Η "καυλιάρα" θεία

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας! Είμαι 28 ετών από Κύπρο. Είμαι φανατικός τις ανωμαλίας και αιμομιξίας. Έχω γαμήσει δυο θείες μου και ξεπαρθένεψα μια ξαδέλφη, αλλά το καλύτερο έγινε πριν 2 βδομάδες.

Μένω σε χωριό και έχω μια θεία πρώτου βαθμού συγγένειας, που πάντα ποθούσα να γαμήσω. Η θεία τώρα είναι 58 ετών, δεν είναι όμορφη αλλά έχει τέλεια βυζιά και υπέροχο κωλαράκι.

Από ότι θυμάμαι τον εαυτό μου, από τα 14 μου μαλακιζόμουν για αυτή τη θεία. Οι σχέσεις μας δεν ήταν στενές, λόγω οικογενειακών διαφορών, αλλά όποτε την έβλεπα καύλωνα! Αυτή η θεία άργησε να παντρευτεί αλλά χώρισε πριν 3 χρόνια.
Τότε έμαθα ότι όταν ήταν παντρεμένη, πηδιόταν με ένα μαύρο. Τότε τρελάθηκα! Ήθελα πολύ να την γαμήσω.

Πριν δυο βδομάδες λοιπόν, έκανα μια δουλειά από σπίτι σε σπίτι, και βρέθηκα κάποια στιγμή κάτω από την πολυκατοικία που μένει. Εκείνη την στιγμή κατέβαζε ψώνια από το αυτοκίνητο της. Την χαιρέτησα και μου είπε ένα γεια ψυχρό… εγώ προθυμοποιήθηκα να την βοηθήσω. Στην αρχή είπε όχι, αλλά μετά είπε εντάξει.

Όταν ανεβαίναμε τις σκάλες, ήταν μπροστά αυτή και απολάμβανα τη θέα του κώλου της… καύλωσα και είπα από μέσα μου, εάν λείπει ο γιος της, θα την βιάσω και ότι θέλει ας γίνει.

Ανεβήκαμε πάνω. Μου πρόσφερε καφέ… κάθισε δίπλα μου και φορούσε κοντή φούστα. Αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα και σε κάποια φάση πιάσαμε τα ερωτικά. Με ρώτησε αν έχω φιλενάδα κτλ… Στο τέλος μου αποκάλυψε ότι έχει 1 χρόνο που είναι χωρίς φίλο και ότι θέλει επειγόντως άνδρα.

Εγώ εν τω μεταξύ, της πέταξα μια σπόντα λέγοντας της ότι εδώ και καιρό ποθώ πολύ μια συγγένισσα μας και μου λέει:
- Δηλαδή θες αιμομιξία; Και της λέω:
- Δεν έχω πρόβλημα… και μου λέει:
- Το ξέρω ότι πήγες με την θεία σου την Μαίρη.
Εγώ σάστισα, και μου λέει:
- Μην ανησυχείς! Δεν θα πω τίποτα, αλλά άλλη φορά να κλείνετε καλύτερα το παράθυρο όταν πηδιέστε…

Εγώ καύλωσα πολύ "ακούγοντας" αυτό. Σηκώθηκα πάνω, έβγαλα τον πούτσο μου έξω και τις είπα:
- Τώρα ήρθε η ώρα σου…
Ενώ περίμενα αντίδραση άσχημη, αυτή "τσουλόκατσε" και μου πήρε μια τέλεια πίπα λέγοντας μου…
- Γιατί να τον δίνεις σε ξένη και εγώ σε ξένο από τη στιγμή που τα έχουμε για εμάς;

Μετά σηκώθηκε, έβγαλε τη φούστα, κάθισε στον καναπέ, άνοιξε τα πόδια αρκετά και της έκανα ένα τρελό "γλειφομούνι!" Μετά σηκώθηκε, έκατσε στα τέσσερα και μου είπε:
- Θέλω να με γαμήσεις από τον κώλο πρώτα.
Έτσι και έγινε. Μετά την γάμησα από το μουνί σε όλες τις στάσεις και τελείωσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα…!
Εκείνη τη μέρα, την γάμησα αρκετές φορές…

Από εκείνη τη μέρα, την γαμάω κάθε μέρα, ενώ δέχεται τις ανωμαλίες μου… ξύσιμο στο μουνί, κάτουρο κτλ. Τελευταία δέχθηκε να την παρτουζάρω με μια τραβεστί.

Αυτά για την ώρα, τα υπόλοιπα μετά την παρτούζα. Όποια ανώμαλη ή αιμομιξία διαβάσει την αγγελία μου και θέλει γνωριμία καύλας, το e-mail μου υπάρχει. Να μου αφήσει στοιχεία της και τηλέφωνο και θα επικοινωνήσω μαζί της.
Γεια από έναν ανώμαλο γαμιά...