Η θεία Βίκυ

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Λέγομαι Βασίλης και θα σας πω για την δεύτερη μου ερωτική μου εμπειρία που έγινε με τη θεία μου τη Βίκυ. Να εξηγήσω όμως κάποια πράγματα. Στις φετινές διακοπές του Πάσχα οι γονείς μου θα έφευγαν για κάτι δουλειές που είχαν στη Θεσσαλονίκη. Μου είπαν λοιπόν αν θέλω να συνεννοηθώ με τη θεία για να πάω να μείνω μαζί της την πρώτη εβδομάδα που θα έλειπαν.

Να πω βέβαια ότι η Βίκυ (έτσι τη φώναζα από μωρό ακόμα) είναι πατημένη σαραντάρα αλλά διατηρείται καλά για την ηλικία της. Έχει πολύ ωραίο στήθος (ό,τι καλύτερο επάνω της) και ωραίο κώλο. Ο κώλος της δεν είναι και ο καλύτερος, απλά ωραίος. Αλλά μου έχει δώσει αρκετές ώρες τραβώντας μαλακία. Ευτυχώς έφευγε την πρώτη εβδομάδα και ο θείος μου για κάτι σεμινάρια στην Αθήνα οπότε θα έλειπε και τις δύο βδομάδες. Εγώ θα έμενα μόνο την πρώτη γιατί έπρεπε να κάνω μερικές επαναλήψεις στο διάβασμα. Είχα και πονηρές σκέψεις μιας και η θεία μου δε μπορεί να κάνει παιδιά ευτυχώς ή δυστυχώς, οπότε μπορεί να το κάνει με όποιον θέλει χωρίς να χρειάζεται προφυλακτικό.

Πηγαίνω λοιπόν σπίτι της τη Δευτέρα. Τα κλασικά τώρα… «Τι κάνεις;», «Καλά», «Πώς πάει το διάβασμα;», «Καλά» κτλ. Κι ας έρθουμε κατευθείαν στο ψητό. Το βράδυ λοιπόν η Βίκυ βγήκε για καμιά ώρα έξω μιας κι έπρεπε να κανονίσει κάποια πράγματα για το καλοκαίρι με ένα φιλικό ζευγάρι. Εγώ μιας και βαριόμουνα να κάτσω στον υπολογιστή του θείου μου (μου έχει δώσει το ελεύθερο να κάθομαι όποτε θέλω), βέβαια δεν έχει και κανένα καλό παιχνίδι, πάω να δω αναγκαστικά τηλεόραση. Είχε μια καλή περιπέτεια που πρέπει να τη ξαναείδα και θυμόμουν ότι είχε και λίγο πήδημα. «Αυτό είναι!» λέω, «να τραβήξουμε και καμιά μαλακία». Ήρθε τελικά η Βίκυ αλλά πήδημα στην ταινία, όχι. Σκέφτομαι, τώρα πως στο διάολο θα δω την ταινία. Λέω «Ε, σιγά τι θα γίνει;». Δεν πήγαινε βέβαια το μυαλό μου σ' αυτό που ακολουθούσε…

Έρχεται και η Βίκυ και κάθεται στον καναπέ ακουμπώντας το κεφάλι της στον ώμο μου. Μετά από λίγη ώρα αρχίζει και το πήδημα στην ταινία. Πάω να αλλάξω κανάλι από ευγένεια αλλά με σταματάει η Βίκυ.

-    «Γιατί αλλάζεις κανάλι; Ντρέπεσαι που είμαι εγώ εδώ;»

-    «Ε, ναι», λέω.

-    «Έλα ρε τώρα σιγά…», λέει. «Είσαι σε μια ηλικία που είναι φυσικό να βλέπεις τέτοια. Και στο κάτω - κάτω εμένα ντρέπεσαι, τη θεία σου;»

Να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι με τη Βίκυ τα πηγαίνουμε πολύ καλά από μωρό ακόμα. Ούτως ή άλλως η Βίκυ είναι αυτή που με μεγάλωσε οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της. Η παρένθεση κλείνει.

Αφήνω λοιπόν στο ίδιο κανάλι που ουσιαστικά βλέπαμε τσόντα γιατί είχε αρκετό γαμήσι. Όχι τίποτα, αλλά ο μαλάκας είχα βάλει και φαρδιές πιτζάμες και ο πούτσος φαινόταν που είχε καυλώσει. Προσπαθούσα με κάθε τρόπο να το κρύψω αλλά με τη Βίκυ δίπλα δεν μπορούσα να κάνω πολλά. Το χειρότερο: Έγειρε ακόμα περισσότερο πάνω μου. Μετά από κανένα μισάωρο "τσόντας" τη βλέπω ν' ακουμπάει τον πούτσο μου. Τον βγάζει έξω και τον παίζει για λίγο. Εγώ φυσικά έτοιμος να χύσω και από την ταινία αλλά και με αυτό που μου έκανε η Βίκυ. Προσπάθησα να τραβηχτώ αλλά η Βίκυ δεν με άφησε.

-    «Δεν σ' αρέσει;» μου λέει.

-    «Μ' αρέσει αλλά...»

-    «Τότε κάτσε κι απόλαυσέ το.

Μόλις είπε αυτό τον βάζει στο στόμα της και αρχίζει ένα καταπληκτικό τσιμπούκι. Εγώ φυσικά με το ζόρι κρατιόμουν να μη χύσω αλλά μου λέει η Βίκυ:

-    «Χύσε μες στο στόμα μου!»

Σταματάω κι εγώ να προσπαθώ το αντίθετο της φύσης και της τραβάω ένα ξεγυρισμένο χύσιμο στο στόμα. Τα ήπιε όλα και συνέχιζε το τσιμπούκι. Εγώ δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχος. Άρχισα να της χαϊδεύω τα βυζιά και καύλωσα ακόμα περισσότερο. Μετά προχώρησα προς τον κώλο και άρχισα να της βάζω κωλοδάχτυλο. Η Βίκυ όπως είναι φυσικό άρχισε να βογκάει και μετά από είκοσι λεπτά που μου έκανε τσιμπούκι, σταματάει και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της. Εκείνο το τέλειο στήθος να ‘βλεπα και να πέθαινα. Λέω δεν πρόκειται να αργήσω να το δω έτσι όπως έγινε η κατάσταση.

-    «Καλό είναι αρχίσεις να ξεντύνεσαι κι εσύ…», μου λέει.

Σε χρόνο μηδέν είχα βγάλει τα ρούχα μου και με τον πούτσο κάγκελο κάθισα στον καναπέ. Η Βίκυ αφού πήρε για πέντε δευτερόλεπτα τον πούτσο μου τσιμπούκι, ήρθε κι έκατσε από πάνω μου χωρίς όμως να μ' ακουμπά με το στήθος της στο πρόσωπό μου. Φυσικά αυτό με καύλωσε πραγματικά πολύ και άρχισα να της γλύφω τα βυζιά. Ήταν το κάτι άλλο. Πρέπει να δει κανείς αυτό το στήθος για να καταλάβει αυτό που έβλεπα. Σε λίγο σηκώνεται όρθια και φεύγει από πάνω μου. «Τι; Αυτό ήταν»; σκέφτομαι. Αλλά όχι βέβαια. Χαμηλώνει και κάθεται στον πούτσο μου σαν σε καρέκλα. Ο κώλος της δεν ήταν καθόλου σφιχτός. Εγώ τρελάθηκα από την καύλα κι έτσι όπως άρχισε να ταλαντεύεται έχυσα κιόλας μέσα της. Της πιάνω τα βυζιά και τα μαλάζω συνεχώς.

Μετά από κανένα δεκάλεπτο, σηκώνεται και κάθεται στον πούτσο μου έτσι ώστε να είναι γυρισμένη προς εμένα. Αρχίζω και της γλύφω τα βυζιά και μετά από λίγο ξανασηκώνεται αλλά αυτή τη φορά βάζει τον πούτσο μου στο μουνί της. Η αίσθηση ήταν τέλεια και έχυσα για άλλη μια φορά μες στο μουνί της. Όπως σας είπα δεν τίθεται θέμα προφυλακτικού μιας και δεν πρόκειται να "πιάσει". Βέβαια η Βίκυ μου επιφύλασσε πολλά για τη συνέχεια και μου λέει:

-    «Πάμε στην κρεβατοκάμαρα…»

Εγώ άλλο που δεν ήθελα. Φυσικά στο δρόμο την στηρίζω στον τοίχο και της το χώνω από πίσω πιάνοντας και τα βυζιά της. Ήταν τέλεια.

Αφού πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα, με ξαπλώνει στο κρεβάτι και βάζει το μουνί της στο πρόσωπό μου και μου παίρνει τσιμπούκι. 69 με λίγα λόγια. Εγώ άρχισα να της κάνω ένα γλυφομούνι που το ευχαριστήθηκε πολύ αν κρίνω από τα βογγητά. Τελειώσαμε και μ' αυτό. Φεύγει από πάνω μου και κάθεται στα τέσσερα. Της το χώνω πρώτα στο μουνί και μετά στον κώλο που το ευχαριστήθηκα περισσότερο. Βογκούσε συνεχώς από την καύλα και καθώς αύξανα το ρυθμό βογκούσε περισσότερο.

Μετά ξαπλώνει ανάσκελα και ανοίγει τα πόδια. Δεν σας λέω τι έγινε (λες και δεν το καταλάβατε) γιατί θα έγραφα για καμιά ώρα. Τελειώνοντας της τραβάω κι ένα ισπανικό στα βυζιά. Μετά από αυτό και αφού πέρασαν δυόμισι ώρες, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και μετά από αυτό το πήδημα απλά κοιμηθήκαμε…