Η ιστορία είναι αληθινή (2o μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με παίρνει τηλέφωνο η ξαδέρφη μου και μου λέει ότι θέλει να έρθει πάλι στην Αμαλιάδα για ένα 4ήμερο και εγώ της είπα να την ξανά φιλοξενήσω και το δέχθηκε αμέσως.
Λοιπόν, ήρθε πάλι με τον σύζυγο της και τους έβγαλα έξω να τους κάνω το τραπέζι. Άλλωστε, είχα πάρα πολύ καιρό να τους δω.

Τη νύχτα εκείνη, είχαμε πιει λίγο παραπάνω και είχαμε πάει σπίτι να πέσουμε για ύπνο. Εφόσον έκλεισα τα μάτια μου να κοιμηθώ, ακούω μερικούς θορύβους από βογκητά. Σηκώνομαι επάνω, και πάω στο σαλόνι να κάνω ένα τσιγάρο…

Εφόσον τελειώσανε το πήδημα, ήρθε να πιει λίγο νερό. Εκεί με είδε και μου λέει:
- Τι έγινε; Δεν κοιμάσαι εσύ;
- Μα πως να κοιμηθώ εφόσον βγάζετε τα μάτια σας εκεί μέσα; Μα καλά, λίγο πιο σιγανά δεν μπορούσες να φωνάξεις…; Έπρεπε να ουρλιάξεις;;; Και μου λέει:
- Γιατί, τι έγινε; Ντράπηκες; Δεν σου άρεσε να ακούς να γαμιέται η ξαδέρφη σου; Κι εγώ λέω:
- Μου άρεσε, αλλά θα μου άρεσε περισσότερο να ήμουν εγώ στη θέση του… Και μου λέει:
- Μην ανησυχείς… κάτι θα γίνει και με εμάς…

Την επόμενη μέρα, πήγα και πήρα μερικές ταινίες να δούμε να περάσει και η ώρα, εφόσον δεν είχαμε και τι να κάνουμε. Η μια ταινία ήταν θρίλερ και μέσα είχε και λίγο πορνό. Την ώρα εκείνη, που είδα μια κοπέλα να παίρνει πίπα στο φίλο της, εγώ αναστέναξα λίγο, αλλά με καταλάβανε όλοι… και τότε λέει η ξαδέρφη μου:
- Έλα Αναστασία! Πάρε τον αντρούλη σου και κάνε κάτι να τον ξελαφρώσεις….
Εκεί χειροτέρεψε η κατάσταση! Σηκώνεται πάνω η γυναίκα μου, κάθεται στα πόδια μου, και με φιλάει πάρα πολύ παθιάρικα! Και τότε, κάνει το ίδιο και η ξαδέρφη μου στον άντρα της.
Εγώ πίστευα πως θα γινόταν κάτι το τρομερό, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ εγώ… αλλά τα κατάφερε η γυναίκα μου. Σηκώθηκε επάνω και το τελείωσε. Είπε:
- Ντροπή ρε παιδιά! Τότε ο Σταύρος είπε:
- Ρε Γιάννη! Τι ταινία είναι η άλλη;
- Α! Δεν κάνει να δούμε την άλλη, λέω, γιατί θα τρελαθούμε όλοι εδώ εάν την δούμε! Τότε πετάγονται οι γυναίκες και λένε:
- Έλα ρε συ! Βάλε λίγο να δούμε…

Τότε πήγε η γυναίκα μου και βάζει την ταινία, και καθόμασταν και βλέπαμε… εγώ είχα καυλώσει για τα καλά, αλλά δεν ήθελα να δώσω δικαίωμα στις γυναίκες…
Έλα όμως που αυτές το είχαν καταλάβει… και λέει στην γυναίκα μου:
- Άντε λοιπόν! Αρχίνα…
Έρχεται κοντά μου η γυναίκα μου, με φιλάει, και μου πιάνει το καυλί…
Εγώ, τρελαμένος από καύλα… μου είχαν κοπεί τα πόδια, ενώ η ξαδέρφη μου είχε αρχινήσει το πρόγραμμα…
Έπαιρνε πίπα στον Σταύρο…
Εκεί εγώ τι θα έκανα….; Θα έμενα έτσι;
Σηκώνομαι επάνω, βγάζω τα ρούχα μου, και μένω εντελώς γυμνός! Έρχεται κοντά μου η γυναίκα μου και μου παίρνει πίπα… δεν ξέρω εάν ήταν η καλύτερη, αλλά εκείνη την ώρα, ήταν η καλύτερη πίπα στον κόσμο!!!

Κάποια στιγμή, έρχεται η ξαδέρφη μου κοντά, και λέει στην γυναίκα μου:
- Μου επιτρέπεις…;
Και κάνει στην άκρη η γυναίκα μου, και μου κάνει ένα τσιμπούκι…. ρε παιδιά… σκέτη καύλα!!!
Επιτόπου έχυσα πάνω στο πρόσωπο της, ενώ η γυναίκα μου τα είχε βγάλει όλα και με περίμενε να πάω να την γαμήσω…
Μου άνοιξε ρυθμικά τα πόδια της, και με το μισο-σηκωμένο καυλί μου, το έχωσα μέσα στο μουνάκι της γυναίκας μου, ενώ η άλλοι μας έβλεπαν…
Σηκώνεται πάνω ο Σταύρος και βάζει το καυλί του στόμα της γυναίκας μου… παιδιά, δεν πίστευα στα μάτια μου! Ρούφαγε και τρελαινόταν…!

Δεν άντεχα άλλο εγώ… ήθελα να γαμήσω την ξαδέρφη μου… πήγα κοντά της, την γύρισα στα τέσσερα, και της το έβαλα σιγά-σιγά από πίσω…
Αφάνταστη καύλα! Φώναζε… ούρλιαζε… χτυπιόταν… και από την καύλα μου έλεγε:
- Έτσι! Γάμα την σούφρα μου! Έτσι γαμιά μου!!!
Δεν άντεχα άλλο… είπα πως θέλω να ξαναχύσω… έρχεται κοντά η γυναίκα μου και φιλάει την ξαδέρφη, μου και ανοίγουν το στόμα τους και οι δυο μαζί…

Έχυνα… και ξανά έχυνα… ασταμάτητα….!!!
Μετά πήγαν και στον Σταύρο… τους έχυσε και αυτός αρκετά. Πιο πολύ και από μένα! Ήταν ανεπανάληπτο!!
Εφόσον τελείωσε το πάρτι, πήγαμε στα δωμάτια να κοιμηθούμε. Την επόμενη μέρα που σηκωθήκαμε, δεν ήταν στο δωμάτιο τους… είχανε φύγει.
Τους έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σηκώνανε. Φαίνεται το είχαν μετανιώσει... ενώ εγώ με την γυναίκα μου, δεν το έχουμε συζητήσει καθόλου… σαν να μην έχει γίνει τίποτα…

Εάν έχω νεότερα, θα σας στείλω κι άλλη ιστορία, αλλά δύσκολα παιδιά… δεν νομίζω να ξαναγίνει