Το ποντίκι

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Η ιστορία είναι αληθινή και διαδραματίστηκε πριν επτά χρόνια στην Αθήνα. Η δουλειά μου είναι φωτογράφος. Από γκόμενες δεν είχα ξέμεινα ποτέ και αυτό το όφειλα στο ότι είμαι χαλαρός μαζί τους και ποτέ δεν ζήτησα κάτι, έντονα και απαιτητικά από εκείνες. Εκείνη την εποχή ήμουν στην αρχή της ‘καριέρας’ μου (να το πω έτσι) και φυσικά είχα οικονομικές στενότητες μετά από δυο χρόνια σπουδών, είχα να πληρώσω ρεύμα τηλέφωνο κοινόχρηστα, νοίκι σε μια άθλια γκαρσονιέρα που μέχρι και τρωκτικά και κατσαρίδες είχα δει κάποιες φόρες στην κουζίνα…

Στους γονείς μου το είχα ξεκόψει για κάθε είδους βοήθεια. Έτσι με την περηφάνια μου ακμαία, δεν είχα τίποτα άλλο και κάθε 15 του μήνα ήμουν σε μαύρα οικονομικά χάλια. Εκείνο τον καιρό ‘τραβιόμουνα’ με την Σοφία, μια πανέμορφη αδύνατη ξανθιά, αλλά στο σεξ αδιάφορη όσο δεν φαντάζεσαι! Βέβαια εγώ δεν είχα επιλογές και η Σόφη ποτέ δεν πίεσε να της κάνω δώρα και τραπέζια. Ήταν ευχαριστημένη με μια καλή ταινία, ένα ‘υποτιθέμενο’ σπιτικό φαγητό και ένα καλό γαμήσι.

Έτσι ήμουν κι εγώ ευχαριστημένος μαζί της και δεν έλεγα να την ‘κάνω’ από την αγκαλιά της, παρότι η μαλακία ήταν καλύτερη μερικές φορές από το να κάνω έρωτα μαζί της. Είχαν πέσει όλα τα κακά μαζί εκείνη την εποχή και έλεγα, ‘τι άλλο θα μου συμβεί να δω’, και τότε συνέβη. Τηλεφώνημα πρωί του Σαββάτου, από την επαρχία και την μάνα μου… ότι στις οκτώ θα έρθει η αδερφή μου να την φιλοξενήσω για τρεις με τέσσερις ημέρες για να πάει σε ένα γάμο μια φίλης της. Πω πω! Μέσα στον ύπνο μου τέτοια ξενέρα, δεν είχα ξαναφάει! Αμέσως σκέφτηκα: θα έρθει το μαλακισμένο να μου σπάσει τα νεύρα.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και κοίταξα το σπίτι. Ένα τεράστιο χάλι ήταν! Πρέπει να συμμαζέψω και να πάω για ψώνια, αλλά με τι λεφτά; Τα τελευταία τα είχα δώσει στο γυμναστήριο (μπορεί να μην είχα να φάω, αλλά την γυμναστική δεν την σταματούσα), γιατί πήγαινα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο και εκεί ξεθύμανα ότι και να μου συνέβαινε.

Αποφάσισα να φωνάξω την Σόφη να μου καθαρίσει λιγάκι. Έτσι θα κατάφερνα τρία πράγματα, να καθαριστεί το αχούρι που έχω, να της εξηγήσω να μην έρθει τρεις - τέσσερις μέρες μέχρι να ξεκουμπιστεί η αδελφή μου, και να πάω στο γυμναστήριο να ξεθυμάνω αφήνοντας στην Σόφη να κάνει όσο γίνεται καλύτερο καθαρισμό. Βέβαια για να είμαι ακριβής, η Σόφη δέχτηκε αμέσως, αλλά βέβαια ήθελε σαν αντάλλαγμα ένα καλό γαμήσι που σίγουρα δεν το γλίτωνα! Και για να πω την αλήθεια όχι ότι με χαλούσε κιόλας, με την ένταση που είχα.

Έτσι μετά το σεξ με την Σόφη, έκανα ένα γρήγορο ντουζάκι πήρα τον σάκο με τις φόρμες και τα υπόλοιπα, και ξεκίνησα για το γυμναστήριο, αφού ευχαρίστησα την Σοφούλα για την κατανόηση της και της είπα να βάλει το κλειδί μέσα στην γλάστρα για να το βρω μετά καθώς γυρίσω. Την φίλησα και έφυγα, απογευματάκι τότε, πήγα στο γυμναστήριο αλλά δεν είχα και πολύ διάθεση να κάνω τίποτα. Έτσι, μετά από είκοσι λεπτά κατέληξα με τον Τάσο (τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου) να μιλάμε για γκόμενες και τα ταύτα.

Κατά τις επτά γύρισα σπίτι, πήγα στην γλάστρα και πήρα το κλειδί. Μπήκα μέσα και άνοιξα τα φώτα. Το σπίτι έλαμπε από καθαριότητα! Υπήρχε και ένα σημείωμα πάνω στο τραπεζάκι από την Σόφη, που μου έλεγε ότι βρήκε άδειο το ψυγείο και αγόρασε μερικά τρόφιμα, χυμούς και ένα μπουκάλι ουίσκι που μου αρέσει, και ότι να μην στεναχωριέμαι θα της τα δώσω όποτε έχω. Χαμογέλασα γιατί με έβγαλε από την δύσκολη θέση και πήρα αμέσως το μπουκάλι και έβαλα ένα ποτάκι, μαζί με λίγη χαλαρή μουσική να ηρεμήσω. Και κατευθείαν πήγα να κάνω ένα ντουζάκι.

Όλα τα είχε προβλέψει η Σόφη και είχε ανάψει το ζεστό νερό και έτσι πολύ γρήγορα είμαι στην μπανιέρα και έκανα ένα καυτό ντους. Τελειώνοντας, έβγαλα μια καθαρή πετσέτα και άρχισα να σκουπίζομαι παρατηρώντας τον ορθωμένο μου πούτσο που με εκλιπαρούσε για μια μαλακία! Ενέδωσα για λιγάκι αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα έρθει η αδερφή μου και πέρασα την πετσέτα στην μέση μου και πήγα να βάλω άλλο ένα ποτάκι όσο ήμουνα μονάχος, μέχρι να ντυθώ. Δεν θα είχαν περάσει ούτε πέντε λεπτά όταν χτύπησε η πόρτα και αμέσως κατάλαβα ότι τελείωσαν τα λεπτά της ελευθερίας μου και άρχιζε η μουρμούρα. Άνοιξα την πόρτα και είδα το γνώριμο πρόσωπο της αδερφής μου (δεν την είχα δει γύρω στα δυο χρόνια) να με κοιτάζει χαμογελαστά ενώ είχε μια μικρή βαλιτσούλα στο χέρι. Μπήκε μέσα, έκλεισε την πόρτα με αγκάλιασε και με φίλησε στο μάγουλο.

-    «Μμμμ! Πόσο ομόρφυνες!», μου είπε. «Και τι όμορφο και καθαρό σπίτι! Μπράβο αδελφούλη! Σίγουρα καθάρισες για εμένα ε;»

Και μου έδωσε άλλο ένα φιλί στο μάγουλο…

-    «Μπάνιο έκανες;»

Με ρώτησε, καθώς με είδε με την πετσέτα γύρω μου. Της κούνησα το κεφάλι καταφατικά. Έβγαλε το παλτό της και έμεινε με ένα κολλητό μαύρο μπλουζάκι και μια κοντή μαύρη φούστα. Την κοίταξα και με διαπέρασε ένα ρίγος…

-    «Αδυνάτισες ε;», της είπα.

-    «Ναι! Έχασα μερικά κιλά… για δες, δεν είμαι πιο όμορφη;»

Και έκανε γελώντας μια στροφή….

-    «Εεεεεεεεε;», μου είπε.

Την κοίταξα καλύτερα και παρατήρησα το μεγάλο στήθος της, που οι ρώγες φαινόταν σχεδόν καθαρά μέσα από το στενό μπλουζάκι της. Η λεπτή γεμάτη χάρη μέση της λικνιζόταν ευχάριστα, και τα πανέμορφα ψηλά πόδια της ήταν σαν αγαλματένια. Σκέφτηκα ότι όντως είναι πολύ όμορφη, αλλά αυτό δεν μου έφτιαξε το κέφι ιδιαίτερα γιατί ήτανε μεγάλο σπασικλάκι που με νευρίαζε. Καθίσαμε (εγώ σε μια πολυθρόνα και εκείνη απέναντι μου στο κρεβάτι), και άρχισε να μου λέει κουτσομπολιά του χωριού ενώ έβγαζε και ταχτοποιούσε τα πράγματα της. Εγώ βασικά δεν άκουγα να πω την αλήθεια. Είχα βάλει των ‘αυτόματο’ (κούνημα του κεφαλιού που σημάνει ‘ναι’ ) και έπινα το ουίσκι μου, κοιτώντας την πιο παρατηρητικά…

Μου είπε να της βάλω ένα ποτό και εκείνης κι εγώ υπάκουσα πρόθυμα… ωστόσο, συνέχισε να μιλάει και εγώ να την παρατηρώ και να σκέπτομαι συνεχώς ότι έχει μεγαλώσει η μικρή αδελφή μου και έχει εξελιχτεί σε μούναρο τρελό. Όλα πάνω της ήταν τέλεια τα μαλλιά της μαύρα και μακριά (μέχρι την μέση) το σώμα της ήταν αθλητικό, το στήθος της πολύ μεγάλο και στητό… αυτές οι υπέροχες ρώγες που πάντα διαγράφουν πάνω στο μπλουζάκι με αναστάτωναν… και το όμορφο κωλαράκι της, δύσκολα δεν το θαύμαζες αν ανήκες στο αντρικό είδος.

Κάποια στιγμή ένιωσα τον πούτσο μου να σκληραίνει, να μεγαλώνει, και δεδομένου ότι ήμουν με την πετσέτα στην μέση μου ακόμα, άρχισα να κουνώ τα πόδια με τέτοιο τρόπο ώστε να μην γίνω ρεζίλι. Έτσι περάσαμε αρκετή ώρα, και ήπιαμε και οι δυο αρκετά. Κάποια στιγμή, μου είπε ότι θέλει κάνει ένα ντουζάκι για να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί. Της έδωσα καθαρές πετσέτες και πήγε να γδυθεί.

Σε πολύ λίγο εμφανίστηκε με την μεγάλη πετσέτα γύρω από το στήθος της ζωσμένη, που κάλυπτε με δυσκολία την επίμαχη περιοχή της. Και έφερε τα ρούχα και τα εσώρουχα που είχε βγάλει να τα ακουμπήσει στο κρεβάτι. Μετά χάθηκε στο μπάνιο και άκουγα μόνο το νερό που έτρεχε. Καθόμουν και σκεπτόμουν… ένιωθα πολύ μαλάκας που κοιτούσα ερωτικά την αδερφή μου, και σκέφτηκα να τραβήξω μια γερή μαλακία να ξεκαυλώσω, να ηρεμήσω για να μην το ξανασκεφτώ.

Κοίταξα το μπουκάλι το ουίσκι και πλάκα - πλάκα είχαμε πιει πάνω από το μισό μαζί. ‘Ρε μήπως είναι από το ποτό όλο αυτό..;’ μονολόγησα αλλά αμέσως το διέψευσα στον εαυτό μου γιατί δεν έστεκε με τέτοια μουνάρα που είχα απέναντι μου. Δεν ήτανε δύσκολο τελικά. Σκέφτηκα... Χαμένος στις σκέψεις μου, κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα του μπάνιου και άκουσα την φωνή της:

-    «Μωρό μου (χαϊδευτικά) έχεις στο ψυγείο κάτι σε χυμό;»

Σκέφτηκα…

-    «Ναι, έχω! Άνοιξε και πάρε…», της είπα.

Την άκουσα να περπατά ξυπόλυτη μέχρι την κουζίνα και να ανοίγει το φώς…

-    «Σε ποιο ράφι…; Ααααααααααααααααααααααααα!!!»

Η χειρότερη στριγκλιά που έχω ακούσει στην ζωή μου! Στα ξαφνικά… Σκέφτηκα και έτρεξα προς την κουζίνα… το θέαμα με άφησε μαλάκα. Η αδελφή μου ολόγυμνη πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, η πετσέτα της στο πάτωμα, να μου δείχνει κάτι με το δάχτυλο της και να μου φωνάζει πανικόβλητη: ‘

-    «Σκότωσε το! Σκότωσε το!!!»

Εγώ εντωμεταξύ να έχω πανικοβληθεί! Γιατί είναι έτσι πάνω στο τραπέζι και τι να σκοτώσω; Κοίταξα προς τη διεύθυνση που μου έδειχνε και είδα ένα μικρό ποντίκι, που και αυτό τα είχε χάσει με τις στριγκλιές και έψαχνε να βρει ένα μέρος να κρυφτεί. Το θέαμα όμως που αντίκριζε η αδερφή μου, ένα ποντίκι να γυρνάει γύρω  - γύρω και εμένα να μην ξέρω τι να κάνω, την έκανε να στριγκλίζει και να φωνάζει περισσότερο. Αυτό τράβηξε μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι που βρήκα ένα μπρίκι και το πέταξα προς το μέρος του ποντικιού. Όπως είναι φυσικό, επειδή είχα πανικοβληθεί αστόχησα, και το μικρό ποντικάκι βρήκε την ευκαιρία και χώθηκε κάτω από το ψυγείο και εξαφανίστηκε… Σκέφτηκα και γύρισα γρήγορα προς την αδελφή μου που έκλαιγε με αναφιλητά πάνω στο τραπέζι. Ίσως δεν έδινε σημασία εκείνη, αλλά εγώ παρατηρούσα την γύμνια της και το υπέροχο κορμί της ενώ εκείνη έκλαιγε γοερά. Κοίταξα την πετσέτα της στο πάτωμα, την σήκωσα και πήγα να την δώσω. Έβαλε άλλη μια στριγκλιά…

-    «Όχι! Όχι! Μη!»

Περπατούσε το ποντίκι πάνω! Την πέταξα στο πάτωμα και ασυναίσθητα έπλυνα τα χέρια μου επιτόπου.

-    «Να πάω να σου φέρω μια άλλη…» της είπα.

-    «Όχι! Όχι! Μην με αφήνεις μόνη. Φοβάμαι…»

Και γαντζώθηκε πάνω μου. Ένιωσα το γυμνό της στήθος πάνω στο δικό μου και ανατρίχιασα! Ενώ εκείνη συνέχισε να κλαίει στον ώμο μου έχοντας με αγκαλιά…

-    «Τι θα κάνουμε τώρα; Εδώ θα μείνουμε;» της είπα μετά από κανένα δίλεπτο.

Εκείνη σκούπισε τα δάκρυα της και είπε με αναφιλητά:

-    «Φοβάμαι να πατήσω κάτω, μην ξανά εμφανιστεί…»

Την κοίταξα απορημένος αλλά γρήγορα πήρα απόφαση. Την πλάγιασα λιγάκι και την έπιασα από τους μηρούς της… την σήκωσα, ενώ εκείνη είχε γαντζωθεί και με έσφιγγε με δύναμη, και άρχισα να περπατώ καμαρωτά σαν ήρωας που μόλις έσωσε την πριγκίπισσα! Συνέχισα να περπατώ προς το σαλόνι - κρεβατοκάμαρα. Κοντοστάθηκα όμως να κλείσω το φως, αλλά από την προσπάθεια και την ένταση, μου έφυγε και η δικιά μου πετσέτα και έπεσε κάτω μόλις έκλεισα το διακόπτη.

Σκέφτηκα ειρωνικά για τον εαυτό μου, αλλά δεδομένου ότι και τα δυο χέρια μου κουβαλούσαν την αδερφή μου, δεν είχα επιλογή να πιάσω την πετσέτα μου και έτσι συνέχισα να περπατώ. Δεν αισθάνθηκα ντροπή, γιατί είναι γυμνή αυτή, είμαι γυμνός και εγώ, σκέφτηκα…

Περπάτησα την μικρή διαδρομή μέχρι το σαλόνι και έκλεισα και εκεί τα φώτα. Εκεί, για να μην με προσέχει, αλλά πάντα έχω αναμμένα τα χαμηλά φώτα ενός πορτατίφ δίπλα στο κρεβάτι. Ανέβηκα με τα πόδια στο κρεβάτι και κάθισα οκλαδόν έχοντας αγκαλιά την αδελφή μου. Βέβαια δεν πρόσεξα ή δεν ήθελα να προσέξω, και ακούμπησα το κωλαράκι της αδερφής μου πάνω στον πούτσο μου, ο οποίος δεν αδιαφόρησε όπως είχα φανταστεί και σκλήρυνε απότομα! Πράγμα που βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητο από την αδελφή μου, που προσπάθησε να πάρει μια καλύτερη θέση να μην εμποδίζει κανένα, διαπιστώνοντας συγχρόνως ότι είμαι και εγώ χωρίς καμία κάλυψη πλέον αλλά και ψιλοκαυλωμένος.

Αλλά η κίνηση που έκανε, έφερε το σκληρό πλέον πούτσο μου ακριβώς στην σχισμή του μουνιού της από την πλευρά της… και μόλις το κατάλαβε, σταμάτησε από ντροπή να κάνει οποιαδήποτε κίνηση, για να μην προκαλέσει οτιδήποτε άλλο… αλλά πλέον ήταν αργά… μέσα στο λιγοστό φως και στην ησυχία που είχαμε, εκείνη φοβόταν να αποτραβηχτεί και να φύγει ενώ εγώ φοβόμουν να τραβηχτώ για να μην δείξω την μισοκαυλωμένη μου πούτσα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι το ένα μου χέρι ήταν ακριβώς πάνω στο στητό στήθος της και η ρώγα της σκλήραινε όλο και πιο πολύ…!

Και όσο το αισθανόμουν αυτό, σκλήραινε η πούτσα μου περισσότερο! Εκείνη δεν μιλούσε αλλά μου έριχνε κλεφτές ματιές ενώ έκλαιγε, πιο σιγά πλέον και το βλέμμα της είχε κάτι, σαν να μου έλεγε να πάρω μια απόφαση. Εγώ δεν έκανα τίποτα, εκτός από το να νιώθω την μεγάλη μαύρη ρώγα της να σκληραίνει συνεχώς και να μεγαλώνει. Το ίδιο έκανε και το πέος μου που δεν σταματούσε πουθενά. Είχα αρχίσει να καυλώνω απίστευτα και δεν ήξερα πώς να το αποφύγω όλο αυτό, και τι να κάνω; Έτσι μείναμε αρκετή ώρα (δεν θυμάμαι πόσο, αλλά θυμάμαι ότι εκείνη σταματούσε σιγά - σιγά να κλαίει κι εγώ να καυλώνω συνεχώς περισσότερο).

Κάποια στιγμή που όλα ήταν πια εμφανή, αφού η πούτσα μου είχε βρει το δρόμο προς το μουνάκι της αδερφής μου και την γαργαλούσε στα μουνόχειλα από την τεράστια καύλα που είχα, η αδελφή μου κουνήθηκε λιγάκι… ίσως για να μην υπάρχει περίπτωση να αστοχήσω (στην πραγματικότητα έσπρωξε το κωλαράκι της πιο πίσω για να μπω λίγο μέσα της) και με μια αργή αλλά σταθερή κίνηση του κορμιού της, σπρώχνει το σώμα της έτσι, που έμπαινε σιγά - σιγά ο πούτσος μου στο υγρό (τότε το κατάλαβα) μουνί της… και αρχίζει να κάνει κινήσεις ώστε ο πούτσος μου να μπαίνει σε κάθε της κίνηση όλο και βαθύτερα μέσα της… ενώ παράλληλα άρχισε να βαριανασαίνει, και σε λιγάκι να βογκάει σιγανά…

Εντωμεταξύ, είχα πλήρως καυλώσει και έκανα κι εγώ κινήσεις… αλλά ακόμα είμαστε άβολα. Έτσι, σε αυτό το μοτίβο, μείναμε αρκετή ώρα με το παιχνίδι του: σιγά - σιγά… μέσα - έξω… αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπήκα αρκετά μέσα της. Ένιωθα τεράστια καύλα ωστόσο, αλλά και ντροπή, που είχα την επιθυμία να ξεσκίσω το μουνάκι της αδερφής μου. Τότε πήρα την μεγάλη απόφαση! Την σήκωσα στον αέρα και την έφερα τούμπα προς τα εμένα. Μου άνοιξε αμέσως τα πόδια και τα πέρασε γύρω από την μέση μου, ενώ ήμουν οκλαδόν, και μπήκα μέσα της από μπροστά πλέον, έχοντας σαν θέα το υπέροχο στήθος της, που ανεβοκατέβαινε σε κάθε μας κίνηση που κάναμε, και μας προκαλούσε ηδονή…

Έσκυψα στο στήθος της και άρχισα να φιλάω και να δαγκώνω γλυκά τις τεράστιες μαύρες ρώγες της, μέχρι να ακούσω να αναστενάζει από καύλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ξαναδεί πιο μεγάλες ρώγες και θηλές. Εκείνη δεν μιλούσε… μόνο με κοιτούσε… αναστέναζε και δαγκωνόταν με κλειστά τα μάτια… αλλά σιγά - σιγά άρχισε να μου φιλάει το λαιμό. και το πηγούνι… και πάλι κατέβασα το πρόσωπο μου, και η γλώσσα μου βρήκε την δικιά της… τι γλυκιά που ήταν! Τότε μόνο την ρώτησα:

-    «Σου αρέσει μωρό μου;»

Εκείνη με κοίταξε και κούνησε το κεφάλι της καταφατικά. Εγώ συνέχισα να σπρώχνω τον πούτσο μου στο βάθος του μουνιού της, ενώ εκείνη άρχισε να μου μιλάει καυλωμένα και ψιθυριστά…

-    «Ναι! Ναι!!! Έτσι! Έτσι αδελφούλη! Πιο μέσα… πιο δυνατά την σκληρή πούτσα σου! Είμαι καριόλα που γαμιέται με τον αδερφό της!»

Και άλλα που δεν θυμάμαι, αλλά όσο μου τα έλεγε, τόσο πιο πολύ καύλωνα και την γαμούσα πιο γρήγορα, χωρίς να σταματώ και συνέχιζα… που και που πήγαινε στο αφτί μου και φώναζε σιγανά:

-    «Χύνω η καριόλα! Χύνω αδελφούλη μου! Με κάνεις να χύνω! Χύνωωωωωωωωωω!!!»

Αλλά δεν σταματούσα, γιατί φοβόμουν μην το μετανιώσει και μου πει να σταματήσουμε.
Όταν έφτασε η στιγμή να χύσω, την σήκωσα απότομα και έπιασα το πίσω μέρος του κεφαλιού της από τα μαλλιά της και το πίεσα προς την πούτσα μου που ήταν έτοιμη να εκραγεί. Τελείωσα πάνω στις ρώγες της και μέσα στο στόμα της. Μετά την πήρα αγκαλιά και βαριανασαίναμε μαζί ακουμπώντας γυμνοί ο ένας τον άλλον, και άρχισα να την χαϊδεύω και εκείνη να μου μουρμουράει στο αφτί:

-    «Ήσουν τέλειος αδελφούλη μου! Δεν έχω ξανά καυλώσει ποτέ τόσο πολύ…!»

Και μετά από δέκα λεπτά περίπου, άρχισε να χαϊδεύει την πούτσα μου, που με το πρώτο της άγγιγμα άρχισε να καυλώνει και να σκληραίνει. Η αδελφούλα μου έδωσε ένα ρουφηχτό φιλί στο στόμα και κατέβηκε χαμηλά και μου τον πήρε στο στόμα της, όπου ένιωσα να μεγαλώνει μέσα της. Σε λιγάκι ένιωθα στην άκρη της πούτσας μου το λαρύγγι της και η αδελφούλα μου να βογκάει από ηδονή. Όταν με είχε καυλώσει αρκετά, την έβγαλε από το στόμα και μου είπε με πάθος:

-    «Θέλω να μου γαμήσεις το μουνάκι μου όπως πριν αδελφούλη…»

Και έτσι, ξαναρχίσαμε και γαμιόμασταν μέχρι το ξημέρωμα… Εκείνο το βράδυ τα κάναμε επτά με οκτώ φορές και την επόμενη δεν πήγε στο γάμο γιατί γαμιόμαστε όλη μέρα και όλη νύχτα…! Λίγο πριν φύγει (το καθυστέρησε όσο μπορούσε και έμεινε δυο ημέρες παραπάνω) συζητήσαμε αν αυτό που κάναμε είναι σωστό και μου είπε ότι πάντα με αγαπούσε πάρα πολύ και ότι ήθελε να είμαι ευτυχισμένος, και με όποια και να είμαι. Μου είπε επίσης ότι ήτανε ερωτευμένη μαζί μου από πολύ μικρή και ένιωθε ντροπή για αυτό, αλλά ήτανε διατεθειμένη να μου δοθεί όποτε της το ζητήσω χωρίς να έχει απαίτηση κάτι από αυτό μετά.

Μετά από αυτό, κάναμε έρωτα κοιτώντας στα μάτια ο ένας τον άλλον και υποσχεθήκαμε όρκους αγάπης και ότι θα το κρατούσαμε κρυφό από όλους, καθώς και ότι εκείνη θα ερχόταν σύντομα να μείνει μαζί μου με πρόσχημα τις σπουδές της. Με την Σοφία χώρισα μια εβδομάδα αργότερα, χωρίς να δώσω καμία εξήγηση.

Μετά από επτά χρόνια, συνεχίζουμε να είμαστε ζευγάρι με την αδερφή μου. Κάνουμε ολοκληρωμένο έρωτα κάθε μέρα, (τελειώνω μέσα της) αν κι αυτό έχει ένα βαθμό επικινδυνότητας αλλά όσο και αν φαίνεται παράξενο, το έχουμε συζητήσει και θα το διακινδυνεύσουμε να κάνουμε οικογένεια και παιδιά. Δεν έχουμε μυστικά ο ένας από τον άλλον και σεβόμαστε τις επιθυμίες μας και αγαπιόμαστε αληθινά.

Μετά από τόσα χρόνια είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα έβρισκα καλύτερη γυναίκα. Το παράπονο που έχουμε, είναι ότι ο κόσμος αν το μάθει θα μας κατακρίνει χωρίς να μας καταλάβει ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε πλέον στην Κέρκυρα, κανείς δεν ξέρει ότι είμαστε αδέρφια, οι δικοί μας νομίζουν ότι είμαι Κρήτη και ότι η αδελφή μου ότι δουλεύει στον Βόλο. Εμείς όμως απολαμβάνουμε τον έρωτα μας… ακόμα και αυτό το κείμενο το γράψαμε μαζί… και μέχρι να το τελειώσουμε, κάναμε τρεις φορές έρωτα… και τώρα ακόμη μια…