Η στερημένη ξαδερφούλα (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Πέρασαν 6 μήνες από το πρώτο μας γαμήσι! Είχε φτάσει πλέον το καλοκαίρι. Μετά τα όσα έγιναν εκείνο το μεσημέρι, είχε αναπτυχθεί μεγάλη οικειότητα μεταξύ μας. Δεν κρύβω ότι που και που ανησυχούσα και φοβόμουν μην καταλάβει κανείς με οποιονδήποτε τρόπο τι έγινε τότε.

Οι γονείς της ξαδέρφης μου, λοιπόν, κάθε χρόνο νοικιάζουν ένα εξοχικό διαμέρισμα στην Β. Εύβοια. Το καλοκαίρι εκείνο πήγαμε εγώ και οι γονείς μου εκεί για μια εβδομάδα. Η ξαδέρφη μου χάρηκε πάρα πολύ μόλις με είδε. Το ιδιο κι εγώ. Για να λέμε και την αλήθεια, εγώ δεν χάρηκα απλώς που την είδα. Μου είχε μείνει η στιγμή που της έχωνα την πούτσα μου στον κώλο της. Δεν μπορούσα να μην σκέφτομαι εκείνη την μέρα και προσπαθούσα να μην δείχνω αφηρημένος.

Η εβδομάδα κύλησε ωραία. Βόλτες, μπάνια, καφέδες κ.λ.π.΄΄Οσο περνούσαν οι μέρες, μη μπορώντας να συγκρατηθώ, άρχισα να ψάχνω κάποια στιγμή για να ξαναγαμήσω την μουνάρα ξαδέρφη μου. Κατάλαβα πως όταν δεν σταματάς να ελπίζεις όλα μπορούν να γίνουν. Το τελευταίο βράδυ έβλεπα λίγο σκεπτική την ξαδερφούλα μου και κάπως μελαγχολική. Ήταν να βγαίναμε όλοι μαζί. Εκείνη δεν μπορούσε είπε γιατί αισθανόταν πονοκέφαλο. Άλλο που δεν ήθελα εγώ. Ήμουν πραγματικά κωλόφαρδος. Είπα στη θεία μου πως θα κάτσω να της κάνω παρέα κι εκείνη το δέχτηκε. Τελικά οι γονείς μας έφυγαν με το αυτοκίνητο του θείου μου και μείναμε σπίτι μόνοι μας.

Για καμιά ώρα βλέπαμε τηλεόραση. Κάποια στιγμή μου είπε πως πάει στο δωμάτιο να αλλάξει και να βάλει το νυχτικό της (το κόκκινο εννοείται). Ξαφνικά με φωνάζει να μπω μέσα. "Έλα λίγο και κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού" μου λέει. "Είναι χαλασμένο μάλλον". "Ευχαρίστως" της λέω. Όσο της κατέβαζα το φερμουάρ, καύλωνα και μου ερχόταν να την αρπάξω από τα κωλομάγουλα και να την γαμάω μέχρι να δακρύσει από ηδονή. Ξαναβγήκαμε στο σαλόνι. "Γιατι είσαι σκεπτική?" της λέω. "θέλω να σου αποκαλύψω κάτι" μου λέει. "Τότε που το κάναμε σπίτι μου δεν είχα πάρει ούτε εγώ προφυλάξεις. Αν και έχυσες στο προσωπό μου, πήρα μόνο το χάπι της επόμενης μέρας" μου είπε. Από τη μια ήθελα να την χαστουκίσω για το ψέμα που μου είπε, αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί στις καμπύλες της? Καύλωσα πιο πολύ τότε γιατί μου θύμιζε όλα αυτά τα γεγονότα.

Με είδε που είχα ψιλοχαλαστεί και τότε έκανε μια κίνηση για την οποία ήταν σίγουρη πως θα είχε αποτέλεσμα. Μου χάιδεψε την πούτσα και μου ζήτησε να χαλαρώσω. "Μα τι κάνεις" της λέω? "Τα πάντα για να το ξεπεράσεις" μου λέει και βγάζει από ένα συρτάρι ένα προφυλακτικό. Όπως καθόμουν στην καρέκλα, γονάτισε και αφού μου έβγαλε το παντελόνι, άρχισε να μου την παίζει και να μου την γλύφει. Δεν άντεξα. Την έγδυσα κι εγώ και άρχισα μετά να την γλύφω παντού. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα το γλυφομούνι. Μόλις μου ξαναέπιασε την πούτσα μου, μου λέει: "Είναι πέτρα ξαδερφούλη μου! Χωσ\' τη μου στο μουνί μου!".

Αφού φόρεσα το προφυλακτικό, της σήκωσα τα πόδια και της το έχωσα στο μουνάκι της σιγά σιγά για να νοιώσει πιο πολύ την στιγμή της εισόδου. Δεν μπορούσα να αντισταθώ με τίποτα και την γαμούσα όλο και πιο γρήγορα. Ξαφνικά γυρνάει στα 4 και μου λέει: "Σκίσε με ξαδερφούλη! Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!". Την αρπάζω από την μέση και της χώνω την πούτσα μου στον κώλο της. Και αυτήν την φορά δυσκολεύτηκα αρκετά. Η αίσθηση ήταν μοναδική. Για δεύτερη φορά γαμούσα την 18 χρόνια πιο μεγάλη ξαδέρφη μου, εκεί που με καύλωνε περισσότερο. Είχαμε καυλώσει πολύ και οι δυο. "σκίσε με αγόρι μου, σκίσε με, τι πούτσα είναι αυτή" μου λέει. Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο και της λέω: "ΑΑΑΑ χύνω, χύνω, χύνωωωω!". Με πολύ γρήγορες κινήσεις γυρίζει, βγάζω το προφυλακτικό και βάζει την πούτσα μου στα βυζιά της μέσα. "Έλα αγόρι μου" μου λέει. "παίξε με τα βυζιά μου". Κι άρχισα να της γαμάω τα βυζιά. "αααα θα χύσω" της λέω. "Χύσε ξαδερφούλη μου, χύσε στα βυζιά μου" λέει. "ΑΑΑΑΧΧ χύνω, χύνωωωω, ΑΑΑΑ" κι έχυσα στα βυζιά της. Ένα κομμάτι την πέτυχε και στο πρόσωπο.

Μετά μου την έγλειψε και δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο, ενώ συνέχισε να κάνει κινήσεις που καυλώνουν. Άλειψε τα βυζιά της με τα χύσια μου και αφού μου ξαναέγλειψε την πούτσα μου μου λέει: "Θέλω κι άλλο ένα γαμήσι, αποχαιρετιστήριο". Όσο έλειπαν οι γονέις μας, προλάβαμε και το κάναμε άλλη μια φορά. Από τότε όμως δεν έχουμε ξανακάνει τίποτα όπως συμφωνήσαμε και όλα είναι μόνο μια τέλεια ανάμνηση.