Σκλάβος της ξαδέρφης

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η Νικολέτα χτύπησε το κουδούνι της πόρτας μου. Την περίμενα 30 λεπτά πιο νωρίς, αλλά δεν πειράζει μιας και θα είναι δικό μας όλο το βράδυ... "Γεια σου ξαδελφούλα!"...

-    Γεια σου ξάδερφε. Συγγνώμη που άργησα λίγο, είχα κόσμο στο σπίτι.

-    Δεν πειράζει, άλλωστε δεν έκανα τίποτα ως τώρα. Έλα κάθισε.

-    Έχω ετοιμάσει σε δισκέτα το βιογραφικό μου από τον υπολογιστή του Γιαννάκη, και είμαστε έτοιμοι για να το τυπώσουμε στον δικό σου εκτυπωτή, αν θέλεις τώρα ή σε λίγο.

-    Κανένα πρόβλημα, μπορούμε να το φτιάξουμε αμέσως.

-    Θέλεις μήπως να σε κεράσω ένα γλυκάκι πρώτα; Έχω κάτι καταπληκτικά σοκολατάκια με γέμιση κεράσι, ξέρω ότι σου αρέσουν πολύ!

-    Όχι, σ’ ευχαριστώ. Έχω φάει πολύ στο σπίτι πριν φύγω και ένα γλυκό τώρα θα με χαλάσει. Πάμε να φτιάξουμε αυτό που θέλω;

-    Ναι, έλα μέσα στο δωμάτιο μου, έχω ανοικτό το pc, πρέπει μόνο να συνδέσω τον εκτυπωτή και είμαστε εντάξει.

Πήγα να βγάλω από το ντουλάπι το μηχάνημα, το οποίο αποθηκεύω πάντα σε χαμηλό ράφι, και το μάτι μου έπεσε κατευθείαν στα υπέροχα πόδια της.

Φορούσε ένα ζευγάρι εκπληκτικές μαύρες μυτερές μπότες μέχρι το γόνατο με μπόλικα κορδόνια και ένα σούπερ σέξι αδιάφανο μαύρο καλσόν που έδειχνε με την πρώτη ματιά της υπέροχες καμπύλες της.

Είχα πολύ καιρό να τη θαυμάσω τόση ώρα, μιας και οι επαφές μας είχαν περιοριστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια λόγω φόρτου εργασίας και των δυο. Θυμάμαι ότι μια από τις τελευταίες φορές που με είχε επισκεφτεί, είχαμε επιδοθεί σε παιδιάστικα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και είχαμε βγάλει φωτογραφία ο ένας τον άλλο κατά την διάρκεια αυτών.
Ευτυχώς, για την ιστορία και μόνο οι φωτογραφίες υπάρχουν ακόμα στο συρτάρι μου.

-    Έλα, κάτσε στην καρέκλα, είμαστε έτοιμοι.

-    Το αρχείο έχει το όνομα μου «Νίκη». Δώσε εντολή για εκτύπωση και αν μπορείς βγάλτο μου δυο-τρεις φορές να το έχω.

-    Καλύτερα να το τυπώσουμε περισσότερες φορές, να το έχεις μερικές φορές ακόμα μήπως χρειαστεί.

-    Θα το βγάλω 6 φορές. Οπότε ας το εκεί να τυπώνει. Θα κάνει 4-5 λεπτά μέχρι να τελειώσει. Για πες μου για σένα. Πως είσαι τώρα, πως τα περνάς γενικά;

-    Γενικά καλά. Ψάχνω για δουλειά, έχω κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις από εταιρίες για υπάλληλος γραφείου.

-    Χαίρομαι! Πολύ καλά! Άλλωστε είσαι μικρή ακόμα, μόλις μπήκες στα 22, έχεις ήδη κάποιες γνώσεις στο χέρι σου και πιστεύω θα τα πας καλά. Από ερωτική ζωή πως είσαι; Βγαίνεις ακόμα με τον Γιώργο; Τα πάτε καλά;

-    Ναι, μέχρι τώρα ναι.

-    Ξέρεις, θυμάμαι καλά τις εποχές που είχαμε κάποια μεγαλύτερη επαφή, και που πολλές φορές παίζαμε μερικά ακραία παιχνίδια. Μάλιστα έχω κρατήσει εδώ στο συρτάρι και τα πειστήρια του εγκλήματος.

-    Μα τι μαλακίες μου λες τώρα, ρε ξάδερφε; Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Αλλά θα ήθελα να δω ξανά αυτές της φωτογραφίες.

-    Βεβαίως. Δεν θέλω να σε προσβάλω, ξέρεις ότι σε εκτιμώ πολύ, και περισσότερο εκτιμώ τα πόδια σου.

Άρχισε να γελάει και να παίρνει το πρόσωπο της την ίδια ακριβώς έκφραση που είχε και τότε. Εντωμεταξύ ο εκτυπωτής είχε ολοκληρώσει την εκτύπωση και εμείς χαμπάρι δεν είχαμε πάρει με την κουβέντα.

Ανοίγω το συρτάρι, βγάζω από μέσα ένα φάκελο, βγάζω από τον φάκελο τις τρεις φωτογραφίες που είχα από τότε, με εμάς τους δυο να ποζάρουμε με νεανική τρέλα, ως η αφέντρα με τον σκλάβο της, και τις δείχνω με καμάρι.

-    Ορίστε! Θαύμασε τι κάναμε πριν από δέκα χρόνια.

-    Γελάω με τον εαυτό μου. Πως ήμουν έτσι;

-    Πιστεύω ότι αυτό θα έπρεπε να επαναληφθεί κάποια στιγμή σύντομα. Θα ήθελα πραγματικά να έχω μια καινούργια σειρά από φωτογραφίες με τα πόδια σου και με τις μπότες που φοράς τώρα. Τι λες;

-    Σου αρέσουν τα πόδια μου, ξάδερφε; Είσαι φετιχιστής;

-    Όχι απλά μου αρέσουν… Τα λατρεύω. Η μάλλον θα ήθελα να τα λατρέψω ξανά αν γίνεται.

-    Πέφτω από τα σύννεφα! Γιατί δεν μου είχες πει τίποτα τόσο καιρό;

Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από ταραχή! Ο πούτσος μου βρισκόταν σε πλήρη στύση από την ηδονή. Και μόνο που η Νίκη ήταν δίπλα μου με αυτές τις υπέροχες μπότες, ένιωθα έξαρση γιατί ποτέ δεν της είχα εξομολογηθεί, από ντροπή, το πάθος μου για τα γυναικεία πόδια και κυρίως τα δικά της πόδια.

Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου είχε ανεβάσει το δεξί της ποδαράκι επάνω στο γραφείο μου -μιας και εγώ καθόμουν δεξιά της- και ήμουνα φάτσα κάρτα με την εκπληκτικής ομορφιάς καστόρινη μπότα της. Άγγιξα αμέσως το μπούτι της -και μαγεύτηκα από την βελούδινη αίσθηση του μαύρου καλσόν που φορούσε- και δειλά-δειλά άρχισα να κατεβάζω το χέρι μου προς την μπότα της με σκοπό -τι άλλο;- να επιχειρήσω για μια φορά ακόμα, ύστερα από πολλά-πολλά χρόνια, να φιλήσω με στοργή αυτό το θεϊκό δημιούργημα της φύσης.

-    Βλέπω ότι είσαι έτοιμος να μου γλύψεις τα πόδια!

-    Δεν ξέρεις πόσο περίμενα αυτή την ώρα!

-    Δεν λέω και εμένα μου αρέσουν τα παπούτσια, γι’ αυτό άλλωστε κάθε γυναίκα ξοδεύει πολλά χρήματα, αλλά και πολύ ώρα γι’ αυτά, αλλά εσύ μάλλον έχεις παρεξηγήσει την κατάσταση. Τι παραπάνω βρίσκεις σε ένα παπούτσι από το να το χρησιμοποιείς στο δρόμο για να περπατάς;

Δεν έδωσα σημασία στα λεγόμενά της γιατί η δίψα που είχα για τις μπότες της ήταν τεράστια, και την άφηνα να μιλάει μόνη της. Άρχισα να φιλάω τρυφερά το επάνω μέρος της μπότας που έφτανε λίγο πιο κάτω από το γόνατο, καθώς και τα πρώτα κορδόνια που έβρισκα μπροστά μου. Εντωμεταξύ, είχα ολοκληρωτικά αγκαλιάσει το πόδι της και μόνο το στόμα μου μπορούσε να κινείται συνεχώς προς το κάτω μέρος.

Συνέχισα αργά-αργά και σταθερά να τη φιλάω με σκοπό να φτάσω την μύτη του παπουτσιού, και χρησιμοποιούσα αρκετά την γλώσσα μου προκειμένου να αισθάνομαι και τη γεύση, αυτή την υπέροχη μυρωδιά του δέρματος καθώς και την κρύα αίσθηση του μετάλλου στις τρύπες της μπότας.

Είχα ολοκληρωτικά νιώσει άλλος άνθρωπος! Είχα ξεχάσει όλα τα προβλήματα που με απασχολούσαν, ένιωθα ότι η πράξη αυτή ίσως να γινόταν για τελευταία φορά, και προσπάθησα όσο μπορώ να το ευχαριστηθώ. Φτάνοντας στην άκρη του παπουτσιού και έχοντας πιάσει γερά με το αριστερό μου χέρι το τακούνι της μπότας -ένα κυλινδρικό κομψοτέχνημα μικρής διαμέτρου- οι σεξουαλικές μου ορμές είχαν φτάσει στο ζενίθ και νόμιζα ότι δεν θα μπορέσω να κρατηθώ άλλο και ότι ήμουν έτοιμος να εκσπερματίσω. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο, γιατί μάλλον θα γινόμουν ρεζίλι.

Το μαύρο χρώμα της μπότας, μου επέτρεπε να γλύψω ορισμένα τμήματα της, χωρίς να αφήνω σημάδια από σάλια κι έτσι μόλις έφτασα στην άκρη της έχωσα όσο μέρος από την μύτη του παπουτσιού μπορούσα μέσα στο στόμα μου, γλύφοντας παράλληλα ένα μικρό τμήμα από την σόλα. Μετά έβγαλα το παπούτσι από το στόμα μου και μετακινήθηκα ολόκληρος προς το πάτωμα θέλοντας να ξαπλώσω ανάσκελα μπροστά στα πόδια της και να της ζητήσω να με πατήσει.

-    Το βρίσκω αλλοπρόσαλλο αυτό που γίνεται ξάδερφε αλλά αρχίζει να μου αρέσει. Νιώθω σα βασίλισσα και έχω ένα σκλάβο στα πόδια μου! Σούπερ!

-    Έχω καυλώσει άγρια μαζί σου. Θέλω να βάλεις τα πόδια σου πάνω στο στήθος μου και να με λιώσεις!!

-    Αφού θέλεις να σε πατήσω σα σκουλήκι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εύχομαι μόνο να μην πονέσεις έκτος κι αν θέλεις να σε πονέσω! Αν σε πατήσω με το τακούνι μου δυνατά, κάπως έτσι δηλαδή, είμαι βέβαιη ότι θα καυλώσεις κι άλλο!

Βρέθηκα ξαφνικά σε έναν μαγικό κόσμο, σε έναν παράδεισο απόλυτης ηδονής, και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αν είμαι ξύπνιος! Είχα στο ένα μου χέρι το αριστερό της πόδι και με γρήγορες κινήσεις έγλυφα την αριστερή σόλα που ήταν κοντά στο πρόσωπο μου ενώ το άλλο της πόδι ήταν καρφωμένο επάνω στην κοιλιά μου.

Η Νίκη καθόταν ακόμα στην καρέκλα, δεν είχε σηκωθεί καθόλου από τι θέση της και πιστεύω ότι την είχε καταβρεί με όλη αυτή την κατάσταση. Το μάτι μου έπεσε κάποια στιγμή και στο νούμερο του παπουτσιού της πάνω στη σόλα, ήταν το 39, ιδανικό νούμερο για γυναικείο πόδι. Χωρίς να χάσω χρόνο έβγαλα από την τσέπη μου ένα χαρτομάντιλο και το έχωσα μέσα στο σώβρακο μου με σκοπό να αυνανιστώ.

Ξαφνικά ακούω έναν ηλεκτρονικό ήχο: "μπιρ - μπιρ - μπιρ – μπιρ." Ανοίγω τα μάτια μου και διαπιστώνω με μεγάλη έκπληξη ότι η ώρα που έγραφε η οθόνη στο ξυπνητήρι ήταν 8:00 το πρωί! Αστραπιαία ανακαλύπτω ότι όλα αυτά που έζησα πριν από λίγο ήταν ένα απατηλό όνειρο, που μόλις είχε τελειώσει και έπρεπε να επιστρέψω στη δύσκολη πραγματικότητα.

Η ουσία όμως και το επιμύθιο της ιστορίας αυτής είναι ότι όλοι οι άντρες είναι λάτρεις των γυναικείων ποδιών γιατί το πρώτο πράγμα που κοιτάει ένας άντρας σε μια γυναίκα είναι τα πόδια της! Αν τα πόδια αυτά συνοδεύονται από ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια ή μπότες, τότε αυτό το αντικείμενο τον ερεθίζει περισσότερο και γίνεται το φετίχ του!

Έτσι η κυριαρχία της γυναίκας στον άντρα εκείνο, είναι τετελεσμένο γεγονός!

Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα η ονόματα είναι εντελώς συμπτωματική!