Βοήθεια από τη μαμά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)
Με λένε Στράτο και η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Διαδραματίστηκε πριν από 10 χρόνια όταν ήμουν ακόμα φαντάρος. Είχε έρθει η μητέρα μου εκεί όπου υπηρετούσα για μια απλή επίσκεψη και γενικά να με δει. Εδώ να σημειώσω ότι η μητέρα μου δεν είναι καμιά ιδιαίτερα όμορφη γυναίκα, απλά μικροδείχνει για την ηλικία της (45 τότε) με ωραίο σώμα, πεταχτό κωλαράκι και κυρίως με ένα κατάμαυρο μουνάκι, το οποίο ανέκαθεν έβλεπα γιατί και εκείνη πολλές φορές απ το μπάνιο έβγαινε γυμνή και δεν την ένοιαζε.

Από τότε είχα αμέτρητες φαντασιώσεις με το μουνί της, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα συμβεί αυτό που συνέβη. Όπως είπα είχε έρθει για λίγες μέρες εκεί που υπηρετούσα, σε ένα νησί πιο συγκεκριμένα. Ένα βράδυ είχαμε βγει για φαγητό. Εκείνη φορούσε ένα στενό ολόσωμο φόρεμα, πολύ κοντό, που καθώς κάθονταν στην καρέκλα φαινόταν το μικροσκοπικό κυλοττάκι της, με τις τρίχες να προεξέχουν. Περιττό να πω ότι βλέποντας το είχα καυλώσει τρομερά. Καθώς μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων μου λέει:

· Κάνα κοριτσάκι γιε μου, παίζει;
· Μπα! Λέω. Εδώ θα πρέπει πρώτα να τάξεις γάμο και μετά να κάνεις κάτι.
· Κρίμα… μου λέει. Γιατί αν κρίνω απ τη βερμούδα σου που είναι εξογκωμένη, έχουμε..... φουσκοθαλασσιές.

Τίποτα δεν προμήνυε το τί θα επακολουθούσε. Φεύγοντας απ το μαγαζί, διανύσαμε μερικά μέτρα απ το μαγαζί, πηγαίνοντας για το ξενοδοχείο όπου έμενε, υπήρχε ένας έρημος χώρος με δέντρα και κάτι χαλάσματα. Η μητέρα μου μου είπε:

· Σταμάτα! Πάω για την ανάγκη μου και έρχομαι.

Δεν άντεξα. Την ακλούθησα και από απόσταση την είδα να κατεβάζει το κυλοττάκι της. Η καύλα μου είχε φτάσει στο κόκκινο βλέποντας τις τρίχες απ τη μουνάρα της. Τον έβγαλα έξω και άρχισα να μαλακίζομαι. Στα δύο - τρία τρομπαρίσματα έχυσα. Δεν πρόλαβα μα συνέλθω και ξαφνικά, εμφανίζεται μπροστά μου!

· Τι κάνεις εκεί;;; Μου λέει με έκπληξη και οργή ταυτόχρονα.
· Ε, να! Της λέω. Έχω να πάω με γυναίκα 5 μήνες (είχαμε πήξει στις υπηρεσίες) και πάντα με ερέθιζε το μουνί σου, της εξομολογήθηκα.

Αφού έβαλε τα χέρια της στο στόμα από ντροπή, συνήλθε απ το σοκ και μου λέει:

· Έλα πιο μέσα στο χάλασμα. Καταλαβαίνω ότι είσαι άντρας και έχεις ανάγκες, αλλά το μόνο που μπορεί να κάνει η καλή σου η μαμά είναι αυτό.

Και τότε ανεβάζει το φόρεμα της πιο πάνω, κατεβάζει το άσπρο κυλοττάκι της και με τραβάει πάνω της. Μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και μου βγάζει τον πούτσο έξω.

· Ωχ! Καύλες αγόρι μου! Μου λέει.

Μου τον φέρνει κοντά στο μουνί της και μου λέει:

Κοίτα το μουνί μου ενώ εγώ θα στον παίζω, δεν μπορώ να σ’ αφήσω για κάτι άλλο γιατί δεν θέλω αιμομιξίες και όχι τίποτα άλλο είμαι και στις γόνιμες μέρες μου.
Οκ! Είπα. Απ’ το καθόλου...

Άρχιζε το τρομπάρισμα ενώ η μουνάρα της ήταν κολλημένη πάνω τον πούτσο μου.

· ΑΑΧχχχχχχχ! Μου έκανε. Ωχχχχχχχχχχ! Παιδί μου! Χύσε τη μούνα μου, είναι η ευκαιρία σου τώρα!!

Είχα κολλήσει πάνω της και στη θέα του μουνιού της, δεν άργησα μετά από κάνα 2λεπτο να κάνω μούσκεμα το χέρι της και το μουνί της.

· Παιδί μου, μου είπε, πιστεύω τώρα να νιώθεις κάπως καλύτερα…

· Ω, ναι! Ευχαριστώ μαμά. Της είπα.

Ντυθήκαμε γρήγορα και φύγαμε.