Με την ξαδέλφη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ήταν Πάσχα και είχαμε πάει στο σπίτι της θείας μου για να περάσουμε όλοι μαζί την ανάσταση. Η θεία μου είχε δυο κόρες και έναν γιο. Ο γιος φαντάρος πενταετής, η μεγάλη μου ξαδέρφη χωρισμένη τριάντα τριών χρονών, και η άλλη μου ξαδέρφη δεκαοκτώ χρονών.

Η μεγάλη μου ξαδέρφη ήταν χωρισμένη δώδεκα χρόνια. Την γούσταρα πάρα πολύ γιατί είχαμε πιο πολύ θάρρος και ορισμένες φορές τα λέγαμε. Και όταν λέμε τα λέγαμε εννοώ για τις διάφορες σχέσεις μου και πως την πέρναγα και φυσικά για το σεξ.

Εκείνο το βράδυ όπως και πολλές άλλες φορές μιλάγαμε για την καινούρια μου σχέση και ότι δεν είχα ολοκληρώσει ακόμα και πως ήθελα πως και πως να το κάναμε με την καινούρια κοπέλα μου. Είχε έρθει η ώρα της ανάστασης και με αυτά που έλεγα της ξαδέρφης μου είχα καυλώσει τόσο πολύ που μετά την ανάσταση είπα στην οικογένεια μου ότι θα βγω βόλτα.

Φυσικά για να πάω στο σπίτι μας και να παίξω καμιά μαλακία για να μου περάσει. Η ώρα ήταν δύο και μισή και ξεκινάω να φύγω, όταν η μεγάλη μου ξαδέρφη μου λέει ότι θέλει να την πάω σε ένα ραντεβού για να βγει με κάτι φίλες της. Α! Ξέχασα να σας πω ότι οι γονείς μου θα μένανε στης θείας μου για να περάσουμε και την άλλη μέρα εκεί στο σπίτι της.

Παίρνω το μηχανάκι και πηγαίνοντας προς το ραντεβού της ξαδέρφης μου λέει αν θέλω να πάω κι εγώ βόλτα μαζί τους. Σκέφτηκα: «μπρος στο να παίξω μαλακία στο σπίτι μου, δεν πάω με την ξαδέρφη μου βόλτα και τις φίλες της;». Και έτσι πηγαίνοντας στο ραντεβού η ξαδέρφη μου είπε ότι το είπε έτσι για να φύγουμε μαζί και ότι βαριόταν στο σπίτι της. Της είπα ότι κι εγώ βαριόμουν να βγω και ότι ήθελα να κάτσω στο σπίτι μου. Η ξαδέρφη μου είπε ότι θέλει να έρθει κι αυτή να μου κάνει παρέα..

Πήγαμε σπίτι μου και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι τον γονιών μου να δούμε τηλεόραση. Κάποια στιγμή η ξαδέρφη μου κοιμήθηκε ή έτσι νόμιζα εγώ. Βάζω μια κασέτα τσόντα στο βίντεο να δω και ξάπλωσα στο κρεβάτι δίπλα στην ξαδέρφη μου. Η καύλα μου είχε ανέβει στο κεφάλι. Να έχω μια γυναίκα στο κρεβάτι και να χαϊδεύω το καυλί μου βλέποντας τσόντα;

Έτσι έκανα την κίνηση να ακουμπήσω το βυζί της ξαδέρφης μου και συγχρόνως να παίζω τον πούτσο μου. Κατέβηκα πιο χαμηλά και έπιασα το μουνί της και της το χάιδευα πάνω από τα εσώρουχα. Δεν ήθελα και πολύ για να τελειώσω πάνω στο χέρι μου και στα σεντόνια. Βγάζω την κασέτα από το βίντεο και ξαναξαπλώνω στο κρεβάτι χωρίς να κλείσω την τηλεόραση.

Ίσα - ίσα που με είχε πάρει ο ύπνος και ακούω την ξαδέρφη μου να σηκώνεται και να πηγαίνει να παίρνει την κασέτα από ‘κει που την είχα βάλει και να την βάζει στο βίντεο και να ξαπλώνει στο κρεβάτι. Άρχιζε να παίζει το μουνί της και ξαφνικά απλώνει το χέρι της και να μου πιάνει τον πούτσο. Εμένα μου είχε γίνει κάγκελο από την καύλα και άρχιζε να μου τον παίζει. Άπλωσα κι εγώ το χέρι μου και της έπιασα το μουνί της. Γυρίζω το κεφάλι μου και την φιλάω στο στόμα παίζοντας εγώ το μουνί της κι αυτή τον πούτσο μου. Σταματάει να με φιλάει και μου λέει:

-    «Ξέρεις κάτι; Επίτηδες ήθελα να έρθω σήμερα μαζί σου και περίμενα πολύ καιρό να γίνει αυτό. Και σήμερα που ήταν ευκαιρία. Αν δεν έκανες εσύ την πρώτη κίνηση θα την έκανα εγώ».

-    «Κι εγώ σε ήθελα καιρό, γι’ αυτό σου έλεγα για τις σχέσης μου, για να σε καυλώνω».

Μου χαμογελάει και πετάει τα σεντόνια από πάνω μας και σκύβει πάνω στον πούτσο μου και τον βάζει όλο μέσα στο στόμα της. Μου έκανε την καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ. Μου τον έγλυφε λες και ήταν παγωτό. Ταυτόχρονα της έπαιζα τα βυζιά της και της έσπρωχνα το κεφάλι της στον πούτσο μου.

-    «Θέλω να σου γλύψω το μουνί!», της λέω.

Και γυρίζει το μουνί της στο πρόσωπο μου. Τη ήταν αυτό το μουνί ρε παιδιά; Ένα ροζέ χρώμα και ξυρισμένο μέχρι και την τελευταία τρίχα. Τρελάθηκα και της το έγλυφα τόσο πολύ που ενώ μου έπαιρνε πίπα, σταμάτησε και φώναζε από την καύλα.

-    «Θα σε γαμήσω!», μου λέει. «Εσύ δεν θα κάνεις τίποτα. Εγώ θα σε γαμήσω».

Και γυρίζει και κάθεται στο καυλί μου έτσι που να βλέπω τον κώλο της.

-    «Βάλε μου κωλοδάχτυλο στον κώλο!», μου λέει.

Και της βάζω ένα από τα δάκτυλα μου στον κώλο της. Αυτή να ανεβοκατεβαίνει στο καυλί μου και συγχρόνως να της βάζω και κωλοδάχτυλο.

-    «Τι κάνεις εκεί;», μου λέει. «Βαλε κι άλλο δάχτυλο στον κώλο μου!»

Είχα τρελαθεί τόσο πολύ απ’ την καύλα που της έβαλα τρία δάχτυλα στον κώλο της. Δεν με βόλευε όμως και της είπα:

-    «Δεν έχω γαμήσει ποτέ κώλο».

-    «Ευκαιρία είναι!», μου λέει.

Σηκώνεται, γυρίζει προς εμένα και βάζει το καυλί μου στον κώλο της και ανεβοκατεβαίνει μανιασμένα πάνω - κάτω στον πούτσο μου. Εμένα ο πούτσος μου να αρχίζει να με πονάει και να της λέω:

-    «Δεν αντέχω τόσο γρήγορα να χώνεις στον κώλο σου τον πούτσο μου. Θα σπάσει!»

Σηκώνεται, με τραβάει από το χέρι και με πηγαίνει στην τραπεζαρία. Σκύβει πάνω στο τραπέζι και πιάνει το καυλί μου και το οδηγεί στον κώλο της.

-    «Γάμα με εσύ να δούμε τι θα κάνεις πουτσαρά μου. Και αν με κάνεις να χύσω θα με γαμάς όποτε θες εσύ. Έχω πάρα πολύ καιρό να γαμηθώ και αν με ικανοποιείς εσύ δεν θα χρειαστεί να ψάχνω για άνδρα».

Άρχισα να την γαμάω από τον κώλο με τέτοια δύναμη μου έχυσα στον κώλο της.

-    «Α! Δεν τελειώσαμε…», μου λέει. «Έχουμε κάνει μια συμφωνία και δεν θέλω να μας χαλάσει τώρα. Τόσο καιρό περίμενα αυτή τη στιγμή και δεν θα πάει στραβά».

Βάζει τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να μου τον γλύφει τόσο όμορφα που δεν ήθελε και πολύ να μου γίνει κάγκελο πάλι. Μόλις στήθηκε όρθιος, με ξαπλώνει στο πάτωμα και κάθεται στον πούτσο μου. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει και σκύβει και ακουμπάει τα βυζιά της στο στήθος μου και να τα τρίβει πάνω μου και με το ένα της χέρι να βάζει κωλοδάχτυλο στον κώλο της.

-    «Θα με γαμάς όποτε θες εσύ καύλα μου!», μου λέει. «Γιατί εσένα θέλω να μου χώνεις το καυλί σου στο μουνί μου και στον κώλο μου. Όχι τίποτε άλλο, αλλά είμαστε ξαδέρφια και αν δεν με βοηθάς εσύ, ποιος θα με βοηθάει όταν θα έχει πρόβλημα το μουνί μου;»

Άρχισε να ανασαίνει γρήγορα και να κάνει πιο γρήγορες κινήσεις. Με φιλάει στο στόμα με τόσο πολύ δύναμη που άρχιζε να φωνάζει μέσα στο στόμα μου. Όταν έχυσε κι αυτή μου λέει:

-    «Είναι αμαρτία να σε αφήσω έτσι…»

Και βάζει στο στόμα της τα αρχίδια μου και άρχισε να τα γλύφει με μανία και ταυτόχρονα να μου παίζει τον πούτσο. Έχυσα για τρίτη φορά. Περιττό να σας πω τι κάναμε για δυο χρόνια μέχρι να πάω φαντάρος.

Όταν γύρισα από φαντάρος, αυτή είχε νοικιάσει μια γκαρσονιέρα και οι επισκέψεις μου ήταν καθημερινές και γαμιόμασταν καθημερινά. Πολλές φορές κοιμόμουν εκεί γιατί δεν άντεχα να πάω στο σπίτι μου. Αυτό γίνεται τώρα οκτώ χρόνια. Αλλά και να παντρευτώ πάλι εγώ θα λύνω το πρόβλημα στο μουνί της ξαδέρφης μου.