφές σου τώρα!
Εγώ εξαντλημένος από το βράδυ και από το γαμήσι με την μάνα μου, έπρεπε με λίγα λόγια να πάρω και τις αδελφές μου! Τες πα! Αρχίζω με την πρώτη… αφού μου έκανε ένα περιποιημένο τσιμπουκάκι για να καυλώσω… άρχισα να της πηδάω το μουνάκι δυνατά ώσπου άρχισε να βογγάει από ηδονή.

Κατά την διάρκεια που πήδαγα την μια αδελφή, η μάνα μου πηδούσε με τον μεγάλο δονητή της άλλης μου αδελφής τον κώλο, κάνοντας την να φωνάζει και σχεδόν να κλαίει από πόνο… έτσι και εγώ άρχισα να γαμάω την αδελφή μου από τον κώλο. Στην αρχή, πήγαινα σιγά-σιγά ώσπου της τον έβαλα όλο μέσα και ακούστηκε σε όλη την γειτονιά (που λέει ο λόγος) από ηδονή και πόνο… αλλά και μένα ο πόνος ήταν μεγάλος, και ο πούτσος μου είχε γίνει κατακόκκινος! Τες πα.

Για να τελειώνω, αφού την έχυσα, ακoλούθησε η ίδια διαδικασία και με την άλλη μου αδελφή αλλά κι αυτή δεν την γλύτωσε… την πήρα και από μουνί, και από κώλο όπως και η προηγούμενη δεν την γλύτωσε από την σκληρή μάνα.

Έτσι τελειώσαμε και από εκείνη την ήμερα, δεν ξανά επαναλήφθηκε τίποτα τέτοιο, αν και καμιά φορά γίνεται καμιά κατάσταση με τις αδερφούλες μου… αλλά είμαστε προσεκτικοί.**********************************************************
Ξέχασα να σας πω πριν… μετά το περιστατικό με την μάνα μου και τις αδελφές μου, πονούσε ο πούτσος μου για δυο μέρες και οι αδελφές μου σχεδόν δεν μπορούσαν να κάτσουν!
Αυτή ήταν τες πα η τιμωρία της μάνας
**********************************************************

Φίλοι, καλά και πολλά γαμήσια!!!
(αλλά μην το παρακάνετε)