Στα γρήγορα με την ανιψιά μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Αυτή τη φορά θα είμαι πολύ σύντομος γιατί και το γαμήσι με την ανιψούλα στα πεταχτά έγινε.

Είχα πάει στο σπίτι της επειδή μου έχε τηλεφωνήσει ο πατέρας της για να του δώσω κάποια χαρτιά για διεκπεραίωση κάποιας παλιάς ιστορίας με την εφορία. Δυστυχώς όμως του έτυχε κάποια άλλη δουλειά και είχε φύγει.

Η μικρή διάβαζε στο σπίτι λόγω πανελληνίων. Μου άνοιξε, της έδωσα τα χαρτιά και έκανα να φύγω… Μου λέει:

-    «Έχεις ξεχάσει κάτι από προχτές.. Έλα μέσα να στο διπλώσω και να το πάρεις».

Είπα μέσα μου: «Λες...;», αλλά το απέκλεισα γιατί αφού διάβαζε δεν θα είχε το μυαλό της εκεί. Τέλος πάντων, έκατσα όρθιος στο χολ και την περίμενα να μου φέρει αυτό που είχα ξεχάσει.

Μετά από δυο - τρία λεπτά με φωνάζει να πάω μέσα γιατί, όπως μου είπε, την έπιασε κόψιμο και θα αργούσε κάπως. Είπα: «Δεν πάω;», γιατί το είχα πια καταλάβει ότι γούσταρε. Άκουσα από το μπάνιο το καζανάκι να τρέχει και μετά από λίγο βγαίνει… όπως τη γέννησε η μάνα της… κουνάμενη χαδιάρικα και πονηρά μου κλείνει το μάτι και μου λέει:

-    «Έλα να πάρεις τώρα αυτό που ξέχασες...»

Το γαμείς ή δεν το γαμείς τώρα το ξεκωλάκι; Δεν χάνω ευκαιρία πάω και της βεντουζώνω τα χείλια. Ένιωσα την καύλα της. Την παίρνω αγκαλίτσα και την πάω κατευθείαν προς το δωμάτιο της.

-    «Όχι!», μου λέει. «Δεν θέλω εκεί... Εδώ θέλω…»

Τι να κάνω; Υπέκυψα... Την στήνω στα τέσσερα εκεί στο χολ. Μου τουρλώνει το κωλαράκι της και της τον κάρφωσα, ασάλιωτο που λένε. Ένιωσα την ηδονή που αισθανόταν το πουτανάκι όπως κουνούσε το κωλαράκι και έσφιγγε το μουνάκι του κι εγώ αυτό το ένιωθα στο πετρωμένο καυλί μου.

Αυτό κράτησε περίπου δεκαπέντε λεπτά... Χτύπαγαν τα αρχίδια μου στον κώλο της κι αυτή το απολάμβανε όσο δεν φαντάζεστε. Την γύρισα ανάσκελα, την έπιασα από τις πατούσες, της άνοιξα όσο μπορούσα τα ποδαράκια της..

Αυτή με κοιτούσε εκστασιασμένη στα μάτια σα να μου έλεγε: «Έλα, μην αργείς… ξέσκισε με!», κι εγώ την τον κάρφωσα με όση δύναμη είχα. Άλλο που δεν ήθελα... Άρχισε να με παρακαλάει...

-    «Μην αργείς…», μου έλεγε. «Σκίσε με! Πρέπει να τελειώσεις γρήγορα γιατί έχω και διάβασμα. Μπορεί να έλθουν και οι δικοί μου…»

Όπως ήμουνα εγώ εκείνη τη στιγμή ήθελα να της ξεσκίσω τον πάτο... κι αυτό έκανα. Ήξερα ότι γούσταρε πολύ κι ας έλεγε ότι έλεγε...

Τελικά αφού τη γάμαγα πάλι κανένα δεκάλεπτο και της έτριβα τις ρώγες, μου άρπαξε τον πούτσο στον αέρα και δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη... Τα πήρε όλα μέσα στο στόμα της… μπουκώθηκε το ψωλάκι.

Μετά όπως εγώ σηκώθηκα και άναψα τσιγάρο, την είδα που έγλειφε κάποιες σταγόνες ψωλόχυμα που είχαν πέσει στα πλακάκια... Μετά τα έφτυσε μέσα σε ένα ποτήρι και πάλι να ξαναπίνει... Δεν άντεξα... Την πήρα πάλι στα χέρια μου, την έστησα στο νιπτήρα του μπάνιου και της έγλειφα το μουνί μέχρι που άρχισε πάλι να τρέχουν τα ζουμιά από το μουνί της...

Ήθελε πολύ πούτσο για να ισιώσει, αλλά που χρόνος. Άνοιξε τα πόδια όσο γινότανε. Εγώ της άνοιξα τα κωλομέρια και την πήρα σαν πουτάνα. Της έκανα το μουνί χωνί που λένε. Την έχυσα στον κώλο κι αυτή... στην κοσμάρα της.

Σηκώθηκα, ντύθηκα... με αγκάλιασε έτσι όπως ήταν γυμνούλα, μου έδωσε ένα παθιάρικο γλωσσόφιλο και μου λέει όλο νάζι:

-    «Να μην χαθούμε. Σε λίγο τελειώνω και με τις εξετάσεις και θα έχω όσο χρόνο θέλω. Αν θες βέβαια κι εσύ. Εγώ το ξέρεις πια ότι όποτε και να με θέλεις δεν θα σου πω όχι, γιατί μου αρέσει αυτό που κάνω μαζί σου. Και δεν με νοιάζει και να το μάθουν…»

Πείτε μου εγώ τώρα τι να κάνω...; Να αφήσω τέτοιο μουνί μόνο και μόνο επειδή είναι ανιψούλα μου; Άδικο δεν είναι;